הרצח אתמול.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: הרצח אתמול.

על ידי ניר ל » 31 מרץ 2013, 12:13

אני לא מבין איך אתה רוצה למצוא סטטיסטיקה על עניין כזה ? אולי אם ימציאו מכונת זמן ואפשר יהיה לשנות את הנתונים...
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ניר ל » 31 מרץ 2013, 12:19

אנחנו לא מעוניינים שיבוצע שימוש לא ראוי לנשק ברשיון . זה רע לאינטרס המשותף שלנו והוא - שתתאפשר נשיאת נשק לאזרחים נורמטיבים .

כל סוג אחר של רצח פחות משפיע על הנושא הזה . לצערנו אין אבחנה בין אזרחים נושאי נשק לבין עובדי חב׳ שמירה ... 
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי אילן ב » 31 מרץ 2013, 13:50

ניר ל כתב:אנחנו לא מעוניינים שיבוצע שימוש לא ראוי לנשק ברשיון . זה רע לאינטרס המשותף שלנו והוא - שתתאפשר נשיאת נשק לאזרחים נורמטיבים .

כל סוג אחר של רצח פחות משפיע על הנושא הזה .
לצערנו אין אבחנה בין אזרחים נושאי נשק לבין עובדי חב׳ שמירה ... 

סוף סוף הבנת - חובה עלינו ליצור את ההבדל !!!!
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי spy » 31 מרץ 2013, 14:47

אילן ב כתב:
אני מציע שגוש דן יפורז מנשק כל נשק למשך 5 שנים. ומדינת ישראל תוכל לנשום לרווחה.
אגב סקר שנערך מראה ש 87% מתושבי תל אביב בעד החזרת שטחים תמורת שלום.
מסקנה "נחזיר את תל אביב שם לא תהיה בעיה לפנות את האוכלוסיה"
איתמר שאני אמשיך להיות ציני או שהבנת ?

אם זה היה המצב רק בגוש דן, הייתי מסכים איתך. הבעיה היא שזה ממש לא רק שם. לצערי הרב.
יש בארץ המון, לא, המוווווון אנשים שיכולים לקבל רשיון נשק גם על פי התקנות המחמירות היום, ולא עושים זאת. חלקם - כי הם מתנגדים לנשק. חלקם - כי לא רואים כל סיבה להחזיק נשק, חלקם - כי מושפעים מכל מה שקורה מסביב (כולל הטלת וטו מתוך המשפחה). לא כולם גרים בגוש דן.
איך אני יודע? כי אילו הייתי טועה, לרוב תושבי ערים גדולות כגון ראש העין, מודיעין וחלק גדול מירושלים, לרוב הקצינים מסרן ומעלה, לרוב הנגדים ורס"ר ומעלה היה נשק, מה שהיה מביא אותנו למסה קריטים של אנשים שהדבר חשוב להם.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי itamar » 31 מרץ 2013, 17:41

spy כתב:
אילן ב כתב:

אם זה היה המצב רק בגוש דן, הייתי מסכים איתך. הבעיה היא שזה ממש לא רק שם. לצערי הרב.
יש בארץ המון, לא, המוווווון אנשים שיכולים לקבל רשיון נשק גם על פי התקנות המחמירות היום, ולא עושים זאת. חלקם - כי הם מתנגדים לנשק. חלקם - כי לא רואים כל סיבה להחזיק נשק, חלקם - כי מושפעים מכל מה שקורה מסביב (כולל הטלת וטו מתוך המשפחה). לא כולם גרים בגוש דן.
איך אני יודע? כי אילו הייתי טועה, לרוב תושבי ערים גדולות כגון ראש העין, מודיעין וחלק גדול מירושלים, לרוב הקצינים מסרן ומעלה, לרוב הנגדים ורס"ר ומעלה היה נשק, מה שהיה מביא אותנו למסה קריטים של אנשים שהדבר חשוב להם.

שוב..אני לא יכול שלא להסכים אותך.
גם בישובים שנמצאים עמוק מעבר לקו הירוק אנשים לא בדיוק עומדים בתור בלשכות הרישוי כדי לממש את זכותם לשאת נשק.
ואני לא אשכח את הנהירה המטורפת של אנשי הקבע להפטר בכל מחיר מהאקדחים שהם חוייבו לשאת ברגע ששינו את הפקודות.
ודרך אגב הפקודה לשאת נשק בוטלה לא מעט בגלל הלחץ שהפעילו הקצינים והנגדים על הפיקוד העליון.
אם אלו הם פני הדברים בגוף שהיה אמור להיות הסמן הימני בנושא, אז על מה יש לנו בכלל לדבר?

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Eli9mm » 01 אפריל 2013, 10:03

איתמר,
כיוון שהחינוך לנשק בצבא גרוע, כלום לא מפתיע.
חוץ מזה נשק נתפס כמעמסה וכמנת חלקם של אלו שנמצאים בחזית, ולא של כל הצבא.
חשוב לומר, שכל זמן שמייחסים יותר חשיבות לצמצום הנשק, על מנת למנוע גניבות ולא מטפלים בגנבים עצמם החשיבה בצבא לא תשתנה.

אלי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי נועם » 01 אפריל 2013, 14:20

itamar כתב:
spy כתב:
אילן ב כתב:

שוב..אני לא יכול שלא להסכים אותך.
גם בישובים שנמצאים עמוק מעבר לקו הירוק אנשים לא בדיוק עומדים בתור בלשכות הרישוי כדי לממש את זכותם לשאת נשק.
ואני לא אשכח את הנהירה המטורפת של אנשי הקבע להפטר בכל מחיר מהאקדחים שהם חוייבו לשאת ברגע ששינו את הפקודות.
ודרך אגב הפקודה לשאת נשק בוטלה לא מעט בגלל הלחץ שהפעילו הקצינים והנגדים על הפיקוד העליון.
אם אלו הם פני הדברים בגוף שהיה אמור להיות הסמן הימני בנושא, אז על מה יש לנו בכלל לדבר?

א.

בהתייחס לקטע המודגש -

ביטול חובת נשיאת הנשק על ידי אנשי הקבע באה בין היתר בשל ה"הטבה" במצב הביטחוני וכן בעיקר בשל סירוב המדינה לפטור את אנשי הקבע מתשלום אגרת הרישוי, ממנה היו פטורים טרם ההחלטה האומללה לבטל את חימוש אנשי הצבא ולהעביר אותם למוד "PEACE KEEPER".
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי trooperglock » 01 אפריל 2013, 16:17

יש לי תור שנקבע למחר בבוקר בלשכה בעפולה. מקווה שלא "יבריזו" לי.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 01 אפריל 2013, 22:37

spy כתב:אם זה היה המצב רק בגוש דן, הייתי מסכים איתך. הבעיה היא שזה ממש לא רק שם. לצערי הרב.

אתה צודק חלקית אכן חלק לא מחזיקים נשק בגלל הסיבות שהזכרתה אבל חלק לא קטן בהרבה לא מחזיק כתוצאה מ"המדיניות המטטמת" שנהוגה במחוזותנו המון אנשים פשוט לא יודעים שהם בכלל זכאים .
רשימת הישובים -סודית ביותר .
פה באיזור מגורי אני נתקל בעשרות אנשים שלא יודעים בכלל מה הקריטריונים ונזונים מכל מיני סיפורים .
אנשים חושבים שאפשר לקבל נשק אחד לבית אב ,שחובה שרות צבאי כזה אוו אחר לא יודעים שמגיע לישוב ששכירת דירה זה מספיק ........
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי spy » 03 אפריל 2013, 19:28

itamar כתב:...
א.

אגב, גם אני התנגדתי לאותה פקודה. יותר נכון - לדרך היישום שלה. הטילו על הפרט את כל הנושא מבלי לאמן, ללמד, להגדיר סטנדרט לאקדח של איש צבא. אז מה הפלא שהיו לא מעט כאלה שקנו אקדח רק "נגד משטרה צבאית"? היו כאלה שהלכו עם אקדחים לא שמישים ואפילו מסוכנים!
אבל האמת, אני חשבתי שגם אם הפקודה תבוטל, אותם אנשים שהחזיקו אקדח "נורמלי" = קנו אותו מתוך הבנת הצורך ולא מאילוץ, ימשיכו להחזיק אותו. מודה, כנראה שהייתי תמים מאוד.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי itamar » 04 אפריל 2013, 07:41

אז מה הפלא שהיו לא מעט כאלה שקנו אקדח רק "נגד משטרה צבאית"? היו כאלה שהלכו עם אקדחים לא שמישים ואפילו מסוכנים!

זו בדיוק הבעיה שלי עם הלך הרוחות בצבא.
אנשי צבא אמורים לרצות נשק. הם צריכים להיות חולי נשק.
אנשי צבא לא אמורים לקנות נשק נגד משטרה צבאית..
הם צריכים לדרוש מהצבא שיצייד אותם בנשק.
הצבא אמור לדחוף נשק לכל מי שרק יכול וכשיר לשאת.
אנשי צבא אמורים להעלב קשות אם רוצים לקחת מהם את הנשק ולא לרוץ להחזיר אותו בהזדמנות הראשונה.

צבא צריך להיות הילד הרע של השכונה לא החנון שכולם מתעללים בו.
"תחזיקו אותי חזק כדי שלא אמחק את עזה", ולא סמסים בסיגנון כוכב נולד שמבקשים מכל מרצח לפנות את ביתו במחילה מכבודו לפני שח"א מוריד לו את הבית.
צבא צריך להגן על האמהות ולא להסתתר מתחת לסינור של אמא.

בקיצור במהלך ה-60 שנה אחרונות מישהו פה עשה לנו CONTROL+ALT+DEL ו-RESET ,דפק לנו את כל התוכנה והפך את היוצרות...

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 04 אפריל 2013, 08:29

איתמר איפה עושים לך לייק
כי זה בעצם הבעיה הפחנו לחבורה של חננות ששכחה איפה היא חיה
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 04 אפריל 2013, 10:24

glockbuster כתב:איתמר איפה עושים לך לייק
כי זה בעצם הבעיה הפכנו לחבורה של חננות ששכחה איפה היא חיה

בלי הכללות בבקשה. לא כולם ככה אבל "הפוליטיקאלי קורקט" סתם לנו את הפה.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 04 אפריל 2013, 10:29

המיעוט רק מיתמעט וקולו לא נשמע
והרוב טוב לזה התכוונתי במה שרשמתי.

אני בטוח שאילן יסכים שדרכינו אבדה לנו כעם וחברה, פעם שעוד הייתה תרבות נשק בארץ והעיסוק בו לא היה מוקצה מחמת המיאוס.
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 04 אפריל 2013, 13:13

itamar כתב:
אז מה הפלא שהיו לא מעט כאלה שקנו אקדח רק "נגד משטרה צבאית"? היו כאלה שהלכו עם אקדחים לא שמישים ואפילו מסוכנים!

זו בדיוק הבעיה שלי עם הלך הרוחות בצבא.
אנשי צבא אמורים לרצות נשק. הם צריכים להיות חולי נשק.
אנשי צבא לא אמורים לקנות נשק נגד משטרה צבאית..
הם צריכים לדרוש מהצבא שיצייד אותם בנשק.
הצבא אמור לדחוף נשק לכל מי שרק יכול וכשיר לשאת.
אנשי צבא אמורים להעלב קשות אם רוצים לקחת מהם את הנשק ולא לרוץ להחזיר אותו בהזדמנות הראשונה.

צבא צריך להיות הילד הרע של השכונה לא החנון שכולם מתעללים בו.
"תחזיקו אותי חזק כדי שלא אמחק את עזה", ולא סמסים בסיגנון כוכב נולד שמבקשים מכל מרצח לפנות את ביתו במחילה מכבודו לפני שח"א מוריד לו את הבית.
צבא צריך להגן על האמהות ולא להסתתר מתחת לסינור של אמא.

בקיצור במהלך ה-60 שנה אחרונות מישהו פה עשה לנו CONTROL+ALT+DEL ו-RESET ,דפק לנו את כל התוכנה והפך את היוצרות...

א.

איתמר מה קרה ביקרת במימונה ואכלת סחוג שנפתח לך השכל?
(או שזה החזרת של הגפילטע?) :lol:
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד