אקדחי משטרה בישראל

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: אקדחי משטרה בישראל

על ידי afss » 10 פברואר 2013, 17:13

higt-power כתב:(למעשה מאשימים שהשב"כ הטירון העתיק מהמשטרה את רעיון הברטה )

הברטה 0.22LR נכנסה לשימוש אצל מאבטחי מטוסים עקב החשש של ניקוב דופן המטוס בזמן אירוע ירי. היום יש תחמושות מתוחכמות יותר, אז ירדו מהקליבר הזה.
מרדכי רחמים, שהגן על מטוס אל על בציריך, היה על המטוס בעת שהותקף בשדה התעופה. ע"מ לאפשר לעצמו הזדמנות ירי, הוא קפץ מהמטוס, "סגר" טווח אל היורים ואז פתח לעברם באש. הוא הרג את ראש החולייה, פצע את האחרים ובלם למעשה את האירוע.
מתוך ויקיפדיה עליו:
"בזכות פעולתו הנמרצת של רחמים ניצלו נוסעי המטוס, והוא הפך לגיבור לאומי בישראל. העיתונים בישראל דיווחו בהרחבה על האירוע ושיבחו את תושייתו ואומץ לבו של רחמים. האקדח ששימש את רחמים, "ברטה" בקוטר 0.22 אינץ', זכה לפופולריות רבה."
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 10 פברואר 2013, 17:49

higt-power כתב:למעט היריחו ביבי שקיים פה ושם מחליטות אצל קצינים שלא מספיק מקובנים כדי לקבל גלוק .
אקדח תופי ביממ ,לא יודע אולי יכול להיות
ה1911 הוא לא היה בדיוק 1911 אלה כלי אחר שהיה בתהליך ניסוי (אני לא יודע אם מותר להרחיב על זה אוו לא )ה38 הסברתי בתגובתי מאלה איך ומאיפה הגיעו וברטה נמצאת בשרות המשטרה מ67-68 לפני גלי הטרור ומרדכי רחמים .
(למעשה מאשימים שהשב"כ הטירון העתיק מהמשטרה את רעיון הברטה )

את ה-1911 אני החזקתי בעצמי ביד, היה לו גם פנס מחובר לשמורת ההדק עוד לפני שחשבו בכלל על האופציה של מסילת אביזרים.

אותו כנ"ל גם לגבי מגנום 0.44 עם קנה ארוך וטלסקופ.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showth ... p?t=560423

לגבי ה-0.22, עד שהכלי הזה נכנס לשירות במשטרה לכל השוטרים היה וובלי 0.38.

כפי שליאור אמר, ה-0.22 נכנס לשירות בגלל שיקולי חדירות במטוסים ושיקולי הסלקה במקרים אחרים. החלופות האחרות שנשקלו בתחילת שנות ה-70 היו אפילו יותר גרועות והזויות (0.22 קצר).

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 10 פברואר 2013, 20:35

itamar כתב:את ה-1911 אני החזקתי בעצמי ביד, היה לו גם פנס מחובר לשמורת ההדק עוד לפני שחשבו בכלל על האופציה של מסילת אביזרים.
שמח בשמחתך
רק בחשבון שאם היה לי שקל על כל פעם שאחד מ"זקני הדור" ולוחמי הספה הסביר לטיפש קטן כמוני ש"זה זה האקדח שהטיסים /צוללנים/זחלנים וכל מיני הנפצות נוספות משתמשים היתי היום איש עשיר מאד .
כולנו מכירים את החברותה של יורי הירי מעשי של שנות ה90 המאוחרות ויודעים שהיא מזמן היתה שולחת בטיזבתים שלה קבוצת צידי שועלים לעמוד בפינה
אנשים מחברים פנסים לאקדחים כבר יותר שנים ממה שמישהוא זוכר זה קיים בSWAT של NYו LA לפחות משנות ה80 הנמוכות ואולי לפני כן אין בזה אוו בקיום של כלי כזה בארץ לסווג אותו כשייך לימ"מ בהכרך .
כאמור נארכו לאורך השנים כל מיני ניסוים ולא ארחיב מעבר .....

אותו כנ"ל גם לגבי מגנום 0.44 עם קנה ארוך וטלסקופ.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showth ... p?t=560423
אותו כנ"ל ותיכף תגיד לי ששניהם נמצאים כרגע באותם ידיים בדיוק ואני יספר לך כמה מטר זנב יש לשועל ....אגב מה קשר האשכול הנ"ל להר סיני אוו שאתה מתכוון לימ"מ המבורג ?

לגבי ה-0.22, עד שהכלי הזה נכנס לשירות במשטרה לכל השוטרים היה וובלי 0.38.

כפי שליאור אמר, ה-0.22 נכנס לשירות בגלל שיקולי חדירות במטוסים ושיקולי הסלקה במקרים אחרים. החלופות האחרות שנשקלו בתחילת שנות ה-70 היו אפילו יותר גרועות והזויות (0.22 קצר).

א.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 10 פברואר 2013, 20:44

afss כתב:מרדכי רחמים, שהגן על מטוס אל על בציריך, היה על המטוס בעת שהותקף בשדה התעופה. ע"מ לאפשר לעצמו הזדמנות ירי, הוא קפץ מהמטוס, "סגר" טווח אל היורים ואז פתח לעברם באש. הוא הרג את ראש החולייה, פצע את האחרים ובלם למעשה את האירוע.
מתוך ויקיפדיה עליו:
"בזכות פעולתו הנמרצת של רחמים ניצלו נוסעי המטוס, והוא הפך לגיבור לאומי בישראל. העיתונים בישראל דיווחו בהרחבה על האירוע ושיבחו את תושייתו ואומץ לבו של רחמים. האקדח ששימש את רחמים, "ברטה" בקוטר 0.22 אינץ', זכה לפופולריות רבה."

צר ידידי אבל קיבלת גרסה לעוסה ורומנטית של הארועים מה שקרא בפועל הוא זה
אוו בקיצור עד כמה שעצוב להודות עם כל הכבוד ומבלי להוריד במעום מפועלו של מרדכי רחמים מה שהציל את נוסעי הטיסה היו התגובה המהירה של הכוחות המקומים יחד עם הרבה מזל .
מרדכי עצמו הצליח לפגוע במחבל אחד בלבד שהיום איש לא יודע להגיד בוודאות שזה היה ראש החוליה שאר שלושת המחבלים נעצרו ע"י המשטרה שהם בראים שלמים ונלחמים .
וכדי לעצור את אותו מחבל נדרשו לא פחות מ3 כדורים .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי shlomz » 10 פברואר 2013, 21:42

בעניין ה-1911: יש ברשותי תמונה של תערוכת נשק משטרתית-פנימית (משנות השמונים? בכל מקרה, לפני אימוץ ה-FN), שבה מוצגים אקדחים בקטגוריות הבאות: "בשירות המשטרה"; "ישנים ללא חלפים"; "מוצעים לשימוש המשטרה".
בקטגוריה הראשונה מופיע בבירור קולט 1911 (מכונה בשם "0.45 קולט עם [מילה לא קריאה]").
דברים טובים באים באריזות קטנות. של 9 מ"מ.
http://www.baking.co.il
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי higt-power » 10 פברואר 2013, 22:21

אגב מרדכי רחמים
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/255/490.html
עצוב
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 10 פברואר 2013, 23:46

היגט..
הבוטות שלך כבר עוברת כל גבול. אין לך שום מונופול על חוכמה או ידע.
את הכלים האלו החזקתי ביד במסגרת תצוגה שעשתה משטרת ישראל + הימ"מ אי שם באמצע שנות השמונים כך שאין שום ספק בידי מי זה היה.

שום לוחמי ספה או ירי מעשי של שנות ה-90 למינהם.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 11 פברואר 2013, 10:12

איתמר אני מתנצל שפגעתי בך .
מה אמרתי?
שאתה טועה, ומתוך 5 "עובדות" שהעלתה בפרסומך הראשון 3 לא נכונות ונשענות על שמועות .
והיות שאני קצת מכיר אותך ויודע שתתעקש אז בפירוט אז הינה
1)אקדחי ה38 לא הספישל ולא הוובלי לא הגיעו לא בגלל מאבטחים ולא בגלל צה"ל אלה בגלל שהיו זמינים ובזול הגיעו מגרמניה ואנגליה .
2)האקדחי הברטה נכנסו לשרות בסוף שנות ה60 ולא ה70 .
3) לגיוס הברטות למשטרה אין הרבה קשר ישיר לעדר אוו למרדכי רחמים מזמין אותך לקרוא את ספרו של מי שהיה בימים ההם קצין קליעה ארצי במשטרה אלכס אלירז "האקדח בהגנה עצמית בישראל " וללמד את ההגיון מאחורי ההחלטה .
על כך אמרתי שאתה טועה ועומד מאחורי זה !

אקדח תופי כמו שאמרתי "יכול להיות אולי לא יודע" אני ממש לא יודע הכל ובטח שהחכמה לא כולה בידי ,כן אני מכיר עשרות הנפצות שמופצות ע"י כל מיני כאלו ואחרים .

1911 -אני דיברתי על משהוא אחר כאמור לא זה המקום לדון בכך,אם אתה אומר שהיה מאמין לך .
זה שאתה בוחר להפוך את זה לענין של אגו ושל "אני יראה לך מאיפה ביפ " ולטפס על עץ לבריאות לך !
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד