הגבלה גורפת על החלפת נשקים, היתכן?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- סליקאי זהב

Re: הגבלה גורפת על החלפת נשקים, היתכן?
Cybrosh:
הכל נכון, ומוסבר יפה. אני רוצה להתנצל על כך שלא תמכתי ביבוא התחמושת הזולה (מתי הצטרפתי לפורום אתה יכול לראות).
כעת ישנן גזירות חדשות. השאלה האם אנו קוברים את ההתנגדותינו תחת ערימת דיבורים\עלבונות מאובנים\עייפות(את שלי עשיתי) או שמתארגנים.
כל אחד יעשה את הבחירה שלו.
אני רק מקווה שאתה מבין שגם את היורי IPSC ניתן להגביל בנשק בצורה רצינית, כך ששום התאחדות הקליעה לא תעזור.
הכל נכון, ומוסבר יפה. אני רוצה להתנצל על כך שלא תמכתי ביבוא התחמושת הזולה (מתי הצטרפתי לפורום אתה יכול לראות).
כעת ישנן גזירות חדשות. השאלה האם אנו קוברים את ההתנגדותינו תחת ערימת דיבורים\עלבונות מאובנים\עייפות(את שלי עשיתי) או שמתארגנים.
כל אחד יעשה את הבחירה שלו.
אני רק מקווה שאתה מבין שגם את היורי IPSC ניתן להגביל בנשק בצורה רצינית, כך ששום התאחדות הקליעה לא תעזור.
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

אני ואחרים לא מבינים מאיפה החוצפה לגעור ולהתעמר בחברי הסליק "הוותיקים"(כן, אני אחד מהם), אותם עשרות, שפועלים יום יום במשך שנים ומנסים להשאיר את הענף חי על רגליו(כמו האתר הזה שבו אתם חברים), בין אם זה בביטחון, ספורט או פנאי, ובסופו של דבר לקבל ביקורת כה שלילית על "חוסר" פועלנו.
להגיד לאותם עשרות שהם אינם עושים מספיק, ואו משאירים את כל הנושא ל-HUNTER וחברים אחרים, זאת חוצפה ממדרגה ראשונה, סטירה מצלצלת ויריקה בפנים שאינני מוכן להיות שותף לה. במשך שנים בעלי הנשק במדינת ישראל חוו גזירות שונות ומשונות, ותמיד צלחו אותם, בין אם זה ע"י מעשים בפומבי או מאחורי הקלעים.
הגלגל תמיד מסתובב, ותמיד אנו מוצאים את עצמנו באותה נקודה - מצטרפים חברים חדשים לסליק, שומעים על הגזירות החדשות, מעבירים ביקורת מבלי שאין להם מושג שכבר עברנו את הסיפור הזה עשרות פעמים "למה אתם לא עושים כלום? זה לא בסדר! יום יבוא ו.....בואו ניפגש...הפעם נצליח" ואף פעם לא יוצא מזה שום דבר. כל פעם מישהו צועק שצריך להרים את הכפפה, אחד החברים קופץ בראש ואז נעלם עם הרוח הנושבת לאט לאט.
נו? אז יש פה עוד הזדמנות! תעשו משהו! יש פה מספיק 'וותיקים' שכבר ראו הכל ובגלל זה גם לא מגיבים, כי פשוט נמאס לנו. זה לא שאני איבדתי אמונה, או שאינני מוכן לתרום את עצמי, אך שום דבר טוב לא יוצא מכל הקשקושים הללו. אפילו להסכים על יום להיפגש עוד לא הצלחתם עד עכשיו.
אני וחבריי ב-IPSC, עושים מעשים במקום לדבר, ובאותם מעשים משאירים חלק לא קטן מענף הנשק הפרטי בארץ על הרגליים. אנחנו עוזרים במה שאנחנו יכולים, והרבה מזה מתבצע גם מאחורי הקלעים. כפי שאני תמיד אומר - לא כל דבר כותבים בפורומים.
לפחות 15 ותיקים וסוחר אחד ניסו לייבא תחמושת לאחר דיבורים מרובים פה בפורומים שהסתכמו בכלום. וכן...זה פורסם בפורום מספר פעמים בשנותיו הראשונות, האנטר, איפה אתה היית אין לי מושג(גם בגזירות האחרות).
אני מכיר לפחות 150 בעלי נשקים, אישית, ששינו להם בחידושי הרשיונות לאחזקה בלבד. מדובר על לפני 4-5 שנים כמדומני וכן....גם זה הופיע בפורומים, כמו כל גזירה אחרת.
כפי שכבר אמרתי ועכשיו ארחיב, ברגע שתהיה לכם תוכנית(כמובן, אחרי שתיפגשו)ותתקדמו קצת מעבר לאן שאחרים הגיעו במהלך השנים(כמו להקים ארגון/עמותה או להיפגש עם פוליטיקאים), אני מבטיח לכם שאני הראשון שיצטרף(כמובן, אם תרצו). זה שאנחנו לא מוכנים לעזור, ההיפך הוא הנכון.
להגיד לאותם עשרות שהם אינם עושים מספיק, ואו משאירים את כל הנושא ל-HUNTER וחברים אחרים, זאת חוצפה ממדרגה ראשונה, סטירה מצלצלת ויריקה בפנים שאינני מוכן להיות שותף לה. במשך שנים בעלי הנשק במדינת ישראל חוו גזירות שונות ומשונות, ותמיד צלחו אותם, בין אם זה ע"י מעשים בפומבי או מאחורי הקלעים.
הגלגל תמיד מסתובב, ותמיד אנו מוצאים את עצמנו באותה נקודה - מצטרפים חברים חדשים לסליק, שומעים על הגזירות החדשות, מעבירים ביקורת מבלי שאין להם מושג שכבר עברנו את הסיפור הזה עשרות פעמים "למה אתם לא עושים כלום? זה לא בסדר! יום יבוא ו.....בואו ניפגש...הפעם נצליח" ואף פעם לא יוצא מזה שום דבר. כל פעם מישהו צועק שצריך להרים את הכפפה, אחד החברים קופץ בראש ואז נעלם עם הרוח הנושבת לאט לאט.
נו? אז יש פה עוד הזדמנות! תעשו משהו! יש פה מספיק 'וותיקים' שכבר ראו הכל ובגלל זה גם לא מגיבים, כי פשוט נמאס לנו. זה לא שאני איבדתי אמונה, או שאינני מוכן לתרום את עצמי, אך שום דבר טוב לא יוצא מכל הקשקושים הללו. אפילו להסכים על יום להיפגש עוד לא הצלחתם עד עכשיו.
אני וחבריי ב-IPSC, עושים מעשים במקום לדבר, ובאותם מעשים משאירים חלק לא קטן מענף הנשק הפרטי בארץ על הרגליים. אנחנו עוזרים במה שאנחנו יכולים, והרבה מזה מתבצע גם מאחורי הקלעים. כפי שאני תמיד אומר - לא כל דבר כותבים בפורומים.
לפחות 15 ותיקים וסוחר אחד ניסו לייבא תחמושת לאחר דיבורים מרובים פה בפורומים שהסתכמו בכלום. וכן...זה פורסם בפורום מספר פעמים בשנותיו הראשונות, האנטר, איפה אתה היית אין לי מושג(גם בגזירות האחרות).
אני מכיר לפחות 150 בעלי נשקים, אישית, ששינו להם בחידושי הרשיונות לאחזקה בלבד. מדובר על לפני 4-5 שנים כמדומני וכן....גם זה הופיע בפורומים, כמו כל גזירה אחרת.
כפי שכבר אמרתי ועכשיו ארחיב, ברגע שתהיה לכם תוכנית(כמובן, אחרי שתיפגשו)ותתקדמו קצת מעבר לאן שאחרים הגיעו במהלך השנים(כמו להקים ארגון/עמותה או להיפגש עם פוליטיקאים), אני מבטיח לכם שאני הראשון שיצטרף(כמובן, אם תרצו). זה שאנחנו לא מוכנים לעזור, ההיפך הוא הנכון.
SPS - מתקרב לשלמות...
האמת היא שלא מפליא הקושי בגיוס תומכים מקרב מחזיקי הנשק ברשיון ואף אחד לא צריך להרגיש מתוסכל מכך . רוב בעלי הנשק ברשיון הם קציני צבא מיל׳ או פורשי קבע שתקופות ארוכות בעבר עודדו ודחפו אותם לרכוש נשק פרטי בין אם ״בשביל שיהיה״ ובין אם כי חייבו אותם לשאת נשק במדים והברירה הייתה בין לחתום על מטאטא בנשקייה לבין לרכוש אקדח פרטי ב 500 עד 1500 ₪ . הרוב המכריע מגיע למטווח רק לצורך חידוש רשיון ואינו זוכר אפילו מתחת לאיזה בגד בארון הניח את הנשק לאחרונה. אם תשאלו אותם , לא ידעו להסביר מדוע הם בכלל ממשיכים להחזיק בנשק, בטח שלא ילחמו עבור ״הזכות לשאת נשק״ . אני באופן אישי מורעל מגיל 8 שזה כבר יותר מ 30 שנה , אספתי את כל חוברות ״מטרה״ בתור נער , חבר מועדון קליעה ״כביר״ מגיל 14 וחולה נשק וירי שגם חשיפה מוגברת בתקופת הצבא לא הצליחה לרפא - הפסקתי במשך תקופה ארוכה מאד להתאמן על חשבוני , כי מחירי התחמושת והאפשרויות המוגבלות לירי במטווחים פתוחים היו בעייתיים עבורי , שלא לדבר על עלות חברות במועדון ירי מעשי... האקדח מזמן השירות הצבאי היה מסורבל לנשיאה מתחת לבגדים ולבסוף מצא את עצמו בתחנת המשטרה . אז מה יעשו או יגידו אלו שבחיים לא התעניינו והאקדח היווה עבורם משקולת מעיקה בסה״כ ?! אז לפני כמה שנים כשצריך הייתי להחליט אם לוותר או להמשיך - נכנסתי לחנות נשק בכדי לשקול החלפה ויצאתי משם עם גלוק 19 שנטמע יופי מתחת לחולצה והחזיר אותי מהר מאד למטווחים עם יותר כסף בכיס לשלם על התענוג . גם המטווח של מאיר רוט שלא היה קיים בגלגול הקודם שלי , מביא לי את החשק להיכנס כל פעם שאני עובר באיזור . הייתי שמח היום להחזיק 1911 מותאם , לאימוני ירי , שמצידי ישאר בכספת המטווח . הצטרפות למועדון ירי מעשי והתחייבות להיות יורה פעיל בתחרויות ל 12 השנים הקרובות - גדול עליי ונראה אפילו הזוי , מה גם שלירות שנתיים בנשק ״זונה״ ...
- סליקאי טיטניום

את כל זה אני מספר , כי צריך לדעתי לפנות למכנה משותף רחב יותר . את המורעלים האמיתיים צריך לגייס דרך מועדוני הירי והמטווחים - כל יורה פעיל צריך להבין את הצורך . מצד שני - אם תוקם עמותה שתפעל להקלה על קבלת רשיון לנשיאת נשק לכל אזרח כשיר שמעוניין בכך , גם אם תחת מגבלות מחמירות ( אבטחת הנשק ושגרת אימון אינטנסיבית יותר ) + תמיכה וסיוע במקרי הגנה עצמית , אפילו לאנשי משטרה , אני מאמין שקיים סיכוי לגייס מסה קריטית של תומכים .
- סליקאי טיטניום

ארגוני הפמיניזם!!!!
הנשי הקדורניים!!!
הנשי הקדורניים!!!
- סליקאי ארד

סייברוש,
אתה צודק ב-100%.. לכל הותיקים פה יש מספיק צלקות על הגב מכל מיני יוזמות ונסיונות כושלים לתקן את העולם.
הבעיה היא שבשנים האחרונות כולנו (בעלי הנשק) הולכים בדיוק לאותו כיוון בלי הבדלי דת גזע ומין ולאף אחד אין חסינות.
גם לאלו שיושבים על 5 ואפילו יותר רשיונות וחושבים שהעולם נמצא בכיס הקטן שלהם.
כן גם בהם בסופו של דבר יפגעו, האמת היא שכבר פגעו כי רובם ככולם נמצאים על תבחין משמר.
אותו כנ"ל לגבי ספורטאים. הקומבינות "מאחורי הקלעים", הן פלסטר זמני וחלק מהשיטת הסלמי של המשרד לבט"פ...
אל תדאג בסופו של דבר הם יגיעו לכווו--לם בלי יוצא מן הכלל.
ותסלח לי סייברוש, אנחנו "הותיקים", רואים את כל זה קורה מול עינינו ולא נוקפים אצבע למעט להטיל רפש אחד בשני.
ראינו איך העלימו תבחינים כמו מד"א, משא"ז וכו' ועמדנו מנגד.
אמרנו שלא יעיזו לפגוע בתבחין 96, והנה פגעו בבעלי נשקים ארוכים.
גם על זה עברנו בשתיקה. עכשיו פגעו בתבחין משמר ותבחין אחר...
ואני מתערב איתך שגם ההר הזה יוליד עכבר.
לא בגלל ה"חדשים" שמנסים להזיז פה משהו אלא בגללנו.
א.
אתה צודק ב-100%.. לכל הותיקים פה יש מספיק צלקות על הגב מכל מיני יוזמות ונסיונות כושלים לתקן את העולם.
הבעיה היא שבשנים האחרונות כולנו (בעלי הנשק) הולכים בדיוק לאותו כיוון בלי הבדלי דת גזע ומין ולאף אחד אין חסינות.
גם לאלו שיושבים על 5 ואפילו יותר רשיונות וחושבים שהעולם נמצא בכיס הקטן שלהם.
כן גם בהם בסופו של דבר יפגעו, האמת היא שכבר פגעו כי רובם ככולם נמצאים על תבחין משמר.
אותו כנ"ל לגבי ספורטאים. הקומבינות "מאחורי הקלעים", הן פלסטר זמני וחלק מהשיטת הסלמי של המשרד לבט"פ...
אל תדאג בסופו של דבר הם יגיעו לכווו--לם בלי יוצא מן הכלל.
ותסלח לי סייברוש, אנחנו "הותיקים", רואים את כל זה קורה מול עינינו ולא נוקפים אצבע למעט להטיל רפש אחד בשני.
ראינו איך העלימו תבחינים כמו מד"א, משא"ז וכו' ועמדנו מנגד.
אמרנו שלא יעיזו לפגוע בתבחין 96, והנה פגעו בבעלי נשקים ארוכים.
גם על זה עברנו בשתיקה. עכשיו פגעו בתבחין משמר ותבחין אחר...
ואני מתערב איתך שגם ההר הזה יוליד עכבר.
לא בגלל ה"חדשים" שמנסים להזיז פה משהו אלא בגללנו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

ולמה יש לי הרגשה שכשאתם ה"הוותיקים" ניסיתם לשנות משהו היו אחרים, וותיקים מכם שאמרו את מה סייברוש עכשיו אומר ולכן העמותה של אבי מור הגיעה ל 300 מתוך 300000בעלי נשק בישראל?
תראה סייברוש, אני מבין ללבך, גם אני הייתי פז"מניק בדבר או שניים ואז גם אני אמרתי לאחרים שאני כבר עשיתי אלף-בית-גימל ואיפה אתם הצעירים הייתם. אלא מה, הפעם זה שונה, הפעם זאת הכנ לחיסול הנשק החוקי בארץ. אז אנחנו יכולים להתחיל בחשבונות של איפה אני הייתי כשאתה רצית ליבא תחמושת ואיפה היית כשאחרים רצו להגן על נושא של נשק ארוך ובין היתר צייד וצלפים. אבל לדעתי זה לא יביא אותנו רחוק. ובמקום להיצטרף ולתרום מניסיון העבר שלהם הוותיקים ישבו ויחכו עד שאולי נכשל גם אנחנו. ואז מה? תגידו "אמרנו לכם"?
תראה סייברוש, אני מבין ללבך, גם אני הייתי פז"מניק בדבר או שניים ואז גם אני אמרתי לאחרים שאני כבר עשיתי אלף-בית-גימל ואיפה אתם הצעירים הייתם. אלא מה, הפעם זה שונה, הפעם זאת הכנ לחיסול הנשק החוקי בארץ. אז אנחנו יכולים להתחיל בחשבונות של איפה אני הייתי כשאתה רצית ליבא תחמושת ואיפה היית כשאחרים רצו להגן על נושא של נשק ארוך ובין היתר צייד וצלפים. אבל לדעתי זה לא יביא אותנו רחוק. ובמקום להיצטרף ולתרום מניסיון העבר שלהם הוותיקים ישבו ויחכו עד שאולי נכשל גם אנחנו. ואז מה? תגידו "אמרנו לכם"?
דיברתי עם לפחות 20 איש מצפון.
כולם אומרים אותו דבר-" תקימו אמותה, נצתרף"
כולם אומרים אותו דבר-" תקימו אמותה, נצתרף"
- סליקאי זהב

~Hunter~ כתב:ולמה יש לי הרגשה שכשאתם ה"הוותיקים" ניסיתם לשנות משהו היו אחרים, וותיקים מכם שאמרו את מה סייברוש עכשיו אומר ולכן העמותה של אבי מור הגיעה ל 300 מתוך 300000בעלי נשק בישראל?
תראה סייברוש, אני מבין ללבך, גם אני הייתי פז"מניק בדבר או שניים ואז גם אני אמרתי לאחרים שאני כבר עשיתי אלף-בית-גימל ואיפה אתם הצעירים הייתם. אלא מה, הפעם זה שונה, הפעם זאת הכנ לחיסול הנשק החוקי בארץ. אז אנחנו יכולים להתחיל בחשבונות של איפה אני הייתי כשאתה רצית ליבא תחמושת ואיפה היית כשאחרים רצו להגן על נושא של נשק ארוך ובין היתר צייד וצלפים. אבל לדעתי זה לא יביא אותנו רחוק. ובמקום להצטרף ולתרום מניסיון העבר שלהם הוותיקים ישבו ויחכו עד שאולי נכשל גם אנחנו. ואז מה? תגידו "אמרנו לכם"?
סוכם אני הוותיק נכשלתי.
אתה הצעיר בהצלחה!
תצליח אני לצידך...
רק תסביר לי למה אנחנו התרוץ שלך לאי ההצלחה?
אבי מור כתב בכל מקום שאם תרצו עצה הוא יהיה שם עבורכם.
רק פשוט נמאס לו לקום מהמחסה להסתערות ולגלות שהוא לבד. (חוץ מזה כבר יש לו פטור גיל)
בינתיים מתישים אחד את השני ו"כוחות הרשע מתמוגגים".
במקום לתקוף את סייברוש ואבי מור - אולי (רק אולי) למשל קח יום חופש סע למבקר המדינה. תציע לו שקציני הרישוי בתחנות המשטרה יטפלו במעט הנשק שנשאר... ושכל הפקידים שעברו ממשרד הפנים למשב"ט יפטרו וישלחו הביתה (כך יחסכו כסף למדינה).
אין דבר טוב יותר לנושאי הנשק מחרב הפיטורים על ראשי המדיניות המצמצמת.
אבל אתה הרי תגיד "למה דווקא אני?" "למה תמיד אני?"
שהוותיקים יפסידו יום עבודה....
פעם בשנות ה60 של המאה הקודמת הצעירים הפכו את אירופה.... (על דני האדום שמעת?)
בשנות ה40 ילדים בשנות ה 20 פיקדו על חטיבות והקימו מדינה.
איזה מן צעירים אתם - תגידו לי? רק מתבכיינים? לא מצליחים לעשות שום דבר אפילו לא להתכנס... רק להיתרנט כל היום !
הנה ביקשת קיבלת !!!
אילן - אשמאי זקן חלמאי
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אין בעיה...
היינו לפני שנתיים על סף הקמת עמותה.
אני מוכן לעזור ולתת מהניסיון הדל שצברתי בעניין.
מבחינתי יום חמישי ה15.11 תהיה פגישה במרכז מי שבא ברוך הבא.
מיקום וזמנים אתם מוזמנים להציע...
היינו לפני שנתיים על סף הקמת עמותה.
אני מוכן לעזור ולתת מהניסיון הדל שצברתי בעניין.
מבחינתי יום חמישי ה15.11 תהיה פגישה במרכז מי שבא ברוך הבא.
מיקום וזמנים אתם מוזמנים להציע...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
אילן ב כתב:~Hunter~ כתב:ולמה יש לי הרגשה שכשאתם ה"הוותיקים" ניסיתם לשנות משהו היו אחרים, וותיקים מכם שאמרו את מה סייברוש עכשיו אומר ולכן העמותה של אבי מור הגיעה ל 300 מתוך 300000בעלי נשק בישראל?
תראה סייברוש, אני מבין ללבך, גם אני הייתי פז"מניק בדבר או שניים ואז גם אני אמרתי לאחרים שאני כבר עשיתי אלף-בית-גימל ואיפה אתם הצעירים הייתם. אלא מה, הפעם זה שונה, הפעם זאת הכנ לחיסול הנשק החוקי בארץ. אז אנחנו יכולים להתחיל בחשבונות של איפה אני הייתי כשאתה רצית ליבא תחמושת ואיפה היית כשאחרים רצו להגן על נושא של נשק ארוך ובין היתר צייד וצלפים. אבל לדעתי זה לא יביא אותנו רחוק. ובמקום להצטרף ולתרום מניסיון העבר שלהם הוותיקים ישבו ויחכו עד שאולי נכשל גם אנחנו. ואז מה? תגידו "אמרנו לכם"?
סוכם אני הוותיק נכשלתי.
אתה הצעיר בהצלחה!
תצליח אני לצידך...
רק תסביר לי למה אנחנו התרוץ שלך לאי ההצלחה?
אבי מור כתב בכל מקום שאם תרצו עצה הוא יהיה שם עבורכם.
רק פשוט נמאס לו לקום מהמחסה להסתערות ולגלות שהוא לבד. (חוץ מזה כבר יש לו פטור גיל)
בינתיים מתישים אחד את השני ו"כוחות הרשע מתמוגגים".
במקום לתקוף את סייברוש ואבי מור - אולי (רק אולי) למשל קח יום חופש סע למבקר המדינה. תציע לו שקציני הרישוי בתחנות המשטרה יטפלו במעט הנשק שנשאר... ושכל הפקידים שעברו ממשרד הפנים למשב"ט יפטרו וישלחו הביתה (כך יחסכו כסף למדינה).
אין דבר טוב יותר לנושאי הנשק מחרב הפיטורים על ראשי המדיניות המצמצמת.
אבל אתה הרי תגיד "למה דווקא אני?" "למה תמיד אני?"
שהוותיקים יפסידו יום עבודה....
פעם בשנות ה60 של המאה הקודמת הצעירים הפכו את אירופה.... (על דני האדום שמעת?)
בשנות ה40 ילדים בשנות ה 20 פיקדו על חטיבות והקימו מדינה.
איזה מן צעירים אתם - תגידו לי? רק מתבכיינים? לא מצליחים לעשות שום דבר אפילו לא להתכנס... רק להיתרנט כל היום !
הנה ביקשת קיבלת !!!
אילן - אשמאי זקן חלמאי
לא כ"כ הבנתי, מי ביקש מהוותיקים להפסיד יום עבודה או לעשות משהו מכלל. כל מה שהם התבקשו לעשות הוא להיות חלק במה שקורה היום. להיצטרף ליוזמה שאולי הפעם תצליח. אבל כנראה גם זה יותר מדי, מרירות ניסיון העבר קשה מדי והאשמים בזה, כמובן הצעירים של היום שלא הצטרפו אז (שאולי לחלק מהם לא היה רישיון או שהם אפילו לא ידוע שקיים פורום הסליק - אבל למי איכפת).
ואילן היקר, דעתך לגבי אופן הפעולה דרך מבקר המדינה היא מאוד מקורית ומעניינת, חבל שבמקום להשמיע אותה בפגישה אפשרית בחרת לשעבד אותה למשחק ה"כבוד" המיותר הזה.
הערת ביניים
התקשרתי היום לסוחר נשק ידוע כדי לברר האם הכלה בה חשקה נפשי נמצאית במלאי. הכלה במלאי, אך ייתכן ואין אפשרות להעביר בעלות מישן לחדש (לכל תבחין ...). עד כאן הכל מוכר וידוע - והבלאגן חוגג.
החידוש הוא שמחר יש פגישה של סוחרי הנשק בדיוק באותו נושא. עם משרד הפנים? בלעדיו? זאת לא נדע. בזמן שחברי הסליק מתכננים פגישה ב 15 - רב הסיכויים שמחר כבר ייסגרו דברים. מי ידע מהן התוצאות?
העובדה שאין שום נכונות של סוחרי הנשק לשתף פעולה עם נושאי הנשק אומרת הכל. united we stand - divided we fall. כשאני קורא את ההודעות של אבי מור, ושל סייברוש ברור לי מקור הייאוש. אני ממתין למחר לראות איזה סוחר נשק יבוא ויעדכן ויחדש לנו ואיזה סוחר יבליג.
ג.
התקשרתי היום לסוחר נשק ידוע כדי לברר האם הכלה בה חשקה נפשי נמצאית במלאי. הכלה במלאי, אך ייתכן ואין אפשרות להעביר בעלות מישן לחדש (לכל תבחין ...). עד כאן הכל מוכר וידוע - והבלאגן חוגג.
החידוש הוא שמחר יש פגישה של סוחרי הנשק בדיוק באותו נושא. עם משרד הפנים? בלעדיו? זאת לא נדע. בזמן שחברי הסליק מתכננים פגישה ב 15 - רב הסיכויים שמחר כבר ייסגרו דברים. מי ידע מהן התוצאות?
העובדה שאין שום נכונות של סוחרי הנשק לשתף פעולה עם נושאי הנשק אומרת הכל. united we stand - divided we fall. כשאני קורא את ההודעות של אבי מור, ושל סייברוש ברור לי מקור הייאוש. אני ממתין למחר לראות איזה סוחר נשק יבוא ויעדכן ויחדש לנו ואיזה סוחר יבליג.
ג.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
תבחינים מושפעים : משמר ואחר.
אין חדש וגם לא נותנים סיבות או תשובות ל'למה?'.
SPS - מתקרב לשלמות...
Cybrosh כתב:תבחינים מושפעים : משמר ואחר.
אלו תוצאות הפגישה? פגישה שהשתתפת בה?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד