מחפש כוונת Trijicon
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
Re: מחפש כוונת Trijicon
אין בעיה חוקית ליבא לארץ את הכוונות האלו אוו אחרות .
יכולה להיות בעיה עם חדירות השריון של ההגיון אצל פקידי המכס כמו אצל כל פקיד ממשלתי אחר,וזה במקרא הזה פתיר .
יש בעיה בארה"ב ליצא מוצרים שמוגדרים כצבאים /ביטחונים ללא היתר מתאים וזה נכון .
למזלנו גם האמריקאים לא פראירים ולכל מוצר צבאי יש את אותו מוצר בהגדרה של "ספורט" רק
צריך לדאוג שכל זה יוצג בשטר המטען באופן ברור .
המוצר לרוב אותו מוצר בדיוק והשונים הם בעיקר בכיתוב ובכך שאינו ממוסת"ב .
יכולה להיות בעיה עם חדירות השריון של ההגיון אצל פקידי המכס כמו אצל כל פקיד ממשלתי אחר,וזה במקרא הזה פתיר .
למזלנו גם האמריקאים לא פראירים ולכל מוצר צבאי יש את אותו מוצר בהגדרה של "ספורט" רק
לק"י
יתכן שאני נאיבי, אבל את המידע הזה קיבלתי מסוחרי נשק בארץ, (אימפריאל מטווחים ברמלה, מטווח העיר נתניה, טקטיקל זון בקיסריה, טופ גאן בנווה ימין, ועוד חברים כאלו ואחרים שעוסקים בתחום) כמו כן Ebay לא מאפשר זאת גם כן.
אני בבירורים עם המכס, לראות אם ניתן לייבא באופן אישי. אני אעלה את תשובתם ברגע שאקבל אותה... :)
יתכן שאני נאיבי, אבל את המידע הזה קיבלתי מסוחרי נשק בארץ, (אימפריאל מטווחים ברמלה, מטווח העיר נתניה, טקטיקל זון בקיסריה, טופ גאן בנווה ימין, ועוד חברים כאלו ואחרים שעוסקים בתחום) כמו כן Ebay לא מאפשר זאת גם כן.
אני בבירורים עם המכס, לראות אם ניתן לייבא באופן אישי. אני אעלה את תשובתם ברגע שאקבל אותה... :)
"שירותים הם המקום היחיד שבו אתה מתנחל על מנת להתפנות"
- סליקאי ארד
לק"י
תודה רבה! אני ב"נ אבדוק את זה. %%$0066
higt-power כתב:אין בעיה חוקית ליבא לארץ את הכוונות האלו אוו אחרות .
תודה רבה! אני ב"נ אבדוק את זה. %%$0066
- סליקאי ארד
שמשתמש כתב:לק"י
איביי לא "לא מאפשרים את זה", זה המוכרים בוחרים האם למכור בינ"ל או לא וזה לא בהכרח מעיד על משהו.
טקטיקל זון מוכרים ציוד איירסופט ואת טופ גאן אני לא מכיר- אבל משיטוט קצר באתר שלהם אפשר לראות שהם מוכרים כוונות Eotech בעצמם...
- סליקאי כסף
הרבה מידע מוטעה נמצא כאן בשרשור, אין כל מניעה להזמין כוונות, טלסקופים לייזרים לנשק מכל הסוגים ומכל המינים.
האיסור הינו לכוונות ראיית לילה מדור 2+ ומעלה, במהלך השנים הזמנתי הרבה סוגים של סקופים לכלים שלי, ההימור היחיד הוא המכס והמע"מ שייגבו ממכם, אף פעם אין סכומים קבועים שנגבים וזה למעשה שיטת מצליח, אני מניח שמאז שביטלו את המכס(לא המע"מ) לסכומים שעד 300$ההיצע מעט גדל.
החוכמה היא למצוא סוחר שמוכן לשלוח לישראל(לא חסר) ולבקש משלוח רשום סטנדרטי ב USPS
ולהימנע מדיוור ישיר.
אסף
האיסור הינו לכוונות ראיית לילה מדור 2+ ומעלה, במהלך השנים הזמנתי הרבה סוגים של סקופים לכלים שלי, ההימור היחיד הוא המכס והמע"מ שייגבו ממכם, אף פעם אין סכומים קבועים שנגבים וזה למעשה שיטת מצליח, אני מניח שמאז שביטלו את המכס(לא המע"מ) לסכומים שעד 300$ההיצע מעט גדל.
החוכמה היא למצוא סוחר שמוכן לשלוח לישראל(לא חסר) ולבקש משלוח רשום סטנדרטי ב USPS
ולהימנע מדיוור ישיר.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
לק"י
תודה רבה אסף! זה אכן חידוש בשבילי.
כרגע אני בבדיקה על אופציה לחתום על כוונת כזו דרך הצבא.
תודה רבה לכולכם! :)
תודה רבה אסף! זה אכן חידוש בשבילי.
כרגע אני בבדיקה על אופציה לחתום על כוונת כזו דרך הצבא.
תודה רבה לכולכם! :)
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד