פיגוע טרור בביתה"ס בקונטיקט
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: פיגוע טרור בביתה"ס בקונטיקט
ליאור45 כתב:לאחר מכן תיוותר השאלה: ומי ישמור על השומרים? משכורת יציבה אינה מבטיחה יציבות למי שלא אכפת לו מהעתיד.
באתר האינטרנט keepandbeararms.com ניתן לקרוא כל יום על עבירות שביצעו שוטרים ועוד לא דיברתי על rentacops (המונח האמריקני למעבכרס).
מי ישמור על השומרים? ומי ישמור על השומרים של השומרים?
אתה יכול ללכת ברקורסיה הזו ולהגיע עד כדי פירוק כל המארג החברתי שבו אנו חיים.
את אנואר סאדאת רצחו חיילים מהצבא שלו. את אינדירה גאנדי רצחו שומרי הראש שלה. ויש כמה שוטרים שחצו את הקווים והפכו לפושעים.
הכי טוב זה כמו שהיה בלבנון בימי צד"ל העליזים בשנות ה-80. הנגמ"ש או הטנק חונים ליד האוטו של האשה בבית, קלצ'ניקוב לכל ילד, ולכל סיכסוך שכנים יש פיתרון בליסטי.
כולם מסודרים.
לא צריך משטרה, צבא או כל מיני ארגונים שמפריעים לנו לחיות.
אישית אני מעדיף שבפתח של בית הספר יעמוד מישהו חמוש שעבר הכשרה ובדיקת רקע מינימליים, על פני המצב של להרשות לכל זב חוטם שרב עם אמא שלו להכנס פנימה ולרצוח באין מפריע.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

TROOPERGLOCK כתב:
תראה, זה לא שאני לא מעריך את איך שהצלחת לפתור את שאלת ה-"תורשה או סביבה" שמטרידה כל כך הרבה מגדולי המדענים (רופאים, פסיכולוגים, נוירולוגים, קרימינולוגים וסוציולוגים), רק שהייתי שמח אם תוכל להרחיב טיפה על איך הגעת למסקנה שלך, כך שכולנו נשכיל.
ובנימה יותר רצינית - תשמע, אין ספק שמי שיש לו נטייה מולדת יהווה קרקע פוריה יותר, אבל גם הילד המתוק של השכן, שמלטף ארנבים, מאכיל הומלסים ונושף על סביונים לצרכי הפרייה, גם הוא יפחית מרמת האמפתיה שלו אחרי משחקים כאלה. והאפקט מצטבר, ואם יש אפשרות אז לפעמים, כחיקוי של משחק (וחיקוי הוא פעולה אנושית בסיסית של למידה) אז זה עלול לקרות.
אז זה לא ממש ברור שזה מולד, ולא מעט אנשים נורמטיביים לחלוטין עלולים להית מושפעים - ולו ברמה מסויימת, הכל עניין של סיכוי, וחשיפה, ואפשרות והזדמנות לתאונה שתקרה.
מסכים איתך לחלוטין לגבי התרבית. זה בוודאות מולד ואם בחור הגיע לגיל 20 מבלי שכל המערכות ננעלו על הבעיה, שלא נדבר על טיפלו בה, זה הכשל הגדול של המערכת, כל מערכת
תראה, זה לא שאני לא מעריך את איך שהצלחת לפתור את שאלת ה-"תורשה או סביבה" שמטרידה כל כך הרבה מגדולי המדענים (רופאים, פסיכולוגים, נוירולוגים, קרימינולוגים וסוציולוגים), רק שהייתי שמח אם תוכל להרחיב טיפה על איך הגעת למסקנה שלך, כך שכולנו נשכיל.
ובנימה יותר רצינית - תשמע, אין ספק שמי שיש לו נטייה מולדת יהווה קרקע פוריה יותר, אבל גם הילד המתוק של השכן, שמלטף ארנבים, מאכיל הומלסים ונושף על סביונים לצרכי הפרייה, גם הוא יפחית מרמת האמפתיה שלו אחרי משחקים כאלה. והאפקט מצטבר, ואם יש אפשרות אז לפעמים, כחיקוי של משחק (וחיקוי הוא פעולה אנושית בסיסית של למידה) אז זה עלול לקרות.
אז זה לא ממש ברור שזה מולד, ולא מעט אנשים נורמטיביים לחלוטין עלולים להית מושפעים - ולו ברמה מסויימת, הכל עניין של סיכוי, וחשיפה, ואפשרות והזדמנות לתאונה שתקרה.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

הרבה לפני ביטול משחקי מחשב וסימולציות למינהן, אני קורא לבטל את הגורם מס' 1 המביא את מיטב בננו ,חברנו, וידידנו הנורמטיביים ,להכנס למוד אטרף,וחיפוש נימרץ ביד-2 אחר גטלינג,או מאג,,
וזהו מוסד הנישואים,, %%$0066
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:הרבה לפני ביטול משחקי מחשב וסימולציות למינהן, אני קורא לבטל את הגורם מס' 1 המביא את מיטב בננו ,חברנו, וידידנו הנורמטיביים ,להכנס למוד אטרף,וחיפוש נימרץ ביד-2 אחר גטלינג,או מאג,,
Get a גט
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

GUSS אני לא מסכים איתך בעניין מוסד הנישואין, מה שאני יכול להגיד לך בבטחה מנסיוני האישי שהבעיה טמונה בנפשות הפועלות ולא במסגרת. אחרי נישואים קשים ורעים אני נשוי היום לאשה האולטימטיבית בשבילי, חלום טוב שמתגשם כל בוקר מחדש כאשר אני מתעורר לצידה.
חתול הונגרי.... אם נבדוק עשור אחורה מקרי ירי המוניים, אם בכלל יהיה מקרה של מי שלא הוכר טרם המקרה כ "בעייתי" זו תהיה האנומליה. הנה רק היום, בשוויץ, והרג שלוש נשים...
חתול הונגרי.... אם נבדוק עשור אחורה מקרי ירי המוניים, אם בכלל יהיה מקרה של מי שלא הוכר טרם המקרה כ "בעייתי" זו תהיה האנומליה. הנה רק היום, בשוויץ, והרג שלוש נשים...
"הוא היה שכיר ועבר טיפול פסיכיאטרי מאז 2005 לפחות כשאושפז בבית חולים פסיכיאטרי. הוא היה תחת השגחת הסוכנות שמספקת שירותים וייעוץ לאנשים מוגבלים"
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
אין לי את הנתונים לעשר שנים אחורה, כל שאני אומר (עם תימוכין בספרות) שזה יכול בהחלט להיות גורם תומך.
אני בטוח שמשחקי מחשב אינם גורם מוביל, או קובע, ברוב המקרים, אבל ההשפעה שלהם ברורה מדידה וקיימת.
אין ספק שזה לא יגרום לכל מי שמשחק לקחת מ-16 ולרסס, אבל יש לזה השפעה.
לגבי הנישואין - אני עדיין עובד על הראשונה
אני בטוח שמשחקי מחשב אינם גורם מוביל, או קובע, ברוב המקרים, אבל ההשפעה שלהם ברורה מדידה וקיימת.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

Hungarfield כתב:אין לי את הנתונים לעשר שנים אחורה, כל שאני אומר (עם תימוכין בספרות) שזה יכול בהחלט להיות גורם תומך.
דבריך הם בדיוק התימוכין לדבריו של גלוק34 ושלי. כאשר היסודות דפוקים ומעמיסים עליהם עוד משקל בסופו של דבר כל המבנה יקרוס.
יסודות בריאים יתמודדו היטב עם תוספת המשקל.
trooperglock כתב:Hungarfield כתב:אין לי את הנתונים לעשר שנים אחורה, כל שאני אומר (עם תימוכין בספרות) שזה יכול בהחלט להיות גורם תומך.
דבריך הם בדיוק התימוכין לדבריו של גלוק34 ושלי. כאשר היסודות דפוקים ומעמיסים עליהם עוד משקל בסופו של דבר כל המבנה יקרוס.
יסודות בריאים יתמודדו היטב עם תוספת המשקל.
ציטוט ממבזק Ynet מהבוקר.
ארה"ב: הסטודנט שרצח 7 בני אדם לפני 9 חודשים לא יעמוד לדין
אונה ל. גוה, הסטודנט ממוצא דרום קוריאני שרצח בחודש אפריל שבעה בני אדם באוניברסיטה נוצרית באוקלנד שבקליפורניה, לא יעמוד לדין לאחר שנקבע כי הוא אינו כשיר נפשית לעמוד למשפט.
שני רופאים קבעו כי גוה בן ה-44, שככל הנראה ביצע את הרצח לאחר שהודח מהמוסד האקדמי וכעס על כך שלעגו לו על כישורי האנגלית, סובל מסכיזופרניה.
(רויטרס)
כל אדם שביכולתו לקחת חיים דהיינו לרצוח אינו שפויי בדעתו והוא סובל מאיזו הפרעה נפשית שגרמה לו לבצע פשע מסוג זה ומגיע לו לעמוד לדין ולקבל את מלא חומרת הדין.
מה שיותר מרגיז זה שיש גם מדרגות הקלה בביצוע רצח (אני לא מדבר על הריגה בשוגג) הכוונה הרג במתכוון תוך חשיבה מקדימה או מתוך אמוציה רגעית. לא חשובה הסיבה אלא התוצאה לקיחת חיים תממים מבעוד מועד שייכת למפלצות אדם ואין להקל עלייהם מפאת מחלות נפש
שיקבלו טיפול הולם למחלתם על ידי רופאים מאחורי סוגר ובריח.
מה שיותר מרגיז זה שיש גם מדרגות הקלה בביצוע רצח (אני לא מדבר על הריגה בשוגג) הכוונה הרג במתכוון תוך חשיבה מקדימה או מתוך אמוציה רגעית. לא חשובה הסיבה אלא התוצאה לקיחת חיים תממים מבעוד מועד שייכת למפלצות אדם ואין להקל עלייהם מפאת מחלות נפש
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

glock34 כתב:כל אדם שביכולתו לקחת חיים דהיינו לרצוח אינו שפויי בדעתו והוא סובל מאיזו הפרעה נפשית שגרמה לו לבצע פשע מסוג זה ומגיע לו לעמוד לדין ולקבל את מלא חומרת הדין.
גלוק34 יקירי, הרגע העברת את הדיון מפסים פחות או יותר עניניים לסוגיה פילוסופית עמוקה מאד, הזכות ליטול את חיי האחר, למי, למה, איך וכו'.
כתבת כל אדם שביכולתו לקחת חיים דהיינו לרצוח אינו שפויי בדעתו והוא סובל מאיזו הפרעה נפשית...... האמנם? האם חייל בשדה הקרב הוא פסיכופת חולה? האם שליח גוף בטחוני עלום שנשלח לחסל אדם שאינו מכיר אי שם בנכר, פסיכופת חולה? הקם להרגך, השכם להרגו... פסיכופת חולה? אדם נורמטיבי שהסתבך עם "משפחת פשע" ודרכו היחידה להיחלץ מהמצב היא נטילת חיי אחר, פסיכופת חולה?
אני חושב שהסברתי את עמדתי, החיים הם בעיקר גוונים של אפור ולא שחור לבן, מלבד מקרים גורפים של פושעים מקצועיים וחיילים כל מקרה באמת אמור להדן לגופו.
בתוך כל אחד מאיתנו טמון רוצח, עוד מימי האדם הראשון ואפילו קודם, יצר ההישרדות יכול לדחוף אותנו למקומות שאחרת לא היינו מעלים על דעתנו... ומרכיב נוסף שהתווסף פחות או יותר במאה האחרונה, תרופות והתערבות כימית במוח האנושי... לרבים זו עזרה ומוצא ממקומות מאד חשוכים אבל עדין רב הנסתר על הגלוי בשימוש באלו.
גם מול החתול ההונגרי העליתי טענה דומה, כל "המשוגעים שמרססים" בעשור האחרון לפחות היו בטיפול/ידועים/אשפוז/תרופות במסגרת פסיכיאטרית. אתמול התפרסם בארה"ב שגם הרוצח מהקולנוע היה באשפוז פסיכיאטרי בעברו ואמור היה ליטול בקביעות תרופות.
אחרי שכתבתי את זה פשוט ידעתי שיהיה האחד שינסה בכל הכח לא להבין את כוונתי ואכן צדקתי.
צריך להיות ברור שמדובר ברצח ולא בהריגה בשעת מלחמה או הגנה עצמית. חיסול ממוקד דינו כמלחמה. מדינה בעלת אופי נורמטיבי שאינה מנוהלת על ידי פסיכופט (לפני שתזכיר פה את...) לא שולחת אנשי ביון לחסל אקסים מיתולוגיים או לגבות חובות בעולם התחתון אתה מבין בדיוק למה אני מתכוון.
לחיילים יש את חסיון המדינה בעלת האופי הנורמטיבי שאינה מנוהלת על ידי פסיכופט (לפני שתזכיר פה את...) ואינם פועלים באופן שרירותי או סוגרים חשבונות על רקע אישי. ואם כן אז אכן הם רוצחים ככל רוצח אחר.
כולי תקווה שאתה מצליח טוב יותר להבין כי אין בכוונתי להכניס חיילים לפירוש המילה רוצחים!!!
ולפני שהדיון נהיה פוליטי כדאי שנרד ממנו כי לשם ממש אין לי חשק להגיע. %%$0066
יום טוב.
צריך להיות ברור שמדובר ברצח ולא בהריגה בשעת מלחמה או הגנה עצמית. חיסול ממוקד דינו כמלחמה. מדינה בעלת אופי נורמטיבי שאינה מנוהלת על ידי פסיכופט (לפני שתזכיר פה את...) לא שולחת אנשי ביון לחסל אקסים מיתולוגיים או לגבות חובות בעולם התחתון אתה מבין בדיוק למה אני מתכוון.
לחיילים יש את חסיון המדינה בעלת האופי הנורמטיבי שאינה מנוהלת על ידי פסיכופט (לפני שתזכיר פה את...) ואינם פועלים באופן שרירותי או סוגרים חשבונות על רקע אישי. ואם כן אז אכן הם רוצחים ככל רוצח אחר.
כולי תקווה שאתה מצליח טוב יותר להבין כי אין בכוונתי להכניס חיילים לפירוש המילה רוצחים!!!
ולפני שהדיון נהיה פוליטי כדאי שנרד ממנו כי לשם ממש אין לי חשק להגיע. %%$0066
יום טוב.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד