שדרוג לאקדח.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שדרוג לאקדח.
jluzer1 תוכל בקשה לפרט?
כמו כן מה דעתך על לייזר?
כמו כן מה דעתך על לייזר?
- סליקאי ארד

שיי
במחיר הזה אפשר לקנות פנס טקטי איכותי בטירוף ולא גימיק שכזה המוצרים של SUREFIRE איכותיים ביותר אבל גם מתומחרים גבוה מאוד אפשר למצוט פנסים מעולים שעולים חצי מחיר ויעשו אחלה של עבודה.
אין תחליף לפנס יד עם לחצן רגעי ומיתר או לולאת איבטוח כך שאם צריך את שני הידים פשוט עוזבים את הפנס והוא לא הולך לשום מקום שעוד שאת פנס היד הזה צריך לכבות עם היד השניה
במחיר הזה אפשר לקנות פנס טקטי איכותי בטירוף ולא גימיק שכזה המוצרים של SUREFIRE איכותיים ביותר אבל גם מתומחרים גבוה מאוד אפשר למצוט פנסים מעולים שעולים חצי מחיר ויעשו אחלה של עבודה.
אין תחליף לפנס יד עם לחצן רגעי ומיתר או לולאת איבטוח כך שאם צריך את שני הידים פשוט עוזבים את הפנס והוא לא הולך לשום מקום שעוד שאת פנס היד הזה צריך לכבות עם היד השניה
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
אילו הייתי מחבל מפגע בפיגוע לילה, הייתי מאד שמח אם המטרה שלי הייתה יוצאת אלי עם פנס דולק(קבוע או לסירוגין).
- סליקאי כסף

התגובה של glockbuster מסבירה את מה שאני חושב על הנושא. לדעתי וזאת דעתי בלבד להסתובב עם פנס על היד זה מסורבל ומיותר, בישראל השימוש הטקטי היחידי בפנס על נשק אישי (אקדח) הוא מבצעי ולא אישי. ולכן אין שימוש בפנס על הנשק עצמו אלא רק כפי שglockbuster תיאר. ביד בנוסף ויכולת ל"השמטה" במידת הצורך. לגבי הלייזר אז רק עם הוא שימושי לך ואתה מספיק מקצועי בשימוש בו. הכוונה היא שאתה הולך תמיד עם הלייזר דלוק או שאתה מספיק מהיר בהדלקתו בעת השליפה במצב אמת, מניסיוני ואני מדגיש מניסיוני בלבד, השימוש בלייזר סרבל לי את השליפה ולכן העניין ירד מהפרק.
כמו כן מצטרף לדבריו של aviqq.
כמו כן מצטרף לדבריו של aviqq.
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
שיי כתב:פנס זה הדבר הכי חשוב בתוספות לאקדח ובמיוחד לתושבי קו ירוק
כמובן אחרי סידור הכונות
תעשה חיפוש בגוגל יש מלא סוגים דגמים תראה מה מתאים לך ולאקדח
והחברה פה ישמחו לתת כמה הצעות
הדבר החשוב ביותר בתוספת לאקדח ובמיוחד לתושב הקו הירוק אינו פנס, אלא אימונים עם מדריך טוב והרבה מאוד. לאחרונה וידאתי זאת בפעם נוספת.
תתחיל ממסגרת אימונים של פעם בחודש כ-200 כדורים (+יבש), אחרי שנה תבין מה באמת אתה צריך על האקדח שלך.
- סליקאי טיטניום

ספיי נגע בדיוק בנקודה. אימון אימון אימון!
פנס נפרד מהאקדח, אני בעד. אל תשאיר אותו דולק קבוע, הדלקת זזת. (הפנס הופך אותך למטרה) מצריך המון ניסיון ולמידה לעבוד עם פנס נפרד.
פנס קבוע על האקדח, לא ממש למטרות בית או הגנה עצמית. כמו שאמרו לפני טוב ללחימה ידועה מראש. גם מצריך טכניקה ואימון רב. אפשר לקנות אחד ולהשתמש בו כפנס נפרד ובשעת הצורך לחברו לאקדח.
לייזר, מבחינתי לייזר זו אינה אופציה. יורה טוב צריך לדעת להשתמש בכוונות מובנות. עם או בלי טרידיום. (טרידיום=נקודות זרחנית לירי לילה או יום על גבי הכוונות המובנות)
לייזר אינו מוסיף אלא גורע באיכות הירי. חיפוש הנקודה המרצדת על גבי מטרה במיוחד באור יום או בצבעי איזור האדום לוקח זמן יקר מאד בחירום, כאשר לרוב תמצא את הכוונת הקידמית מהר יותר על גבי המטרה. בנוסף, אתה מאבד ריכוז בירי עצמו בכך שאתה מרוכז כולך רק על המטרה ולא על אופן הירי עצמו. בקיצור, הרבה יותר קל לשים כוונת קידמית על מטרה מאשר לייזר.
לכן אני חוזר לקודמי מר ספיי שטען ובצדק רב. תתאמן רטוב במטווח ויבש (5 ל 10 דקות ביום) תלמד שימוש נכון בכוונות מובנות ורק אז תוכל להסיק מסקנות על פי המימצאים במטווח.
אם אתה מעוניין אני אוכל לכתוב לך ברצון אימונים יבשים. (שליפות, החלפות, שליטה על ההדק, מעבר בין מטרות ועוד)
עם האימונים בא הגובה. תצליח.
פנס נפרד מהאקדח, אני בעד. אל תשאיר אותו דולק קבוע, הדלקת זזת. (הפנס הופך אותך למטרה) מצריך המון ניסיון ולמידה לעבוד עם פנס נפרד.
פנס קבוע על האקדח, לא ממש למטרות בית או הגנה עצמית. כמו שאמרו לפני טוב ללחימה ידועה מראש. גם מצריך טכניקה ואימון רב. אפשר לקנות אחד ולהשתמש בו כפנס נפרד ובשעת הצורך לחברו לאקדח.
לייזר, מבחינתי לייזר זו אינה אופציה. יורה טוב צריך לדעת להשתמש בכוונות מובנות. עם או בלי טרידיום. (טרידיום=נקודות זרחנית לירי לילה או יום על גבי הכוונות המובנות)
לייזר אינו מוסיף אלא גורע באיכות הירי. חיפוש הנקודה המרצדת על גבי מטרה במיוחד באור יום או בצבעי איזור האדום לוקח זמן יקר מאד בחירום, כאשר לרוב תמצא את הכוונת הקידמית מהר יותר על גבי המטרה. בנוסף, אתה מאבד ריכוז בירי עצמו בכך שאתה מרוכז כולך רק על המטרה ולא על אופן הירי עצמו. בקיצור, הרבה יותר קל לשים כוונת קידמית על מטרה מאשר לייזר.
לכן אני חוזר לקודמי מר ספיי שטען ובצדק רב. תתאמן רטוב במטווח ויבש (5 ל 10 דקות ביום) תלמד שימוש נכון בכוונות מובנות ורק אז תוכל להסיק מסקנות על פי המימצאים במטווח.
אם אתה מעוניין אני אוכל לכתוב לך ברצון אימונים יבשים. (שליפות, החלפות, שליטה על ההדק, מעבר בין מטרות ועוד)
עם האימונים בא הגובה. תצליח.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

תודה על התגובות.
אני מקבל את עניין הלייזר והפנס. לגבי האימונים אני מקיים שגרת אימונים קצת יותר מרווחת לצערי, אימון יבש אחת לשבוע שבועיים ויבש רטוב אחת לשלושה חודשים. אני לא חדש עם אקדח מבחינת השימוש בו. אני כרגע בשלב שאני רוצה להשקיע בו יותר ולכן חיפשתי (בזה התחיל השרשור) איך לשדרג את האקדח. מכל מה שנכתב עד כה. אני כנראה אתמקד בעבודה עם פנס ביד שמחובר לרצועה ואני אבדוק כוונות זוהרות (טריטיום). אם יש למישהו המלצות על חברה או מוצר ספציפי אני אשמח ושוב תודה.
בברכה.
אני מקבל את עניין הלייזר והפנס. לגבי האימונים אני מקיים שגרת אימונים קצת יותר מרווחת לצערי, אימון יבש אחת לשבוע שבועיים ויבש רטוב אחת לשלושה חודשים. אני לא חדש עם אקדח מבחינת השימוש בו. אני כרגע בשלב שאני רוצה להשקיע בו יותר ולכן חיפשתי (בזה התחיל השרשור) איך לשדרג את האקדח. מכל מה שנכתב עד כה. אני כנראה אתמקד בעבודה עם פנס ביד שמחובר לרצועה ואני אבדוק כוונות זוהרות (טריטיום). אם יש למישהו המלצות על חברה או מוצר ספציפי אני אשמח ושוב תודה.
בברכה.
- סליקאי ארד

ספי...
כמובן שלפני הכל צריך להתאמן ולהתאמן...
אבל בנוסף יש מקומות שכן צריך אביזרים מסוימים בשביל הנוחות,זיהוי,ועוד.....
עדיף שיראו אותי לכמה שניות מאשר לירות בחושך בלי זיהוי בטוח ובלי לדעת מה יש בעלטה ולפגוע בחפים מפשע ולמנוע דוץ
וכמובן שגם פה זה מצריך אימון כמו כל דבר אחר בחיים
כמובן שלפני הכל צריך להתאמן ולהתאמן...
אבל בנוסף יש מקומות שכן צריך אביזרים מסוימים בשביל הנוחות,זיהוי,ועוד.....
עדיף שיראו אותי לכמה שניות מאשר לירות בחושך בלי זיהוי בטוח ובלי לדעת מה יש בעלטה ולפגוע בחפים מפשע ולמנוע דוץ
וכמובן שגם פה זה מצריך אימון כמו כל דבר אחר בחיים
- סליקאי ארד

אל תרגיש אי נעימות אם לא תירה בחושך, מבלי לראות את המטרה,מבלי לכוון,ומבלי לדעת במי אתה רוצה לפגוע,,זה בפרוש לא חובה, יש תמהונים שטוענים שאפילו אסור,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סרקת (עם פנס דולק) זיהית מטרה כבה/שחרר כפתור תוך תזוזה (אם אפשר למחסה) ובצע בשעת הצורך. (אם אחרי שכיוונת פנס דולק, עם נשק ביד, המטרה לא תיעלם לבד באופן מיסתורי).
יכולת זו דורשת אימון (במיוחד יבש) כמו כל יכולת אחרת.
כאשר הבית ריק, ותחמושת מופרדת מנשק פרוק ובדוק, אפשר ליצור מצבי לחימה ידועים מראש בבית, (סנאריו) ולפעול באור, ובחושך עם הפנס. לשם ההפתעה, אם יש יכולת לשינויי מצב עמדות המטרות מבלי ידיעתו של המתורגל, הדבר יתקבל בברכה.
במיוחד בביתינו, אנו מודעים לתוואי השטח טוב יותר (ברוב המקרים), מה שמקנה לנו יתרון יחסי על פניו של המפגע. שילוב של אימון יבש טוב וידיעת השטח היא נוסחה טובה להעלאת הביטחון העצמי בעת מצוקה וחירום, ובכך מגדילה את יכולתנו לאבטח את ביתנו ואת בני משפחתנו טוב יותר.
בהצלחה.
יכולת זו דורשת אימון (במיוחד יבש) כמו כל יכולת אחרת.
כאשר הבית ריק, ותחמושת מופרדת מנשק פרוק ובדוק, אפשר ליצור מצבי לחימה ידועים מראש בבית, (סנאריו) ולפעול באור, ובחושך עם הפנס. לשם ההפתעה, אם יש יכולת לשינויי מצב עמדות המטרות מבלי ידיעתו של המתורגל, הדבר יתקבל בברכה.
במיוחד בביתינו, אנו מודעים לתוואי השטח טוב יותר (ברוב המקרים), מה שמקנה לנו יתרון יחסי על פניו של המפגע. שילוב של אימון יבש טוב וידיעת השטח היא נוסחה טובה להעלאת הביטחון העצמי בעת מצוקה וחירום, ובכך מגדילה את יכולתנו לאבטח את ביתנו ואת בני משפחתנו טוב יותר.
בהצלחה.
- סליקאי זהב

באשר להמלצות על כוונות, אני משתמש באילו: Meprolight, Warren Tactical למטרות עבודה, הגנה עצמית, ותחרויות ירי.
המפרולייט מגיעות כבר עם טריטיום מובנה בתוכן לעומת הווארן בהן אתה מחליט איך תיראה הכוונת האחורית או הקידמית (חלק, מפוספס, נקודות טריטיום או פייבר אופטיק).
אפשרות נוספת אם אין מפרולייט היא טריג'יקון (כמעט אותו הדבר)
בהצלחה.
המפרולייט מגיעות כבר עם טריטיום מובנה בתוכן לעומת הווארן בהן אתה מחליט איך תיראה הכוונת האחורית או הקידמית (חלק, מפוספס, נקודות טריטיום או פייבר אופטיק).
אפשרות נוספת אם אין מפרולייט היא טריג'יקון (כמעט אותו הדבר)
בהצלחה.
- סליקאי זהב

את הכוונות טריג'יקון ניתן להשיג בארץ?
המידה ואני לא רוצה להתפשר על איכות מה אתה ממליץ? בדגש על הגנה עצמית.
האם ישנה חנות או מטווח עם מגוון שכדי להגיע לשם?
תודה רבה.
בברכה.
המידה ואני לא רוצה להתפשר על איכות מה אתה ממליץ? בדגש על הגנה עצמית.
האם ישנה חנות או מטווח עם מגוון שכדי להגיע לשם?
תודה רבה.
בברכה.
- סליקאי ארד

מטווח העיר בנתניה הינט המשווק של כוונות מפרולייט.
אני לא יודע מי מחזיק טריג'יקון.
אני לא יודע מי מחזיק טריג'יקון.
- סליקאי טיטניום

היבואן של טריג'יקון בארץ הינו
Karil International
972-9-9568212
POB 4133
1 Maskit St.
Herzlya Pituach, 46140,
Israel
Karil International
972-9-9568212
POB 4133
1 Maskit St.
Herzlya Pituach, 46140,
Israel
"Si Vis Pacem Para bellum"
אני באופן אישי מעדיף מפרולייט על טריג'יקון רק כי יש לי ניסיון טוב איתן.
אני לא בטוח לגביי זמינות הווארן בארץ, אבל אם יש באפשרותך והחוק מרשה שווה להביא מארה"ב.
מכל הכוונות בהם השתמשתי הווארן הן הטובות ביותר ומקנות עליה משמעותית באיכות הירי(הדבר נכון לגביי) לעין שלי קל יותר להתפקס בזמן ירי מהיר על הכוונת הקידמית, ובשבילי זה אחד הדברים החשובים בכוונת.
בכל מצב, כל אחת מהאפשרויות טובה.
בהצלחה ברכישה.
אני לא בטוח לגביי זמינות הווארן בארץ, אבל אם יש באפשרותך והחוק מרשה שווה להביא מארה"ב.
מכל הכוונות בהם השתמשתי הווארן הן הטובות ביותר ומקנות עליה משמעותית באיכות הירי(הדבר נכון לגביי) לעין שלי קל יותר להתפקס בזמן ירי מהיר על הכוונת הקידמית, ובשבילי זה אחד הדברים החשובים בכוונת.
בכל מצב, כל אחת מהאפשרויות טובה.
בהצלחה ברכישה.
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד