מעוניין לשדרג את רובה האויר - יבואנים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מעוניין לשדרג את רובה האויר - יבואנים
היי,
אני מעוניין לשדרג את רובה האויר שברשותי. כיום ישנם בגדול שלושה סוגים:
רובה אויר מופעל קפיץ - דריכה מכנית, הזנת כדור בודד כל פעם
רובה אויר עם מיכל לחץ לסוגיו (PCP) דריכה להזנת כדור ממחסנית בלבד - מנגנון בריח
רובה אויר עם בוכנת גז (Nitro) דריכה מכנית, הזנת כדור בודד כל פעם.
אני מעוניין ברובה מופעל בוכנת גז, רובה זה אינו מושפע מטמפ, אינו מאבד מכוחו אם מתמהמהים בין הדריכה והיריה.
האם יש למישהו מידע לגבי יבואנים המיבאים רובי אויר? חוץ מלהב אותו אני מכיר (יבואן BSA) ?
אני מעוניין לשדרג את רובה האויר שברשותי. כיום ישנם בגדול שלושה סוגים:
רובה אויר מופעל קפיץ - דריכה מכנית, הזנת כדור בודד כל פעם
רובה אויר עם מיכל לחץ לסוגיו (PCP) דריכה להזנת כדור ממחסנית בלבד - מנגנון בריח
רובה אויר עם בוכנת גז (Nitro) דריכה מכנית, הזנת כדור בודד כל פעם.
אני מעוניין ברובה מופעל בוכנת גז, רובה זה אינו מושפע מטמפ, אינו מאבד מכוחו אם מתמהמהים בין הדריכה והיריה.
האם יש למישהו מידע לגבי יבואנים המיבאים רובי אויר? חוץ מלהב אותו אני מכיר (יבואן BSA) ?
נא לא לירות בפסנתרן - הוא מנגן הכי טוב שהוא יכול...
(אוסקר ווילד, שלט שנראה באיזה בר במערב הפרוע)
(אוסקר ווילד, שלט שנראה באיזה בר במערב הפרוע)
Re: מעוניין לשדרג את רובה האויר - יבואנים
את הדיאנה שלי קניתי בנשק הצפון, לדעתי הם הייבואן
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
יצחק שדה
היי,
מניסיון עשיר בתחום(ציד ולא קליעה ספורטיבית) אני ממליץ לך בחום לרכוש רובה אויר מופעל קפיץ, אלא אם כן אתה מעוניין להתאמן כקלע אולימפי המתאמן באופן סדיר במטווח.
רובי בוכנת הגז הם יקרים לקנייה(אלפי שקלים) ולאחזקה, כמו כן רובם חלשים משמעותית מרובי הקפיץ המודרניים.
יריתי ועבדתי עם כל הסוגים שיש בארץ, כמו בכל דבר הגרמנים הם האמינים, החזקים והמדוייקים ביותר, דיאנה כמו שהוזכר כאן הם כלים מצויינים(היו לי בעבר) אך אני באופן אישי מעדיף את הוויראוך איתם אני עובד בשנים האחרונות, עליהם תקבל גם את התמורה הטובה ביותר לכסף!.
היבואן הוא מאיר רוט מראשל"צ , תפנה אליו ולפני כן תבדוק שאתה יכול לקבל רישיון.
בהצלחה
אסף
מניסיון עשיר בתחום(ציד ולא קליעה ספורטיבית) אני ממליץ לך בחום לרכוש רובה אויר מופעל קפיץ, אלא אם כן אתה מעוניין להתאמן כקלע אולימפי המתאמן באופן סדיר במטווח.
רובי בוכנת הגז הם יקרים לקנייה(אלפי שקלים) ולאחזקה, כמו כן רובם חלשים משמעותית מרובי הקפיץ המודרניים.
יריתי ועבדתי עם כל הסוגים שיש בארץ, כמו בכל דבר הגרמנים הם האמינים, החזקים והמדוייקים ביותר, דיאנה כמו שהוזכר כאן הם כלים מצויינים(היו לי בעבר) אך אני באופן אישי מעדיף את הוויראוך איתם אני עובד בשנים האחרונות, עליהם תקבל גם את התמורה הטובה ביותר לכסף!.
היבואן הוא מאיר רוט מראשל"צ , תפנה אליו ולפני כן תבדוק שאתה יכול לקבל רישיון.
בהצלחה
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
לפני הפרטים הטכנים אני חושב שכדאי לברר קודם אם בכלל ניתן לעשות את ההחלפה לאור הנהלים החדשים .
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד