שדרוג לאקדח.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שדרוג לאקדח.
אם זה אפשרי אפילו במחיר גבוה זה מעודד ואולי יום אחד אם יהיה מספיק כסף, אז אפשר לעשות את זה. ברור לי שפשוט זה לא יהיה.
לגבי הפוזה של אקדח כזה, אני לא מתבייש להגיד שזה גם משהו חשוב. זה כיף לראות את האקדח שלך כולו משופצ"ר ככה.
לגבי היעילות קטונתי מלהביע דעה, ההשכלה שלי בתחום שואפת לאפס.
הנה רעיון עם כריס קוסטה שמסביר על שדרוג שהוא עשה לגלוק.
קישור: https://www.youtube.com/watch?v=xYrSFRkue3Y
תודה לכולם על התגובות.
בברכה.
לגבי הפוזה של אקדח כזה, אני לא מתבייש להגיד שזה גם משהו חשוב. זה כיף לראות את האקדח שלך כולו משופצ"ר ככה.
לגבי היעילות קטונתי מלהביע דעה, ההשכלה שלי בתחום שואפת לאפס.
הנה רעיון עם כריס קוסטה שמסביר על שדרוג שהוא עשה לגלוק.
קישור: https://www.youtube.com/watch?v=xYrSFRkue3Y
תודה לכולם על התגובות.
בברכה.
- סליקאי ארד

גם אני בעד אקדח שניראה טוב (ואכן הדגמים שלהם ניראים טוב), בדיוק כמו מכונית או כל דבר אחר שניתן לבחור את מראהו החיצוני.
שמעתי חלקית את הבחור (הבעלים של החברה) שמדבר על יציבות ירי, נוחות, מעבר בין מטרות וכיו"ב, לדעתי האישית איכות ירי מורכבת מתאום מושלם בין כדורים (כמות אבקת שריפה לעומת כובד קליע) לאקדח עצמו (קפיצים קונקטורים קומפנצטורים ומנופים) כמובן גם אחיזה נכונה (לא בהכרח נוחה אבל נכונה).
בקשר לאחיזה אני רוצה להסביר את עצמי, כי בעבר כבר היה לי נסיון מר עם אמרה כמו אחיזה לא חייבת להיות נוחה.
אני אשתמש בגלוק לצורך העניין, גלוק לא ממש ידוע כאקדח בעל נוחות אחיזה מקסימלית ובהרבה מקרים אני נתקל בתוספות כגון שרוולי גומי למינהם העוזרים בעיצוב ידית האחיזה למטרת נוחות.
נכון ההרגשה טובה יותר ביד אבל, זה יוצר איבוד אחיזה נכונה. בגלל העיבויי על ידית אחיזה של ידית דאבל סטאק כף היד לא אוחזת או לופתת את הידית בצורה שתאפשר שליטה בזמן ירי וגורמת לחוסר יציבות וירי לא אחיד . (כמו איבוד רגש עם כפפות)
ב 1911 לדוגמא, ידית האחיזה דקה יותר, אולי פחות נוחה, אבל מאפשרת איזון ואחידות בזמן ירי.
לכן, לא כל מה שנוח בהכרח נכון. זוהי רק דעתי בהתבסס על אופן הירי שלי ויהיו שיסכימו וגם כאלה שלא.
לפי הבנתי, אתה חדש בעסק ולכן לפני קנייה או התחלת תהליך בנייה, ישנם בעלי מקצוע מישראל בפורום ולדעתי הם יכולים לעזור לך לקבל כיוון. אני בעצמי לא חי בארץ כרגע ולא ממש מודע למה יש או אין בנמצא אבל אשמח לעזור אם יהיה ביכולתי.
שיהיה לך בהצלחה.
שמעתי חלקית את הבחור (הבעלים של החברה) שמדבר על יציבות ירי, נוחות, מעבר בין מטרות וכיו"ב, לדעתי האישית איכות ירי מורכבת מתאום מושלם בין כדורים (כמות אבקת שריפה לעומת כובד קליע) לאקדח עצמו (קפיצים קונקטורים קומפנצטורים ומנופים) כמובן גם אחיזה נכונה (לא בהכרח נוחה אבל נכונה).
בקשר לאחיזה אני רוצה להסביר את עצמי, כי בעבר כבר היה לי נסיון מר עם אמרה כמו אחיזה לא חייבת להיות נוחה.
אני אשתמש בגלוק לצורך העניין, גלוק לא ממש ידוע כאקדח בעל נוחות אחיזה מקסימלית ובהרבה מקרים אני נתקל בתוספות כגון שרוולי גומי למינהם העוזרים בעיצוב ידית האחיזה למטרת נוחות.
נכון ההרגשה טובה יותר ביד אבל, זה יוצר איבוד אחיזה נכונה. בגלל העיבויי על ידית אחיזה של ידית דאבל סטאק כף היד לא אוחזת או לופתת את הידית בצורה שתאפשר שליטה בזמן ירי וגורמת לחוסר יציבות וירי לא אחיד . (כמו איבוד רגש עם כפפות)
ב 1911 לדוגמא, ידית האחיזה דקה יותר, אולי פחות נוחה, אבל מאפשרת איזון ואחידות בזמן ירי.
לכן, לא כל מה שנוח בהכרח נכון. זוהי רק דעתי בהתבסס על אופן הירי שלי ויהיו שיסכימו וגם כאלה שלא.
לפי הבנתי, אתה חדש בעסק ולכן לפני קנייה או התחלת תהליך בנייה, ישנם בעלי מקצוע מישראל בפורום ולדעתי הם יכולים לעזור לך לקבל כיוון. אני בעצמי לא חי בארץ כרגע ולא ממש מודע למה יש או אין בנמצא אבל אשמח לעזור אם יהיה ביכולתי.
שיהיה לך בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

טרזן צר לי להיות נביא זעם,
אין לך מה להיות אופטימי המציאות לצערי תמיד טופחת על פנים, התחום הזה נכון לעכשיו בדרך בכיון אחד לתהום, גורמי הרישוי מתעללים בנו ללא רחם ורוב הסיכויים שבעתיד לא תוכל לעשות כלום גם אם טונה כסף.
החוק הראשון צריך להיות אם זה לא שבור אל תנסה לתקן אותו, לדעתי זה ביזבוז של כסף ואנרגיה עם כל ההשקעה לא תשפר את התפעול של האקדח ולא תתרום לשיפור היכולות שלך כיורה, כל השופוני החיצוני הזה חסר טעם (לדוגמא כל אותם מתלהבים שמרכיבים לך כנפיים, מדבקות וג'נטים
מגניבים אבל על סוזוקי באלנו שבסופו של דבר זה רק סוזוקי בלי שיפורים פנימיים זה סתם מגוחך)
באקדחים כמו גלוק או M&P שהם כבר די אמינים מהמפעל אין סיבה להשקיע הרבה, מעבר לכוונות טובות וטונות של אימון אין שום סיבה להשקיע בשיפורים, אין סיכוי שכל הזבל הזה יגרום לגלוק להיות אמין יותר ממה שהוא, להפך זה רק יכול להזיק, אתה רוצה אקדח מדיוק בטירוף שתוקע כדור בתוך כדור במרחק של 50 מטר אין בעיה רק כך בחשבון שיש לזה מחיר
אין לך מה להיות אופטימי המציאות לצערי תמיד טופחת על פנים, התחום הזה נכון לעכשיו בדרך בכיון אחד לתהום, גורמי הרישוי מתעללים בנו ללא רחם ורוב הסיכויים שבעתיד לא תוכל לעשות כלום גם אם טונה כסף.
החוק הראשון צריך להיות אם זה לא שבור אל תנסה לתקן אותו, לדעתי זה ביזבוז של כסף ואנרגיה עם כל ההשקעה לא תשפר את התפעול של האקדח ולא תתרום לשיפור היכולות שלך כיורה, כל השופוני החיצוני הזה חסר טעם (לדוגמא כל אותם מתלהבים שמרכיבים לך כנפיים, מדבקות וג'נטים
מגניבים אבל על סוזוקי באלנו שבסופו של דבר זה רק סוזוקי בלי שיפורים פנימיים זה סתם מגוחך)
באקדחים כמו גלוק או M&P שהם כבר די אמינים מהמפעל אין סיבה להשקיע הרבה, מעבר לכוונות טובות וטונות של אימון אין שום סיבה להשקיע בשיפורים, אין סיכוי שכל הזבל הזה יגרום לגלוק להיות אמין יותר ממה שהוא, להפך זה רק יכול להזיק, אתה רוצה אקדח מדיוק בטירוף שתוקע כדור בתוך כדור במרחק של 50 מטר אין בעיה רק כך בחשבון שיש לזה מחיר
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
+ 1
כל השינויים והשיפורים טובים למדינה בה אם מתקלקל לך משהו אתה פשוט הולך לחנות וקונה אחד אחר, ולמדינה בה אתה יכול להחזיק כלי אחד להגנה עצמית, כלי שני להגנה על הבית, כלי שלישי לציד דובים וכלי רביעי סתם ככה כי בא לך עוד אחד...
מה לעשות - לא בבית ספרנו.
א.
כל השינויים והשיפורים טובים למדינה בה אם מתקלקל לך משהו אתה פשוט הולך לחנות וקונה אחד אחר, ולמדינה בה אתה יכול להחזיק כלי אחד להגנה עצמית, כלי שני להגנה על הבית, כלי שלישי לציד דובים וכלי רביעי סתם ככה כי בא לך עוד אחד...
מה לעשות - לא בבית ספרנו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

בישראל, לדעתי האפשרות היחידה לקבל דיגום כזה של אקדחים היא מחברת בול, לגבי האקדחים אותם היא מייצרת. חברה מספיק רצינית על מנת לייצר מוצרים בעלי שם טוב ומספיק קטנה על מנת לגלות אכפתיות כלפי לקוחות פרטיים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:בישראל, לדעתי האפשרות היחידה לקבל דיגום כזה של אקדחים היא מחברת בול, לגבי האקדחים אותם היא מייצרת. חברה מספיק רצינית על מנת לייצר מוצרים בעלי שם טוב ומספיק קטנה על מנת לגלות אכפתיות כלפי לקוחות פרטיים.
ועוד יש לך אחריות ושירות של היצרן.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

תודה לכולכם על התגובות.
הדברים הללו באמת מאירי עיניים ונותנים חומר למחשבה.
אני אנסה לבדוק את עניין הכוונות, כרגע אני עם אלו שקבלתי עם הסמיט והן לא משהו.
אשמח להמלצות בעניין, חברות או מוצר ספציפי. ראיתי שיש כאלו עם סיב ואשמח לדעת מה העניין עם זה יתרונות וחסרונות.
חשוב לי לציין כי אני מחזיק נשק על סמך היותי תושב ישוב זכאי וכי אני מחזיק בו לצורך הגנה עצמית בלבד. חשוב לי שהכוונות יהיו טובות גם ללילה (רוב "הצרות" לא עלינו קורות בזמן הזה).
ושוב ממש תודה על זמנכם והשיתוף בידע.
בברכה.
הדברים הללו באמת מאירי עיניים ונותנים חומר למחשבה.
אני אנסה לבדוק את עניין הכוונות, כרגע אני עם אלו שקבלתי עם הסמיט והן לא משהו.
אשמח להמלצות בעניין, חברות או מוצר ספציפי. ראיתי שיש כאלו עם סיב ואשמח לדעת מה העניין עם זה יתרונות וחסרונות.
חשוב לי לציין כי אני מחזיק נשק על סמך היותי תושב ישוב זכאי וכי אני מחזיק בו לצורך הגנה עצמית בלבד. חשוב לי שהכוונות יהיו טובות גם ללילה (רוב "הצרות" לא עלינו קורות בזמן הזה).
ושוב ממש תודה על זמנכם והשיתוף בידע.
בברכה.
- סליקאי ארד

טרזן
איזה סמיט יש לך?
וכך בחשבון שכוונות לילה עם שפורפרות טריוטיום הם לא תחליף לפנס טקטי טוב שמאיר את המטרה שעליה אתה מנסה לירות
איזה סמיט יש לך?
וכך בחשבון שכוונות לילה עם שפורפרות טריוטיום הם לא תחליף לפנס טקטי טוב שמאיר את המטרה שעליה אתה מנסה לירות
"Si Vis Pacem Para bellum"
פנס זה הדבר הכי חשוב בתוספות לאקדח ובמיוחד לתושבי קו ירוק
כמובן אחרי סידור הכונות
תעשה חיפוש בגוגל יש מלא סוגים דגמים תראה מה מתאים לך ולאקדח
והחברה פה ישמחו לתת כמה הצעות
כמובן אחרי סידור הכונות
- סליקאי ארד

שיי כתב:פנס זה הדבר הכי חשוב בתוספות לאקדח ובמיוחד לתושבי קו ירוק
כמובן אחרי סידור הכונות
תרשה לי לחלוק עליך.
פנס הוא דבר חשוב מאד - אבל לא אחד כזה שצמוד לנשק.
אתה לא בצוות השתלטות של ימ"מ, לא במסתרעבים, או כל נגזרת אחרת של כוחות הביטחון.
אתה גם לא פורץ לכל מיני מבנים וצריך לסרוק אותם.
המנדט היחידי בו אתה רשאי להשתמש בנשק הוא הגנה עצמית.
לגבי פנס צמוד לנשק, קח בחשבון שכל מקום שאתה מאיר עליו אתה גם מכוון אליו את הנשק.
אם זה בבית שלך, זה יכול להיות אחד מהילדים שלך שקם לשירותים.
זה יכול להיות אורח בלתי קרוא. זה יכול להיות אפילו פורץ שבא לגנוב.
מבחינת החוק אם כיוונת אל מישהו נשק = השתמשת בנשק ותצטרך להסביר לכל מיני אנשים שלא בדיוק רוצים את טובתך למה אין לך אחות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אמרתי שפנס זה דבר חשוב ביחוד עם אתה גר באזור קו הירוק (בעיות תאורה,חושך,וכו...
ואם הפנס מיועד לחיבור לנשק באופן יעודי אז הפנס יהיה בשימוש אך ורק בשימוש של הנשק
ולא כדי להאיר על חפצים כדי לראות הוא כדי להשתמש בוא בשיגרה
ובטח שלא לשלוף את האקדח כדי לראות איפה הכוס מים בלילה
ואם הפנס מיועד לחיבור לנשק באופן יעודי אז הפנס יהיה בשימוש אך ורק בשימוש של הנשק
ולא כדי להאיר על חפצים כדי לראות הוא כדי להשתמש בוא בשיגרה
ובטח שלא לשלוף את האקדח כדי לראות איפה הכוס מים בלילה
- סליקאי ארד

שלום.
קודם כל מה זה כוונות לילה עם שפורפרות טריוטיום?
דבר שני יש לי פנס יד קטן וזול אבל אני מתכוון לרכוש בבא הזמן פנס לנשק אני מתלבט בין SureFire X400 שנראה לי ותר טוב אבל יותר קשה להשיג לבין tlr2 streamlight. שנייהם יקרים. אגב פנסים, אני אשמח להמלצות גם לפנס לנשק ארוך וגם אם מישהו יודע אם יש מקום שמוכרים פנסים של surefire.
קודם כל מה זה כוונות לילה עם שפורפרות טריוטיום?
דבר שני יש לי פנס יד קטן וזול אבל אני מתכוון לרכוש בבא הזמן פנס לנשק אני מתלבט בין SureFire X400 שנראה לי ותר טוב אבל יותר קשה להשיג לבין tlr2 streamlight. שנייהם יקרים. אגב פנסים, אני אשמח להמלצות גם לפנס לנשק ארוך וגם אם מישהו יודע אם יש מקום שמוכרים פנסים של surefire.
- סליקאי ארד

אני חושב שמצאתי את הפנס שיחסוך הרבה מחלוקות והרבה צרות
וגם שימושי ביותר בלי צורך לשלוף את האקדח.......רק המחיר יקר בטירוף
אבל מגניב ביותר
http://www.ebay.com/itm/Surefire-2211-W ... 5654109614
וגם שימושי ביותר בלי צורך לשלוף את האקדח.......רק המחיר יקר בטירוף
אבל מגניב ביותר
http://www.ebay.com/itm/Surefire-2211-W ... 5654109614
- סליקאי ארד

וואו... זה באמת נחמד, יש לו כמה פערים לעומת פנס שמחובר לנשק אבל גם כמה יתרונות מאוד ברורים.
אגב יש לי אמ אנד פי בגודל סטנדרטי 9 מ"מ. אני מאוד מרוצה ממנו למרות שיש לי קצת תלונות. עף אחת מהרצועות לא בדיוק נוחה לי זה מרגיש כאילו אני צריך משהו בין הגדולה לבינונית וגם ההדק פחות נוח לי. אבל שוב בסה"כ אני מאוד מרוצה ממנו והביצועים שלו וכמובן, הוא עונה בצורה טובה לצרכים שלי.
אגב יש לי אמ אנד פי בגודל סטנדרטי 9 מ"מ. אני מאוד מרוצה ממנו למרות שיש לי קצת תלונות. עף אחת מהרצועות לא בדיוק נוחה לי זה מרגיש כאילו אני צריך משהו בין הגדולה לבינונית וגם ההדק פחות נוח לי. אבל שוב בסה"כ אני מאוד מרוצה ממנו והביצועים שלו וכמובן, הוא עונה בצורה טובה לצרכים שלי.
- סליקאי ארד

זה מיותר כמעט כמו פנס על האקדח עצמו
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד