התלבטות בין אקדחים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
התלבטות בין אקדחים
שלום חברים יקרים
שמי חגי ולאחר שגיליתי את הפורום היקר הזה הבנתי המון דברים בקשר לבחירת אקדח אני שמח להיות חלק ממכם .
אני כרגע מתלבט בין כמה סוגים ופשוט לא מצאתי מידע וחוות דעת על שני כלים אני ישמח לשמוע
א. גלוק הבנתי לא לגעת בדור הרביעי אך לא הבנתי באיזה דור כן
ב. SMITH AND WOSSON SW99 אני לא מצאתי כלום או על כל סמית פולימרי אחר
ג. יריחו פולימרי איזה סוגים קימים וחוות דעת
תודה רבה מראש על העזרה.
שמי חגי ולאחר שגיליתי את הפורום היקר הזה הבנתי המון דברים בקשר לבחירת אקדח אני שמח להיות חלק ממכם .
אני כרגע מתלבט בין כמה סוגים ופשוט לא מצאתי מידע וחוות דעת על שני כלים אני ישמח לשמוע
א. גלוק הבנתי לא לגעת בדור הרביעי אך לא הבנתי באיזה דור כן
ב. SMITH AND WOSSON SW99 אני לא מצאתי כלום או על כל סמית פולימרי אחר
ג. יריחו פולימרי איזה סוגים קימים וחוות דעת
תודה רבה מראש על העזרה.
- סליקאי ארד

Re: התלבטות בין אקדחים
תקציב ייעוד משהו כדיי שנוכל למקד את העזרה, כמה שניתן בהתכתבות. האם מחפש חדש או יד שנייה, ועכשיו עצה מהותית לא רוכשים כלי ירייה על מסך המחשב תתרשם על "יבש" ואז רטוב אל תחשוב בנושא באופן כלכלי אקדח הוא אינו נכס נדל"ן תירה תירה תירה, ואז תחליט בעצמך, לי אישית מבין השלושה הגלוק מתאים יותר, זה לא אומר שגם לך ולאחרים.
- סליקאי זהב

שלום חגי. ברוך הבא. לגבי אל"ף, אני נאלץ שלא להסכים. אילו לא הייתי מפתח אנינות טעם הנובעת מעיסוק בקליעה ספורטיבית, הייתי שמח לרכוש גלוק דור רביעי ולתת לו לשמש אותי כאקדח פרטי לכל החיים.
שלושת הכלים הם כלים בייצור סדרתי מיצרנים בעלי שם ולא יאכזבו מבחינת אמינות. כמו שכתב אקדוחן לפני הכף תוכרע על ידי התנסות אישית. אני אישית הייתי בוחר גלוק מתוך כל הרשימה (אף על פי שכיום אין לי גלוק), גם מסיבת נוחות בירי (הגנתי) ובנשיאה וגם מסיבות לוגיסטיות (שוק חלקים ואביזרים שסובארו הייתה גאה בו).
בהצלחה.
שלושת הכלים הם כלים בייצור סדרתי מיצרנים בעלי שם ולא יאכזבו מבחינת אמינות. כמו שכתב אקדוחן לפני הכף תוכרע על ידי התנסות אישית. אני אישית הייתי בוחר גלוק מתוך כל הרשימה (אף על פי שכיום אין לי גלוק), גם מסיבת נוחות בירי (הגנתי) ובנשיאה וגם מסיבות לוגיסטיות (שוק חלקים ואביזרים שסובארו הייתה גאה בו).
בהצלחה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
חגי שלום,
על כל ההתלבטויות שלך הרי לך עוד נדבך.... הייתי מוסיף את ה CZ Duty לרשימה, לא פחות חשוב מהכלי עצמו, והCZ כלי נהדר, השרות הזמין והיבואן.
על כל ההתלבטויות שלך הרי לך עוד נדבך.... הייתי מוסיף את ה CZ Duty לרשימה, לא פחות חשוב מהכלי עצמו, והCZ כלי נהדר, השרות הזמין והיבואן.
נערך לאחרונה על ידי trooperglock בתאריך 20 דצמבר 2012, 07:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
א) כל הדורות הקודמים 1עד 3 מצוינים ,לדור 3 יש יתרון קטן במסילת אביזרים בגחון שהיא שימושית במידה ותרצה באיזה שלב להוסיף אביזרים אוו להשתמש במערכת הסבה כמו "הרוני".
אם זה לא כיוון שאתה רואה את עצמך הולך בו זה לא ממש משנה .
ב)S&W 99 מדובר באקדח שיובא לכאן בתחילת שנות ה2000 וכיום אינו מיובא עוד למעשה כרגע חברת סמית אנד ווטסון נמצאת בתהליכים של סיגרת הליין לגמרי ומעבר מלא לסדרת M&P .
המשמעות שלא בטוח כמה תמיכה ואביזרים תוכל לקבל בטווח הארוך יותר .
האקדח עצמו הוא אקדח טוב ואמין למרות שמערכת ההדק המוזרה שלו לא ממש עושה לי את זה אישית.
ג)http://www.israel-weapon.com/?catid={8C32EDEC-E0EA-41D0-8A73-69A1E711F583} כל המידע בפנים .
חוות דעת כלי בסיסי להגנה עצמית טוב פלוס תוצרת כחול לבן שזה יתרון מסוים בחלקי חילוף ואביזרים.
מקווה שעזרתי .
אם זה לא כיוון שאתה רואה את עצמך הולך בו זה לא ממש משנה .
ב)S&W 99 מדובר באקדח שיובא לכאן בתחילת שנות ה2000 וכיום אינו מיובא עוד למעשה כרגע חברת סמית אנד ווטסון נמצאת בתהליכים של סיגרת הליין לגמרי ומעבר מלא לסדרת M&P .
המשמעות שלא בטוח כמה תמיכה ואביזרים תוכל לקבל בטווח הארוך יותר .
האקדח עצמו הוא אקדח טוב ואמין למרות שמערכת ההדק המוזרה שלו לא ממש עושה לי את זה אישית.
ג)http://www.israel-weapon.com/?catid={8C32EDEC-E0EA-41D0-8A73-69A1E711F583} כל המידע בפנים .
חוות דעת כלי בסיסי להגנה עצמית טוב פלוס תוצרת כחול לבן שזה יתרון מסוים בחלקי חילוף ואביזרים.
מקווה שעזרתי .
אז ככה אני מתכוון ללכת איתו 24\7 בגלל שאני גר בקריית ארבע וגם עובד בעבודה ציבורית עם כלל האוכלוסיה . תקציב כרגע לא משחק תפקיד .
אני מאוד רוצה לקבל חוות דעת האם יש הבדלים מהותיים בין הגלוק ל סמית (דגם MP אם יש המלצה לדגם מסוים) וליריחו .(כמובן אני מחפש רק פולימרי)
ושוב תודה על העזרה
אני מאוד רוצה לקבל חוות דעת האם יש הבדלים מהותיים בין הגלוק ל סמית (דגם MP אם יש המלצה לדגם מסוים) וליריחו .(כמובן אני מחפש רק פולימרי)
ושוב תודה על העזרה
- סליקאי ארד

חגי
תעשה לעצמך טובה ותתרחק מכל גלוק שהוא מדור רביעי היו איתם המון בעיות על תכניס ראש בריא למיטה חולה
הM&P של S&W הוא כנראה המתמודד הצמוד ביותר לגלוק בשוק האמריקאי וזה ראיה לאמינותו
הM&P הסטנדרטי מקביל בגודלו לגלוק 17 שניהם אמינים בטירוף אני אישית מצאתי את הM&P הרבה יותר נוח ובעל הנדסת אנוש מדיפה על הגלוק ולכן הוא אקדחי לשניהם לא חסר אביזרים
נכון שהרבה יותר קל למצוא אביזרים בשוק המקומי לגלוק על חיפוס קצר באינטרנט והM&P לא ישאר ערום להרבה זמן
תעשה לעצמך טובה ותתרחק מכל גלוק שהוא מדור רביעי היו איתם המון בעיות על תכניס ראש בריא למיטה חולה
הM&P של S&W הוא כנראה המתמודד הצמוד ביותר לגלוק בשוק האמריקאי וזה ראיה לאמינותו
הM&P הסטנדרטי מקביל בגודלו לגלוק 17 שניהם אמינים בטירוף אני אישית מצאתי את הM&P הרבה יותר נוח ובעל הנדסת אנוש מדיפה על הגלוק ולכן הוא אקדחי לשניהם לא חסר אביזרים
נכון שהרבה יותר קל למצוא אביזרים בשוק המקומי לגלוק על חיפוס קצר באינטרנט והM&P לא ישאר ערום להרבה זמן
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
בהמשך למה שרונן כתב לעיל, אין להשוות בין היריחו הפולימרי לבין SW M&P והגלוק, הם לא ברי השוואה ליריחו.
אם יריחו אז מתכתי. מעט יותר כבד, הרבה יותר טוב.
אם יריחו אז מתכתי. מעט יותר כבד, הרבה יותר טוב.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
בהמשך למה שידידי נועם כתב
רק יריחו מתכתי הפולימרי פשוט מזעזע הוא לא באותו איזור חיוג כמו אחיו
רק יריחו מתכתי הפולימרי פשוט מזעזע הוא לא באותו איזור חיוג כמו אחיו
"Si Vis Pacem Para bellum"
טוב חברים אז ירדתי מהיריחו
עכשיו שלא תבינו לא נכון אני רוצה להגיע למטווח כשאני יודע קצת על דגמים מסיומים שהמליצו לי עליהם וכמובן לשמוע את המדריך והמלצתיו אז חברה תודה רבה
אני ישמח לשמוע עוד המלצות על אקדחים
תודה ושבת שלום
עכשיו שלא תבינו לא נכון אני רוצה להגיע למטווח כשאני יודע קצת על דגמים מסיומים שהמליצו לי עליהם וכמובן לשמוע את המדריך והמלצתיו אז חברה תודה רבה
אני ישמח לשמוע עוד המלצות על אקדחים
תודה ושבת שלום
- סליקאי ארד

אני מסתובב עם cz duty לדעתי הוא קל מספיק בכדי ללכת עמו ביום יום. קיבולת הכדורים בהחלט מספיקה לי (16 כדור). כמו כן אני מתחרה עמו והוא בהחלט מספק אותי. כמו כן לא נתקלתי איתו באף בעיה או מעצור ויריתי למעלה מ2500 כדורים בשנה החולפת.
מומלץ ביותר בייחוד עם אתה מתכנן ללכת איתו על בסיס יום יומי.
אם לא תלך על משהו מסיבי יותר.
מומלץ ביותר בייחוד עם אתה מתכנן ללכת איתו על בסיס יום יומי.
אם לא תלך על משהו מסיבי יותר.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
אני קורא פה המון דיעות בקשר לבחירת נשק, חלקן הצליח לגרום לי להירשם ולנסות לעזור.
אז ככה, אין שום בעיה עם גלוק דור 4 החדשים. 2012 הם סידרו את הבעיה שהיתה למחלק. אם אתה יורה שמאלי דור 4 מאפשר שחרור מחסנית עם בוהן שמאל בניגוד לכל השאר.
גלוק הוא האקדח הנפוץ ביותר מבין הפולימרים לכן תיקונים או שיפורים בו זולים יותר.
גלוק 19 הוא אקדח מעולה לכל מטרה: גודל, משקל, ואמינות. לכן הוא בשימוש בכל כך הרבה צוותים בעולם כולו.
חלק מהביקורת הקשה על גלוק היא הבטיחות וחבל. גלוק מאובטח שלוש פעמים: בהדק, בנוקר ובבית ההדקים כנגד נפילה.
דרך אגב בניגוד לשאר העולם, ישראלים לא מסתובבים עם כדור בקנה, ככה שנפילה או ירי לא מכוון לא מהווה בעיה בטיחותית.
את התרבות הפולימרית השרישה חברת גלוק ומובילה בתחום מאז.
ישנם עוד חברות אקדחים מעולות כמו ספרינגפילד המייצרות אקדחים פולימרים באיכות טובה מאד. אני מעדיף גלוק.
אז ככה, אין שום בעיה עם גלוק דור 4 החדשים. 2012 הם סידרו את הבעיה שהיתה למחלק. אם אתה יורה שמאלי דור 4 מאפשר שחרור מחסנית עם בוהן שמאל בניגוד לכל השאר.
גלוק 19 הוא אקדח מעולה לכל מטרה: גודל, משקל, ואמינות. לכן הוא בשימוש בכל כך הרבה צוותים בעולם כולו.
חלק מהביקורת הקשה על גלוק היא הבטיחות וחבל. גלוק מאובטח שלוש פעמים: בהדק, בנוקר ובבית ההדקים כנגד נפילה.
דרך אגב בניגוד לשאר העולם, ישראלים לא מסתובבים עם כדור בקנה, ככה שנפילה או ירי לא מכוון לא מהווה בעיה בטיחותית.
ישנם עוד חברות אקדחים מעולות כמו ספרינגפילד המייצרות אקדחים פולימרים באיכות טובה מאד. אני מעדיף גלוק.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

glock34 כתב:אני קורא פה המון דיעות בקשר לבחירת נשק, חלקן הצליח לגרום לי להירשם ולנסות לעזור.
כ הקלריסט שרוט
אני מעדיף לתפעל אקדח עם האגדול ולא עם הבהן. כמו שרקדנית בלט רוקדת על קצות הבהונות ולא על קצות האגודלים.
הנה לכם עוד הוכחה שגלוק הפך את העולם.
הוא אמנם הפולימרי הנמכר ביותר אך לא הראשון.
יום טוב
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
רפתן כתב:glock34 כתב:אני קורא פה המון דיעות בקשר לבחירת נשק, חלקן הצליח לגרום לי להירשם ולנסות לעזור.
כ הקלריסט שרוט
אני מעדיף לתפעל אקדח עם האגדול ולא עם הבהן. כמו שרקדנית בלט רוקדת על קצות הבהונות ולא על קצות האגודלים.
הנה לכם עוד הוכחה שגלוק הפך את העולם.
הוא אמנם הפולימרי הנמכר ביותר אך לא הראשון.
יום טוב
קיוויתי שמישהו יכתוב את הדברים הללו ולשמחתי - לא התאכזבתי.
לא יכולתי לכתוב אותם בעצמי מאחר וכבעל חנות נשק, אני תמיד עלול להיתפס כבעל עניין לשווק כלי מסויים ולכן כל המלצה שלי עלולה להילקח בערבון מוגבל.
אבל אם כבר עלה הנושא, אזי נשק צריך לרכוש תוך התבוננות במציאות הישראלית שבה אנו חיים.
כל מיני כלים נהדרים שמככבים ברשת (ואת חלקם, ניתן לרכוש גם בארץ - באמצעות יבוא אישי בהליך מסובך ויקר), עלולים להביא את בעליהם למצב בו יתברר לו שבפועל, לכלי האופנתי שרכש במיטב כספו, אין בארץ אבא ואמא, אין לו שרות, אין חלפים וייתכן גם שאין בארץ שום נשק מוסמך, שמכיר את הכלי על בוריו ויודע לטפל בו כראוי.
אני נמנע מלחלוטין מלמכור כלים שאינני יכול לתת עליהם 5 שנים אחריות (זה המוטו אצלי), ולכן מלכתחילה, לא אכנס להרפתקה ולא אציע ללקוחותיי אקדח שייתכן ויהפוך למשקולת אם יתקלקל או יתבלה.
רוצים דוגמא לבעייתיות השוק הישראלי?
קחו למשל את ההנחיה החדשה שאוסרת על בעלי כלי ירי בתבחין "משמר" להחליפם.
אם חלילה ההנחיה האידיוטית הזו לא תשונה, עלולים להיות בידי חלק מהציבור, כלי נשק מיושנים או לא תקינים, לא בטיחותיים, או כלים בלויים שלא ניתן להשיג להם חלפים בגלל שמדובר בכלי נדיר או ישן מאד.
האיסור (המטופש - לדברי בכירים במשטרה) על החלפת כלים אלו, עלול להביא את בעליהם לאלתר פתרונות (אואפילו לייבא חלפים בצורה לא חוקית) רק בכדי שלא לאבד את הרשיון.
הגלוק (כן. כולל האמריקאי!!!), ה CZ, ועוד כמה אקדחי "מדף" שיש להם אבא ואמא (כלומר יבואן אמין ומוכר וחלפים בשפע) יהיו תמיד כלים מועדפים על ידי מתוך ידיעה ברורה שגם בעוד כמה עשורים, ניתן יהיה להשיג להם חלפים ולתקנם.
החיים מזמנים לנו צרות בשפע. אין צורך לחפשן בעצמנו ובאווירה המטורפת בה אנו חיים, אין שום סיבה להיכנס להרפתקאות מיותרות.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
מר רפתן היקר,
אני ממש מביע צער רב על הטעות הניבזית בהחלפת בוהן באגודל. (צודק)
אבל לא אמרתי שגלוק הם הראשונים בתחום אלא אלו שהשרישו את העידן הפולימרי.
אני רק מנסה לעזור לבחור הצעיר לבחור נשק שיתאים לו. אני לא בא להילחם מי מבין יותר
ולמי יש יותר ידע.
אני gun master ומתחרה בארה״ב לכן את רוב זמני אני מקדיש לאופי הירי שלי ובמטווחים
ולא בקריאת מגזינים על אקדחים. אני עובד ומתחרה עם גלוק 34 ו 19 וממש מרוצה מהתוצאות.
אין לי כל אינטרס אני רק מנסה לעזור.
תודה,
Glock34
אני ממש מביע צער רב על הטעות הניבזית בהחלפת בוהן באגודל. (צודק)
אבל לא אמרתי שגלוק הם הראשונים בתחום אלא אלו שהשרישו את העידן הפולימרי.
אני רק מנסה לעזור לבחור הצעיר לבחור נשק שיתאים לו. אני לא בא להילחם מי מבין יותר
ולמי יש יותר ידע.
אני gun master ומתחרה בארה״ב לכן את רוב זמני אני מקדיש לאופי הירי שלי ובמטווחים
ולא בקריאת מגזינים על אקדחים. אני עובד ומתחרה עם גלוק 34 ו 19 וממש מרוצה מהתוצאות.
אין לי כל אינטרס אני רק מנסה לעזור.
תודה,
Glock34
נערך לאחרונה על ידי glock34 בתאריך 27 דצמבר 2012, 20:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד