הירי החופשי במטווח נגמר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הירי החופשי במטווח נגמר
מעניין. מי שרוצה לקבל רשיון חדש גם לא יכול להכנס להדרכה, אלא אם כן יש לו רשיון מיוחד להשתתף בהדרכה. מבולבלים? גם אנחנו.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

אתם יכולים לקחת אויר ולהפסיק להתווכח...
לפי מה שכתוב בידיעות אחרונות הבוקר, המיועד למלא את תפקיד השר לבטחון פנים הוא גלעד ארדן...בקרוב גם בעלי רשיונות לא יורשו לירות....
לפי מה שכתוב בידיעות אחרונות הבוקר, המיועד למלא את תפקיד השר לבטחון פנים הוא גלעד ארדן...בקרוב גם בעלי רשיונות לא יורשו לירות....
למה הוא אנטי עד כדי כך? לא זכור לי ששמעתי את השם שלו בכל מיני התנגדויות, בשונה מאורי אורבך...
דבר אחד אני כן יודע שהחברה שם ממתינים עם כמה גזירות חדשות וממש לא קלות ומחכים לשר שיחתום...
שיהיה בהצלחה לנו...
דבר אחד אני כן יודע שהחברה שם ממתינים עם כמה גזירות חדשות וממש לא קלות ומחכים לשר שיחתום...
שיהיה בהצלחה לנו...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רועי באילו עוד גזירות מדובר?
- סליקאי ארד

pildus2 כתב:אתם יכולים לקחת אויר ולהפסיק להתווכח...
מאידך, קראתי שאהרונוביץ' נשאר בממשלה. אז איזה משרד הוא יקבל? אין ברירה אלא להמתין ולראות. זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה... (כשקראתי את הפוסט לפני שהקשתי "שלח"- מצאתי לנכון לשאול האם בשין ימנית או שמאלית...)
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
אם אכן החוק\תקנה החדשה תיכנס לתוקף, אזי תיווצר סכנה מוחשית ומיידית לציבור הרחב:
אם היום אבא רוצה לקרב את הבן שלו או את החבר שלו, וכיוצא באלה,לתחום הירי, אזי הם הולכים למטווח מסודר, ומבצעים שם ירי בטיחותי תחת פיקוח והדרכה של אנשי מקצוע.
ומה יקרה עכשיו? האנשים האלה יבצעו את הירי בכל מיני וואדיות, חורשות, וכאלה, תוך כדי סיכון אנשים בסביבה.
מעניין איך יתמודד המחוקק עם הסכנה החדשה הזאת (כאילו שאין לנו מספיק סכנות גם בלי זה).
אם היום אבא רוצה לקרב את הבן שלו או את החבר שלו, וכיוצא באלה,לתחום הירי, אזי הם הולכים למטווח מסודר, ומבצעים שם ירי בטיחותי תחת פיקוח והדרכה של אנשי מקצוע.
ומה יקרה עכשיו? האנשים האלה יבצעו את הירי בכל מיני וואדיות, חורשות, וכאלה, תוך כדי סיכון אנשים בסביבה.
מעניין איך יתמודד המחוקק עם הסכנה החדשה הזאת (כאילו שאין לנו מספיק סכנות גם בלי זה).
- סליקאי ארד

לא. אם אבא יעשה את זה הוא מיידית עובר על החוק- ומשטרה תעצור אותו על שימוש בנשק שלא כחוק
- סליקאי זהב

חחח.. מבחינת המדינה הכי טוב אם אותו האב יעשה את זה בוואדי. תחשוב רגע, הרי למצב כזה יהיו רק יתרונות. אם יקרה משהו, איזה אסון המדינה "לא אחראית למה שקרה" כי האב פעל בניגוד לחוק (או תקנה, כי השטות הזאת היא עוד לא חוק), ואם לא יקרה כלום, אבל נגיד יתפשו אותם (כי בו לא נשכח, מי שהיה היה לפני כן לוקח את בנו למטווח ועכשיו נאלץ ללכת לוואדי לא שייך למגזר מסויים שאף פעם לא היה צרך מטווח לביצוע ירי) אז אפשר לזמבר את האב, לקחת לו את הרישיון ואיזה יופי - יש לנו עבריין אחד יותר ונשק אחד פחות.
מעניין אם הקטע שזה של ליבש את המטווחים ואת מדריככי הירי לא מהווה מהלך מנוגד לחוק יסוד חופש העיסוק. זכור לי שבג"צ בזמנו פסל סגירה גורפת של מפחמות בלתי חוקיות במשולש כי זה פגע בצורה גורפת בעיסוק של הבה אנשים. ושם היה מדובר בעסקים / מפעלים הפועלים ללא רישוי ובמנוגד לחוק. פה יש לנו עסקים (מטווחים) ועובדים (מדריכים) חוקיים לגמרי שנפגעים...
~Hunter~ כתב:מעניין אם הקטע שזה של ליבש את המטווחים ואת מדריככי הירי לא מהווה מהלך מנוגד לחוק יסוד חופש העיסוק. זכור לי שבג"צ בזמנו פסל סגירה גורפת של מפחמות בלתי חוקיות במשולש כי זה פגע בצורה גורפת בעיסוק של הבה אנשים. ושם היה מדובר בעסקים / מפעלים הפועלים ללא רישוי ובמנוגד לחוק. פה יש לנו עסקים (מטווחים) ועובדים (מדריכים) חוקיים לגמרי שנפגעים...
ראה מה כתוב במוטו שלך. זו התשובה לכל הרעיונות שלך.
רם
~Hunter~ כתב:מעניין אם הקטע שזה של ליבש את המטווחים ואת מדריככי הירי לא מהווה מהלך מנוגד לחוק יסוד חופש העיסוק. זכור לי שבג"צ בזמנו פסל סגירה גורפת של מפחמות בלתי חוקיות במשולש כי זה פגע בצורה גורפת בעיסוק של הבה אנשים. ושם היה מדובר בעסקים / מפעלים הפועלים ללא רישוי ובמנוגד לחוק. פה יש לנו עסקים (מטווחים) ועובדים (מדריכים) חוקיים לגמרי שנפגעים...
אתה יודע, בשביל איזה סיכוי לזכות בלוטו צריך למלא קודם טופס...
אני עדיין מחכה לבג"צ הראשון שיוגש על ידי סוחרי הנשק ובעלי המטווחים.
(רמז דק, אני לא עוצר את נשמתי)
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:~Hunter~ כתב:מעניין אם הקטע שזה של ליבש את המטווחים ואת מדריככי הירי לא מהווה מהלך מנוגד לחוק יסוד חופש העיסוק. זכור לי שבג"צ בזמנו פסל סגירה גורפת של מפחמות בלתי חוקיות במשולש כי זה פגע בצורה גורפת בעיסוק של הבה אנשים. ושם היה מדובר בעסקים / מפעלים הפועלים ללא רישוי ובמנוגד לחוק. פה יש לנו עסקים (מטווחים) ועובדים (מדריכים) חוקיים לגמרי שנפגעים...
אתה יודע, בשביל איזה סיכוי לזכות בלוטו צריך למלא קודם טופס...
אני עדיין מחכה לבג"צ הראשון שיוגש על ידי סוחרי הנשק ובעלי המטווחים.
(רמז דק, אני לא עוצר את נשמתי)
א.
אני מאד סקרן לגלות כיצד בעלי המטווחים, מלח הארץ, אנשים באמת הכי טובים הגיעו למצב שהם שותקים נוכח העוולות שגורמת המדינה לפרנסתם.
כדי לקיים כזו שתיקה חד משמעית וגורפת חייב להיות "שוט" מאד מכאיב לצד "גזר קטן..."
אני תמה מה הם. אבל אם אני צריך לנחש אז כנראה שבאיום בהתעללות עד סגירה מול האפשרות לפרנסה קטנה אבל נוחה.
בכל מקרה, דמוקרטיה ושלטון העם זה לא.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
תעשה חיפוש, היו בפורום הזה מספיק אשכולות בנושא.
אני חושב ששרקן הוא דוגמא מייצגת של הכלל.
הוא לדוגמא לא מוכןלהצטרף לעמותה שתומכת בקידום נושא הנשק כדי לא להחשף בתקשורת "כסוחר בדם", עד כדי כך שהוא מוכן לאבד את פרנסתו.
הממשלה לא נותנת גזרים לאף אחד. כל העסקים נסגרים אחד אחרי השני, ובאופן טבעי הבעלים שלהם מקור פרנסה אחר.
אף אחד לא רואה את העיסוק הזה בתור אידאל לחיים, ואף אחד לא מוכן לשלם בבריאות שלו כדי להלחם בממשלה (ובצדק).
א.
אני חושב ששרקן הוא דוגמא מייצגת של הכלל.
הוא לדוגמא לא מוכןלהצטרף לעמותה שתומכת בקידום נושא הנשק כדי לא להחשף בתקשורת "כסוחר בדם", עד כדי כך שהוא מוכן לאבד את פרנסתו.
הממשלה לא נותנת גזרים לאף אחד. כל העסקים נסגרים אחד אחרי השני, ובאופן טבעי הבעלים שלהם מקור פרנסה אחר.
אף אחד לא רואה את העיסוק הזה בתור אידאל לחיים, ואף אחד לא מוכן לשלם בבריאות שלו כדי להלחם בממשלה (ובצדק).
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לא בדיחה !
אין צורך בבג"צ
אין צורך העמותות.
דרוש רק אוליגרך אחד, שיקים רשת מטווחים,ירי צלחות חרס, משולבים במכוני כושר, ספא,שמורת ציד,
ותראה פלא איך התקנות מתגמשות פלאים,,
אין צורך בבג"צ
אין צורך העמותות.
דרוש רק אוליגרך אחד, שיקים רשת מטווחים,ירי צלחות חרס, משולבים במכוני כושר, ספא,שמורת ציד,
ותראה פלא איך התקנות מתגמשות פלאים,,
פחות -לרוב זה יותר,,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד