הירי החופשי במטווח נגמר

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: הירי החופשי במטווח נגמר

על ידי glock34 » 16 מרץ 2013, 07:29

הכל מתחיל ונגמר בפוליטיקה. צריך פוליטיקאי טוב שייצג את העמותה ויביא איתו גל מצטרפים גדול דיו הכולל את כולם יורים ספורטאים מדריכי ירי מנהלי מטווחים שיוכל לתת לו כח לפעול (סוג של לובי). (ממש כמו תחילת ה NRA)
ככה הכל התחיל שם: http://www.nrahq.org/history.asp
עמותה גדולת רשומים היא כוח אדיר. אם אובמה היה יכול נגדם כבר מזמן היו מזמנים את כל האוכלוסיה להחזיר נישקם. אבל יש מי שעומד מולו ולא מאפשר לו לעשות כרצונו. (ככה זה "דמוקרטיה")
אני מאחל לכם את כל ההצלחה שבעולם.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רפתן » 16 מרץ 2013, 08:21

רק קראתי את דבריו של שרקן וחשבתי לעצמי....
בא מנהל מטווח ומסביר כל כך יפה ו"יורים בו"....(מילים רק מילים)
באה לטמבלוויזיה בחורה ומסבירה ששרותי השמירה הם אבי כל חטא - ומתנפלים עליה...
ובסוף אנחנו מתפלאים שאנחנו לבד ?

זה אולי ההבדל בין ירי מה השיא - לירי האולימפי.
בכוח מתפרץ לא תשיגו כלום.
תקחו הרבהמון אוויר. וראשית חוכמה. - סמנו את היעד !!!

מהו היעד? האם לתת לכל פסיכי רישיון ? האם לאפשר עיסוק בטוח בספורט מהנה? האם לשלב בין אזרח תורם-ספורט מהנה ובטחון אישי?
אני עוד לא הבנתי מהו היעד ?
מיהו האוייב? (ארגוני הנשים הם לא אוייב שלי)
ומה עושים במקרה של אזעקת אמת.....

עכשיו קחו אייס קפה, גלידה, נוזל ראדיאטורים וואט אבר - תצטננו תרגעו תתחילו לחשוב.....
גם מסע של אלף מילין מתחיל בצעד הראשון (הוא ארוך) אבל לאן המסע הזה הולך?
חוץ מלקטר בזה אנחנו חזקים.
אוי חלם חלם מה יהיה בסופך?
האם את לא רואה שאת על שפת תהום ועומדת לפסוע צעד גדול קדימה ?
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי glockbuster » 16 מרץ 2013, 08:32

אילן ,

אני אישית לא יורה בו לא מילים ולא כלום, לכלום יש דעות שונות והרי אנחנו בדו שיח מתורבת
אני חס וכרפס לא אנסה ללמד את שרקן מה זה להיות סוחר נשק, ולא אספר לו מה הוא צריך לעשות
כבודו במקומו מונח, יש לי עמדה קצת שונה משלו ואני בסך הכל מנסה להעביר לו אותה.

ברור שאינני תולה את האשמה בו כמו שאמרתי לכולנו יש יד בכך וברגע שכולנו נקבל את המצב נוכל יחדיו לנסות לשנותו ומילת המפתח היא יחדיו, אין שום דרך אחרת
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 16 מרץ 2013, 11:00

שרקן כתב:צר לי מאד לקרוא כאן שציבורי אוהבי הנשק בישראל מצא סוף סוף את האשמים במצבו ומצא שעיר לעזאזל - בעלי המטווחים.

צר לי מאד שאנשים שאינם יודעים לקרוא (כלומר קוראים ולא מבינים מה קראו), מנתחים את שקראו ולא הבינו, ומתהדרים בתוצאות השגויות של "מחקרם".

שרקן יקירי, אני מצר על כך שמעולם לא נפגשנו אבל מקריאת דבריך רכשתי הערכה רבה לך ולמעשיך.

צר לי שכך אתה מרגיש, אישית אני מאשים רק גורם אחד, את הפקידות שמייצרת ומישמת את המדיניות הפוגענית בך כסוחר ובי אזרח נטול זכויות. אני הייתי זה שציין כמה אני חושש שמופעלים עליכם הסוחרים לחצים בדרכים "לא נעימות" וכמה אתם משדרים תחושה של חוסר אונים.

ולעיקרו של הנושא:

1. אני חוזר על שכתבתי באשכול בו כנראה לא הובנתי: לעניות דעתי (שבהחלט מותר לכל מי שרוצה לחלוק עליה), העמותה צריכה להיות נקיה מסוחרים, מנהלי מטווחים, מדריכי ירי ובעלי עניין שמטבע עיסוקם, מתנגדי העמותה יפנו אליהם את הזקראורים בטענה שהם אינטרסניטם ו...

מי אמר אי פעם שלהיות אינטרסנט זה דבר רע? כל עוד האינטרס שלך אינו נוגד את תקנת הציבור, אינו בצד הלא נכון של החוק ובהחלט חשוב לפרנסתך אין בו רע או פגם. התחושה שלי אומרת שאתה ורבים אחרים איתך שכחתם מה זה להיות אזרח חופשי במדינה דמוקרטית, בעל זכויות, וזכות לעמוד על הזכויות הללו, יש פה ביורוקרטים שכל הזמן משנים את חוקי ה"משחק" בלי לדפוק חשבון לאף אחד, באופן הפוך לחלוטין מהמהות של דמוקרטיה.

2. מי שלא מבין את הכתוב בסעיף 1, שילמד קצת את נושא השיווק וקידום הרעיונות ואז הוא יבין לבד שאם הרשויות אוסרות על שיווק גלידה בעיר, "עמותת אוהבי הגלידה" שכוללת בתוכה את יצרני ומשווקי הגלידה, תמיד תיתפס בציבור כעמותה שנועדה לקדם את העסקים ולאו דווקא את הצרכן שפשוט רוצה ליהנות מהמוצר.

3. צר לי שיש בין החברים כאן כאלו שחושבים שמנהלי המטווחים עושים מיליארדים מהכשרת שומרים ומאבטחים ולכן מחרבנים על הציבור הרחב, בעוד שרוב רובם של המטווחים מנועים כליל מסיבות כאלו ואחרות (בעיקר גודל המטווח והעדר כיתות לימוד) מלהכשיר מאבטחים. האם גם את אותם מנהלי מטווחים שעיקר פרנסתם הייתה משרות לבעלי הנשק הפרטי אתם מאשימים במצב העגום?

4. אם הייתם ידועים מה עובר על מנהלי המטווחים בארץ, מה מונחת עליהם בכל חודש, באיזה מתח נפשי וכלכלי הם חיים ועם אילו קשיים הם מתמודדים, הייתם לכל הפחות, נמנעים מלבועט להם בשן היחידה שעוד נותרה בפיהם.

שיירוחו מיליארדים, אין לי בעיה שאדם יתעשר מעבודה קשה וחוקית כל זמן שיעמוד בכל חובותיו האזרחיות. ברור לי שהמטווחים לא מרוויחים מיליארדים אבל ברור לי שגם אתם, בעלי המטווחים לא מסוגלים לייצר קו אחיד מול הביורוקרטיה, ואלו ש"יש להם" דוחקים הצידה את אלו ש"אין להם". אולי זו אחת הסיבות שלא הצלחתם להתאגד עד עתה. אבל עכשיו הוקם בית חדש, עמותה שרוצה את טובת הלקוחות הפרטיים והמטווחים תחת קורת גג אחת, וכשהמטווחים "שיכולים" מפנים אליך עורף באופן טבעי העמותה אמורה להיות ביתך.

5. לא אמשיך כרגע להגיב כי אני יותר מדי נסער ויותר מדי מתוסכל. אני חושש שאני עלול לכתוב דברים שאצטער עליהם (והאמת היא שגם על מה שכתבתי עד כה, אני מתחיל להצטער).
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Neon Golden » 16 מרץ 2013, 11:46

רפתן כתב:אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי

חותם בשתי ידיים על מה שנאמר לעיל, ומה שנאמר בפוסט השכן על מדריכי הירי.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 16 מרץ 2013, 18:14

בפיונגיאנג, בירת צפון קוריאה, המצב יותר טוב מאשר בישראל:
http://www.youtube.com/watch?v=JvtyU1faVsY

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אלדר » 16 מרץ 2013, 18:57

ליאור, אל תמהר להסיק מסקנות. זהו אקדח 22. רוסי. מרגולין שמו. במשטרים טוטליטריים ייתנו לטיירים יותר ממה שנותנים לאזרחים (צורך במטבע זר).
אם אינני טועה, גם אצלינו עכשיו בהוראות קבע למטווח חדשות יש התייחסות מיוחדת לטיירים (עליהם קראתי בחפיף).
מה שייאמר לזכותם של משטרים טוטליטריים - לספורט קליעה ניתנת יד חופשית ואף אחד לא מנסה להגביל אותו (מבלי לקחת נשק הביתה כמובן), כי הם רוצים חיילים טובים בצבא
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 17 מרץ 2013, 08:03

שרקן כתב:
ולעיקרו של הנושא:

1. אני חוזר על שכתבתי באשכול בו כנראה לא הובנתי: לעניות דעתי (שבהחלט מותר לכל מי שרוצה לחלוק עליה), העמותה צריכה להיות נקיה מסוחרים, מנהלי מטווחים, מדריכי ירי ובעלי עניין שמטבע עיסוקם, מתנגדי העמותה יפנו אליהם את הזקראורים בטענה שהם אינטרסניטם ו...

2. מי שלא מבין את הכתוב בסעיף 1, שילמד קצת את נושא השיווק וקידום הרעיונות ואז הוא יבין לבד שאם הרשויות אוסרות על שיווק גלידה בעיר, "עמותת אוהבי הגלידה" שכוללת בתוכה את יצרני ומשווקי הגלידה, תמיד תיתפס בציבור כעמותה שנועדה לקדם את העסקים ולאו דווקא את הצרכן שפשוט רוצה ליהנות מהמוצר.

אם כבר מדברים על נושא השיווק, למה שלא נקח בתור דוגמא מודל שעובד ומצליח כבר עשרות שנים?

ה-NRA בארה"ב שנתמך חזק מאד על תעשיות הנשק ובעלי העסקים.
כן, גם שם התקשורת לא בדיוק אוהבת אותם.
כן, גם שם יש אירגוני נשים שמכנים אותם סוחרים בדם.
כן, בתור יצרנים הם חוטפים לפעמים תביעות הזויות בכל מיני מדינות.

ובכל זאת ולמרות התיקון השני של החוקה - אף אחד לא מרשה לעצמו להיות יפה נפש ולשבת על הגדר. במלחמה כמו במלחמה כ-ו-ל-ם עד אחד בפנים!!

ובשורה התחתונה, כל אדם נורמטיבי, שומר חוק, בעל עסק חוקי, שהמדינה מחליטה בשרירות לב לגדוע את מקור פרנסתו צריך לעמוד על הרגליים האחוריות שלו ולהלחם ברוע.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד