מטווח נגיש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מטווח נגיש
שלום לכולם,
אני מחפש מטווח נוח וזול באיזור השפלה או המרכז, על מנת להתאמן בו.
אני סטודנט, ולכן אין באפשרותי לשלם כ200 שקל כניסה+השכרת נשק, ועוד כ3 שקלים עבור כל כדור - ולכן אשמח להכוונה אם מישהו מכיר מטווח זול ונוח בסביבה.
בזמן שעשיתי קורס ירי מעשי, התשלום היה כשקל עבור כל כדור, ולכן קשה לי להבין מדוע העלות היא לרוב כפי 3 מעלות הכדורים בקורס
אני לא מחפש מקום מפואר, רק מקום שבו אוכל "לשרוף" כדורים ולהתאמן, בקצב שלי.
תודה מראש לכל העוזרים.
בודו.
אני מחפש מטווח נוח וזול באיזור השפלה או המרכז, על מנת להתאמן בו.
אני סטודנט, ולכן אין באפשרותי לשלם כ200 שקל כניסה+השכרת נשק, ועוד כ3 שקלים עבור כל כדור - ולכן אשמח להכוונה אם מישהו מכיר מטווח זול ונוח בסביבה.
בזמן שעשיתי קורס ירי מעשי, התשלום היה כשקל עבור כל כדור, ולכן קשה לי להבין מדוע העלות היא לרוב כפי 3 מעלות הכדורים בקורס
אני לא מחפש מקום מפואר, רק מקום שבו אוכל "לשרוף" כדורים ולהתאמן, בקצב שלי.
תודה מראש לכל העוזרים.
בודו.
- סליקאי ארד

Re: מטווח נגיש
קשה היום להגיע לביצוע ירי חד פעמי שלא במסגרת מועדון קליעה / ירי מעשי במחיר נמוך. לא חסרים מועדוני קליעה בתחום הירי האולימפי שישמחו לקלוט קלעים נוספים לירי ברובה / אקדח אוויר / זעיר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
כן ליאור אבל מדובר בסטודנט שאין לו 1300 שקל לשלם לדמי חבר במועדון. או לשכור אקדח כי לפי מה שהבנתי אין לו
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
תודה על התגובות.
אני מחפש לירות ב9 ממ, כרגע, ללא התחייבות למועדון, למרות שסביר להניח שאם המטווח ימצא חן בעיני ויאפשר לי להתאמן, ייתכן ואשקול הצטרפות למועדון המטווח וקניה מרוכזת של מספר רב של כדורים..
אבל קודם כל, למצוא מטווח שעונה על הקריטריונים ושאפשר להתאמן בו בלי לשחוק את הארנק.
כמו כן, אשמח לדעת על מטווחים זולים שונים, אשר ייתכן ואינם באיזור המרכז-שפלה, אך מפאת מחירם אולי שווים נסיעה קצת יותר רחוקה.
תודה מראש שוב.
אני מחפש לירות ב9 ממ, כרגע, ללא התחייבות למועדון, למרות שסביר להניח שאם המטווח ימצא חן בעיני ויאפשר לי להתאמן, ייתכן ואשקול הצטרפות למועדון המטווח וקניה מרוכזת של מספר רב של כדורים..
אבל קודם כל, למצוא מטווח שעונה על הקריטריונים ושאפשר להתאמן בו בלי לשחוק את הארנק.
כמו כן, אשמח לדעת על מטווחים זולים שונים, אשר ייתכן ואינם באיזור המרכז-שפלה, אך מפאת מחירם אולי שווים נסיעה קצת יותר רחוקה.
תודה מראש שוב.
- סליקאי ארד

תרים טלפון למטווח העיר בנתניה. בד"כ יש להם מחירים מאוד סבירים וחברי הסליק תמיד מתקבלים בברכה.
נתניה זה לא מרכז - שפלה.
אולי המטווח העירוני ברחובות ייתן לך מענה ראוי, נסה לבדוק איתם אך תדע שהוא לא עובד בכל ימות השבוע.
בהצלחה
אולי המטווח העירוני ברחובות ייתן לך מענה ראוי, נסה לבדוק איתם אך תדע שהוא לא עובד בכל ימות השבוע.
בהצלחה
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אני יודע שבתחום הזמן המיידי זה נראה כאילו הצעתי יקרה יותר, אבל...
הייתי מציע לך לבצע רכישה מראש של תחמושת, רוב המטווחים יאפשרו לך לרכוש 1000 כדורים מראש במחיר מועדון ולאחסן אותם במטווח, זה קונה להם לקוח קבוע מחד גיסא, ומאפשר לך לקבל תחמושת במחיר סביר ואף יותר מכך לאימוניך.
מן הסתם, הופעתך הקבועה במקום, תיצור הכרות ואמון הדדי שיאפשרו לך, כמו שרצית, לשרוף כדורים, ולהתאמן בקצב שלך.
הייתי מציע לך לבצע רכישה מראש של תחמושת, רוב המטווחים יאפשרו לך לרכוש 1000 כדורים מראש במחיר מועדון ולאחסן אותם במטווח, זה קונה להם לקוח קבוע מחד גיסא, ומאפשר לך לקבל תחמושת במחיר סביר ואף יותר מכך לאימוניך.
מן הסתם, הופעתך הקבועה במקום, תיצור הכרות ואמון הדדי שיאפשרו לך, כמו שרצית, לשרוף כדורים, ולהתאמן בקצב שלך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:אני יודע שבתחום הזמן המיידי זה נראה כאילו הצעתי יקרה יותר, אבל...
דביר, לו המטווחים היו חושבים בצורה עסקית, הגיונית ונכונה כמוך, הרי שהם היו היום במקום אחר לגמרי.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אני בדרך כלל קונה 500 או 1000 כדורים במכה, אבל אני לא מקבל מחיר מועדון. אני מקבל 10% הנחה. 
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

נידון בזמנו הנושא של קבוצת רכישה.
אני הצעתי לגבש קבוצה של5-10 אנשים לצורך רכישה של10000-20000 כדורים,
לצערי לא היתה כל הענות.
אני הצעתי לגבש קבוצה של5-10 אנשים לצורך רכישה של10000-20000 כדורים,
לצערי לא היתה כל הענות.
פחות -לרוב זה יותר,,
יש כאן בעיה טכנית מסוימת, אני לא רשאי לנוע (ובכלל להתקיים) עם יותר מחמישים כדור. אם נארגן קבוצת רכישה, איך נעביר את התחמושת למטווח שבו אנחנו רוצים לירות?
בכל מקרה, אני בהחלט בעד דבר כזה, ואשמח להשתתף. אני מניח שיורי ירי מעשי קונים במילא במחיר מועדון (בערך חצי ממה שאני משלם), והם מן הסתם פחות מעוניינים בסיפור. רק אנשים שלא יורים בצורה מקצעית אבל חייהם יקרים להם והם מתאמנים קבוע יתעניינו. אולי תנסה להחיות את זה? היה מישהו שהתעניין?
בכל מקרה, אני בהחלט בעד דבר כזה, ואשמח להשתתף. אני מניח שיורי ירי מעשי קונים במילא במחיר מועדון (בערך חצי ממה שאני משלם), והם מן הסתם פחות מעוניינים בסיפור. רק אנשים שלא יורים בצורה מקצעית אבל חייהם יקרים להם והם מתאמנים קבוע יתעניינו. אולי תנסה להחיות את זה? היה מישהו שהתעניין?
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

זה העיניין שאז העלתי,
לקנות במטווח אחד, המוסכם על כולם, ואז אין צורך להוציא תחמושת ,
התחמושת נשארת במקום.
אחד הדברים שנובעים מכך, נוצרת קבוצה של יורים שיורים במטווח אחד,מתחילה איזו אינטרקציה בינהם, לפעמים יורים יחד, לפעמים ,,נפגשים לפני ומדברים,משווים, לומדים.
אבל אז זה לא יצא לפועל,חבל,כי אני עדין מוכן לעניין.
לקנות במטווח אחד, המוסכם על כולם, ואז אין צורך להוציא תחמושת ,
התחמושת נשארת במקום.
אחד הדברים שנובעים מכך, נוצרת קבוצה של יורים שיורים במטווח אחד,מתחילה איזו אינטרקציה בינהם, לפעמים יורים יחד, לפעמים ,,נפגשים לפני ומדברים,משווים, לומדים.
אבל אז זה לא יצא לפועל,חבל,כי אני עדין מוכן לעניין.
פחות -לרוב זה יותר,,
אני מתאמן אצל מאיר רוט , בינתיים קונה 500 כדור+10 כניסות במחיר התחמושת , הנחה שמתבטאת למעשה בכניסה חינם והיא מהותית דווקא למי שיורה מעט תחמושת בכל אימון.
אם יש דיל מעניין אני אשמח להצטרף - מאיר רוט מאד נגיש לי ומעל הכל "חווית הקניה" שם היא משהו באמת יוצא דופן מכל הבחינות.
אני מתעניין ברכישת תחמושת בקטרים של 9 מ"מ (עבור הנשק האישי) , 357 ו 0.45 בשביל הכיף
וזה אומר שגם השכרת כלים מעניינים צריכה להיות זמינה.
האמת היא שגם קצב צריכת התחמושת שלי (300 עד 500 כדור לחודש) וגם החשש מנזק לנשק בעקבות ההוראה החדשה לא לאפשר החלפת נשק במקרה של בלאי בלתי הפיך מעמידים אותי בפני דילמה.
אני אצטרף כנראה למועדון ירי מעשי בהזדמנות (כשיפתח קורס שיתאים לי מבחינת יום/שעה) כי אינני רואה כרגע פתרון יותר טוב, למרות שירי תחרותי לא כ"כ קוסם לי (הייתי קלעי מגיל 14 ) אני סתם אוהב לירות ללא מסגרת בכל סוג של נשק חם להנאתי ...סוג של FPS RUSSIA או היקהוק45 למי שמכיר
אם יש דיל מעניין אני אשמח להצטרף - מאיר רוט מאד נגיש לי ומעל הכל "חווית הקניה" שם היא משהו באמת יוצא דופן מכל הבחינות.
אני מתעניין ברכישת תחמושת בקטרים של 9 מ"מ (עבור הנשק האישי) , 357 ו 0.45 בשביל הכיף
וזה אומר שגם השכרת כלים מעניינים צריכה להיות זמינה.
האמת היא שגם קצב צריכת התחמושת שלי (300 עד 500 כדור לחודש) וגם החשש מנזק לנשק בעקבות ההוראה החדשה לא לאפשר החלפת נשק במקרה של בלאי בלתי הפיך מעמידים אותי בפני דילמה.
אני אצטרף כנראה למועדון ירי מעשי בהזדמנות (כשיפתח קורס שיתאים לי מבחינת יום/שעה) כי אינני רואה כרגע פתרון יותר טוב, למרות שירי תחרותי לא כ"כ קוסם לי (הייתי קלעי מגיל 14 ) אני סתם אוהב לירות ללא מסגרת בכל סוג של נשק חם להנאתי ...סוג של FPS RUSSIA או היקהוק45 למי שמכיר
- סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד