בעיקבות הירי בבנק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בעיקבות הירי בבנק
שלום לכולם
אני מחזיק אקדח ברישיון כבר עשרים שנה בדיוק
וזאת הפעם הראשונה שאני חושש שיקחו לי אותו עקב האירוע בבנק.
אני גם לא יודע איך מתגוננים בפני זה? אם אני אעלה בגורל
מה הן האפשרויות העומדות בפני? יש אפשרות לערער?
כל העליהום הזה על מחזיקי כלי יריה בארץ עקב האירוע הזה ממש מכעיס אותי
הוא (המטורף שירה) רק אחד מתוך מאות מחזיקי נשק ברשיון שפועלים על פי חוק
אנחנו לא חיים בשוויץ, כאן המלחמה עוד לא נגמרה
אני מציע לכל המתלהמים בתקשורת לא לשכוח את זה
ולא להעניש מאות מחזיקי כלי יריה ברשיון בגלל מטורף אחד.
אני מחזיק אקדח ברישיון כבר עשרים שנה בדיוק
וזאת הפעם הראשונה שאני חושש שיקחו לי אותו עקב האירוע בבנק.
אני גם לא יודע איך מתגוננים בפני זה? אם אני אעלה בגורל
מה הן האפשרויות העומדות בפני? יש אפשרות לערער?
כל העליהום הזה על מחזיקי כלי יריה בארץ עקב האירוע הזה ממש מכעיס אותי
הוא (המטורף שירה) רק אחד מתוך מאות מחזיקי נשק ברשיון שפועלים על פי חוק
אנחנו לא חיים בשוויץ, כאן המלחמה עוד לא נגמרה
אני מציע לכל המתלהמים בתקשורת לא לשכוח את זה
ולא להעניש מאות מחזיקי כלי יריה ברשיון בגלל מטורף אחד.
Re: בעיקבות הירי בבנק
ידידי
יש כאן משהו חשוב מאד שלא ציינת, את נשקו של אותו רוצח ביקשה המשטרה ובצדק לשלול עקב בעיות אלימות כלפי שכניו וונדליזם לרכוש הדיירים. כפי שהנך יודע נשקו של אדם ישלל על הרבה פחות מכך, אבל בהוראת בית המשפט בקשת המשטרה נדחתה ומי ישלם על המחדל ואוזלת היד ? כולנו

יש כאן משהו חשוב מאד שלא ציינת, את נשקו של אותו רוצח ביקשה המשטרה ובצדק לשלול עקב בעיות אלימות כלפי שכניו וונדליזם לרכוש הדיירים. כפי שהנך יודע נשקו של אדם ישלל על הרבה פחות מכך, אבל בהוראת בית המשפט בקשת המשטרה נדחתה ומי ישלם על המחדל ואוזלת היד ? כולנו
- סליקאי ארד

אוו,פה תרשה לי להיות פרקליטו של השטן.
המקרא הזה כמו רבים אחרים מיצגים מצבים בימ"ש התערב (ובצדק)ונתן לפקידונים (גם אלו במדים) על הראש על כך שהם לקחו לעצמם סמכיות שהמחוקק מעולם לא התכוון שיהיו בידם .
קובע חוק רשוי כלי יריה :
חוק סדר דין פלילי מרחיב על סמכויות שחרור בערובה
בפועל כמו צינייתה בעצמך המשטרה לוקחת לעצמה את הסמכות לקחת את הנשק מכל נחקר שעובר דרך שעריה ומיד קופצת לעיני החוקר הודעת מערכת באדום צועק שזאעקת מהמסך "לאיש זה יש נשק ברשיון בתוקף " והחוקר מיד דואג לתקן את המצב ללא קשר למצב הראיות אוו סוג העברה ......
(תתפלא כמה אנשים לא יודעים בכלל שכדי להשתחרר בערבות צריך להיות עצור מהתחילה )
ומפני זה מבקש בית המשפט להגן עלי ועלך
וכן בתוך כך יש גם סיכוי שאותו אדם כן מסוכן ובימ"ש טועה במצב הדברים ,פקידים וקציני משטרה לא טועים ?!
המקרא הזה כמו רבים אחרים מיצגים מצבים בימ"ש התערב (ובצדק)ונתן לפקידונים (גם אלו במדים) על הראש על כך שהם לקחו לעצמם סמכיות שהמחוקק מעולם לא התכוון שיהיו בידם .
קובע חוק רשוי כלי יריה :
כשיש לשוטר יסוד לחשוב שבכלי יריה מסויים נעברה עבירה לפי חוק זה, רשאי הוא לתפוס אותו כלי יריה; והמשטרה רשאית להחזיק ברשותה כלי יריה שנתפס כך, עד שבית משפט מוסמך יחליט מה ייעשה בו.
חוק סדר דין פלילי מרחיב על סמכויות שחרור בערובה
. (א) החליט הקצין הממונה לשחרר בערובה או להטיל ערובה, יקבע את סוג הערובה ואת גובהה לפי השיקולים האמורים בסעיף 46.
(ב) שחרור בערובה יהיה על תנאי שהחשוד יתייצב לחקירה או למשפט בכל מועד שיידרש, ושלא ישבש הליכי חקירה ומשפט; הקצין הממונה רשאי, בהסכמת החשוד, להתנות את השחרור בערובה בתנאים הבאים:
(1) חובת הודעה על כל שינוי במען המגורים ובמקום העבודה;
(2) איסור יציאה מן הארץ והפקדת הדרכון, לתקופה שלא תעלה על 3 חודשים;
(3) איסור כניסה לאזור, לישוב או למקום בארץ, שיקבע, לתקופה שלא תעלה על 15 ימים;
(4) איסור לקיים קשר או להיפגש עם מי שיקבע, לתקופה שלא תעלה על 30 ימים;
(5) חובת מגורים או הימצאות באזור, בישוב או במקום בארץ, שיקבע, לתקופה שלא תעלה על 15 ימים;
(6) חובה להתייצב בתחנת המשטרה במועדים שיקבע;
(7) איסור יציאה ממקום המגורים במשך כל שעות היממה או חלק ממנה, לתקופה שלא תעלה על 5 ימים;
(תיקון מס' 2) תשנ"ח-1997
(8) הפקדת כלי הנשק שברשותו בתחנת המשטרה – לעניין חשוד בעבירת אלימות.
בפועל כמו צינייתה בעצמך המשטרה לוקחת לעצמה את הסמכות לקחת את הנשק מכל נחקר שעובר דרך שעריה ומיד קופצת לעיני החוקר הודעת מערכת באדום צועק שזאעקת מהמסך "לאיש זה יש נשק ברשיון בתוקף " והחוקר מיד דואג לתקן את המצב ללא קשר למצב הראיות אוו סוג העברה ......
(תתפלא כמה אנשים לא יודעים בכלל שכדי להשתחרר בערבות צריך להיות עצור מהתחילה )
ומפני זה מבקש בית המשפט להגן עלי ועלך
וכן בתוך כך יש גם סיכוי שאותו אדם כן מסוכן ובימ"ש טועה במצב הדברים ,פקידים וקציני משטרה לא טועים ?!
ASSA- מה כתוב ברשיון שלך? איזה תבחין?
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
אסא מה זאת אומרת יעלה בגורל. מה אתה חושב שבמשרד לבטחון הפנים משחקים בקוביה?או משחקים בחיש גד?
איזו שטות זו!
אם יהיה במידה ויחליטו על איזה חוק דרקוני חדש.לקחת כלי ירייה או קיי. אז יווצר מצב חדש.אבל הם הפסיקו מזמן לשחק בהפלת גורל
איזו שטות זו!
אם יהיה במידה ויחליטו על איזה חוק דרקוני חדש.לקחת כלי ירייה או קיי. אז יווצר מצב חדש.אבל הם הפסיקו מזמן לשחק בהפלת גורל
- סליקאי ארד

gidimetz כתב:אסא מה זאת אומרת יעלה בגורל. מה אתה חושב שבמשרד לבטחון הפנים משחקים בקוביה?או משחקים בחיש גד?
איזו שטות זו!
התכוונתי שאולי הם הולכים להכנס בסקטור מסויים
כגון "תבחין- משמר" מה שיש לי
קרוב לוודאי שבך לא יגעו. מה שכרגע על הפרק הוא לא להעביר להבא רישיונות לתבחין משמר. מי שיש לו תבחין משמר כרגע- לא אמור להפגע.
רם
מעט מטרידה אותי מגמת השאלות שמתעוררות בכל האשכולות שדנים בנושא.
לא שאולים "מה אפשר לעשות ע"מ לנסות ולשנות את כיוון השינויים, כי הרי ברור שבסוף התהליך כולנו, ואני שוב חוזר למי שעדיין לא מאמין, כולנו נישאר ללא הנשקים? איך אפשר לסייע לאותם האנשים שמנסים לעשות משהו ע"מ לשנות את המצב?"
שואלים רק "האם לדעתכם יגעו ברישיון שלי או לא?"
אז יש לי תשובה ל-ASSA ולכל יתר השואלים:
אם לא יהיה שינוי כיוון, אז כן, אתה תישאר בלי נשק. זה יקרה בוודאות של 100%. השאלה היחידה היא, האם זה יקרה בגלל שיבוטל הרישיון (וזה יכול לקרות עוד חודש, עוד שנה או עוד 3 שנים, אבל זה יקרה בקרוב) או בפשוט לא יאפשרו לך להיכנס עם האקדח שלך לשום מקום ולא יאפשרו להפקיד אותו בכניסה, כמו שקורה במקומות לא מעטים כבר היום, מה שבעצם יעמיד אותך בבחירה - להשאיר את האקדח בבית או לצאת איתו החוצה מבלי אפשרות להיכנס איתו לשום מקום.
רוצים לשנות את המצב? אפשר לכתוב מכתבים לחברי כנסת ולהסביר להם את האבסורד של הכיוון הנוכחי, אפשר לכתוב מכתבים לכלי תקשורת, אפשר לסייעה לפעילות העמותה (כי ברור שכבר נרשמתם, כן?)
לא שאולים "מה אפשר לעשות ע"מ לנסות ולשנות את כיוון השינויים, כי הרי ברור שבסוף התהליך כולנו, ואני שוב חוזר למי שעדיין לא מאמין, כולנו נישאר ללא הנשקים? איך אפשר לסייע לאותם האנשים שמנסים לעשות משהו ע"מ לשנות את המצב?"
שואלים רק "האם לדעתכם יגעו ברישיון שלי או לא?"
אז יש לי תשובה ל-ASSA ולכל יתר השואלים:
אם לא יהיה שינוי כיוון, אז כן, אתה תישאר בלי נשק. זה יקרה בוודאות של 100%. השאלה היחידה היא, האם זה יקרה בגלל שיבוטל הרישיון (וזה יכול לקרות עוד חודש, עוד שנה או עוד 3 שנים, אבל זה יקרה בקרוב) או בפשוט לא יאפשרו לך להיכנס עם האקדח שלך לשום מקום ולא יאפשרו להפקיד אותו בכניסה, כמו שקורה במקומות לא מעטים כבר היום, מה שבעצם יעמיד אותך בבחירה - להשאיר את האקדח בבית או לצאת איתו החוצה מבלי אפשרות להיכנס איתו לשום מקום.
רוצים לשנות את המצב? אפשר לכתוב מכתבים לחברי כנסת ולהסביר להם את האבסורד של הכיוון הנוכחי, אפשר לכתוב מכתבים לכלי תקשורת, אפשר לסייעה לפעילות העמותה (כי ברור שכבר נרשמתם, כן?)
- סליקאי טיטניום

תודה רבה רבה לSPY שאומר את האמת הכואבת
מה שגומר עלינו זאת האדישות המזעזעת שלנו, כל אחד רק רואה את הדבשת שלו וזהו אין אזרחים
אין נשק חוקי ואין כלום, זה נראה מהצד כך "הא אם לי כבר יש רשיון אז זהו נגמר אני מסודר"
כמעט ואף אחד לא רואה את התמונה הגדולה וכמעט אף אחד לא רוצה להרתם כדי לשנות אותה.
חברים!!!!!
הוקמה עמותה כדת וכדין שמטרת לשנות את המציאות הרקובה ואת האמת כל מה שהיא צריכה עכשיו
זה שתרשמו ועוד בעלות מצחיקה של 100 שקלים לשנה, אנחנו צריכים אתכם, לבד שום דבר לא ישתנה, כוחנו נמדד במספרינו ואם המספר יגדל ויתפח גם הרשויות יתחילו לשם לב
מה שגומר עלינו זאת האדישות המזעזעת שלנו, כל אחד רק רואה את הדבשת שלו וזהו אין אזרחים
אין נשק חוקי ואין כלום, זה נראה מהצד כך "הא אם לי כבר יש רשיון אז זהו נגמר אני מסודר"
כמעט ואף אחד לא רואה את התמונה הגדולה וכמעט אף אחד לא רוצה להרתם כדי לשנות אותה.
חברים!!!!!
הוקמה עמותה כדת וכדין שמטרת לשנות את המציאות הרקובה ואת האמת כל מה שהיא צריכה עכשיו
זה שתרשמו ועוד בעלות מצחיקה של 100 שקלים לשנה, אנחנו צריכים אתכם, לבד שום דבר לא ישתנה, כוחנו נמדד במספרינו ואם המספר יגדל ויתפח גם הרשויות יתחילו לשם לב
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד