שיפורים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

שיפורים

על ידי glock34 » 31 דצמבר 2012, 05:13

אני מאמין גדול בשיפור כלי הנשק על מנת ליצור נוחיות בשימוש אך באותה נשימה להשאיר את כלי הנשק מבצעי. במיוחד אחרי שהבנתי כי בישראל לא מעודדים אישורים לכלי נשק העולים על המספר אחד. אז רצויי לשפר ולא לעבור את גבול הטעם הטוב דהיינו להשאיר את הנשק בטוח לנשיאה ביום ביום.
אני באופן אישי מתחרה ועובד עם אותם נשקים. אני מעולם לא אקרא לאקדח שברשותי אקדח לתחריות. אמנם יש לי עדיפויות בהתאם לכל תחרות אבל כולם במצב מבצעי.
אז לפי שמי בפורום אפשר להבין שגלוק הוא אקדח מועדף מבחינתי (לא צריך לקלל) ולכן אתחיל בשיפורי חובה מבחינתי.
נתחיל בשיפור תחושת ההדק והורדת משקל עד לרמת 3 פאונד או יותר. הרעיון הוא ליצור הדק חלק וקריספי גם בירי וגם בריסאט.
החלקים אותם נשפצר יהיו:5 או 3 פאונד קונקטור, מנוף ההדק והפלנג'ר (הכפתור הקטן בתחתית המחלק)
מכיוון שאין באפשרותי להעלות סירטון חיפשתי ומצאתי אחד ביוטיוב. אמנם הבחור ניראה קצת מוזר אבל יודע מה שצריך לטובת הנושא.
חלק 1: http://www.youtube.com/watch?v=bpChV_vfgzo
חלק 2: http://www.youtube.com/watch?v=eLnTEkzqNc8

חשוב לי לציין כי לא חובה להשתמש בכל החומרים בהם הוא משתמש גם פוליש רכב עובד טוב במקום דרמל הוא מראה כיצד לעבוד עם מקדחה וכמעט אין עלות לשיפור זה.
אם כבר אפשר לקנות קונקטור 3 פאונד ולהתקינו על הדרך.
אל תקנו קונקטורים הדקים פלנג'רים ונוקרים לא של חברת גלוק!
רוצים עוד שיפורים? אחיזה/גרייפ, הקטנת OVER TRAVEL , עזרה בהחלפת מחסנית מהירה מבלי לשנות גרייפ.
הביעו עניין ואשמח לעזור.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: שיפורים

על ידי itamar » 31 דצמבר 2012, 07:27

מירוק מערכת ההדק (25 CENT TRIGGER JOB) הוא שיפור מאד מקובל, וגם שם אפשר לפשל ולהרוס. מי שלא יודע שלא יעשה.
לגבי חלקי AFTERMARKET לא תוצרת גלוק, מאיפה הבאת את זה?
רוב החלקים הפנימיים האורגינליים של גלוק עשויים ברמת איכות וגימור מינימליים - "רק שיעבוד" ובטח שלא לתת ליורה את חווית השימוש המקסימלית שהוא יכול להפיק מהאקדח.

יש הרבה מאד חלקי AFTERMARKET שעשויים באיכות הרבה יותר גבוהה מהאורגינל ויכולים לשפר משמעותית את חווית השימוש. כמובן שמומלץ לבדוק בשיקול דעת כל מקרה לגופו.

קח לדוגמא גלוקים דור 4. גלוק שינו את שיטת היצור של השיניים החולצות מהטבעה/כירסום ליציקה כדי לחסוך בעלויות. התוצאה - בעיות הפלטה קשות והרבה תרמילים לוהטים בפרצוף.
הפתרון (לצערם של הרבה לקוחות) - שן חולצת של APEX בעלות של $60, עשויה בדיוק רב ובמידות הנכונות...

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי afss » 31 דצמבר 2012, 08:27

glock34 כתב:נתחיל בשיפור תחושת ההדק והורדת משקל עד לרמת 3 פאונד או יותר. הרעיון הוא ליצור הדק חלק וקריספי גם בירי וגם בריסאט.
החלקים אותם נשפצר יהיו:5 או 3 פאונד קונקטור, מנוף ההדק והפלנג'ר (הכפתור הקטן בתחתית המחלק)

קח בחשבון כי יצרנים מכוונים את לחץ ההדק המינימלי כך שיהיה לפחות 1.7 ק"ג (3.5 פאונד), בכדי שילד לא יוכל להפעיל אקדח טעון בטעות.
אם תעשה שינוי כזה וחס וחלילה ייפלט כדור, זה ייגמר בבית משפט ולא טוב מבחינתך.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 31 דצמבר 2012, 09:04

הייתי שש ושמח לראות בארצנו Vanek / Fulcrum Trigger...

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glock34 » 31 דצמבר 2012, 16:35

מה יש לכם? על מה כל ההתלהבות? ממש סליחה שלא חישבתי פאונדים לקילו בצורה מדוייקת וגם זו דרך התבטאות לומר 3 פאונד טריגר הכוונה היא 3.5 נו באמת מוציאים את החשק לעזור
זה 3.5 פאונד כי ב 3 פאונד אני עלול לקבל טביעה.

אם היתה לך הבנה מינימלית בסגסוגות ומתכות לא היית כותב את מה שכתבת בנוגע לחלקים מקוריים.
ודרך אגב יריתי עם הטריגר שרשמת וזה זבל אמיתי רואים שאתה יותר קורא מאשר יורה.
הדק צריך להיות קונסיסטנט (אחיד) בכל פעם עם או בלי פראפ או אובר טראבל.
עוד שניה תכתוב ש ghost rocket זה משהו טוב לא???
תעשה טובה לעצמך ואל תכתוב שטויות! גלוק מייצרים חלקים מעולים שעומדים בתקנים מחמירים למרות זאת יש בעיות קטנות שקיבלו טיפול מהחברה וסודרו. דרך אגב אם תפנה לגלוק הם יעזרו לך בכל בעיה שיש לך גם אם תריך להחליף כל חלק באקדח.

אני בא עם רצון טוב לעזור לאנשים לשפר את יכולת האקדח שברשותם ומקבל כל מיני עצורים מאנשים שלצערי מנסים להראות בקיאות גדולה משלי בתחום. אין בעיה בכלל אני אשמח לקבל עיצות בעצמי אבל לא עיצות אחיטופל אם אפשר.

יום טוב לכולם.
נערך לאחרונה על ידי glock34 בתאריך 31 דצמבר 2012, 16:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 31 דצמבר 2012, 16:42

מר GLOCK34 היקר,

אנו נשמח מאד לשמוע את כל מה שיש לך להגיד, אבל מבקש ממך לשמור על תרבות הכתיבה בפורום שלנו.
אין סיבה לפגוע באנשים גם אם אתה לא ממש מסכים עם מה שהם כותבים.
You've been warned!
שנה טובה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 31 דצמבר 2012, 17:50

GLOCK34

צר לי אבל כאן בישראל אנחנו לא יכולים לפנות לא לגלוק, לא לH&K ולעוד הרבה חברות
גלוק לא תתיחס באופן ישיר לאף ישראלי, אנחנו לא אתה, תכנס לאתר של גלוק ותנסה לברר אם יש להם נציגות רשמית בישראל התשובה היא לא
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glock34 » 31 דצמבר 2012, 19:44

עשיתי מחקר קטן והתקשרתי לחברת גלוק דיברתי עם הנציגה האחראית על מכירה אינטרנשיונלית וכך נאמר לי:
לשוק האזרחי הישראלי יש גוף אחד שמחזיק כמות גדולה של חלפים לכל סוגייהם. הוא אכן לא מחוייב לאחריות על כלי הנשק אבל בהחלט יכול לתת מענה מהיר לכל תקלה במחיר הוגן ביותר (ממש בזול) על פי דבריה.
מאחר ואין לגלוק אפשרות לשלוח חלקים לישראל הם בבעיה מול לקוחות ישראלים. עם קצת נחישות הם יכולים לשלוח לכם חלפים דרך דיסטרביוטר. מפה תחשבו לבד.
כמו כן היא הביע עניין לעזור וביקשה לשלוח אליה פרטים והיא תבדוק כל נושא לגופו או תתקשר עם הדיסטרביוטר בישראל.
לקח לי המון זמן להשיג אותה מקווה שעזרתי במשהו
carlie.sales@glock.us זו הכתובתה של קארלי נציגת גלוק אינטרנשיונל
טלפון: 1-770-432-1202
בהצלחה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רועי 357 » 03 ינואר 2013, 20:11

מה רע בגוסט רוקט? אחלה קונקטור
יש לכמה יורים את החלק הזה והוא עושה אחלה עבודה, שום בעיית נקירה או אמינות.
יש חלקים שכן עושים בעיות כמו כל מיני טריגר בר אפטר מרקט שמבטלים את האבטחת נוקר
בסוף יש גם חברות כמו גלוקטריגרס שעושות עבודה מצויינת עם חלקים מקוריים של גלוק.
שמע עם כל הכבוד לגלוק (ואני נושא כזה ביום יום) הוא פחות מתאים לירי תחרותי-מאוד מתאים לתחום הלחימה ובמיוחד לכוחות בטחון בגלל הפשטות של החלקים והתפעול.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי glock34 » 03 ינואר 2013, 21:40

רועי,
גואסטרוקט מיוצר ממתכת הנראית חלקה ואחידה למשך שבוע או שבועיים או 1000 כדורים ראשונים ואז מתחילות בעיות אחידות ותחושה של גרירה מהקונקטור.
לגבי עד כמה תחרותי או לא גלוק אנא בדוק ערך דייב סביגני. לשעבר יורה של גלוק.
יום טוב.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 04 ינואר 2013, 00:18

glock34 כתב:רועי,
גואסטרוקט מיוצר ממתכת הנראית חלקה ואחידה למשך שבוע או שבועיים או 1000 כדורים ראשונים ואז מתחילות בעיות אחידות ותחושה של גרירה מהקונקטור.
לגבי עד כמה תחרותי או לא גלוק אנא בדוק ערך דייב סביגני. לשעבר יורה של גלוק.
יום טוב.

לי יש בנשק גוסט רוקט בערך משנת 2005.
הנשק ירה כבר כמה אלפים טובים של כדורים - אתה מוזמן להרגיש את ההדק בעצמך.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי רועי 357 » 04 ינואר 2013, 00:43

הוצאת לי את המילים מהפה...
דייב סביגני כבר פתח חברה משל עצמו ועבר ל1911 חד טורי, שאתה יורה בגלוק team אז הגיוני שתשתמש בגלוק... ויורה ברמה שלו יעשה את זה בכל אקדח...
יש לי דוגמה טובה יותר בוב וואגל אלוף העולם בפרודקשן, שיורה בגלוק 17, תראה בעצמך את מערכת ההדק שהוא מוכר באתר, יורים ברמות כאלו כבר לא משנה איזה אקדח יש להם מה שחשוב זה הספונסר.
תראה את אריק גראפל עבר לפרודקשן ועדיין לוקח את יורי הopen.
אני די בטוח שאם תירה באיזה 1911 איכותי (כמו אינפיניטי) תרגיש הבדל.
אולי האמינות שלו בתנאי לחימה לא כמו של גלוק אבל זה כלי למטרה אחרת.
אפשר לקחת דוגמה ממרוצי המכוניות שהרכב נראה חיצונית כמו שאתה מכיר אבל בפנים זה כבר סיפור אחר...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ניר ל » 04 ינואר 2013, 12:41

מה לגבי קנים תחליפיים לגלוק כגון  אלו של LONE WOLF ? גם עליהם לא היית ממליץ ?
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי glock34 » 05 ינואר 2013, 19:49

עם קנים אין בעיה ובמקרים מסויימים אפילו עדיפים על המקור. לוון וולף פחות או יותר ברמת המקור יש קנים טובים כמו
בר סטו או ווילסון קומבאט.
לגבי גווסטרוקט, לא כל מה שלא מתאים לי לא יתאים לאחרים תחושת הירי שלי עם הקונדיטור הזה לא טובה ולכן אני לא אמליץ
עליו אין שום בעיית בטיחות אלא תחושת ירי בלבד. אני מעדיף להשאר עם הקונקטור המופחת של גלוק ולהחליף לבלוק עם בורג שליטה.
לאוברטראבל. לפריטראבל אני משתמש בכלום כי זה לא מפריע לי אבל ניתן למחיקה ב100% על ידי שימוש ברבע קוביית נייר טואלט. דרך אגב אתה מאבד את הטריגר סייפטי
דייב סביגני לא בגלוק עם סיבה מאד מסויימת. (תבדוק ותבין שלא רק ירי חשוב לו בחיים)
את הכישרון הוא רכש בגלוק. ואכן בצדק נאמר יורה טוב זה מה שחשוב. תקרא את החתימה
שלי זה בדיוק מדבר על זה. לפעמים בא לי לירות CDP 0.45 או ESP אז אני משתמש ב 1911 ואכן איכות הירי
שונה לגמרי דיוק אחיזה חלוקת משקל נכונה אין מה להשוות. זה ממש לא אומר שבאותה תחרות לא הייתי משיג תוצאה
דומה או טובה יותר. הכל עניין של אימון חוזר עם אותו אקדח עד להגעה לשלמות.
יום טוב.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 05 ינואר 2013, 20:20

דרך אגב אני יורה IDPA אני לא ממש מכיר את עולם הירי מעשי שם האקדח עובר טרנספורמציה רצינית.
ב IDPA אכן יש שינויים אבל לא ברמת מכוניות מירוץ יותר תוספות אחיזה בית הדקים קפיצים זה הסגנון פחות או יותר.
אין פורטיינג או קומפנצטורים משפך מחסנית בגודל עצום משקולות איזון וכדומה.
אני לא בטוח אבל יכול להיות שזה דומה לפרודקשן.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד