מי מכיר את זה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מי מכיר את זה
אז נשאל עכשיו עוד משהו בעקבות התגובות
איזה נרתיק נחשב "כבטוח" ועדיף עם כדור בקנה?
איזה נרתיק נחשב "כבטוח" ועדיף עם כדור בקנה?
- סליקאי ארד

כל נרתיק שמכסה לחלוטין את שמורת ההדק ומקבע את האקדח במקומו עם מינימום חופש
אלו הדרישות המינימליות בקשר למוצר ספציפי אנא הגדר קודם כל צורת נשיאה מועדפת וחומר גלם מועדף
אלו הדרישות המינימליות בקשר למוצר ספציפי אנא הגדר קודם כל צורת נשיאה מועדפת וחומר גלם מועדף
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
הבחור יודע על מה הוא מדבר.
כל נרתיק המגן על שמורת ההדק יוצר את אפקט הניצרה. (באופן מכאני כמו כל ניצרה)
ואכן יש לוודא שהאקדח לא דרדל'ה ויושב טוב ובטוח בתוך הנרתיק.(שלא יעוף החוצה כשיושבים, נופלים או סתם כי איזה טמבל רוצה להראות שהוא יכול לקחת ממך את האקדח, ותמיד יש חכמולוגים כאלו בכל חבר'ה) בקיצור לא כמו בתחרויות.
רצויי לפרוק!!! לפני כניסה הביתה או כל מקום שמצריך הוצאת האקדח מהנרתיק. בלילה לא צריך כדור בקנה, רעש הדריכה הוא מרתיע רציני ויכול למנוע היתקלות חמה.(לא לשכוח לפרוק בחזל"ש)
כל הכתוב מעלה הוא בגדר המלצה וראיה אישית שלי, ויש לייחס לכך חשיבות בהתאם.
בהצלחה.
כל נרתיק המגן על שמורת ההדק יוצר את אפקט הניצרה. (באופן מכאני כמו כל ניצרה)
ואכן יש לוודא שהאקדח לא דרדל'ה ויושב טוב ובטוח בתוך הנרתיק.(שלא יעוף החוצה כשיושבים, נופלים או סתם כי איזה טמבל רוצה להראות שהוא יכול לקחת ממך את האקדח, ותמיד יש חכמולוגים כאלו בכל חבר'ה) בקיצור לא כמו בתחרויות.
רצויי לפרוק!!! לפני כניסה הביתה או כל מקום שמצריך הוצאת האקדח מהנרתיק. בלילה לא צריך כדור בקנה, רעש הדריכה הוא מרתיע רציני ויכול למנוע היתקלות חמה.(לא לשכוח לפרוק בחזל"ש)
בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

glock34 כתב:רצויי לפרוק!!! לפני כניסה הביתה או כל מקום שמצריך הוצאת האקדח מהנרתיק. בלילה לא צריך כדור בקנה, רעש הדריכה הוא מרתיע רציני ויכול למנוע היתקלות חמה.(לא לשכוח לפרוק בחזל"ש)
בהצלחה.
תרשה לי לא להסכים להמלצתך .
בישראל של היום הוצאת הנשק מהנרתיק במקום ציבורי הוא פתח לצרות צרורות לא כל מקום גם מתאים לפריקה .....
לגבי מצב האקדח שינוים תכופים במצב האקדח הוא פתח לצרות בשיגרה ותגובה לא יעילה בזמן אמת
אתה באמת מאמין שכאשר הח$# פוגע במאוורר את תזכור באיזה מצב אתה עכשו ??
אתה תגיב בדיוק כמו שתירלתה -זיכרון שרירים ותאר לך שתמיד אתה מתאמןעל מצב שבו הנשק "חם" ודווקא עכשו לילה והוא לא ואתה מותקף בפינה ע"י שודד .....
ולהיפך תחשוב על היום שבו אתה חוזר מאוחר בלילה אחרי יום של 16+ שעות ועכשו לילה ואתה בטוח שהנשק "קר" למרות שלא הספקתה לפרוק מהבוקר ...
בקיצור כדאי לאמץ מצב אחד שנוח לך איתו ושזאת תהיה ברירת המחדל שלך ותמיד תעבוד באותה צורה .
מקסימום אם החלטתה ללכת עם כדור בקנה ויש לך זמן לדרוך אין בעיה תן דריכה מהירה כל מה שהפסתה זה כדור אחד .
יש לך בעיה שאתה לא קורא עד הסוף וממהר להביע דיעה.
אחריות
אחריות
אחריות
ניראה לך מוכר?
כל אחד אחראי למצב בו השאיר את נישקו חם או קר. אם יש בעית ריכוז או זיכרון לא מומלץ כדור בקנה.
לגביי הפריקה לא ממש מעניין אותי איפה תעשה אותה העיקר שתהיה בטוח ולא תסכן אחרים.
לגביי מצב האקדח 1.)כשהוא עליך בנרתיק 2.)כשהוא לא. 2 מצבים לא ממש קשה.
וכן אני ממש מאמין, סליחה יודע בודאות שאדע באיזה מצב הנשק שלי נמצא גם אם תעיר אותי אחרי יום עבודה ארוך (כזה הוא אני) אם לא הייתי בטוח לא הייתי כותב את זה זוכר אחריות
אחריות
אחריות 
לגביי דריכה נוספת עם כדור בקנה, לא מומלץ בעליל סיכויי גדול למעצור ואיבוד של כדור יקר עד יקר מאד תלויי בנסיבות.
תקשיב חבר אני לא יורה מאתמול ויש לי "מעט" ניסיון בירי מבצעי ותחרותי. לכן לא הייתי מעלה בדעתי לכתוב משהו שאני לא בטוח בו.
וזה ממש בסדר לא להסכים איתי. אבל להטיף לי?
מה שלא תבחר לעשות הבטיחות היא מעל לכל.
תהיה בטוח.
אחריות
כל אחד אחראי למצב בו השאיר את נישקו חם או קר. אם יש בעית ריכוז או זיכרון לא מומלץ כדור בקנה.
לגביי הפריקה לא ממש מעניין אותי איפה תעשה אותה העיקר שתהיה בטוח ולא תסכן אחרים.
לגביי מצב האקדח 1.)כשהוא עליך בנרתיק 2.)כשהוא לא. 2 מצבים לא ממש קשה.
וכן אני ממש מאמין, סליחה יודע בודאות שאדע באיזה מצב הנשק שלי נמצא גם אם תעיר אותי אחרי יום עבודה ארוך (כזה הוא אני) אם לא הייתי בטוח לא הייתי כותב את זה זוכר אחריות
לגביי דריכה נוספת עם כדור בקנה, לא מומלץ בעליל סיכויי גדול למעצור ואיבוד של כדור יקר עד יקר מאד תלויי בנסיבות.
תקשיב חבר אני לא יורה מאתמול ויש לי "מעט" ניסיון בירי מבצעי ותחרותי. לכן לא הייתי מעלה בדעתי לכתוב משהו שאני לא בטוח בו.
וזה ממש בסדר לא להסכים איתי. אבל להטיף לי?
מה שלא תבחר לעשות הבטיחות היא מעל לכל.
תהיה בטוח.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

זהו? אשכול אחד ננעל בגללכם וזה יהיה השני?
אני מבין שקצת קשה ללכת מכות כשהמרחק ביניכם כה גדול אבל בשם חברי האתר - אנא חסכו מאיתנו את זה.
אני מבין שקצת קשה ללכת מכות כשהמרחק ביניכם כה גדול אבל בשם חברי האתר - אנא חסכו מאיתנו את זה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד