(לא אקטואלי) - הצעה לסיוע לחברים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
(לא אקטואלי) - הצעה לסיוע לחברים
לאור השרשור בנוגע לסגירת חנות הנשק של קל-וי ובעיות שיש לחברים בנושא הפקדה, רציתי להעלות בפניכם את הרעיון הבא:
כבר זמן רב אני חושב על הוצאת רישיון של סוחר נשק, ע"מ שאוכל להחזיק ולטפח אוסף של כלים, חלקם לצורך עבודתי וחלקם לצורך שימור היסטוריה. (כל הכלים הישנים שהיום נמסרים למשטרה)
המכשול העיקרי בו נתקלתי הוא מקום מוסדר לאכסון כלים כאלה.
אז אם מישהו מכיר חדר אכסון מאובטח (קירות בטון, דלת פלדלת רצינית וכולי) במחיר נורמלי (עד 2,000 ש"ח לחודש) באזור המרכז, אשמח לשמוע עליו. לא צריך חנות או משרד צמודים כי הוא ישמש רק לאכסון ואני אבוא לבקר ולטפל בכלים מפעם לפעם.
במידה ויימצא מקום כזה, אשמח להציע שירותי אכסון ושמירה על הכלים שלכם, לטווח קצר או ארוך.
אם יש ביניכם כאלה שרוצים ויכולים להגדיל את אוסף הכלים שברשותם, אך אין להם מקום, נוכל לשתף פעולה בשכירות.
ממתין לתגובות,
ליאור
כבר זמן רב אני חושב על הוצאת רישיון של סוחר נשק, ע"מ שאוכל להחזיק ולטפח אוסף של כלים, חלקם לצורך עבודתי וחלקם לצורך שימור היסטוריה. (כל הכלים הישנים שהיום נמסרים למשטרה)
המכשול העיקרי בו נתקלתי הוא מקום מוסדר לאכסון כלים כאלה.
אז אם מישהו מכיר חדר אכסון מאובטח (קירות בטון, דלת פלדלת רצינית וכולי) במחיר נורמלי (עד 2,000 ש"ח לחודש) באזור המרכז, אשמח לשמוע עליו. לא צריך חנות או משרד צמודים כי הוא ישמש רק לאכסון ואני אבוא לבקר ולטפל בכלים מפעם לפעם.
במידה ויימצא מקום כזה, אשמח להציע שירותי אכסון ושמירה על הכלים שלכם, לטווח קצר או ארוך.
אם יש ביניכם כאלה שרוצים ויכולים להגדיל את אוסף הכלים שברשותם, אך אין להם מקום, נוכל לשתף פעולה בשכירות.
ממתין לתגובות,
ליאור
נערך לאחרונה על ידי afss בתאריך 25 ינואר 2013, 11:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד