נשק קטלני
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נשק קטלני
11.4.2013 NRG מעריב , הכותרת :
נשק קטלני: משאיות מעורבות בתאונות פי 8 מכלי רכב פרטיים
תחזוקה ירודה, עומס-יתר, נהגים לא מנוסים וחוסר הקפדה על מנוחה - התאונה בנשר היא עוד אחת בשרשרת של טרגדיות בדרכים שבהן מעורבות משאיות. המשטרה: "על הממשלה לדאוג ליותר רכבות משא ולענישה מרתיעה לנהגים ולממונים עליהם"
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/459/ ... =1&cat=402
זהו ? אז לא נותנים יותר רישיונות למשאית ?
זהו ? אז לא ניתן לבצע החלפת משאיות יותר ?
זהו החלטתי .. אני הולך להקים קואליציה , היא תקרא "המשאית על הג'ק במוסך"
משהו מצטרף אלי ?
סליחה על הציניות .. אבל בעיני זה פשוט התבקש
נשק קטלני: משאיות מעורבות בתאונות פי 8 מכלי רכב פרטיים
תחזוקה ירודה, עומס-יתר, נהגים לא מנוסים וחוסר הקפדה על מנוחה - התאונה בנשר היא עוד אחת בשרשרת של טרגדיות בדרכים שבהן מעורבות משאיות. המשטרה: "על הממשלה לדאוג ליותר רכבות משא ולענישה מרתיעה לנהגים ולממונים עליהם"
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/459/ ... =1&cat=402
זהו ? אז לא נותנים יותר רישיונות למשאית ?
זהו ? אז לא ניתן לבצע החלפת משאיות יותר ?
זהו החלטתי .. אני הולך להקים קואליציה , היא תקרא "המשאית על הג'ק במוסך"
משהו מצטרף אלי ?
סליחה על הציניות .. אבל בעיני זה פשוט התבקש
- סליקאי ארד

Re: נשק קטלני
זה לא משהו חדש או מפתיע. כל שנה נהרגם מאות אנשים בתאונות ועשרות אלפים נפצעים.
אתה יוע מה יגיד לך מתנגד-לנשק-שטוף-מוח טיפוסי? שמטרתו של רכב - להביא אנשים ממקום למקום ואי אפשר להתנהל בלעדי התחבורה. המהדרין (לרוב - תושבי מרכז תל אביב) ירחיקו לכת ויסכימו שאכן רכב בידי אנשים פרטיים זה משהו מיותר ומסוכן ואפשר לוותר על כלי רכב פרטיים לחלוטין ולהסתמך על נהגים מקצועיים בלבד (נשמע מוכר?).
אבל יש סיבה אמיתית, והיא מתחלקת לשתיים:
1. המדינה מרוויחה המוווווון כסף ממכוניות ומה שמסביב, כולל גם מתאונות בכלל ותאונות עם נפגעים בפרט. אף ממשלה שפויה בנפשה לא תשחות תרנגולת שמטילה ביצי זהב.
2. הציבור רוצה מכוניות. תיקח להם את המכוניות - יהיה לך מרד. לא זכור לי שקרה במדינה משהו בזמן שהמשרד הפנים ובהמשך המשרד לבטחון פנים הוריד 150000 רישיונות נשק... לשם השוואה, שים לב למה שקורה בארה"ב, איך האמריקאים מגיבים לכוונות בלבד, עוד לא מעשים בפועל של הממשל הפדרלי. מבין את ההבדל?
אתה יוע מה יגיד לך מתנגד-לנשק-שטוף-מוח טיפוסי? שמטרתו של רכב - להביא אנשים ממקום למקום ואי אפשר להתנהל בלעדי התחבורה. המהדרין (לרוב - תושבי מרכז תל אביב) ירחיקו לכת ויסכימו שאכן רכב בידי אנשים פרטיים זה משהו מיותר ומסוכן ואפשר לוותר על כלי רכב פרטיים לחלוטין ולהסתמך על נהגים מקצועיים בלבד (נשמע מוכר?).
אבל יש סיבה אמיתית, והיא מתחלקת לשתיים:
1. המדינה מרוויחה המוווווון כסף ממכוניות ומה שמסביב, כולל גם מתאונות בכלל ותאונות עם נפגעים בפרט. אף ממשלה שפויה בנפשה לא תשחות תרנגולת שמטילה ביצי זהב.
2. הציבור רוצה מכוניות. תיקח להם את המכוניות - יהיה לך מרד. לא זכור לי שקרה במדינה משהו בזמן שהמשרד הפנים ובהמשך המשרד לבטחון פנים הוריד 150000 רישיונות נשק... לשם השוואה, שים לב למה שקורה בארה"ב, איך האמריקאים מגיבים לכוונות בלבד, עוד לא מעשים בפועל של הממשל הפדרלי. מבין את ההבדל?
- סליקאי טיטניום

לגבי הסיבה הראשונה , אני לא ממש מסכים איתך ... המדינה יכולה לעשות לא מעט כסף גם מכלי ירייה , בצורה של גביית מיסים ממכירת כלי ירייה , תחמושות , איגרות מיסוי ,מס הכנסה ממשכורות של בעלי מטווחים , מדריכים , ספורט הירי המעשי ועוד ועוד ועוד ... ככה שנושא הכסף הוא לא ממש שיקול פה ..
לדעתי הבעיות הן אחרות ..
והשתיים העיקריות הן
1. לא קיימת הפרדה ברורה בין נשק בידיים פרטיות לבין נשק ארגוני . וכבר אמרו זאת חכמים ממני
2. הבעיה הגדולה ביותר היא לובי של אנשים שאינם מכירים את התחום או מגובים בעובדות עינייניות ששם לעצמו כמטרה לנקות את הרחוב מכלי ירייה
האבסורד הוא שמשאיות בעבר לא הצילו אנשים ממות , ואופנועים לא הצילו אנשים ממוות וסכיני מטבח לא ממש הצילו אנשים ממות ...
אזרחים חמושים שהגיבו בפיגועים כן , הם הצילו חיי אדם , אבל את זה מי זוכר ? למי איכפת ?
לא יעזור , בחברה כמו שהיא נראית היום ,נטולת כל ערכים חברתיים ,בחברה שהעיקר הוא ה"מימוש העצמי" שלאף אחד לא איכפת מאף אחד אחר רק מהXXX שלו .. והחריג והמוזר הפכו להיות הטבעי והפלורליסטי .. ככה אנחנו נראים ..
אני לא הומו , לא אנרכיסט , לא מעשן גראס , לא משתתף במצעדים למיניהם והבושה הגדולה ביותר לא עלינו אני נושא נשק חוקי וכשר להגנה עצמית וככלי עובדה . כל אילו הפכו אותי לייצור די חריג במדינת ת"א ... הפכתי להיות ה"מוזר"
לדעתי הבעיות הן אחרות ..
והשתיים העיקריות הן
1. לא קיימת הפרדה ברורה בין נשק בידיים פרטיות לבין נשק ארגוני . וכבר אמרו זאת חכמים ממני
2. הבעיה הגדולה ביותר היא לובי של אנשים שאינם מכירים את התחום או מגובים בעובדות עינייניות ששם לעצמו כמטרה לנקות את הרחוב מכלי ירייה
האבסורד הוא שמשאיות בעבר לא הצילו אנשים ממות , ואופנועים לא הצילו אנשים ממוות וסכיני מטבח לא ממש הצילו אנשים ממות ...
אזרחים חמושים שהגיבו בפיגועים כן , הם הצילו חיי אדם , אבל את זה מי זוכר ? למי איכפת ?
לא יעזור , בחברה כמו שהיא נראית היום ,נטולת כל ערכים חברתיים ,בחברה שהעיקר הוא ה"מימוש העצמי" שלאף אחד לא איכפת מאף אחד אחר רק מהXXX שלו .. והחריג והמוזר הפכו להיות הטבעי והפלורליסטי .. ככה אנחנו נראים ..
אני לא הומו , לא אנרכיסט , לא מעשן גראס , לא משתתף במצעדים למיניהם והבושה הגדולה ביותר לא עלינו אני נושא נשק חוקי וכשר להגנה עצמית וככלי עובדה . כל אילו הפכו אותי לייצור די חריג במדינת ת"א ... הפכתי להיות ה"מוזר"
- סליקאי ארד

חבריה-
אני רואה כל נושא ו 6 אנשים שאומרים " חייבים לשנות X ונשק זה טוב Y "
חייבים להירשם לעמותה ולהביא את החברים מהמילוים, מהעבודה בעלי אקדחים וכו- רק אז יהיה איזשהו כח כספי וחומר אנושי.
אני רואה כל נושא ו 6 אנשים שאומרים " חייבים לשנות X ונשק זה טוב Y "
חייבים להירשם לעמותה ולהביא את החברים מהמילוים, מהעבודה בעלי אקדחים וכו- רק אז יהיה איזשהו כח כספי וחומר אנושי.
- סליקאי זהב

נרשמנו... מחכים להמשך הוראות :)
- סליקאי ארד

spy כתב:אבל הציבור רוצה מכוניות. תיקח להם את המכוניות - יהיה לך מרד. לא זכור לי שקרה במדינה משהו בזמן שהמשרד הפנים ובהמשך המשרד לבטחון פנים הוריד 150000 רישיונות נשק... לשם השוואה, שים לב למה שקורה בארה"ב, איך האמריקאים מגיבים לכוונות בלבד, עוד לא מעשים בפועל של הממשל הפדרלי. מבין את ההבדל?
איש יקר,
כמה פעמים צריך להגיד שאנחנו לא ארה"ב?
בארה"ב הצרכנים עושים חרם אם קוקה קולה מעלה להם את המחיר בסנט אחד. בארה"ב הממשלה פוחדת להעלות את מחיר הדלק.
בארה"ב יש תיקון 2 לחוקה, תרבות והסטוריה של כ-300 שנה של נשיאת נשק.
אצלינו? עד לפני 65 שנה היינו צריכים לבחור בין האופציה להפוך להיות סבון, עשן בארובות המשרפה או דשן אורגני.
כן בכמה השנים בין תחילת מלחמת העולם ה-II היתה לכמה אנשים פה קצת הארה, וקצת ביצים והקמנו פה מדינה.
אבל ברגע שהחרב זזה מילימטר מהצוואר חזרנו מהר להיות מה שהיינו.
לצערי כנראה שצריכות לעבור אותן 300 שנה כדי שנהיה לעם אמיתי אם בכלל... מישהו חכם אמר לי פעם שאפשר להוציא מהחשפנית את החוטיני, אבל אי אפשר להוציא את החוטיני מתוך החשפנית.. זה משהו עמוק באישיות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

ואלו מטרות הסליק :
לשמר ולשפר את רמת המיומנות, הבטיחות והמקצועיות של האוחזים בנשק.
לשמש במה וקהילה לרכישה ולחלוקת ידע בתחומי הנשק השונים.
לשמש מסגרת חברתית תוססת ופעילה, לקידום קהילת אוחזי הנשק בישראל ומטרותיה.
אני לא רואה באשכול הזה שום קשר למטרות הסליק. חוץ מהוצאת קיטור על ההרגשה שלנו כחובבי נשק הנצלבים מידי יום ע"י הממשלה התקשורת ארגוני נשים וכאלה שמינו עצמם לשמור על נשמת ילדינו. זה יכול להיות עוד נימוק מצוין בדיון הארוך....
אבל לפתוח על זה אשכול?
עוד מעט תציעו לפתוח אשכול על כל תאונת דרכים ולשלוח נציג מהסליק לכל לוויה.
נו באמת.
את האנרגיות והיצירתיות תשמרו לרגעי ההשפעה. ואל תבזבזו תחמושת.
ואי אפשרלהתחיל את השבת בלי אחת קטנה..........
קבוצת תיירים מאסיה טיילה בירושלים וביקשה ממדריך התיירים שלה לקחת אותה למקום שבו היהודים בוכים...........
אז הוא לקח אותם למשרדי מס הכנסה
לשמר ולשפר את רמת המיומנות, הבטיחות והמקצועיות של האוחזים בנשק.
לשמש במה וקהילה לרכישה ולחלוקת ידע בתחומי הנשק השונים.
לשמש מסגרת חברתית תוססת ופעילה, לקידום קהילת אוחזי הנשק בישראל ומטרותיה.
אני לא רואה באשכול הזה שום קשר למטרות הסליק. חוץ מהוצאת קיטור על ההרגשה שלנו כחובבי נשק הנצלבים מידי יום ע"י הממשלה התקשורת ארגוני נשים וכאלה שמינו עצמם לשמור על נשמת ילדינו. זה יכול להיות עוד נימוק מצוין בדיון הארוך....
אבל לפתוח על זה אשכול?
עוד מעט תציעו לפתוח אשכול על כל תאונת דרכים ולשלוח נציג מהסליק לכל לוויה.
נו באמת.
את האנרגיות והיצירתיות תשמרו לרגעי ההשפעה. ואל תבזבזו תחמושת.
ואי אפשרלהתחיל את השבת בלי אחת קטנה..........
קבוצת תיירים מאסיה טיילה בירושלים וביקשה ממדריך התיירים שלה לקחת אותה למקום שבו היהודים בוכים...........
אז הוא לקח אותם למשרדי מס הכנסה
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
הוא לקח אותם לאגף לרישוי כלי ירייה ...
- סליקאי ארד

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד