חנן הר שן (נרתיקי פובוס) הלך לעולמו.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חנן הר שן (נרתיקי פובוס) הלך לעולמו.
אני פותח עיתון הבוקר ורואה מודעת אבל.
חנן הר שן מכפר הס.
לרגע אני מקווה שאולי יש טעות, אבל אז אני רואה הודעת השתתפות בצער המשפחה מחברה העוסקת בפלסטיקה ומבין שלא. זו לא טעות.
אינני יודע פרטים ומי שיכול להביא לכאן (ומהר) - יבורך.
בכל מקרה, אין לי ספק שכל קהיליית אוחזי הנשק בישראל מרכינה ראשה ומבכה את חנן שהיה אחד מפורצי הדרך בתחומו, גאון ומומחה על פי כל קנה מידה, שדמיין איך צריך להיראות מוצר, הפך את החזון למציאות ושיפר את איכות חייהם של מאות אלפי אוחזי נשק ואת וביטחונם האישי של מיליונים שחייהם תלויים ביכולתו של חייל או שוטר במדינות רבות בעולם - לשלוף בזמן ולהצילם מידי חורשי הרע.
יהי זכרו ברוך!
חנן הר שן מכפר הס.
לרגע אני מקווה שאולי יש טעות, אבל אז אני רואה הודעת השתתפות בצער המשפחה מחברה העוסקת בפלסטיקה ומבין שלא. זו לא טעות.
אינני יודע פרטים ומי שיכול להביא לכאן (ומהר) - יבורך.
בכל מקרה, אין לי ספק שכל קהיליית אוחזי הנשק בישראל מרכינה ראשה ומבכה את חנן שהיה אחד מפורצי הדרך בתחומו, גאון ומומחה על פי כל קנה מידה, שדמיין איך צריך להיראות מוצר, הפך את החזון למציאות ושיפר את איכות חייהם של מאות אלפי אוחזי נשק ואת וביטחונם האישי של מיליונים שחייהם תלויים ביכולתו של חייל או שוטר במדינות רבות בעולם - לשלוף בזמן ולהצילם מידי חורשי הרע.
יהי זכרו ברוך!
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
Re: חנן הר שן (נרתיקי פובוס) הלך לעולמו.
אלוהים ישמור...
אני מקווה שזה באמת טעות.
כמה פעמים קיבלתי מהאיש היקר הזה שירות אישי וטוב...
א.
אני מקווה שזה באמת טעות.
כמה פעמים קיבלתי מהאיש היקר הזה שירות אישי וטוב...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

פחות -לרוב זה יותר,,
יהיה זכרו ברוך
האיש השפיע עמוקות על התחום בו עסק
האיש השפיע עמוקות על התחום בו עסק
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
שלום לכולם,
זו לא טעות, חנן אכן נפטר ביום שישי ולוויתו נערכה ביום ראשון.
חנן היה איש יקר, גאון וחלוץ אמיתי בתחומו, מוכשר ויצירתי בצורה יוצאת דופן וכמובן מצחיק מאוד בסגנונו מיוחד.
חנן הקים את המותג "פובוס" בעשר אצבעותיו והוביל את החברה בהצלחה מסחררת מבית מלאכה קטנטן לתפירת נרתיקים מעור למפעל ברמה בינלאומית שמייצא מגוון רחב מאוד של מוצרי הזרקת פלסטיק לאקדחים לכל רחבי העולם.
יהי זכרו ברוך.
עמרי.
זו לא טעות, חנן אכן נפטר ביום שישי ולוויתו נערכה ביום ראשון.
חנן היה איש יקר, גאון וחלוץ אמיתי בתחומו, מוכשר ויצירתי בצורה יוצאת דופן וכמובן מצחיק מאוד בסגנונו מיוחד.
חנן הקים את המותג "פובוס" בעשר אצבעותיו והוביל את החברה בהצלחה מסחררת מבית מלאכה קטנטן לתפירת נרתיקים מעור למפעל ברמה בינלאומית שמייצא מגוון רחב מאוד של מוצרי הזרקת פלסטיק לאקדחים לכל רחבי העולם.
יהי זכרו ברוך.
עמרי.
עליו השלום, יחסר לכולנו.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד