אקדח קטן וקל 9 מ"מ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אקדח קטן וקל 9 מ"מ
שלום רב.
אני צריך המלצה לאקדח קטן וקל להגנה עצמית 9 מ"מ.
משהו בסגנון pps של וולטר.
כמו כן מה האקדח הכי קל משקל ודק שיש בשוק הישראלי ב 9 מ"מ?
בברכה.
אני צריך המלצה לאקדח קטן וקל להגנה עצמית 9 מ"מ.
משהו בסגנון pps של וולטר.
כמו כן מה האקדח הכי קל משקל ודק שיש בשוק הישראלי ב 9 מ"מ?
בברכה.
- סליקאי ארד

Re: אקדח קטן וקל 9 מ"מ
אני מניח שאתה מתכוון ל9X19.
אם איני טועה המועמדים היחידים הם טאורוס P709 סלים וזיג P290.
הזיג איכותי ואמין יותר, ויקר יותר.
לטאורוס הדק נורמלי יותר וכדור אחד יותר במחסנית. והוא יותר קל בקצת.
יש מספר אקדחים קצת יותר גדולים כמו זיג P250SC, סמית M&P SC, גלוק 26 או CZ RAMI.
אם איני טועה המועמדים היחידים הם טאורוס P709 סלים וזיג P290.
הזיג איכותי ואמין יותר, ויקר יותר.
לטאורוס הדק נורמלי יותר וכדור אחד יותר במחסנית. והוא יותר קל בקצת.
יש מספר אקדחים קצת יותר גדולים כמו זיג P250SC, סמית M&P SC, גלוק 26 או CZ RAMI.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

יש גם את הדגם סבקומפקט של בול - אולטרה X. ראיתי גם שיש להם משהו דומה חד טורי - אמור להיות דקיק.
- סליקאי טיטניום

גלוק 26 - קטן, קל, אמין, מקבל מחסניות של אחיו הגדולים. אבל - עבה יחסית והדק חרא.
זו הבחירה שלי בשנים האחרונות ואני מרוצה בסה"כ.
זו הבחירה שלי בשנים האחרונות ואני מרוצה בסה"כ.
אני לא יודע למה יש זמינות בארץ אבל על כל מקרה:
רוגר אל סי פי: http://www.ruger.com/products/lcp/model ... odels.html
אקדח 9מיל קצר מיזערי מתאים לנשיאה בכיס (ממש קטן) דאבל אקשן, אקדח קופצני בזמן ירי אבל עושה את העבודה הן מבחינת הסלקה והן מבחינת תוצאות ירי.
גלוק 26 הקטן מבין הגלוקים ב 9מיל רגיל, עבה יחסית, הדק 5.5 סטנדרטי אכן מקבל מחסניות מכל סוגי הגלוק 9מיל. אל תעשה את הטעות ותקנה מתאם גודל למחסנית (תקבל צביטות לא נעימות בזרת) אם אתה רוצה ידית אחיזה גדולה יותר לך על גלוק 19.
ולסיום, אחד הגדולים מבחינתי ספרינגפילד אי אם פי: http://www.springfield-armory.com/armor ... ersion=155
אקדח מדהים 9מיל רגיל, מגיע עם כל מה שצריך: קנה מעובה, כוונות טריטיום, ידיות אחיזה מהטובות שיש, קל יחסית ל 1911 ונכלל בהגדרות מיקרו אקדח, דקיק בגלל היותו סינגל סטאק (אבל גם פחות כדורים במחסנית 10+1) וכמובן אמין מאד למרות היותו 1911.
בנוסף לכל האיכויות, ואני יודע שזה לא הכי חשוב אבל, אחד האקדחים היפים בשוק לדעת רבים.
אם יש אפשרות קניה בארץ, אני ממליץ בחום באמת אחד הטובים.
אני מתנצל מראש על הבורות בעניין הזמינות.
בהצלחה שיהיה לך.
רוגר אל סי פי: http://www.ruger.com/products/lcp/model ... odels.html
אקדח 9מיל קצר מיזערי מתאים לנשיאה בכיס (ממש קטן) דאבל אקשן, אקדח קופצני בזמן ירי אבל עושה את העבודה הן מבחינת הסלקה והן מבחינת תוצאות ירי.
גלוק 26 הקטן מבין הגלוקים ב 9מיל רגיל, עבה יחסית, הדק 5.5 סטנדרטי אכן מקבל מחסניות מכל סוגי הגלוק 9מיל. אל תעשה את הטעות ותקנה מתאם גודל למחסנית (תקבל צביטות לא נעימות בזרת) אם אתה רוצה ידית אחיזה גדולה יותר לך על גלוק 19.
ולסיום, אחד הגדולים מבחינתי ספרינגפילד אי אם פי: http://www.springfield-armory.com/armor ... ersion=155
אקדח מדהים 9מיל רגיל, מגיע עם כל מה שצריך: קנה מעובה, כוונות טריטיום, ידיות אחיזה מהטובות שיש, קל יחסית ל 1911 ונכלל בהגדרות מיקרו אקדח, דקיק בגלל היותו סינגל סטאק (אבל גם פחות כדורים במחסנית 10+1) וכמובן אמין מאד למרות היותו 1911.
בנוסף לכל האיכויות, ואני יודע שזה לא הכי חשוב אבל, אחד האקדחים היפים בשוק לדעת רבים.
אם יש אפשרות קניה בארץ, אני ממליץ בחום באמת אחד הטובים.
אני מתנצל מראש על הבורות בעניין הזמינות.
בהצלחה שיהיה לך.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

GLOCK34
אל תרגיש לא נוח אין מה לעשות שאתה לא חי את המצב בארץ אז אתה לא מכיר את השחקנים לא נורא
חוץ מהגלוק 26 אין להשיג את שני האקדחים שציינת (אני אישית הייתי מאוד רוצה את הEMP)
אל תרגיש לא נוח אין מה לעשות שאתה לא חי את המצב בארץ אז אתה לא מכיר את השחקנים לא נורא
חוץ מהגלוק 26 אין להשיג את שני האקדחים שציינת (אני אישית הייתי מאוד רוצה את הEMP)
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
אם לא מגבילים ל-9X19, קולט מוסטנג הנו כלי ששווה לקחת בחשבון לפי קריטריונים אלה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ואם יש לך יד יותר גדולה משל גמד יער מצוי, או שהיא לא גדולה אבל לא מאוד חזקה, קולט גוורמנט 0.380 הוא פתרון דומה אך עם אחיזה נוחה יותר (כדור אחד נוסף). בשני האקדחים יש גרסת פוקטלייט שיותר קלה משמעותית מהגרסה הרגילה.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

glockbuster,
על פי מה שאני קורא בפורום, ישנה עמותה חדשה ומבורכת שתילחם בעזרת כל הנרשמים בגופים המגבילים. (יש מצב ל EMP באופק)
אין כל סיבה להגביל סוגי נשק ולפתוח את שוק הנשק הישראלי בפני חברות גדולות כמו ספרינגפילד, STI, Kimber וכו...
כרגע, אם אינני טועה בכדי לדעת שיש אבא ואמא לנשק שלי בארץ אני כנראה צריך להיות בעליו של גלוק, M&P יריחו או בול (פלוס מינוס) למה? מאיזו סיבה מוצדקת? למה לא למצוא איזה גוזר קופונים (פוליטיקאי) שיוכל לעזור בנושא וגם "לעשות לביתו"?
בעבר לא ממש אהבו את הרעיון שאני נותן עצות ודוגמאות שלא ניתן להשיג בארץ, מין סוג של זריעת מלח, ואני מבין את הכוונה, אבל, כדאי לדעת מה קיים בכדי לגרות את היוצרות ולהילחם על זכויות.
לכן, ממש אין ולא היתה בי כוונה להקניט אלא רק לתת העיצה הטובה בעיניי. (וגם קצת קשה להתחיל לבדוק מה יש או אין בארץ לפני שאני מגיב לנושא)
שיהיה רק טוב, ובהצלחה.
על פי מה שאני קורא בפורום, ישנה עמותה חדשה ומבורכת שתילחם בעזרת כל הנרשמים בגופים המגבילים. (יש מצב ל EMP באופק)
אין כל סיבה להגביל סוגי נשק ולפתוח את שוק הנשק הישראלי בפני חברות גדולות כמו ספרינגפילד, STI, Kimber וכו...
כרגע, אם אינני טועה בכדי לדעת שיש אבא ואמא לנשק שלי בארץ אני כנראה צריך להיות בעליו של גלוק, M&P יריחו או בול (פלוס מינוס) למה? מאיזו סיבה מוצדקת? למה לא למצוא איזה גוזר קופונים (פוליטיקאי) שיוכל לעזור בנושא וגם "לעשות לביתו"?
בעבר לא ממש אהבו את הרעיון שאני נותן עצות ודוגמאות שלא ניתן להשיג בארץ, מין סוג של זריעת מלח, ואני מבין את הכוונה, אבל, כדאי לדעת מה קיים בכדי לגרות את היוצרות ולהילחם על זכויות.
לכן, ממש אין ולא היתה בי כוונה להקניט אלא רק לתת העיצה הטובה בעיניי. (וגם קצת קשה להתחיל לבדוק מה יש או אין בארץ לפני שאני מגיב לנושא)
שיהיה רק טוב, ובהצלחה.
- סליקאי זהב

glock34 כתב:glockbuster,
שיהיה רק טוב, ובהצלחה.
אין שום מגבלה טכנית, חוקית או מסחרית להיות בעליו של איזה כלי שאתה רוצה בארץ.
תאמין לי שאף אחד לא מנסה לגזור קופונים. היו כאלו שניסו להביא לארץ כל מיני מותגים אחרים - כל אחד מהם נפל בתורו.
הבעיה בארץ היא לא מונופול או קרטליזציה הבעיה היא גודל השוק ועודף הצע על פני ביקוש.
כשהביקוש הולך וקטן, אז מס' העסקים הולך וקטן בהתאמה. וכשמספר העסקים הולך וקטן, אז מבחר המוצרים קטן בהתאמה. וככה אתה מגיע למצב שבו שחופש הבחירה שלך מצטמצם לגלוק, M&P יריחו, בול או CZ.
שום מצב לא ושום עמותה לא ישנו את זה פרט לפתיחה מחדש של השוק ויצירת ביקוש משמעותי לכלי נשק חדשים = הרבה רשיונות, וכולנו יודעים שזה לא הולך לקרות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אם ביבוא כלים לא-סטנדרטיים עסקינן, יש כמה בעלים גאים (מאוד ובצדק) של אקדחי SVI בארץ, אבל היבוא שלהם אינו מצטיין בסדירות.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הכוונה בגזירת קופונים אינה חלילה מכוונת לסוחרי נשקים או דומייהם. הכוונה לאיזה דמות דומיננתית מתוקשרת סוג של פוליטיקאי שיוכל לעזור לפתוח את השוק בעזרת קשריו, NRA סטייל (הכל התחיל בסנאטור עם...) ובכך יהפוך השוק הישראלי יותר אטרקטיבי ופעיל.
STI אקדח מעולה, אבל מה קורה שצריך חלקי חילוף (אפילו תקופתיים כמו החלפת קפיצים)
לדוגמא בארה"ב רוב רובן הגדול של חברות הנשקים נותנות לך אחריות לכל החיים, למעט חלקים בעלי בלאי.
יש לי פארה 1911 SSP בן 8 בערך, היתה לי בעית חליצה, תוך 3 ימים היה לי חלק חילוף בבית.
אני מכיר אנשים שהוחלפו להם צינות אחרי 12 שנה בתוך האחריות.
במיוחד בחברת גלוק, לא תתבקש להסביר פעמיים והחלק בדרך אליך.
למה בארץ זה לא ככה? למה צריך לשלם עבור כל תיקון? (אולי לא הבנתי נכון)
למה לחברה כמו גלוק (שיש לה שוק לא כזה רע בארץ)(כולל צה"ל) אין נציגות ישירה? והם משאירים את לקוחותיהם לטוב (או לא טוב) ליבם של בעלי או מנהלי חנויות הנשק.
האם חברות כמו CZ או גלוק שולחות בקרים לבדוק את רמת שירות הלקוחות שלהם?
אם כל התשובות לשאלותי נענות ב: ככה או לא, שוק הנשק די גובל בשוק המכוניות בארץ ונשלט בצורה דיקטטורית קארטלית ומכוערת על ידי משרדי ממשלה.
לא יעלה על הדעת כי להביא סט כוונות מארה"ב נידרש אדם ברשיון יבוא מיוחד. במיוחד שאפשר להכין סט כוונות בכל תיכון מקצועי מוצע לוקח 20 דקות עם מכונת CNC הכי בסיסת שיש.
ולכן, כל הכבוד למקימי העמותה ולתומכים בה לתת מענה ולתקן את המעוות בתחום.
שיהיה המון הצלחה, ואוכל לשלוח חלקי חילוף ושיפורים לחבריי בארץ. (בלי רישון יבוא ובתחומו של החוק)
STI אקדח מעולה, אבל מה קורה שצריך חלקי חילוף (אפילו תקופתיים כמו החלפת קפיצים)
לדוגמא בארה"ב רוב רובן הגדול של חברות הנשקים נותנות לך אחריות לכל החיים, למעט חלקים בעלי בלאי.
יש לי פארה 1911 SSP בן 8 בערך, היתה לי בעית חליצה, תוך 3 ימים היה לי חלק חילוף בבית.
אני מכיר אנשים שהוחלפו להם צינות אחרי 12 שנה בתוך האחריות.
במיוחד בחברת גלוק, לא תתבקש להסביר פעמיים והחלק בדרך אליך.
למה בארץ זה לא ככה? למה צריך לשלם עבור כל תיקון? (אולי לא הבנתי נכון)
למה לחברה כמו גלוק (שיש לה שוק לא כזה רע בארץ)(כולל צה"ל) אין נציגות ישירה? והם משאירים את לקוחותיהם לטוב (או לא טוב) ליבם של בעלי או מנהלי חנויות הנשק.
האם חברות כמו CZ או גלוק שולחות בקרים לבדוק את רמת שירות הלקוחות שלהם?
אם כל התשובות לשאלותי נענות ב: ככה או לא, שוק הנשק די גובל בשוק המכוניות בארץ ונשלט בצורה דיקטטורית קארטלית ומכוערת על ידי משרדי ממשלה.
לא יעלה על הדעת כי להביא סט כוונות מארה"ב נידרש אדם ברשיון יבוא מיוחד. במיוחד שאפשר להכין סט כוונות בכל תיכון מקצועי מוצע לוקח 20 דקות עם מכונת CNC הכי בסיסת שיש.
ולכן, כל הכבוד למקימי העמותה ולתומכים בה לתת מענה ולתקן את המעוות בתחום.
שיהיה המון הצלחה, ואוכל לשלוח חלקי חילוף ושיפורים לחבריי בארץ. (בלי רישון יבוא ובתחומו של החוק)
- סליקאי זהב

glock34 כתב:האם חברות כמו CZ או גלוק שולחות בקרים לבדוק את רמת שירות הלקוחות שלהם?
לפני כשבועיים הגעתי למאיר רוט. שמעתי ממנו הסבר מפורט שניתן ללקוח על ההבדל בין Warranty ל Guarantee, ושלכל אקדחי CZ שנמכרים אצלו יש Warranty לכל חייהם - בלי לשאול שאלות (כל עוד כמובן לא בחנת עמידות האקדח תחת תומ"ת).
בעוד אני מעריך מאוד את הנכונות שלך לסייע, הייתי ממליץ לך לחרוש קצת על ארכיון הפורום ולהתרשם ממה שאפשר ואי אפשר בארץ. בחלק מהנושאים אנחנו בפער עצום מארה"ב, בחלק מהנושאים אנחנו ביישור קו, ואם יורשה לי לומר, בחלק מהנושאים אנחנו אפילו בפור. לא נתקלתי ביותר מדי ישראלים נושאי נשק כחוק שיורים באסלות, או מענישים את הבת שלהם ע"י ירי לעבר הלפטופ שלה.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
glock34 כתב:הכוונה בגזירת קופונים אינה חלילה מכוונת לסוחרי נשקים או דומייהם. הכוונה לאיזה דמות דומיננתית מתוקשרת סוג של פוליטיקאי שיוכל לעזור לפתוח את השוק בעזרת קשריו, NRA סטייל (הכל התחיל בסנאטור עם...) ובכך יהפוך השוק הישראלי יותר אטרקטיבי ופעיל.
אין שום דמיון בין שוק הרכב לשוק הנשק.
שוק הרכב נשלט על ידי אינטרסים כלכליים של כמה גורמים שיודעים לכופף את הממשלה לטובתם. אם יש לך מספיק כסף, אתה יכול לקנות צי שלם של מכוניות ואף אחד לא יגיד לך לא.
שוק הנשק נשלט על ידי הממשלה שכל מטרתה היא לייבש/לחסל אותו לגמרי. אף פוליטיקאי או דמות מתוקשרת ככל שתהייה לא תוכל לפתור את זה.
יושבת לך ועדה עלומת שם עם נציגים אנונימיים מכל כוחות הביטחון במדינה ומחליטה מה שהיא מחליטה.
את ההוראות הם מורידים ישירות לפקידי אגף הרישוי שמיישמים את ההחלטות, לפעמים תוך כדי התעלמות בוטה וזלזול בכל מיני ועדות כנסת. ככה זה עובד ועדיין ביטחון זה פרה קדושה שאף אחד לא העז לשחוט אצלינו במדינה.
לגבי יצוא/יבוא חלקי נשק. תתפלא שאותו חלק שאתה יכול להזמין באינטרנט בארה"ב ולקבל בדואר לביתך, דורש רשיון יצוא וכל מיני אישורים ברגע שאתה רוצה להוציא אותו מגבולות ארה"ב. זה נכון כמעט לגבי כל חלק של נשק, כולל כוונות, אופטיקה וצייני לייזר.
לגבי מדיניות מכירת חלקי נשק במדינה יש בזה הגיון מסויים.
המטרה היא למנוע זליגה של חלפים כאלה לגורמים בלתי מורשים. אין שום סיבה שעבריין יוכל לרכוש לעצמו חלקי חילוף, מחסניות ותחמושת לכלי שהוא מחזיק ללא רשיון.
לגבי נציגות רשמית של כל מיני חברות
גלוק - אני מאמין שהם היו מאד מעוניינים אבל הם פועלים תחת מגבלות גוש היורו שהטיל עלינו אמברגו.
חברות אמריקאיות - ממשלת ארה"ב אוסרת מכירת נשק לאיזורי עימות. אתה יכול לקבל דרך סיוע ביטחוני החל מ-M16 וכלה ב-F16 אבל לייצא אקדח לשוק האזרחי לא.
וגם יש סיבה של כדאיות כלכלית.. שוב, השוק שלנו קטן ומצטמצם במהירות. לא משתלם לאותן חברות לפתוח נציגות רשמית.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
בדקתי ואתה אכן צודק לגבי הוצאת חלקי אקדח מארה"ב וצריך רשיון יצוא. לפי מה שהבנתי ישנם חלקים מסויימים שאינם נכללים בהגדרה ולכן עדיין הדבר אפשרי. (לא נתנו לי פירוט מדוייק)
כוונתי בהשוואה לשוק הרכב היתה שקיים קושי רב להביא מכונית מחו"ל לארץ (והבנתי שהדבר עומד להשתנות) או חלקי מכוניות (הכל צריך לעבור תקינה של משרד התחבורה) ושבסופו של יום הצרכן הוא זה שסובל מכך.
לגבי גלוק וחברות אמריקאיות לא הבנתי. גלוק נמכר בישראל דרך מפיץ מורשה למרות האמברגו.
האם חברות כמו ספרינגפילד וקימבר לא יכולות לעשות את אותו הדבר?
בדקתי ואתה אכן צודק לגבי הוצאת חלקי אקדח מארה"ב וצריך רשיון יצוא. לפי מה שהבנתי ישנם חלקים מסויימים שאינם נכללים בהגדרה ולכן עדיין הדבר אפשרי. (לא נתנו לי פירוט מדוייק)
כוונתי בהשוואה לשוק הרכב היתה שקיים קושי רב להביא מכונית מחו"ל לארץ (והבנתי שהדבר עומד להשתנות) או חלקי מכוניות (הכל צריך לעבור תקינה של משרד התחבורה) ושבסופו של יום הצרכן הוא זה שסובל מכך.
לגבי גלוק וחברות אמריקאיות לא הבנתי. גלוק נמכר בישראל דרך מפיץ מורשה למרות האמברגו.
האם חברות כמו ספרינגפילד וקימבר לא יכולות לעשות את אותו הדבר?
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד