shot show 2013

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

shot show 2013

על ידי Harel » 24 ינואר 2013, 11:25

נגמרה תערוכת shot show 2013 בלאס וגאס ארה"ב.
מכמות הסרטונים המקושרים (לקישור שצירפתי) אפשר להסיק על הכמות הרבה של סקירות הנשק בבלוגים המצולמים.
התבור של תעש (בייצור מקומי אמריקאי) מהמפעל שהוקם לאחרונה, מוצע כעת לשוק האזרחי. כנראה שהוא מעורר עניין בקרב נושאי הנשק הפרטי, לקליעה וחובבי הנשק שם.

https://www.youtube.com/watch?v=rpGLaf6 ... ata_player

https://www.youtube.com/watch?v=O4MgaXn ... ata_player
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: shot show 2013

על ידי higt-power » 24 ינואר 2013, 18:51

נו מהעוד יש לומר תע"ש במיטבה ....
נשק כבד הדק מח#$%ן נציג מכירות עם אנגלית מספיקה בקושי ואף בשמים חוץ מזה הכל שקט בחזית המערבית....
אגב לא מבין למה הלכו דווקא על על המגן הטיפשי הזה בחזית ידית האחיזה שכבר זכתה ל1000ביקורות שליליות .....
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Harel » 25 ינואר 2013, 00:09

לי זה גרם לחמצמצות - אוהב את ישראל ולא הייתי רוצה את בעיות הנשק שיש לארהב.
אבל לראות אותם מסתובבים בתערוכה ועושים רשימת קניות עתידית כמו בצרכניה השכונתית זה לזרות מלח על הפצעים ...

אהבתי את המוצרים החדשים של 5.11 וסכיני benchmad
יצחק שדה
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 25 ינואר 2013, 21:47

אני דוקא חושב שהמציג עשה עבודה טובה והציג את הרובה תוך שימוש באנגלית טובה, מילים מקצועיות, LOOK נכון,, מבטא עם ניחוח ספרדי אבל מקובל מאד בארה"ב.
לא היתי בתערוכה הספציפית הזו, אבל הייתי בלא מעט כאלו באירופה.
מסתובבים שם אנשים מזן מאד יחודי, משני צידי השולחנות... את המצ'ואיזם באויר אפשר לחתוך עם סכין.
נתקלתי במציגים גרמנים שלא ידעו אנגלית של כיתה א', אבל זה לא עניין אף אחד. הבירה זרמה שם כמו מים, חופשי חופשי כמובן, והנקניקיות.....
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Harel » 26 ינואר 2013, 08:40

יצחק שדה
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 26 ינואר 2013, 15:15

donduck כתב:אני דוקא חושב שהמציג עשה עבודה טובה והציג את הרובה תוך שימוש באנגלית טובה, מילים מקצועיות, LOOK נכון,, מבטא עם ניחוח ספרדי אבל מקובל מאד בארה"ב.
לא היתי בתערוכה הספציפית הזו, אבל הייתי בלא מעט כאלו באירופה.
מסתובבים שם אנשים מזן מאד יחודי, משני צידי השולחנות... את המצ'ואיזם באויר אפשר לחתוך עם סכין.
נתקלתי במציגים גרמנים שלא ידעו אנגלית של כיתה א', אבל זה לא עניין אף אחד. הבירה זרמה שם כמו מים, חופשי חופשי כמובן, והנקניקיות.....

זה שיש גרועים יותר .... אתה יודע מה אמרו חז"ל על "צרת רבים" ,וכן יש הבדל גדול מאד בין תערוכה פתוחה לקהל הרחב שמרביתו דובר נגיד גרמנית עם 10% אורחים מחו"ל תערכות שלא מעט מהמציגים הם חברות משפחתיות עם תקציב של מליון מינוס בשנה לבין התערוכה המיקצועית הגדולה בעולם שעקרונית פונה אך ורק לאנשי מקצוע מהתעשיה .
(שאגב זאת אחת הביקורות שאני שומע על התערוכה בשנים האחרונות שקריטריון הכניסה כבר נמוך מידי )
יש הבדל גדול בין "בסדר ההוא מהצד השני הבין את הכוונה " לבין מיקצוען בתחום המכירות .
כמו שיש הבדל בין בסטה לכלי איפור וצעצועים בקיניון לבין מפעל שמגלגל מאות מליוני דולרים .
בנוסף כל הקטע של "השופופוני" יצא מהאופנה כבר בשנות ה70 .
אתה נשאל אם שירתתה בצבא ,מה הבעיה לענות "כן ,אצלנו זה חובה "?
למה זה טוב כל הפוזה של הרמת האף ? מה גם שבמקרא הזה המראין הוא טייס קרב לשעבר בדרגת רס"ן .
למה למכור חירטוטים שמזלזלים באינטליגנציה של הצד השני בנוסח "הרובה השתתף בכל המלחמות " כשבדיקה קצרה ברשת תעלה שהוא לא ממש השתתף באף אחד (ככלי בניסוי מתקדם בלבנון וככלי מבצעי ב"עופרת יצורה ") למה לא לומר אמת כמו שאומר הדובר בסרטון השני שהראל העלה ?!
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 27 ינואר 2013, 18:14

אני מתכוון בהחלט לתערוכות שפתוחות לאנשי מקצוע מתעשיית הנשק, דוגמת IWA, שבה יצא לי לבקר כמה פעמים.
העסקאות האמיתיות לא נחתמות עם המוכר דוגמת זה שרואים בסרט. הוא נועד כדי לספק את ההמונים, שכן, גם בתערוכות סגורות לפחות מחצית מהמבקרים לא ממש קשורים לתעשיה, אלא מכירים מישהו שסידר להם הזמנה ותג, והם שם כדי לגעת בסחורה, להביא קטלוגים ותשורות קטנות, ולהנות כמו ילדים בחנות של ממתקים.
אגב IWI, יותר מפעם אחת ראיתי את הבסטה שלהם כאשר היא נטושה, ובמקום זרוקים פרוספקטים מכל הבא ליד. הפעם טרחו לפחות להביא לשם נציג חי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 27 ינואר 2013, 18:29

עסקאות ענק לא נחתמות בסוג כזה של תערוכות.
עסקאות ענק נחתמות ישירות בין היצרן או מפיץ מטעמו לבין אותו גוף שמעוניין לרכוש.
אותו גוף מוציא קודם RFP מסודר, מפרסם מכרז, מתבצעים נסויים ובדיקות מקיפות, לגמר עולים 2-3 יצרנים מובילים שמתוכם נבחר אותו אחד מאושר שאיתו נחתם חוזה הרכישה.

סוג כזה של תערוכות מיועד יותר ל-LEAD GENERATION ממגזר ה-SMB/סוחרים מקומיים ויצירת מודעות ציבורית למוצרים שמוצגים שם.
בניגוד לארץ, בארה"ב השוק הפרטי הוא נתח שוק מכובד שלא כדאי להתעלם ממנו.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 27 ינואר 2013, 20:03

צודק ב100% איתמר .
התערוכה מיועדת ליצרנים סוחרים אזרחים וכתבי עיתונות נשק .
לשוק שעוד לפני הבהלה מבני הBAN גילגל כל שנה 5 מיליון כלים כל שנה כדאי מאד להקדיש יחס רציני .....
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד