מאמר - השוואה בין חוקי נשיאת נשק בישראל וארה"ב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מאמר - השוואה בין חוקי נשיאת נשק בישראל וארה"ב
הפוסטים של אמיר החזירו אותי לשאלת השאלות:
איפה עומדים הסוחרים בכל הסיפור הזה?
האם הם מתכוונים לנקוט באיזה שהוא צעד כנגד הפגיעה בפרנסתם ובחופש עיסוקם?
איפה עומדים הסוחרים בכל הסיפור הזה?
האם הם מתכוונים לנקוט באיזה שהוא צעד כנגד הפגיעה בפרנסתם ובחופש עיסוקם?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כנראה (ואני מקווה מאוד שאני טועה, אבל זה לא נראה ככה) הם בונים על הרווחים מחברות מוסדיים, מתוך הבנה (שגויה) שבזה אף אחד לא יגע.
- סליקאי טיטניום

על מנת לאמת את תיאוריית הקשר, רצוי לבדוק מאיזה מועד פרסמו הנחיה לפיה "אסור באיסור חמור לעסוק באבטחה באמצעות כלי ירייה פרטי" (אם כי שימוש בכלי ירייה פרטי במסגרת המשמר האזרחי מקבל גיבוי מלא מאת המשטרה, ללא אלמנט כספי).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ספיי ידידי.
א. אתה טועה.
ב. מאד.
ג. אין רווח במוסדיים (למעט למספר מצומצם מאד של חברות הכשרה שיש להן מטווחי ענק עם כיתות לימוד וגם הן - לא מלקקות דבש).
ד. לסוחרים / בעלי המטווחים אין יכולת להילחם בגזרות מכיוון שאנו נחשבים מבחינת הפקידות הבכירה לאינטרסנטים צמאי דם שרוצים ללמכור נשק לכל עבריין על מנת להציף את הרחובות בדם ואת כיסנו - בממון רב.
המאבק חייב לבוא מהרחוב.
א. אתה טועה.
ב. מאד.
ג. אין רווח במוסדיים (למעט למספר מצומצם מאד של חברות הכשרה שיש להן מטווחי ענק עם כיתות לימוד וגם הן - לא מלקקות דבש).
ד. לסוחרים / בעלי המטווחים אין יכולת להילחם בגזרות מכיוון שאנו נחשבים מבחינת הפקידות הבכירה לאינטרסנטים צמאי דם שרוצים ללמכור נשק לכל עבריין על מנת להציף את הרחובות בדם ואת כיסנו - בממון רב.
המאבק חייב לבוא מהרחוב.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
שרקן כתב:ספיי ידידי.
א. אתה טועה.
ב. מאד.
המאבק חייב לבוא מהרחוב.
שרקן ידידי ומכובדי.
1) אין בושה להיות אינטרסנט. לכולם יש אינטרסים וכל אחד מאיתנו מתחבר יותר או פחות לאינטרסים של אחרים.
2) כל פרנסה ביושר לחלוטין מכבדת את בעליה, בניגוד לפקידים שמייצרים רק ניירת וכאב ראש אתם בעלי המטווחים וכל העוסקים בתחום מייצרים מקומות עבודה, אבל מישהו צריך להזכיר לפקידים את מי הם אמורים לשרת.
3) הכוח חייב לבא מכול מקום אפשרי, בגלל פוליטיקאלי קורקט ו"לא נעים" הגענו עד הלום. אילו היינו מגיבים ב"נשיכה הראשונה" של הרשויות אני מאמין שהתיאבון שלהם לא היה גובר. מדאיג אותי לחשוב שאתם באמת מפחדים מהפקידים שאמורים לשרת אותכם.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
שרקן כתב:ספיי ידידי.
א. אתה טועה.
ב. מאד.
המאבק חייב לבוא מהרחוב.
אם כך המצב, ונוכח המאבק מהרחוב חלש למדי (נכון לעכשיו), אולי כדאי לשקול הסבת מקצוע?
ייתכן ואני טועה, אבל הרושם שלי שבארצות הברית יצרני נשק תומכים בNRA. ולפי פורומים גם הסוחרים תורמים לא מעט. אינני בא בדרישת הכסף, אבל אולי אם הסוחרים יעזרו עם עו"ד ממולח או עיתונאי מפולפל או איזה קשרים בכנסת (גם לא מתובלים
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

ושלא יבינו אותי לא נכון בפוסט הקודם- לא מדובר בצרכים אישיים לעו"ד או עיתונאי, אלא לצורכי העמותה (אם סוף-סוף תוקם)
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

אין לכם מושג כמה התעשיה עומדת מאחורי הNRA
ישנם דגמים של נשקים שחלק מהמחיר שלהם הולך ישירות לNRA-ILA
יש תוכניות של round a buck שלמעשה כשאתה רוכש משהו אתה משלים את המחיר למחיר העגול הגבוה הראשון וכל ההכנסות גם לNRA-ILA
מעבר לכך תרומות בעין יפה מכל אדם שרוצה לתרום אם זה דולר או חמישה או עשרה והשמיים הם הגבול
הסוחרים בארצנו מפחדים לקחת עמדה וחבל מסתבר שאגף רישוי כלי יריה לא סופר אותם בכל מקרה ואם הם לא רוצים להגן על פרנסתם שהיא חוקית, מכובדת, ונתולת כל שביב של אפליה (את האפליה עושה מדינת ישראל), אז כדי שגם הם יתעוררו כי בקרוב הם ישארו ללא פרנסה וזה קצת יותר מפחיד מלאבד את הנשק
ישנם דגמים של נשקים שחלק מהמחיר שלהם הולך ישירות לNRA-ILA
יש תוכניות של round a buck שלמעשה כשאתה רוכש משהו אתה משלים את המחיר למחיר העגול הגבוה הראשון וכל ההכנסות גם לNRA-ILA
מעבר לכך תרומות בעין יפה מכל אדם שרוצה לתרום אם זה דולר או חמישה או עשרה והשמיים הם הגבול
הסוחרים בארצנו מפחדים לקחת עמדה וחבל מסתבר שאגף רישוי כלי יריה לא סופר אותם בכל מקרה ואם הם לא רוצים להגן על פרנסתם שהיא חוקית, מכובדת, ונתולת כל שביב של אפליה (את האפליה עושה מדינת ישראל), אז כדי שגם הם יתעוררו כי בקרוב הם ישארו ללא פרנסה וזה קצת יותר מפחיד מלאבד את הנשק
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
גם אני לא כ" רואה מה הבעיה להיראות אינטרסנטים. מדובר פה בלשמור על העבודה של עשרות אנשים שאחרת פשוט ילכו לרחוב.
עובדי רכבת ישראל השביתו את המדינה על פחות מזה.
עובדי רכבת ישראל השביתו את המדינה על פחות מזה.
שרקן כתב:ד. לסוחרים / בעלי המטווחים אין יכולת להילחם בגזרות מכיוון שאנו נחשבים מבחינת הפקידות הבכירה לאינטרסנטים צמאי דם שרוצים ללמכור נשק לכל עבריין על מנת להציף את הרחובות בדם ואת כיסנו - בממון רב.
המאבק חייב לבוא מהרחוב.
הצחקת אותי...
אל תצפה מאף אחד להלחם בשבילך את המלחמות שלך.
אם העיסוק והפרנסה שלך חשובים לך, רד מהגדר ותילחם עליהם גם במחיר של "מה יגידו עליך השכנים".
אם לי מחר ישבר הנשק ולא אוכל להחליף אותו בגלל הגזירות, זה יהיה מאד עצוב אבל זה יסתכם בזה שלי לא יהיה נשק.
אבל אם אני ועוד כמה לא נוכל להחליף את הנשקים, אז לך לא תהיה פרנסה, העסק שלך יסגר והעובדים שלך גם יאבדו את מקור פרנסתם.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:שרקן כתב:ד. לסוחרים / בעלי המטווחים אין יכולת להילחם בגזרות מכיוון שאנו נחשבים מבחינת הפקידות הבכירה לאינטרסנטים צמאי דם שרוצים ללמכור נשק לכל עבריין על מנת להציף את הרחובות בדם ואת כיסנו - בממון רב.
המאבק חייב לבוא מהרחוב.
הצחקת אותי...
אל תצפה מאף אחד להלחם בשבילך את המלחמות שלך.
אם העיסוק והפרנסה שלך חשובים לך, רד מהגדר ותילחם עליהם גם במחיר של "מה יגידו עליך השכנים".
אם לי מחר ישבר הנשק ולא אוכל להחליף אותו בגלל הגזירות, זה יהיה מאד עצוב אבל זה יסתכם בזה שלי לא יהיה נשק.
אבל אם אני ועוד כמה לא נוכל להחליף את הנשקים, אז לך לא תהיה פרנסה, העסק שלך יסגר והעובדים שלך גם יאבדו את מקור פרנסתם.
ידידי. אני מעולם לא ביקשתי שילחמו עבורי. את מלחמותיי אני עושה לבד לטוב ולרע.
אני כבר הגעתי לגיל בו שבעתי מהמרורים. בקרוב ייתכן ואחליט להעביר את המושכות לדור צעיר יותר.
אין לי ספק לצערי שכשהמחיר יהיה מספיק כבד (כלומר כשדם אזרחים יתחיל להישפך ברחובות ברגע בו עולם הפשע יאבד את הפחד להיתקל בקורבן חמוש), ישונו החוקים. חבל שהטריגר לכך יהיה דם אבל כנראה בישראל דם הוא טריגר לכל דבר.
ואם יורשה לי, בשלב זה אעזוב את הדיון. הוא הולך בדיוק לכיוון ששונאינו רוצים: השלב בו קורבנות השיטה מתחילים להאשים זה את זה.
א.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
שרקן כתב:afss כתב:כשאני אומר "פקידים" אינני מתכוון לפקידי הרישוי בנפות. הלוואי שהם היו הבעייה שלנו. הם עצמם לצערי קורבן של הפקידות הבכירה שמחלקת את היחס המשפיל באופן שווה - בינם ובנינו. אל לנו לשפוך את מררתנו עליהם. לא הם אשמים במצב.
הרשה לי לחלוק עליך בהתבסס על נסיוני הדל (בסך הכל 37 שנה עם נשק ברשיון...) : ג ם ה ם הבעייה שלנו !
לא כולם/ן ולא באופן גורף , אבל מספיקים כמה כאלה כדי להישאר עם ההרגשה הזו .
והסיבות לכך , כפי שאני רואה אותן :
אם -כך לתחושתי- מתוך רשעות הנובעת מתחושת הכח של "עבד כי ימלוך" ,
אם בגלל בורות ו/או אי הבנה את מהות הנושא שהם מופקדים עליו ,
ואם משום שהם מנסים לחקות או אימצו את "רוח המפקד" , קרי ראש האגף ,
דבר שאפשר להבין אצל מי שמישרתו יקרה לו עד כדי אי-קבלת המושג "משרת ציבור"...
A friend in need - is a friend indeed
ההשוואה לארה״ב מיותרת . תפישת העולם של האמריקאים לגבי אחריות אישית , רכוש , זכויות אזרח וכו׳ היא הפוכה משלנו לטוב ולרע (לדעתי בעיקר לטוב...) . כשנכנסתי שם למטווח לפני כחודש וביקשתי לשכור AKM , טומי - גאן ו1911 מדליק של קימבר, ביקשו ממני להציג רשיון נהיגה/ דרכון, לרשום את שמי ולחתום על גליון כלשהו , שאלו אם אני צריך הסבר כלשהו (עניתי שלא) , העמיסו לי ארגז תחמושת ( שעלה ביוקר...) ושלחו אותי למטווח הסגור לבד ! שאלתי אם יש גיל מינימאלי לירי במטווח , הסתכלו על הילד ושאלו אם מדובר בו ( ילד בן 10 בגובה 142 ס״מ ) , עניתי שכן ... שיכנס ! אשתי שאלה אם אפשר להיכנס עם התינוקת למטווח כדי לצלם - המליצו לה על אטמי אזניים בנוסף לאזניות ... ( אז גם הבנתי שלא מדובר בכניסה לאיזור צפייה מבודד מאחורי זכוכית אטומה אלא למטווח עצמו....) אז את התינוקת השארנו בחוץ עם האמא והילד נבהל וברח החוצה אחרי שאיזו בחורה ענקית עם שאט- גאן התחילה לירות לידנו. אחרי שמילאתי מחסניות .45 של התומפסון , גיליתי להפתעתי שמדובר בנשק a1 מקורי ואוטומאטי וכמובן שבחרתי באפשרות הזאת. מדובר במטווח סגור , מטרות על גלגלת , 50 רגל מקסימום, הכל , אבל הכל מרוסס בכדורים מעמדת הירי עצמה והלאה. היה כיף לא נורמלי ורק אחרי שנכנסו שלשה תיירים צעירים מגרמניה עם אקדח ומצלמות לתא שלידי וניסו לתפעל אותו בפעם הראשונה בחייהם , החלטתי שהגיע הזמן לצאת . בערב חיפשתי ברשת כמה תאונות קטלניות מתרחשות במטווח הזה כל שנה - הייתי בטוח שלא מעט ... מסתבר שחוץ מהתאבדות אחת לשנה - שנתיים לא מתרחשת שום קטסטרופה , גם להתאבד יש להם זכות כנראה. אולי לא חיפשתי מספיק טוב , אז תבדקו אותי - מדובר במטווחthe shooting gallery , אורלנדו פלורידה ...
- סליקאי טיטניום

לכל מי שטען כי מדיניות הצמצום של כלי נשק שבידי אזרחים פרטיים אינה נובעת ממניע של כסף ורצון לצ'פר חברות אבטחה חמושות, להלן התשובה:
http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1802564
100,000 כלים בידי החברות הנ"ל, זאת בערך הכמות של אקדחים שנלקחה מאיתנו!
http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1802564
100,000 כלים בידי החברות הנ"ל, זאת בערך הכמות של אקדחים שנלקחה מאיתנו!
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
מה שמושך את תשומת הלב שלי בנושא זה כמות ההתעסקות התקשורית שהחבורה הזאת מ ".. על השולחן..." מייצרת. וככל שהם מייצרים יותר עניין כך התמונה שמצטיירת בעניין האנשים היא של "מצב חמור שרק הם מבינים את חומרתו". לא צריך ידע, הבנה, עובדות או היגיון בריא, רק לצעוק חזק.
שימו לב איזה יופי זה עובד, כמעט ואין היום כתבה שעוסקת בנושא בלי איזכור של "... על השולחן..." או תגובה שלהם בנושא. עוד טיפה, הם יהיו סוג של נותן חוות דעת מוסכם בנושא.
מבחינתי זה רק מוכיח עד כמה נחוץ גוף שיהווה משקל נגד להשפעה ההרסנית שלהם.
שימו לב איזה יופי זה עובד, כמעט ואין היום כתבה שעוסקת בנושא בלי איזכור של "... על השולחן..." או תגובה שלהם בנושא. עוד טיפה, הם יהיו סוג של נותן חוות דעת מוסכם בנושא.
מבחינתי זה רק מוכיח עד כמה נחוץ גוף שיהווה משקל נגד להשפעה ההרסנית שלהם.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד