בקושי שומר קורא לעצמו "מאבטח"
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: בקושי שומר קורא לעצמו "מאבטח"
רצח את האישה
בעל נשק
מתנדב משז- מי צריך נשק לרצוח?
http://news.walla.co.il/?w=/2683/2637766
על פי המשטרה, הוא מתנדב במחלק התנועה של המשטרה, ומחזיק בנשק, למרות שאין חשד כי הרצח בוצע באקדח.
בעל נשק
מתנדב משז- מי צריך נשק לרצוח?
http://news.walla.co.il/?w=/2683/2637766
על פי המשטרה, הוא מתנדב במחלק התנועה של המשטרה, ומחזיק בנשק, למרות שאין חשד כי הרצח בוצע באקדח.
- סליקאי זהב

glock34 כתב:באיזו החלטיות אתה אומר שלא צריך חמושים במוסדות ציבוריים וקבטי"ם רק יושבים במשרדם.
יפה לך. עכשיו רק נישאר שתגיד שלא צריך את צה"ל (כי ברור שאתה יודע על מה אתה מדבר) מה? מי מסכן אותנו? חיזבה מה?
מעשי טרור קורים בקניונים ובמקומות הומי אדם לא בקירייה.
וזה שהיית יומיים ורבע שומר עם משרוקית לא נותן לך זכות להחליט מה עושה קב"ט, ואם מערך אבטחה כזה או אחר יכול או לא יכול נגד פח"ע.
אם כבר, תעודד להעלות את רמת המאבטח, את משכורתו, את תנאי העסקתו וכו'...
ולהזכירך בקניון בנתניה המאבטח בכניסה מנע רצח המוני. (אסור לזלזל)
קודם כל - לא טענתי שלא צריך שומרים חמושים במקומות מסויימים - אבל לא בכל מקום צריךבסופו של דבר שומר בקניון\חניון מתפקד כגלאי פצצות אנושי - הרי אם הוא יפתח תא מטען\תיק ויגלה שם פצצה מה הוא בדיוק אמור לעשות? לשלוף את הFN העתיק שלו ולירות לפצצה במרכז המאסה? אז למה לתת לו נשק מלכתחילה
ואם כבר עברנו לצבא - בתור רס"ן במילואים אני יכול לאמר לך בוודאות שרוב נושאי הנשק הם קולב המשמש לפיתוי גנבי נשק - לירות 10 כדורים במטווח יום ו10 במטווח אחה"צ פעם ב4 חודשים מכשיר מישהו לשאת נשק? מה גם שחלק מאותם חיילים בקושי שורדים את המטווח בחיים
נשק צריך ללכת לאנשים מיומנים ומאומנים - שהשאר יעשו טובה ולא ישלפו לידי שום דבר - מספיק שמחבל מתחיל לירות - לא צריך שגם יד של זקן רועד תכוון לכיוון הכללי שלי
- סליקאי כסף

אז נתחיל בכך שיש הסכמה להעלות את איכות ומיומנות המאבטח.
אני בהחלט מעריך אותך על היותך רס"ן ועל התרומה למדינה. אבל אני לא בטוח שיש לך ידע נרחב בכתיבת פקודות אבטחה. זהו תפקידו של הקב"ט. (ההוא מהמשרד)
בדיקת תא מטען או פתיחת דלת נועדו לגילויי רכבי תופת היכולים לגרום נזק גדול מימדים אם ימוקמו בחניה תחתית או באיזור אסטרטגי אחר. ובדיוק כמו שכתבת, המחבל יפעיל את הפצצה אל מחוץ לאיזור אסטרטגי ובכך ימנע פיגוע המוני רחב מימדים. (במקרה הרע)
המאבטח החמוש, במקום לירות בפצצה יבצע ירי על המפעיל ובכך אולי (אם אין עוד מנגנונים) ימנע את הפיגוע בכלל. (במקרה האופטימלי)
ולפני שאתה שואל, כן השומר/מאבטח עלול לאבד את חייו (ולהציל הרבה חיים של אחרים) כל מי שבוחר לעסוק במקצוע מסוכן צריך לדעת את הסיכונים מראש.
ורק כדרך אגב, יש לי אבא בן 65 שיורה ב לא רע בכלל וללא כל רעידה. ולפעמים אני מאחל לכמה מאבטחים את יכולת הירי והדיוק של הזקן.
אני בהחלט מעריך אותך על היותך רס"ן ועל התרומה למדינה. אבל אני לא בטוח שיש לך ידע נרחב בכתיבת פקודות אבטחה. זהו תפקידו של הקב"ט. (ההוא מהמשרד)
בדיקת תא מטען או פתיחת דלת נועדו לגילויי רכבי תופת היכולים לגרום נזק גדול מימדים אם ימוקמו בחניה תחתית או באיזור אסטרטגי אחר. ובדיוק כמו שכתבת, המחבל יפעיל את הפצצה אל מחוץ לאיזור אסטרטגי ובכך ימנע פיגוע המוני רחב מימדים. (במקרה הרע)
המאבטח החמוש, במקום לירות בפצצה יבצע ירי על המפעיל ובכך אולי (אם אין עוד מנגנונים) ימנע את הפיגוע בכלל. (במקרה האופטימלי)
ולפני שאתה שואל, כן השומר/מאבטח עלול לאבד את חייו (ולהציל הרבה חיים של אחרים) כל מי שבוחר לעסוק במקצוע מסוכן צריך לדעת את הסיכונים מראש.
ורק כדרך אגב, יש לי אבא בן 65 שיורה ב לא רע בכלל וללא כל רעידה. ולפעמים אני מאחל לכמה מאבטחים את יכולת הירי והדיוק של הזקן.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד