הירי החופשי במטווח נגמר

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: הירי החופשי במטווח נגמר

על ידי trooperglock » 11 מרץ 2013, 15:38

itamar כתב:תעשה חיפוש, היו בפורום הזה מספיק אשכולות בנושא.
אני חושב ששרקן הוא דוגמא מייצגת של הכלל.
הוא לדוגמא לא מוכןלהצטרף לעמותה שתומכת בקידום נושא הנשק כדי לא להחשף בתקשורת "כסוחר בדם", עד כדי כך שהוא מוכן לאבד את פרנסתו.
הממשלה לא נותנת גזרים לאף אחד. כל העסקים נסגרים אחד אחרי השני, ובאופן טבעי הבעלים שלהם מקור פרנסה אחר.
אף אחד לא רואה את העיסוק הזה בתור אידאל לחיים, ואף אחד לא מוכן לשלם בבריאות שלו כדי להלחם בממשלה (ובצדק).

א.

הדברים שאתה כותב כאן הם לא פחות ממזעזעים !!! איזה אדם שפוי יעלה על דעתו לקרא לבעל מטווח וסוחר נשק חוקי ומכובד, משלם מיסים ומציית לכל החוקים והתקנות "סוחר בדם"? אתה יכול לכוון אותי ?

זה הרי כמו לקרא ליצרני הסכינים, המכוניות והאופנועים/קטנועים "סוחרים בדם"... כל הכלים הללו הרגו הרבה הרבה הרבה יותר אנשים ואף אחד לא חושב לרגע לאסור את השימוש בהם.

ולגבי הפרנסה.... אולי העסוק בזה איננו אידאל אבל בכל מקרה אנשים השקיעו פה הרבה כסף כדי להקים את העסק, הרבה משפחות חיות מהעסקים הללו, לא מוותרים בכזו קלות ולא כל אחד יכול להסב את עיסוקיו ומקור הכנסתו בגיל מתקדם...

עם כל הכבוד, התאגדות של המטווחים, שכירת עורך דין ויחצן טוב והגשת בג"צ מלווה ב"בז" תקשורתי בהחלט בטלה בשישים מול הסיכוי לאבד מפעל חיים.

ואולי רק אני לא מבין מהחיים שלי...
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 11 מרץ 2013, 16:12

אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Lactose » 11 מרץ 2013, 17:37

אני לא מבין משהו?!
אחד שלא פונה לארגון או עמותה כזו או אחרת הוא יחשב כפחות "סוחר דם"?
סלחו לי על הביטוי אבל מאוד מצער שאנשים נותנים ל"חרבן" עליהם.
ואני לא הופתע עם בהמשך ואני מאחל הצלחה רבה לעומתה הזאת אם בעלי עסק לקראת סגירה יגיעו כמו ילדים טובים לבקש עזרה כדי לא להישאר עם ידיים ריקות.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי trooperglock » 11 מרץ 2013, 17:58

itamar כתב:http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic.php?f=1&t=17675&hilit=%D7%A9%D7%A8%D7%A7%D7%9F+%D7%93%D7%9D

תקרא את האשכול הנ"ל..

א.

קראתי, קראתי בעיון, ואני אומר לשרקן "שים עליהם Z"*ן" גדול ותלחם. בניגוד אליהם שרק מייצרים בעיות אתה ובעלי המטווחים האחרים מייצרים פתרונות וכידוע, מי שאינו חלק מהפתרון הוא חלק מהבעיה.

לעניות דעתי אתה עדין נפש מדיי, גם אם הם חושבים ככה, שיחנקו, כי את האגרות הם מאד שמחים לקחת, ממש כמו את המיסוי על מכוניות שהורגות, סיגריות שהורגות, אלכוהול שהורג, והרשימה עוד ארוכה.... לא נראה לי שיבואן רכב מתרגש במיוחד שהיבוא שלו הורג אלפים כל שנה בתאונות וזיהום אויר, כנ"ל יבואן האלכוהול שבו "מתדלקים" הדוקרים למיניהם או יבואני הסיגריות שקוברות אלפים מדי שנה.

בעלי המטווחים צריכים להבין שהממשל משחק בהפריד ומשול, מסכסך בין הספק לצרכן, אבל אתם צריכים להבין שאם אותנו "יקצרו" הלחם שלכם יקטן עד שיעלם. ממילא אתם כבר על הגדר יותר מדיי זמן, לרעתכם, ותאבונו של "המולך" רק גדל אחרי כל ביס שהוא מצליח לנגוס בזכותנו לקניין ובטחון.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 11 מרץ 2013, 18:08

טרופר, מה שאתה יודע בעלי העסקים יודעים יותר טוב ממך ואפילו חשים על בשרם. בתכל'ס התוצאות מדברות בעד עצמן.
קח לדוגמא את העיר רמת גן מ-3 חנויות נשק וקריית מטווחים פעילה ירדנו לאפס מאופס.
קח את תל אביב - מ-6 בתי עסק ושני מטווחים נשארו 2.
איפה דני היי בקיסריה?
העסקים נסגרים להם אחד אחד והיד עוד נטויה.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 11 מרץ 2013, 18:25

itamar כתב:טרופר, מה שאתה יודע בעלי העסקים יודעים יותר טוב ממך ואפילו חשים על בשרם. בתכל'ס התוצאות מדברות בעד עצמן.
קח לדוגמא את העיר רמת גן מ-3 חנויות נשק וקריית מטווחים פעילה ירדנו לאפס מאופס.
קח את תל אביב - מ-6 בתי עסק ושני מטווחים נשארו 2.
איפה דני היי בקיסריה?
העסקים נסגרים להם אחד אחד והיד עוד נטויה.

א.

ובינתיים בארה"ב....

http://gopthedailydose.com/2013/03/10/number-of-gun-makers-refusing-sales-to-government-triples-in-two-weeks/

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אלדר » 11 מרץ 2013, 20:10

תעביר את הקישור הזה ללה"ב. חוששני שהם לא יבינו את הטרולינג הדק....
ואם ברצינות, אני מסיר כובע בפני סוחרים שכאלה (לא ללה"ב כוונתי)
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Cybrosh » 12 מרץ 2013, 11:39

יש סוחרים/מטווחים שנלחמים - אתם פשוט לא מודעים לכך מכיוון שהם לא נחשפים, לא פה ולא במקומות אחרים.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trooperglock » 12 מרץ 2013, 12:11

Cybrosh כתב:יש סוחרים/מטווחים שנלחמים - אתם פשוט לא מודעים לכך מכיוון שהם לא נחשפים, לא פה ולא במקומות אחרים.

סוחרים/מטווחים שנלחמים? נהדר, אבל למה במחשכים? למה לא נחשפים? למה לא מתאגדים? היתכן כי אף בזמנים כאלו לא השכילו הסוחרים ומטווחים להבין שגודל זה כוח? שהתאגדות היא לא רק רצויה אלא גם מקובלת? או שמה כל אחד מנסה בשארית כוחו לכסות על הת*ת שלו ואחריו המבול?

כשאנשים ישרים ושומרי חוק חוששים לומר את דברם בפומבי, חוששים שמעשיהם (הלגיטימיים) ירגיזו את הפקידים, כשאנשים חוששים להתאגד כדי לקדם נושא שחשוב להם מפחד השלטונות זה רף שאסור שיחצה במדינה שמתימרת להיות דמוקרטית..... קראו לי פה באתר בעבר לחזור בי מהטענה שישראל צועדת לכיוון מאד חשוך, למשטר טוטליטרי פשיסטי. :evil: :evil: .

למישהו עוד יש ספק?

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 12 מרץ 2013, 16:27

ידידי, אני לא נכנס לאף אחד לאג'נדה או לכיס. אין לי מושג למה לא נחשפים, מה שאני כן יודע, שדברים זזים. אמנם לאט, אבל דברים שלא חלמנו שיקרו בעבר, קורים מתחת לפני השטח. מה תהיה התוצאה? אין לי מושג.

לעבר איזה כיוון שאנו צועדים? כולנו יודעים את התשובה.

ולגבי ארה"ב - מציע לקרוא קצת על עלילות MAGPUL, ומה שהם עושים למרות המעבר שלהם ל-STATE אחר - http://www.facebook.com/magpul?ref=ts&fref=ts

פשוט מדהים
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אלדר » 12 מרץ 2013, 18:01

Cybrosh כתב:יש סוחרים/מטווחים שנלחמים - אתם פשוט לא מודעים לכך מכיוון שהם לא נחשפים, לא פה ולא במקומות אחרים.

ייתכן והם נלחמים מתחת לפני השטח שלא יפגעו בהם אישית? אני יכול להאמין שכן. האם יצא מזה משהו טוב לכולנו - הניסיון של שנים האחרונות ועובדות האחרונות מראות שלא. עם העובדות אני לא מתווכח.
לכן אני תומך בדעה של trooperglock. רק איחוד יתן לנו כח. אחרת יש מצב שנמצא את עצמינו מפקידים את הנשק בתחנת משטרה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 12 מרץ 2013, 18:03

Cybrosh כתב:ידידי, אני לא נכנס לאף אחד לאג'נדה או לכיס. אין לי מושג למה לא נחשפים, מה שאני כן יודע, שדברים זזים. אמנם לאט, אבל דברים שלא חלמנו שיקרו בעבר, קורים מתחת לפני השטח. מה תהיה התוצאה? אין לי מושג.

לעבר איזה כיוון שאנו צועדים? כולנו יודעים את התשובה.

ולגבי ארה"ב - מציע לקרוא קצת על עלילות MAGPUL, ומה שהם עושים למרות המעבר שלהם ל-STATE אחר - http://www.facebook.com/magpul?ref=ts&fref=ts

פשוט מדהים

זהו שאותם הדברים שלא חלמנו שיקרו, דווקא מופיעים אצלי די הרבה פעמים בסיוטי הלילה. :evil:

אין תרחיש ולו ההזוי ביותר שעלה פה בפורום ולא קרה במציאות.
החל מהקצבת תחמושת לכדורים של רובה אויר, עבור דרך תבחין מלפני 1996, ביטול רשיונות לרובה בקליבר זעיר וציד, תבחין משמר, ועד להגבלה על ירי חופשי.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי שרקן » 15 מרץ 2013, 19:18

צר לי מאד לקרוא כאן שציבורי אוהבי הנשק בישראל מצא סוף סוף את האשמים במצבו ומצא שעיר לעזאזל - בעלי המטווחים.

צר לי מאד שאנשים שאינם יודעים לקרוא (כלומר קוראים ולא מבינים מה קראו), מנתחים את שקראו ולא הבינו, ומתהדרים בתוצאות השגויות של "מחקרם".

ולעיקרו של הנושא:

1. אני חוזר על שכתבתי באשכול בו כנראה לא הובנתי: לעניות דעתי (שבהחלט מותר לכל מי שרוצה לחלוק עליה), העמותה צריכה להיות נקיה מסוחרים, מנהלי מטווחים, מדריכי ירי ובעלי עניין שמטבע עיסוקם, מתנגדי העמותה יפנו אליהם את הזקראורים בטענה שהם אינטרסניטם ו...

2. מי שלא מבין את הכתוב בסעיף 1, שילמד קצת את נושא השיווק וקידום הרעיונות ואז הוא יבין לבד שאם הרשויות אוסרות על שיווק גלידה בעיר, "עמותת אוהבי הגלידה" שכוללת בתוכה את יצרני ומשווקי הגלידה, תמיד תיתפס בציבור כעמותה שנועדה לקדם את העסקים ולאו דווקא את הצרכן שפשוט רוצה ליהנות מהמוצר.

3. צר לי שיש בין החברים כאן כאלו שחחושבים שמנהלי המטווחים עושים מיליארדים מהכשרת שומרים ומאבטחים ולכן מחרבנים על הציבור הרחב, בעוד שרוב רובם של המטווחים מנועים כליל מסיבות כאלו ואחרות (בעיקר גודל המטווח והעדר כיתות לימוד) מלהכשיר מאבטחים. האם גם את אותם מנהלי מטווחים שעיקר פרנסתם הייתה משרות לבעלי הנשק הפרטי אתם מאשימים במצב העגום?

4. אם הייתם ידועים מה עובר על מנהלי המטווחים בארץ, מה מונחת עליהם בכל חודש, באיזה מתח נפשי וכלכלי הם חיים ועם אילו קשיים הם מתמודדים, הייתם לכל הפחות, נמנעים מלבועט להם בשן היחידה שעוד נותרה בפיהם.

5. לא אמשיך כרגע להגיב כי אני יותר מדי נסער ויותר מדי מתוסכל. אני חושש שאני עלול לכתוב דברים שאצטער עליהם (והאמת היא שגם על מה שכתבתי עד כה, אני מתחיל להצטער).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי glockbuster » 15 מרץ 2013, 23:27

שרקן,
אני אישית מאמין שהאשמה היא בכולנו, כן כולנו גם היורים וגם הספורטאים וגם אלו שסתם אוהבים נשק וגם בזה אין שום דבר רע או פסול (מה להיות חובב מכוניות או אפנועים, טיסנים זה בסדר אבל חובבי נשק זה תחביב של מטורפים? אני לא חושב כך)
אבל לבוא ולטעון שלכם כן לכם סוחרי הנשק ובעלי במטווחים אין חלק במה שקורה היום זאת ממש טענה לא נכונה ודיי מתממת.
אני יודע שישנם בודדים מבינכם שכן מנסים לשנות, אבל עדיין לא השכלתם להבין שלבד זה לא עובד.
ובמקום לנצל ולרתום את מספריכם ומשאביכם יחדיו כדי להכנס באבי אביהם של חונטת הפקידות שחושבת שאפשר לז&*ן אתכם מבלי אפילו להביא קצת וזלין ואיזו ארוחת ערב לפני לא עשיתם. וכל נסיון להתאגדות שלכם אתם בעצמיכם טרפדתם.
עוד בשנת 95 שהכל לכאורה היה דבש היו כמה שראו את הנולד וניסו לבנות איזו התארגנות ששמה "עמיחי" אף סוחר לא רצה להכנס לארגון הזה והיו גם כאלו שלא חסכו מקלות
כדי לשים בגלגלים, ואת זה אני יודע ממקור ראשון.

אני מנסה להבין את ההגיון של סעיף אחד שלך ולא ממש מצליח, מי אתה מציע שייאש עמותה שכזאת
בילי מסקונה לרנר, או חברות "האקדח על שולחן המטבח" שלהם ברור שאין אינטרס בעמותה שכזאת. (אם כך עובדים הדברים אז הנשיא אובמה צריך להיות יו"ר הבא של הNRA)
הרי ברור שכל עמותה היא אנטרסנטית וחבריה קרובים והושפעו באותו התום שלה, לפי האמירה שלך בעמותת אור ירוק אסור שיהיו אנשים שנפגעו בתאונות דרכים או שהושפעו מקרובים שנפגעו,
או האגודה למלחמה בסרטן יהיהו רק אנשים בריאים שבחיים לא נחשפו למחלה הנוראית הזאת
מה האינטרס שלהם לנסות לשנות את המציאות אם אין להם נגיעה ממקור ראשון בנושא, מי ידאג ליורים ומדריכים וכן גם לכם סוחרי הנשק ובעלי המטווחים אם לא כולנו אנחנו ואתם יחדיו!!!

אתם בוודאי יודעים שאת כל הגזירות האלו ניתן לבטל בערכאות משפטיות, אבל לא שמעתי עד היום שאף סוחר נשק תבע את אגף רישוי כלי ירייה, כי בוא נדבר דוגרי הם עובדים על שיטת המצליח וגם עו"ד שרק סיים בחינות לישכה יכול לגזור לגזרים את הטיעונים שלהם.
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אלדר » 16 מרץ 2013, 00:45

שרקן היקר
מה זאת אומרת עמותה "נקיה"? מדריכי ירי הן עובדים בתחום, והן קונים נשק ותחמושת. אני לא הייתי מונע מהם להצטרף לעמותה. אינטרסנטים? כן! מדוע לא? להמשיך לאכול פגיעה מכוונת בפרנסתם ע"י משרד לבט"פ? אולי מספיק?
לגבי סעיף 3, לא מדובר בבעלי כל המטווחים. אבל, מה שרואים בשטח, מטווחים שעובדים הרבה עם חברות האבטחה נוטיםלשכוח מהאזרח הפשוט.
אם לבעלי המטווח הגזירות כה כואבות למה אנו לא רואים שום פעולה מצד בעלי המטווחים כנגד הגזירות האלה? הייתכן ומשהו מתבצע "מתחת לפני השטח"? כנראה שלא מוצלח.
אין לך מה להצטער. כולנו נדפקים: אני כלקוח ואתה כנותן שירות. אולי הגיע זמן להתאגד ולפעול?
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד