מטווח נגיש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מטווח נגיש
האמת שגם לי ההגבלה הזו של תבחין משמר = נשק אחד עשתה משהו והורידה משמעותית בכמות האימונים.
והאמת היא שאחרי הנסיון שהיה לי עם שבר בפני הנוקר של הגלוק אני חושב הייטב לפני כל נקירה שאני עושה על יבש.
א.
והאמת היא שאחרי הנסיון שהיה לי עם שבר בפני הנוקר של הגלוק אני חושב הייטב לפני כל נקירה שאני עושה על יבש.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

GUSS כתב:עדין סוחב את הטראומה של קפיץ ההדק הגרמני?
או הו... אתה ממש לא מעודכן.
מאז הטראומה ההיא הייתה עוד טראומה.
שנה ומשהו אחרי שקניתי את הגלוק ב-2004 הנוקר החליט שצפוף לו והחליט לשבור את פני הנוקר ולצאת החוצה.
מזל שהנשק היה באחריות, והצינה הוחלפה באחרת.
ולגבי קפיץ ההדק הגרמני, לא קל-וי ז"ל ולא מאיר רוט הצליחו לייבא את החלק הנ"ל במשך 9 השנים האחרונות. ההקלר מנוחתו עדן שוכב לו כאבן שאין לה הופכין במטווח העיר (אחרי שכל הנשקים של קל-וי הועברו לשם).
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר אתה יכול לשלוח קישור של הקפיץ שאתה צריך?
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
תסביר בבקשה
איך נשבר הנוקר בדיוק מאימון על יבש?
- סליקאי ארד

אמרו לי שיש לפוסט הזה ADD אבל אני לא חושב ש...
היי תראו! קפיץ של הקלר!!
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
שיי כתב:תסביר בבקשה
כאשר יש כדור בקנה, הפיקה סופגת את האנרגיה מהנוקר , כאשר אין - הוא מכה בבית הנוקר - מה שנשבר זה לא הנוקר אלא פני הצינה בבית הנוקר.
- סליקאי טיטניום

ניר לא ממש נכון
יש הרבה אקדחים שהנוקר שלהם רגיש לתרגול יבש, והוא זה שנשבר בסוף ולא פני הנוקר במחלק
יש נוקרים שעשויים מיציקות לא מוצלחות ויש כאלו שפשוט לא השקיעו יותר מידי בתכנון שלהם
יש הרבה אקדחים שהנוקר שלהם רגיש לתרגול יבש, והוא זה שנשבר בסוף ולא פני הנוקר במחלק
יש נוקרים שעשויים מיציקות לא מוצלחות ויש כאלו שפשוט לא השקיעו יותר מידי בתכנון שלהם
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
לא מנסיון למזלי ... רק מתמונות ברשת - הכותב התייחס לגלוק ותיאר מצב דומה למה שראיתי בתמונות ,שבו הנוקר פורץ את פני הצינה . לא מתאר לעצמי שמצב כזה עשוי לקרות בבית בליעה מלא , כאשר הפיקה היא זו שסופגת את המכה. לא יודע לגבי אקדחים אחרים .
ד"א - איתמר , האם זה קרה אחרי נקירות רבות על יבש ? כי זה עושה רושם של שבר התעייפות ולא משהו שאמור לקרות בשימוש רגיל ...
http://www.bing.com/images/search?q=glock+failures&view=detail&id=D2DAC4D376F3E3692C83D210213328170D209F91&FORM=IDFRIR
ד"א - איתמר , האם זה קרה אחרי נקירות רבות על יבש ? כי זה עושה רושם של שבר התעייפות ולא משהו שאמור לקרות בשימוש רגיל ...
http://www.bing.com/images/search?q=glock+failures&view=detail&id=D2DAC4D376F3E3692C83D210213328170D209F91&FORM=IDFRIR
- סליקאי טיטניום

הבעיה מטופלת בקלות בעזרת בלוקר
- סליקאי טיטניום

רועי 357 כתב:איתמר אתה יכול לשלוח קישור של הקפיץ שאתה צריך?
היי רועי, זה בסך הכל קפיץ הדק של HK USP FULL SIZE. זה אותו מספר חלק לכל הקטרים.
נקרא באנגלית TRIGGER REBOUND SPRING עולה בערך 10$.
http://www.hkparts.net/shop/pc/Trigger- ... -p1812.htm
אני צריך להתקשר למטווח העיר ולברר מה קורה עם האקדח שלי במהלך העברה מקל-וי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שיי כתב:תסביר בבקשה
זה לא היה הנוקר אלא פני הנוקר. לדעתי גם לא כתוצאה מאימונים יבשים אלא פשוט חלק פגום.
כמות היבשים שהנשק שלי עשה במשך השנה ומשהו לא הגיעה לעשירית מכמות היבשים שעושה אותו נשק בשבוע במערכי ההדרכה של צהל ומערכת והביטחון.
אף אחד לא משתמש שם ב-BLOCK CARE ואף אחד לא משתמש שם ב-SNAP CAPS כדי להגן על הנשק.
מקסימום משתמשים שם בתותבים ב-5שח שבסך מונעים הזנת כדור חי במהלך אימון יבש. הנשקים האלה עוברים הרבה התעללות מעבר לממוצע ושורדים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

רועיקי תוריד לו קפיץ מהאטב של החבל כביסה וסגור עניין.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
לא ניראה לי שיש בעיה באימון יבש באקדחי גלוק. לפעמים כמו שאמר איתמר ישנם חלקים פגומים מבית גלוק.
מה שכן 1911 זה כבר סיפור אחר.
סתם לידע כללי, האם ניתן בארץ להחליף את כל הקפיצים בגלוק, כטיפול תקופתי של שנתיים?
(קפיץ נוקר, ריקוייל,מחזיר הדק, שחרור מחלק, שחרור מחסנית,שחרור מחלק מהגוף, קפיץ ניצרה פנימית של הפלנג'ר, קפיץ מוט אבטחה לפלנג'ר ניראה לי שאין עוד)
אם לא, על פי חוק מותר להביא מחו"ל?
סתם לידע כללי, האם ניתן בארץ להחליף את כל הקפיצים בגלוק, כטיפול תקופתי של שנתיים?
(קפיץ נוקר, ריקוייל,מחזיר הדק, שחרור מחלק, שחרור מחסנית,שחרור מחלק מהגוף, קפיץ ניצרה פנימית של הפלנג'ר, קפיץ מוט אבטחה לפלנג'ר ניראה לי שאין עוד)
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

glock34 כתב:לא ניראה לי שיש בעיה באימון יבש באקדחי גלוק. לפעמים כמו שאמר איתמר ישנם חלקים פגומים מבית גלוק.
את רוב החלקים ניתן למצוא כאן, במחיר יותר גבוה מזה שבארה"ב, כמובן.
להביא מחו"ל (חוקי)- אפשרי, אך יוציאו לך את הנשמה בדרך (סידור רישיון יבוא). יש כאלה שמזמינים בחו"ל, יש כאלה שמביאים מחו"ל.
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד