מחמאה אדירה לפרונטליין + כמה מחמאות עוד נמטיר על מאיר רוט?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחמאה אדירה לפרונטליין + כמה מחמאות עוד נמטיר על מאיר רוט?
לפני כחודש ביקרתי אצל מאיר רוט ובדקתי נרתיק של פרונטליין לאקדח המשונה שלי, שממש אין לו מבחר של דגמי נרתיקים. הנרתיק ישב מצויין על החגורה וזווית האקדח היתה מצויינת, רק שבשורה התחתונה, לא ניתן היה לאחוז באקדח בצורה מלאה, מה שפסל אותו מיידית בעיני, לאחר שהסברתי לדוד מה הבעיה ולמה לא אקח את הנרתיק הוא ביקש שאתן לו הזדמנות לבדוק את הדברים.
אחרי שבוע וחצי קיבלתי טלפון מדוד, הוא אמר לי שהגיע נרתיק עבורי, החברה מפרונטליין דאגו לשינוי ושיפור הנרתיק בדיוק לפי בקשתי, חתכו ושינו את התבנית, ועכשיו אני בעליו של נרתיק משובח, נוח ובכלל נהדר מבית פרונטליין.
מיותר לציין כי לא ביקשתי, לא הזמנתי או שילמתי מראש ואפילו לא ציפיתי להתרחשות השירותית הזו.
ביום שישי, כשהגעתי למטווח כדי לאסוף את הנרתיק, המטווח היה מוצף בהרבה מחדשי רשיונות, כולל אחד שהגיע לאימון כשהוא חמוש בסנדלים, בעיה המוכרת לכל מדריך ירי באשר הוא.
מאיר, אשר הבחין בבחור, אמר לו כי לא ניתן לבצע את האימון עם סנדלים ועוד לפני שהבחור הספיק להתמרמר על הקביעה הנחרצת, אני קולט בזווית עיני את ציפי, מוציאה חבילת גרביים חדשה ומנויילנת, ואומרת לו: "בבקשה, הנה לך זוג גרביים, כדי שתוכל לעבור את האימון, תשאיר אותם אצלך לאחר האימון".
לא ציפיתי, לא הייתי מוכן לכך, ושוב... פשוט אין על רמת השרות הזאת (וכמו שכבר כתבו כאן בעבר, למה אין סופר מאיר רוט? תחנת דלק מאיר רוט? אני הייתי מרחיק ואומר: למה אין עוד עיר מאיר רוט?)
אחרי שבוע וחצי קיבלתי טלפון מדוד, הוא אמר לי שהגיע נרתיק עבורי, החברה מפרונטליין דאגו לשינוי ושיפור הנרתיק בדיוק לפי בקשתי, חתכו ושינו את התבנית, ועכשיו אני בעליו של נרתיק משובח, נוח ובכלל נהדר מבית פרונטליין.
מיותר לציין כי לא ביקשתי, לא הזמנתי או שילמתי מראש ואפילו לא ציפיתי להתרחשות השירותית הזו.
ביום שישי, כשהגעתי למטווח כדי לאסוף את הנרתיק, המטווח היה מוצף בהרבה מחדשי רשיונות, כולל אחד שהגיע לאימון כשהוא חמוש בסנדלים, בעיה המוכרת לכל מדריך ירי באשר הוא.
מאיר, אשר הבחין בבחור, אמר לו כי לא ניתן לבצע את האימון עם סנדלים ועוד לפני שהבחור הספיק להתמרמר על הקביעה הנחרצת, אני קולט בזווית עיני את ציפי, מוציאה חבילת גרביים חדשה ומנויילנת, ואומרת לו: "בבקשה, הנה לך זוג גרביים, כדי שתוכל לעבור את האימון, תשאיר אותם אצלך לאחר האימון".
לא ציפיתי, לא הייתי מוכן לכך, ושוב... פשוט אין על רמת השרות הזאת (וכמו שכבר כתבו כאן בעבר, למה אין סופר מאיר רוט? תחנת דלק מאיר רוט? אני הייתי מרחיק ואומר: למה אין עוד עיר מאיר רוט?)
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: מחמאה אדירה לפרונטליין + כמה מחמאות עוד נמטיר על מאיר רו
כמה כואב שלפי ההתפתחויות בשוק הנשק המטווחים יישארו מחוסרי עבוד והאתר הנהדר הזה ישנה את שמו ל"אתר ה'לו היה לי נשק' הישראלי"
וכל זאת בגלל כמה מסובבים במשרד הממשלתי ההוא שהחליטו מה שהחליטו.
וכל זאת בגלל כמה מסובבים במשרד הממשלתי ההוא שהחליטו מה שהחליטו.
- סליקאי זהב

רק דברים טובים על משפחת רוט.
SPS - מתקרב לשלמות...
+1
חבל שהוא לא פקיד רישוי כלי יריה
חבל שהוא לא פקיד רישוי כלי יריה
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
Cybrosh כתב:רק דברים טובים על משפחת רוט.
1+
וכמובן, חשוב להזכיר גם את יורש העצר, אלעד, שהולך בדרכי אמו ואביו.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
+1
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
רכשתי כלי חדש ממאיר רוט לפני כשבועיים, כמובן השרות היה כיד המלך, קיבלתי עדכון רציף מאלעד ומאיר עד שהנשק הגיע אליו מחו"ל, כמו כן המחיר היה הוגן והכלי מדהים כמובן , זה מבחינתי כרגיל אצלהם, בנוסף כשהגעתי לרישוי ת"א להוציא רישיון נאמר לי שם שכשמאיר שולח לקוח להוציא רישיון הכל מסודר ומאורגן (אפילו את הכסף הקטן כאגרת החלפה הוא נותן בשקית)בסדר מופתי , אני חושב שזה אומר הרבה יותר על הרמה הגבוהה שבה מנוהל המקום.
אסף
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד