אלוף אירופה בקליעה ישראלי

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

אלוף אירופה בקליעה ישראלי

על ידי רפתן » 01 מרץ 2013, 18:35

אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

Re: אלוף אירופה בקליעה ישראלי

על ידי haimzeevi » 03 מרץ 2013, 18:08

נקווה שסרגיי עלה על דרך המלך גם מבחינת מימון ולא יצטרך לעבור שוב את הבושה שבאיסוף תרומות...
חיים זאבי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: אלוף אירופה בקליעה ישראלי

על ידי אילן ב » 04 מרץ 2013, 13:23

חיים מכובדי אל תשכח שאתה בחלם. 50 אלף זה לא כ"כ הרבה זה 12.5 אלף ש"ח בשנה, שזה בערך אלף ש"ח לחודש.
ולזה נותר לי רק סיפור קטן על יהודי שחי בגלות אירופה בפרבר קטן ושכנו וחברו הגוי רחמנא ליצלן היו ביחד מהגן ועד סוף ביה"ס כיוון שבי"ס יהודי לא היה בנמצא.
והנה יום אחד פרצו לביתו של הגוי והלה בא לשוח את צערו בפני שכנו היהודי, לאחר כמחצית השנה חזר הסיפור על עצמו. משפרצו לגוי בפעם השלישית שאל הוא את חברו היהודי הכיצד זה שאנו גרים בשכנות ממונך רב משלי ואליך מעולם לא פרצו ואילו אצלי תוך שנה ורבע זו הפריצה השלישית.
ענה לו היהודי אינך יודע ? לנו היהודים בכל בית על כל דלת מותקנת מזוזה השומרת עלינו מכל רע. ובכן אמר הגוי למה לא תתקין כזו אצלי? אין אני יכול ענה היהודי - צריך שיהא זה בית יהודי - לאמור תפילה וכל הנכנס שינשקנה. לאחר הפצרות רבות מצד הגוי נאות היהודי אמר ברכה והתקין בדלת שכנו מזוזה.
חלף אך חודש ובא השכן וביקש משכנו היהודי עשה טובה הסר המזוזה מדלתי... מדוע שאל היהודי שוב פרצו אצלך?
לא ענה הגוי... מאז שהתקנתי את המזוזה לא פוסקים מלהקיש על דלתי כל מיני גמחי"ם והכסף שאני נאלץ לתרום להם כבר עולה יותר מכל הגנבות יחד.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד