מחפש ווסט molle עם מקום לקרמי
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש ווסט molle עם מקום לקרמי
שלום
אני מחפש ווסט molle עם מקום לקרמי צהלי קדמי ואחורי
אם מישהו קנה/יודע איפה איפשר לקנות אחד איכותי ובמחיר שפוי אני אשמח לעזרה..
ראיתי באיביי שמוכרים כאלה הרבה ושהמחיר עם משלוח לא עולה על 150 $, לדעתכם זה אופציה?
אני מחפש ווסט molle עם מקום לקרמי צהלי קדמי ואחורי
אם מישהו קנה/יודע איפה איפשר לקנות אחד איכותי ובמחיר שפוי אני אשמח לעזרה..
ראיתי באיביי שמוכרים כאלה הרבה ושהמחיר עם משלוח לא עולה על 150 $, לדעתכם זה אופציה?
- סליקאי ארד
Re: מחפש ווסט molle עם מקום לקרמי
eladamar88 כתב:ראיתי באיביי שמוכרים כאלה הרבה ושהמחיר עם משלוח לא עולה על 150 $, לדעתכם זה אופציה?
למה שלא יהיה אופציה?
קח בחשבון שאתה צריך לקנות מוצר איכותי ולא משהו שמיוצר בשביל איירסופט או חפלפ כלשהו.
וגם שעל 150$ אתה עדיין צריך לשלם מכס (לא היסטרי, כ80 שקל, אבל עדיין...)
- סליקאי כסף
איך אני יודע להבדיל בין מוצרי האיירסופט למיניהם?
יש איזה שהם חברות איכותיות שאתה מכיר שאפשר לסמוך על המוצר ללחימה?
- סליקאי ארד
eladamar88 כתב:איך אני יודע להבדיל בין מוצרי האיירסופט למיניהם?
בד"כ מוצרי איירסופט זולים משמעותית. הרבה פעמים גם יהיה כתוב שהם לאיירסופט- אם לא אז נכנסים לפרטים אחרים של אותו מוכר ובודקים האם הוא "מוכוון איירסופט" או לא.
זה לא אומר שמוצרי איירסופט לא מתאימים בהכרח (בכל מה שקשור לציוד שאיננו לנשק) אבל יש סיכוי גדול יותר שהן בסטנדרט נמוך יותר ועל כן לא הייתי סומך עליהם ללחימה.
יש הרבה חברות איכותיות בשוק, אבל על איכות בד"כ משלמים.
יש פה מומחים גדולים ממני ולכן עדיף לחכות עד שהם יתנו את דעתם.
- סליקאי כסף
תודה רבה אחי,אני אחכה לדעה של עוד אנשים אבל הבנתי למה התכוונת
תראה בכל זאת אני סטודנט אז אני מחפש להוציא כמה שפחות אבל על מוצר איכותי..אז אני לא אקנה באלפי שקלים, אבל בכמה מאות עד אלף זה בהחלט מתקבל
תראה בכל זאת אני סטודנט אז אני מחפש להוציא כמה שפחות אבל על מוצר איכותי..אז אני לא אקנה באלפי שקלים, אבל בכמה מאות עד אלף זה בהחלט מתקבל
- סליקאי ארד
eladamar88 כתב:תודה רבה אחי,אני אחכה לדעה של עוד אנשים אבל הבנתי למה התכוונת
אתה מודע לכך שווסט מולי הוא רק הבסיס ושהוא למעשה כמו לגו?
כלומר, צריך לקנות את כל הפאוצ'ים שאתה מעוניין (או לתפור) ולהרכיב, שזה עוד כמה מאות דולרים...
כנ"ל לגבי הלוחות, אלא אם אתה מתכוון להוציא לוחות מהחשמונאי של הקו. גם אז צריך לזכור שלא בכל קו חותמים על קרמי.
- סליקאי כסף
אני מודע לזה,ובקשר לחשמונאי אני יותר מכוון לכל מיני עופרת יצוקה ולבנון השניה למינהם שאנחנו חווים במדינה שלנו,אז מן הסתם יהיה שם קרמי להוציא ממנו את הפלטות ...
- סליקאי ארד
eladamar88 כתב:אני מודע לזה,ובקשר לחשמונאי אני יותר מכוון לכל מיני עופרת יצוקה ולבנון השניה למינהם שאנחנו חווים במדינה שלנו,אז מן הסתם יהיה שם קרמי להוציא ממנו את הפלטות ...
מחד לא הייתי בונה על זה. מאידך קרמי זה לא תמיד המצב העדיף.
- סליקאי כסף
מה זאת אומרת?באיזה מצבים קרמי הוא לא טוב?
- סליקאי ארד
eladamar88 כתב:מה זאת אומרת?באיזה מצבים קרמי הוא לא טוב?
זה, כרגיל, עניין של מהירות מול אבטחה.
במבצע בעזה או באיו"ש שכולל מעט תנועה רגלית והרבה לחימה בטווחים קצרים לקרמי יש עדיפות לרוב.
ללחימה בלבנון, נניח, שדורשת הליכה רגלית ארוכה עם משקלים ותנועה בשטחים הרריים/סבוכים/סלעיים קרמי מזיק יותר ממועיל.
- סליקאי כסף
כן אז בשביל זה הווסט הזה טוב,אתה לא חייב לשים את הפלטות אם אתה לא רוצה..
- סליקאי ארד
eladamar88 כתב:כן אז בשביל זה הווסט הזה טוב,אתה לא חייב לשים את הפלטות אם אתה לא רוצה..
אמת.
- סליקאי כסף
ווסטים מחו"ל לא מתאימים ללוחות חשמונאי.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ללחימה בלבנון, נניח, שדורשת הליכה רגלית ארוכה עם משקלים ותנועה בשטחים הרריים/סבוכים/סלעיים קרמי מזיק יותר ממועיל.
פעם היינו קלים ומהירים (ראה ערך "אורט ויננגייט") , היום אנחנו כבדים ואיטיים.
דורשת ? , בשביל זה יש "דרגים" שבאים אחריך ... הם אמורים לסחוב לך את כל מה שאתה לא צריך ,ותאמין לי , אתה לא צריך הרבה מכל ה"זבל" שאתם סוחבים היום על הגב.
למחשבה
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
argra11 כתב:ללחימה בלבנון, נניח, שדורשת הליכה רגלית ארוכה עם משקלים ותנועה בשטחים הרריים/סבוכים/סלעיים קרמי מזיק יותר ממועיל.
פעם היינו קלים ומהירים (ראה ערך "אורט ויננגייט") , היום אנחנו כבדים ואיטיים.
דורשת ? , בשביל זה יש "דרגים" שבאים אחריך ... הם אמורים לסחוב לך את כל מה שאתה לא צריך ,ותאמין לי , אתה לא צריך הרבה מכל ה"זבל" שאתם סוחבים היום על הגב.
למחשבה
אנחנו באמת רוצים לפתוח את זה לדיון?
חייל מודרני סוחב על עצמו יותר פריטים. גם בימיו של ווינגייט וגם בימינו חייל סחב על עצמו את כל מה שהוא צריך להחל מ24 שעות ועד 72 שעות, תלוי משימה.
ההבדל הוא שבימיו של ווינגייט זה כלל תחמושת ספייר, מים, אוכל, אולי תחתונים-גרביים ספייר וזהו, פחות או יותר.
בימינו, החייל מעמיס על עצמו את הנ"ל+ אמר"לים, אמצעים תרמיים, GPS, מכשירי קשר, משיבי מיקום, כל מיני דברים ששייכים לצי"ד וכו' וכו' וכו'. וכמובן אנרגיה, המון אנרגיה להכל.
הדרג תפקידו לעשות לך מלא מחדש אחרי אותה תקופה שמוגדרת מראש (24-72 שעות) ותו לא. אם האמצעי תצפית התרמי שלי (שתאמין לי, אני צריך אותו מאוד) נמצא על הדרג א' קילומטרים מאחור הוא סתם פריט נוי.
ושוב- כל מה שאמרת לא רלוונטי בעליל למה שאמרתי. אני אמרתי שלטעמי עדיף לא לקחת קרמי ללבנון בשביל היכולת להיות זריז וקל.
- סליקאי כסף
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד