בחירת אקדח המשלב בין אקדח נשיאה וירי מעשי...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בחירת אקדח המשלב בין אקדח נשיאה וירי מעשי...
glock34 כתב:שוב כרגיל לא קראת עד הסוף.
קראתי ואפילו פעמים !
כתבתי לך שאין בעיה בכלל לחלוק על דעתי או לא לקבל את הצעותי.
אז זהוא שכל מי שחושב אחרת אוו מבטל אותך אוו מטיף לך ,ואתה חוזר כל פעם למה כמה שאתה גדול נורא ומבין כל .....,על כן גם כתבתי לך שאין לי שום כוונה להשוואות
מה שעשית עם חברים שלך במקלחות בטירונות לא ממש מעניין אותי וגם בטח לא את חברי הפורום.
לגבי יהירות, אני רק הבעתי דעה ללא כל התנצחות עם אף אחד בניגוד אליך.
אני מודע לכך כי יש מספר לא קטן של אנשים בפורום שיודעים דבר או שניים בנושא ירי וממש לא מנסה להיתחרות או לשלול דעות של אחרים בזלזול אלא רק להביע את דעתי ללא יהירות כמו אדון גלוק34 הנכבד או גלוק34 רק לידע אותך או קשקוש! מבין? זו יהירות.
ופתאום הפכת מאני לאנחנו (כל חברי הפורום) מי שם אותך נציג עדת היורים?
לא! ממש לא הפכתי לא לנציג נציג ולא דובר של אף אחד !
ניסיתי להסב את תשומת ליבך בצורה קצת יותר עדינה והקצת יותר צנועה ממך שלא רק שלך גדול והמבין יבין אבל כנראה שזה לא עובד אז ננסה יותר ישיר !
יש לי כבוד לכל אחד ואחת מחברי הפורום שאכן כולל גם אותך. אני מוצא חלקים
איזה חלקים? כאלו שלא קימים וגם אין סיכוי לארץ ?!
וגם אחרי שמסבירים לך את זה בצורה הכי אדיבה אנשים(כן, כולל אותי) שנמצאים פה בישראל יום יום עם היד על הדופק של של שוק הנשק הישראלי הגוסס, שהפיתרון שלך אולי נהדר אבל פה הוא לא ישים.
אתה מתעקש שאפשר וצריך לעשות את זה
אתה מבין [color=#FF0000]זאת יהירות !!![/color]
מתקשר לחברת גלוק יוצר קשר עם נציגי החברה
אתה חושב שאין לנו GOOGLE ?!
שאנחנו לא יודעים איך למצוא את אתר הבית של גלוק ואת לשונית ה CONTACT US ?!
חושש שאנחנו לא נצליח לנהל שיחת שרות מינמאלית באנגלית ?!
תאמין לי שאנחנו(נו טוב אני !) בהחלט מסוגלים לזה!
לא רק זאת ,אלא שחבר סליק נפגש בעבר עם מר גסטון גלוק בעצמו וקיבל הבהרה מדויקת לגבי מדיניות גלוק כלפי השוק הישראלי ,ולא זה לא המקום לפרסם אותה מסיבות טובות שאני בספק שאתה תבין!
וכן לפחות כמה עשרות חברים פה בהחלט מכירים את שם הנציג שהגברת בגלוק דיברה עלו (שאגב לא חזרתה עדין עם השם משום מה ) ,ואם תהיתה למה לא קיבלתה אותו אז יש סיבה טובה לזה ויש גם סיבה טובה שאנחנו אלו שיודעים לא מפרסמים את השם .
וכן אנחנו יודעים יפה מאד מה הוא כן מוכן לעשות ומה לא ,ויותר מכך מה מותר לו לעשות בישראל ומה לא .
אני מבין שעשיתה כל שעשיתה בכוונה טובה מתוך רצון לעזור אבל ההתעקשות שלך שאתה יודע יותר טוב מאיתנו שנמצאים פה בשטח היא יהירות!! והתנשאות!
ומתיעץ עם אלופי ירי
זה כי הם אצלך ב SPEED DIAL אוו שאתה חושב שאנחנו לא מתוחכמים להתנהל בפורום שלהם ?!
עצרתה לרגע לחשוב שאולי רק אולי הסיבה שבגללה השאלה נשאלת פה ולא שם זה בגלל שיש פה אנשים(לפחות 3 אנשים שאני יודע עלהם כי זכתי שהם יהיו מורי ורבותי בתחום הירי המעשי) שהמספר הפרטי של כמות לא מבוטלת של אלופים מכל העולם ושל ראשי קבוצות ואפילו יו"ר ועדת החוקה וזה של יו"ר הפדרציה כן נמצאים אצלם ב SPEED DIAL ?
אני מנייח שלא ,אבל שתדע שיש והם צנועים מידי גם בשביל לספר לך שהם בין השופטים המעורכים באירופה וכן הידע והנסיון שלהם לא קטנים גם כן .
ואני לפחות מאד רוצה לשמוע תמיד מה יש להם להגיד (אגב אני בד"כ מרים להם טלפון אוו פותח צ'אט בשביל זה ).
אגב תראה לי מקום אחד "שבו כתבה שהינה פה אני מביא את תשובתו של X לשאלה הנ"ל למי שרוצה את המקור באנגלית ......."
על שאלות בפורום ולזה אתה קורא קשקוש? (אז מי באמת מנסה להיות מורה ואליל שכל דעה שונה היא הפרת צו המלכותי?)
אז הוא שאם היתה טורח לקרוא את התגובה שלי כמו שאתה דורש מאחרים פה היתה רואה שציטטתי בדיוק את החלק המדויק שעילו התכוונתי !
איך אני יודע שזה קישקוש ? כי אני שיריתי בימי קרירת הירי הקצרה שלי שהחלה אי שם בתחילת שנות ה90 בעשרות אם לא מאות של אקדחים שונים מבראוניג ביבי וברטה 950 דרך אקדחי ספורט שונים אקדחים היסטורים ומה לא ועד נשר המדבר ומעשרות של רובים שונים .
אני שהתאמתי עשרות נשקים לבעלהם ,אני התאמתי עשרות קתות לאחיזה אופטימאלית לי ולאחרים .
אנישסימתי לפני חודשים אימון לחימה תקופתי כאשר על הציון "טוב מאד " שהשגתי שם חתומים שני מדריכים מוסמכי ימ"מ וקצין מסתערבים לשעבר שעל חזהו 3 איתורים ומתחת לחגורה שלו עשרות התקליות אמיתיות עם אקדחים .
אני שמבצע פעילות מבצעית פעם אוו פעמים בשבוע בצומת תפוח שרק אתמול היה בה פיגוע דקירה ולפני יומים נעצר שם בדקה ה90 פיגוע משולב של מטענים וירי .
אני"שזכתי" פה ושם לשלוף את הנשק גם על כמה דברים שלא עשוים מקרטון אוו פלדה.
אז כן אני יודע בדיוק כמה חשובה אחיזה טובה לירי מדויק (במטווח ובחיים)!(ואולי גם יודע עוד כמה דברים).
לא רציתי להסביר לך את זה בצורה הזאת קודם רק בגלל מעט ,רק מעט ,צינעות בידיעה שאני עם כל מה שכתבתי למעלה ככליפת השום לעומת הניסיון שיש פה לחלק מהחברים ועל כן ניסיתי להסביר לך בצורה שברור שלא הבנתה שאולי רק אולי לא כל החכמה בידך ואין חובה להתחיל ולסיים כל תגובה בנסיון העשיר שלך והידע הגדול שלך ושאתה יודע ולא היתה מיעץ אם לא בעיקר כאשר אתה ממש לא יודע מי האנשים מהצד השני של הניק אוו כמו שכתבתי "מעט הצנע לכת "!
את המציאות אני מכיר יותר טוב ממה שאתה חושב ואיך בדיוק החלטת שאני לא? ועוד 20 שנה?
מאיפה הבאת את זה?
אהה באמת ? כמה "צניעות "!
בוא נראה :
כמה אקדחים קנית ב5 שנים האחרונות בישראל ?
אני רק 7
כמה אקדחים מכרתה בישראל ב5 שנים האחרונות ?
אני רק 3
כמה אקדחים תיקנת בישראל ב5 שנים האחרונות ?
אני רק 3
כמה פעמים ובכמה מקומות הפקדתה השבוע את הנשק שלך בישראל ?
אני רק 10 פעמים ב5 מקומות והשבוע עוד לא נגמר ....
אז כן על בסיס זה אני בהחלט קובע שאתה מאד אבל מאד לא מכיר את המצב פה !
נסיתי אני וניסו אחרים פה להסביר לך את זה בעדינות ובדרך ארץ אבל עלך זה לא נראה עושה רושם, אתה בשלך !
זה גם לא היה מטריד אותי אילולי הדרך שבה אתה מנסה להוציא את כולם "קטנים" על בסיס "ניסיונך הרב" ...
אני לא מוצא שום פגם במה שכתבתי לעומתך שיגרום למנהל הפורום לחסום אותי. ואם כן אז כך יהיה.
אני מציע לך לחזור ולבדוק את עצמך קצת שוב ....,בעיקר את נימת דברך...
יש דרך לחלוק על דעתו של האחר אתה בחרת להיכנס בכח ובזלזול בדברים שכתבתי (וחבל).
אכן כן, ולכן לא חובה להסביר בכל הזדמנות כמה אתה גדול וידען (כמו שנאמר במקורותנו יהללך זר ולא פיך)בעיקר לאור זאת שאתה גם לא חיי את המציאות פה ו גם אין לך מושג ירוק מי נמצא בצידו השני של הניק וכמה הוא יודע ואיך הוא הגיע לידע הזה .
התחלתי איתך דיון עיניני ,מיד הסברתה לי שאתה מבין יותר טוב כי יש לך גדול יותר (וכמו שאתה מבין עכשו זה לא בהכרך המצב),מי פה ביטל את מי אגב ?,הסברתי לך מספר פעמים בצורה העדינה ביותר שיש דברים שאתה לא מבין אבל אתה מתעקש שאתה זה שיודע יותר טוב ,ניסיתי להסב את תשומת ליבך בצורה עדינה שאולי כדאי קצת לחשוב על זה שיש עוד מישהוא שיודע אבל לא קם כל בוקר להשוויץ בזה.
אבל אצלך כנראה שזה לא עוזר אז אני נאלץ להסביר לך שוב ,הפעם בצורה הרבה יותר בוטה שאולי כדאי קצת להוריד את האף ולדבר בגובה העינים ובמקום כל הזמן ללמד אותנו מלמעלה כי בידך כל התשובות להקשיב קצת אולי עוד תלמד משהוא כל משהו פה .
בתקווה שתפנים ותבין !
ואני בהחלט זוכר פה מקרא אוו שתיים שבהם ניסיתה מבלי לדעת מי האנשים שמולך ללמד את אבא לעשות ילדים ,והם מי מצניעות יתר ומי בגלל שהוא לא יכול להסביר בפורום פתוח למה הוא יודע יותר טוב בחרו לסיים את הויכוח בשתיקה ,מבטיח לך שאילולי הנחתה כהנחת יסוד שמי שבצד השני הוא אדיוט גמור שזקוק נואשות לחוכמה שיש לך להעניק לו עוד היתה לומד דבר אוו שתיים בחיים
אין לי כל רצון לפגוע אלא רק לעזור. אם בדרכי פגעתי לא היתה בי כל כוונה רעה.
אני מאחל לך כל טוב ובהצלחה ובזה מסיים את שרשרת התגובות שלי בנושא הנ"ל.
בכבוד רב.
רוחב קת: דיוטי < גלוק 19 < בול קומנדר.
הנאה בירי: דיוטי < גלוק 19 < בול קומנדר (דעתי האישית).
נוחות בנשיאה: בול קומנדר < דיוטי < גלוק 19
לדעתי זה מכיוון לתשובה.
הנאה בירי: דיוטי < גלוק 19 < בול קומנדר (דעתי האישית).
נוחות בנשיאה: בול קומנדר < דיוטי < גלוק 19
לדעתי זה מכיוון לתשובה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
cz duty
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
כמה מיותר, אם הייתי רוצה להיות גננת הייתי מחליף מקצוע.
סליחה מפותח האשכול, מן הסתם אין לשאלתך שום קשר לנעילת האשכול.
סליחה מפותח האשכול, מן הסתם אין לשאלתך שום קשר לנעילת האשכול.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד