יש עמותה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: יש עמותה

על ידי afss » 21 מרץ 2013, 07:45

שלום לכולם,

אכן העמותה נרשמה כחוק (למרות שמשרד המשפטים לא טרח לעדכן אותי) ואנו עוברים לצעד הבא, גיוס חברים.
דבר ראשון אנו נצטרך לפתוח חשבון בנק וכאשר יהיו לי את פרטיו אעדכן אותם באתר ואז אפרסם את כתובתו. כרגע יש שם נתונים סתמיים ש"ממלאים מקום".
אתם מוזמנים להיכנס לאתר הזמני ולסייר בו, אך קחו בחשבון שהוא עדיין לא מושלם.
בינתיים ניתן להתעדכן דרך דף הפייסבוק "הזכות לשאת נשק".

ליאור נדיבי
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 21 מרץ 2013, 10:10

היי ליאור,
קבל את איחולי החמים לרגל הקמת העמותה. ברגע שיהיה חשבון בנק, אהיה אחד הראשונים לתרום.
זה היה מאד עוזר אם היית מפרסם את הנושאים הראשונים שהעמותה הולכת לטפל בהם מייד עם הקמתה ובאיזה דרך.
כרגע נראה לי שהנושא החם ביותר הוא תבחין משמר.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי gidimetz » 22 מרץ 2013, 14:18

שיהיה בשעה מוצלחת.
רק כתבו איך מצטרפים? ואיך משלמים? וקדימה "לעבודהההההההההה!!!!
וכל עזרה שתדרש אני לרשותכם.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי agabay » 22 מרץ 2013, 17:28

ברכות על ההקמה
מחכה שתהיה אופציה להצטרף
כמו השאר אשמח לראות את מטרות העמותה וה"חזון העסקי" - מבחינתי הייתי רוצה שכל אדם נורמטיבי יוכל לרכוש נשק למטרות הגנה עצמית בתנאי שעבר בדיקות מתאימות והוא מתאמן בצורה סבירה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי afss » 22 מרץ 2013, 22:00

itamar כתב:היי ליאור,
קבל את איחולי החמים לרגל הקמת העמותה. ברגע שיהיה חשבון בנק, אהיה אחד הראשונים לתרום.
זה היה מאד עוזר אם היית מפרסם את הנושאים הראשונים שהעמותה הולכת לטפל בהם מייד עם הקמתה ובאיזה דרך.
א.

שלום איתמר,
הנושא הראשון שבו נטפל זה גיוס חברים רבים ככל האפשר, כי ללא "גב" של אלפי חברים לעמותה לא יהיו "שיניים". ברגע שמטרה זאת תתממש, נחל לפעול מול משרד הבט"פ לשנות את מדיניות הנוכחית.
אני אישית חושב שכל נושא התבחינים הוא מטופש ולא צודק. רק לדוגמה: חייל חי"ר תל-אביבי מסתובב בעיר שלוש שנים עם רוס"ר על הכתף אבל אסור לו להסתובב עם אקדח בחגורה?
ואם הוא כל כך מסוכן לשלום הציבור, איך זה שפעם בשנה נותנים לו להסתובב שוב עם רוס"ר לפחות חודש?
לי גם ברור שיש כוחות "שבחשו" בקלחת ממניעים כספיים ונצטרך להתמודד גם איתם.
הדרך שאני רואה היא גיוס אישי ציבור שתומכים בקו שלנו, הרחבת מספר האוחזים בנשק, וגיוסם להפעלת לחץ על משרד הבט"פ והפקידים שלו.
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי afss » 22 מרץ 2013, 22:01

agabay כתב:ברכות על ההקמה
מחכה שתהיה אופציה להצטרף
כמו השאר אשמח לראות את מטרות העמותה וה"חזון העסקי" - מבחינתי הייתי רוצה שכל אדם נורמטיבי יוכל לרכוש נשק למטרות הגנה עצמית בתנאי שעבר בדיקות מתאימות והוא מתאמן בצורה סבירה

מטרות העמותה מופיעות הן בתקנון שלה והן באתר שלה והם יפורסמו בתוך זמן קצר.
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glock34 » 23 מרץ 2013, 05:26

למה לאפשר רק חודש בשנה להגן על ביטחונה של המדינה אם אפשר 24/7?
ההפסד כולו של המשרד לבטחון פנים!
מה שטוב בארץ, זה שכל נושא נשק פוטנציאלי כבר עבר הכשרה כזו או אחרת עם כלי נשק. כללי הבטיחות והוראות פתיחה באש כבר בדמו. אז איפה הבעיה פה? למה לא לאפשר לו להתאמן ולהגיע ליכולות? ככה יוכל להמשיך ולאבטח את הסביבה ולא רק 30 יום בשנה.
אז נכון, העלאת אחוזי הנושאים בנשק תעלה גם את הסיכויי לתקלות. אבל, תעלה הרבה יותר את רמת הביטחון ביום ביום.
תצליחו.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 23 מרץ 2013, 14:27

afss כתב:
א.

שלום איתמר,
הנושא הראשון שבו נטפל זה גיוס חברים רבים ככל האפשר, כי ללא "גב" של אלפי חברים לעמותה לא יהיו "שיניים". ברגע שמטרה זאת תתממש, נחל לפעול מול משרד הבט"פ לשנות את מדיניות הנוכחית.
אני אישית חושב שכל נושא התבחינים הוא מטופש ולא צודק. רק לדוגמה: חייל חי"ר תל-אביבי מסתובב בעיר שלוש שנים עם רוס"ר על הכתף אבל אסור לו להסתובב עם אקדח בחגורה?
ואם הוא כל כך מסוכן לשלום הציבור, איך זה שפעם בשנה נותנים לו להסתובב שוב עם רוס"ר לפחות חודש?
הדרך שאני רואה היא גיוס אישי ציבור שתומכים בקו שלנו, הרחבת מספר האוחזים בנשק, וגיוסם להפעלת לחץ על משרד הבט"פ והפקידים שלו.

אני חושב שזו שאלת הביצה והתרנגולת.
כדי שתוכל להראות הצלחה, אתה צריך מסה קריטית של אנשים.
כדי שתוכל לגייס מסה קריטית של אנשים (שיהיו גם מוכנים לפתוח את הכיס) תצטרך להראות הצלחה כלשהי אפילו אם היא קטנה.

בתור סטארטאפיסט עם כמה שנות נסיון, אני יכול לייעץ לך לא לחכות יותר מדי שהגדודים יתייצבו מאחוריך, אחרת העסק יתמסמס וחבל. הגדודים יבואו אם תוכל להראות כבר משלב אפס של העמותה איזושהי תמורה בעד האגרה.

הרבה יותר קל לגייס אנשים כאשר אתה בא ואומר להם "הנה אני כבר עושה א,ב,ג,.. וב-ד' יש אפילו איזו התקדמות מזערית" מאשר לבוא ולמכור איזה רעיון ערטילאי עם איזו הבטחה לעולם שכולו טוב בסוף..

זה ה-2 סנט שלי, אתה יכול לקחת או לנהוג כרצונך. אני בכל מקרה איתך.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי רפתן » 23 מרץ 2013, 14:34

היעדים שסימנתי:
1. נוער - אימון בשימוש נכון בנשק - חלק חשוב בתהליך החינוך לאחריות ולבגרות. (חידוש מפעלי בר המצווה)
2. הכנה לצבא במסגרת הסוכנות היהודית (תכנית מגרה מוכנה) סאמר בי אתלון - (לא בוצעה עקב כניסה למשבר כלכלי) מקווה להקים עם היציאה לפנסיה.
3.הפיכת נשק אויר באנרגיה נמוכה ל"צעצוע מסוכן" - ללא הגבלות חוק - אך עבירות על פי חוק כלי יריה - מי שירצה הסבר מפורט יקבל.
4. הטלת חובה על קב"ט משרד הספורט לקבל עליו את הפיקוח על הנשק הספורטיבי. הפרדת כל הספורט מהנשק להגנה עצמית (למעט ירי מעשי בקליבר גדול).
5. שינוי הקריטריון לקבלת נשק - בעיקר אמורים הדברים לגבי משרתי מילואים פעילים. העמקת ההכשרה הבסיסית לנושאי אקדח.
6. שרותי השמירה - ע"י חקיקה בכנסת. או רגולציה ראויה - או החזרת האחריות לכוחות הביטחון.
7. יח' מתנדבי מילואים לליווי טיולי בתי הספר.
8. הקמת סקצית "קליעה עממית" בהתאחדות הקליעה, והפיכת הנגישות לספורט הקליעה לכל אזרח ישר. (תפקיד שהייתי מוכן לקבל עליי)
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ramdishon » 23 מרץ 2013, 20:51

itamar כתב:
afss כתב:
א.

שלום איתמר,

אני חושב שזו שאלת הביצה והתרנגולת.
כדי שתוכל להראות הצלחה, אתה צריך מסה קריטית של אנשים.
כדי שתוכל לגייס מסה קריטית של אנשים (שיהיו גם מוכנים לפתוח את הכיס) תצטרך להראות הצלחה כלשהי אפילו אם היא קטנה.

בתור סטארטאפיסט עם כמה שנות נסיון, אני יכול לייעץ לך לא לחכות יותר מדי שהגדודים יתייצבו מאחוריך, אחרת העסק יתמסמס וחבל. הגדודים יבואו אם תוכל להראות כבר משלב אפס של העמותה איזושהי תמורה בעד האגרה.

הרבה יותר קל לגייס אנשים כאשר אתה בא ואומר להם "הנה אני כבר עושה א,ב,ג,.. וב-ד' יש אפילו איזו התקדמות מזערית" מאשר לבוא ולמכור איזה רעיון ערטילאי עם איזו הבטחה לעולם שכולו טוב בסוף..

זה ה-2 סנט שלי, אתה יכול לקחת או לנהוג כרצונך. אני בכל מקרה איתך.

א.

+1.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Neon Golden » 24 מרץ 2013, 09:17

דובר בעבר שעמותה שכזו תציע סוג של "ביטוח משפטי" לנושאי הנשק. במסגרת דמי החברות של העמותה יינתן לכל אחד מחבריה ייעוץ משפטי חינם בכל מקרה שקשור לנשק שהוא נושא. אני מזכיר את הסיפור שהביא אבי מור בזמנו. http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic ... 12&t=14979

ולא חסרים כאלה. גם נושאי נשק שלא מעניין אותם דבר לגבי ההגבלות החדשות או הישנות ישמחו לכזה גיבוי. להערכתי מדובר במספר מאוד קטן של אירועים בשנה יחסית לכמות החברים, והעלות לכל חבר לא תהיה משמעותית.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי חדש » 24 מרץ 2013, 11:20

+1 לביטוח משפטי. שלא נזדקק.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי higt-power » 24 מרץ 2013, 15:46

אני אישית יסתפק בכך שהעמותה תצליח להאט את קצב הגזרות השרירותיות שניתחות על ראשנו אחת לכמה חודשים ,אם היא תצליח לשמר את המצב הקיים אני יגדיר זאת הצלחה גדולה .
על שיפור והרחבות אני אפילו לא מאז לחלום .

לגבי חברות השמירה אני חושב שהדרך שבה התקדמה העמותה עד עתה של בידוד מלא בין אזרחים נושאי נשק לחברות השמירה הוכיחה את עצמה ,לדעתי זאת צריכה להיות הדרך גם הלאה .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי avishon » 24 מרץ 2013, 17:45

טריגר כתב:יישר כוח!
שיהיה הרבה בהצלחה! מכל הלב !
תודיעו לכשתהיה אפשרות להרשם.

כ נ " ל ...
A friend in need - is a friend indeed
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק