כספת לכל אקדח?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כספת לכל אקדח?
O, o , o
http://www.jpost.com/NationalNews/Artic ... ?id=296480
"As of January, Amit said, a new law will go into effect requiring gun owners to prove that they have a safe at home to keep their weapon in"
מה זה אומר בדיוק? כספת לכל אקדח? האם השומרים יקבלו מימון? ואיך זה יהיה בדירה להשכרה- אם בעלים לא מסכים לקדוח? או שהשומרים יחזירו ( נסיע של שעתיים כל כיוון לכספת של החברה)?
http://www.jpost.com/NationalNews/Artic ... ?id=296480
"As of January, Amit said, a new law will go into effect requiring gun owners to prove that they have a safe at home to keep their weapon in"
מה זה אומר בדיוק? כספת לכל אקדח? האם השומרים יקבלו מימון? ואיך זה יהיה בדירה להשכרה- אם בעלים לא מסכים לקדוח? או שהשומרים יחזירו ( נסיע של שעתיים כל כיוון לכספת של החברה)?
- סליקאי זהב

Re: כספת לכל אקדח?
מעניין איך זה יראה, אני אצטרך לממן לעצמי בדיקה של גוף מאושר ע"י מר עמית?
למה יש לי הרגשה שזה יהיה גוף אחד או שניים שיש להם אינטרס לעשות כסף טוב מאותן הבדיקות?
למה יש לי הרגשה שזה יהיה גוף אחד או שניים שיש להם אינטרס לעשות כסף טוב מאותן הבדיקות?
אינני יודע אם האמור בכתבה אכן נכון, אבל אני דווקא בעד התקנה החדשה.
לדעתי כל אלה שמשאירים את האקדח במגרת השולחן או בארון הבגדים הם ממש חסרי אחריות.
לא בטוח שחייבים ממש בדיקה פיסית ע"י גורם מוסמך. ייתכן שקבלה ואולי צילום יספקו.
c425x כתב:אינני יודע אם האמור בכתבה אכן נכון, אבל אני דווקא בעד התקנה החדשה.
האם הדעה הזאת גם קובעת איפה אני צריך לגור ?
שוב - מה עם השומרים ודירות להשכרה שהילד בן 23 גר בהם ועובד כשומר?
- סליקאי זהב

חברים אני אומר בואו לא נעיר את המתים בנתיים .
לי יש כספת פשוטה ננעלת וכספת חסינת אש לתחמושת כל העסק עלה סביב ה350 ש"ח בזמנו .
אני חושב וממליץ בחום לכל בעל נשק לאבטח ולו בצורה מינימלית את נשקו כרי כספת פשוטה אוו מנעול הדק שעלותו כמה עשרות שקלים .
אילו הדבר היה בידי היתי מחייב את סוחרי הנשק למכור כחלק מכל עיסקת נשק אמצעי מיגון כמו מנעול הדק וערכת כלי ניקוי בסיסים ולספק לכל רוכש הדרכה על פירוק ניקוי והרכבה של הנשק שהוא רכש כרגע .
את חברות השמירה היתי מחייב לספק כנ"ל לכל עובד שמחזיק את הנשק ברשותו אוו לחלופין לקבל את הנשק בסוף כל יום עבודה למשמורת .
אבל זה אני והסטיות שלי .....
אגב-אני מחפס כרגע כספת תיקנית ל10 אוו 20 כלים משומשת במצב טוב אם מישהוא מכיר .
לי יש כספת פשוטה ננעלת וכספת חסינת אש לתחמושת כל העסק עלה סביב ה350 ש"ח בזמנו .
אני חושב וממליץ בחום לכל בעל נשק לאבטח ולו בצורה מינימלית את נשקו כרי כספת פשוטה אוו מנעול הדק שעלותו כמה עשרות שקלים .
אילו הדבר היה בידי היתי מחייב את סוחרי הנשק למכור כחלק מכל עיסקת נשק אמצעי מיגון כמו מנעול הדק וערכת כלי ניקוי בסיסים ולספק לכל רוכש הדרכה על פירוק ניקוי והרכבה של הנשק שהוא רכש כרגע .
את חברות השמירה היתי מחייב לספק כנ"ל לכל עובד שמחזיק את הנשק ברשותו אוו לחלופין לקבל את הנשק בסוף כל יום עבודה למשמורת .
אבל זה אני והסטיות שלי .....
אגב-אני מחפס כרגע כספת תיקנית ל10 אוו 20 כלים משומשת במצב טוב אם מישהוא מכיר .
c425x כתב:אינני יודע אם האמור בכתבה אכן נכון, אבל אני דווקא בעד התקנה החדשה.
אתה באמת מאמין שצילום הכספת יספיק?
אני את שלי קניתי לפני כ 10 שנים, לא שמרתי את הקבלה, עכשיו מה?
צר לי, אבל אינני מצפה להיגיון בריא באף החלטה של לישכת הרישום, הניסיון מראה שמטרתם היא לא הגברת בטיחות ובטחון אלא אך ורק מדיניות הצימצום ולכן אני מצפה שהרעיון החדש שלהם יהיה קשור לכמה שיותר הוצאות, כמה שיותר אי-נחות וכמה שיותר טרטור, כל זה, כמובן, בתקוה שכמה שיותר אנשים יוותרו על רישיונם ונשקם.
simon כתב:c425x כתב:אינני יודע אם האמור בכתבה אכן נכון, אבל אני דווקא בעד התקנה החדשה.
האם הדעה הזאת גם קובעת איפה אני צריך לגור ?
שוב - מה עם השומרים ודירות להשכרה שהילד בן 23 גר בהם ועובד כשומר?
כשגרתי בדירה שכורה תמיד הקפדתי להכניס לחוזה סעיף שאפשר לי להתקין כספת מקובעת לקיר ממ"ד. בפינוי קצת עבודת שפכטל וצבע פותרת את הבעיה.
נשק חייב להיות או עליך או במקום מאובטח. כך היו נחסכים גם מקרים שילד מוצא את הנשק של אחד ההורים וההמשך ידוע (ע"ע מכבים רעות).
1. שומרים אינם gun owners, ואם כן, מה הבעיה?: מגלי המתכות יופעלו באמצעות מטבעות 5 ש"ח על מנת לסבסד כספות. יקמבנו כספות שניתן לרתך למיטה כמו קופות צדקה של תחנות אוטובוס.
2. בראיון לקראת הוצאת הרשיון הראשון שלי היה סעיף לגבי אמצעי אחסון. הצהרתי שם שבכוונתי לאחסן את האקדח בתוך כספת ביתית. לא מדובר בגזירה חדשה ולדעתי כספת טובה שווה את השקט הנפשי.
2. בראיון לקראת הוצאת הרשיון הראשון שלי היה סעיף לגבי אמצעי אחסון. הצהרתי שם שבכוונתי לאחסן את האקדח בתוך כספת ביתית. לא מדובר בגזירה חדשה ולדעתי כספת טובה שווה את השקט הנפשי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
המילה כספת היא כללית מדי, השאלה מאיזה סוג וע"פ איזה תקנים, ישנן כספות ב 150 ש"ח עם קיבוע לקיר, היא לא תהווה בעיה לרכישה לנושאי הנשק והיא עונה על צרכים בסיסיים בייחוד שילדים לא ישחקו עם הנשק..
הבעיה תתחיל במידה ויחליטו שם שצריך כספת תקנית גדולה בכך ההוצאה לנושאי הנשק תתחיל ב 1500-2000ש"ח, כאן מדובר בכספת 5 בריחים כולל קומבינציה עם דלת מוגנת פריצה .
אסף
הבעיה תתחיל במידה ויחליטו שם שצריך כספת תקנית גדולה בכך ההוצאה לנושאי הנשק תתחיל ב 1500-2000ש"ח, כאן מדובר בכספת 5 בריחים כולל קומבינציה עם דלת מוגנת פריצה .
אסף
נערך לאחרונה על ידי asafii2 בתאריך 17 פברואר 2013, 11:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
השאלה היא מה מטרת הכספת- למנוע גניבה או למנוע שימוש לא מבוקר. בהנחה שמדובר באפשרות השניה, אין צורך לקבע את הכספת. אם מדובר במניעת גניבה- ניתן לשאת 24/7. אני סקפטי לגבי השמועה הזו, כי היא תקשה על עמית להגן בערכאות על מדיניות צמצום מתן רישיונות (הוא הרי טען שמדיניות הצמצום היא בגלל גניבת אקדחים שמוצאים את דרכם לעולם התחתון).
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
1. אני מסודר, יש לי כספת ומתקני אבטחה נוספים.
2. שלחתי דו"אל לכתב ובו תוספות שמר עמית "שכח" לתת לו, כגון העליה הדרמטית במספר הכלים שבידי חברות שמירה ואבטחה.
2. שלחתי דו"אל לכתב ובו תוספות שמר עמית "שכח" לתת לו, כגון העליה הדרמטית במספר הכלים שבידי חברות שמירה ואבטחה.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ramdishon כתב:השאלה היא מה מטרת הכספת.
לא ברור לך באמת, אז אני אספר לך, עוד טרטור במלחמתו הסופית של משרד הפנים והמשרד לבטחון פנים בנושאי הנשק.
מקווה שעכשיו ברור לך
- סליקאי כסף

אז כאן אני לא ממש מסכים
מכיון שרובנו בעד אחזקת נשק שפויה ואחראית אין כל ספק שכספת ואפילות הזולות יכולה לעזור ולהגביר את הבטיחות שבנושא גם אני עדין לא מחוייב להחזיק כספת ומהיום הראשון שלי עם נשק רכשתי כספת בתחילה קטנה ופשוטה ולאט לאט השתדרגתי גם בגודל וגם באיכות.
אם הדרישה תהיה כספת נורמלית שתסתכם בעלות של כמה מאות שקלים אז אין סיבה להתנגד לתקנה, אם ינפיצו תקן אחיד שיסתכם בכספת שתעלה אלפי שקלים אז צריך להחזיר את אגף רישוי נשק לכיון השפוי
מכיון שרובנו בעד אחזקת נשק שפויה ואחראית אין כל ספק שכספת ואפילות הזולות יכולה לעזור ולהגביר את הבטיחות שבנושא גם אני עדין לא מחוייב להחזיק כספת ומהיום הראשון שלי עם נשק רכשתי כספת בתחילה קטנה ופשוטה ולאט לאט השתדרגתי גם בגודל וגם באיכות.
אם הדרישה תהיה כספת נורמלית שתסתכם בעלות של כמה מאות שקלים אז אין סיבה להתנגד לתקנה, אם ינפיצו תקן אחיד שיסתכם בכספת שתעלה אלפי שקלים אז צריך להחזיר את אגף רישוי נשק לכיון השפוי
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Glockbuster שלום
אין לי שום ויכוח בנושא החשיבות הרבה של אחזקת נשק בטוחה ודרישה להכשרה מתאימה ועמידה בדרישות אשר מטרתן הקטנת הסיכון לציבור ואפילו הגדלת הבטיחות ע"י נושאי נשק מיומנים ומוכשרים, אני משוכנע ומאמין כי כך גם אתה כי כולנו נתברך בריבוי אנשים אלו.
עם זאת מהיכרותי את האחראים לנושא רישוי נשק ומדיניותם, מעל 30 שנים אינני חושב שמגיעה להם הזכות שנדמיין כי הצעדים אותם הם מבצעים נובעים משאיפה לשפר את הבטיחות והביטחון של הציבור, אלא נובעים מאג'נדה מעט שונה מכך ואינני רוצה לומר מסע צלב של מספר אנשים המונעים משנאה, בורות וחוסר מקצועיות הפוגעים פגיעה ישירה בביטחון הציבור.
אני מקווה כי דברי כאן אינם חורגים מכללי הכתיבה בפןרןם ובמידה וכן אמחק אותם אם אתבקש לכך.
סופ"ש נעים חם וחורפי לכולם
אין לי שום ויכוח בנושא החשיבות הרבה של אחזקת נשק בטוחה ודרישה להכשרה מתאימה ועמידה בדרישות אשר מטרתן הקטנת הסיכון לציבור ואפילו הגדלת הבטיחות ע"י נושאי נשק מיומנים ומוכשרים, אני משוכנע ומאמין כי כך גם אתה כי כולנו נתברך בריבוי אנשים אלו.
עם זאת מהיכרותי את האחראים לנושא רישוי נשק ומדיניותם, מעל 30 שנים אינני חושב שמגיעה להם הזכות שנדמיין כי הצעדים אותם הם מבצעים נובעים משאיפה לשפר את הבטיחות והביטחון של הציבור, אלא נובעים מאג'נדה מעט שונה מכך ואינני רוצה לומר מסע צלב של מספר אנשים המונעים משנאה, בורות וחוסר מקצועיות הפוגעים פגיעה ישירה בביטחון הציבור.
אני מקווה כי דברי כאן אינם חורגים מכללי הכתיבה בפןרןם ובמידה וכן אמחק אותם אם אתבקש לכך.
סופ"ש נעים חם וחורפי לכולם
- סליקאי כסף

glockbuster כתב:
ומי בדיוק יעשה את זה? אתה? אני? בג"צ? השר הממונה?
ח'ברה תכניסו לראש, כבר שנים אנחנו לא אזרחים אלא נתינים
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד