שימו לב , בעיקר אתם תבחין "אחר"
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שימו לב , בעיקר אתם תבחין "אחר"
למיטב הבנתי, המעבר לתבחין משמר יבוטל. זו הכוונה, ושמענו עליה כבר לפני כחצי שנה, ללא קשר לאירועים האחרונים.
אני מדגיש: המעבר לתבחין משמר יבוטל בעתיד, והרשיון יישאר טעון עילה.
אני מאמין שבבעלי תבחין משמר היום, לא יגעו. זה מה שמשתמע ממה שקראתי באמצעי התקשורת בימים האחרונים, אבל לא נאמר במפורש.
אני מדגיש: המעבר לתבחין משמר יבוטל בעתיד, והרשיון יישאר טעון עילה.
אני מאמין שבבעלי תבחין משמר היום, לא יגעו. זה מה שמשתמע ממה שקראתי באמצעי התקשורת בימים האחרונים, אבל לא נאמר במפורש.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
לא יגעו בינתיים.
זה בסה"כ המשך מדיניות ההפרד ומשול.
בשלב זה יבטלו רישיונות ש "היו יכולים לעבור למשמר" כי הינם בעלי וותק של מעל 10 שנים ועילה נוכחים שלהם פג תוקפה. הם כמובן מקווים שבעלי "משמר" קיים לא יגידו דבר, כי בהם "לא נגעו". א"כ הם משיכו לטפלו גם ב"משמר" קיים, הנה, החלפת אקדח כפר לא אפשרית וזה רק שאלה של זמן עד שיגיו גזרות הבאות שכל מטרתם היא צמצום ועוד צמצום.
וכש פיגוע נוסף יקרה ולא יהיה באיזור נושא נשק ברישיון, אז יגידו "ואללה? טוב, משטרה לא יכולה להיות בכל מקום - צריך עוד חברות שמירה!"
זה בסה"כ המשך מדיניות ההפרד ומשול.
בשלב זה יבטלו רישיונות ש "היו יכולים לעבור למשמר" כי הינם בעלי וותק של מעל 10 שנים ועילה נוכחים שלהם פג תוקפה. הם כמובן מקווים שבעלי "משמר" קיים לא יגידו דבר, כי בהם "לא נגעו". א"כ הם משיכו לטפלו גם ב"משמר" קיים, הנה, החלפת אקדח כפר לא אפשרית וזה רק שאלה של זמן עד שיגיו גזרות הבאות שכל מטרתם היא צמצום ועוד צמצום.
וכש פיגוע נוסף יקרה ולא יהיה באיזור נושא נשק ברישיון, אז יגידו "ואללה? טוב, משטרה לא יכולה להיות בכל מקום - צריך עוד חברות שמירה!"
א. למיטב זכרוני - תבחין ״אחר״ כבר לא קיים ברשימת התבחינים .
ב. אני לא חושב שהבט״פ חושש מהתארגנויות קבוצתיות כי הן פשוט לא קורות , לעומת זאת לא מתאים להם ריבוי תביעות ואפשרות לתקדים משפטי שישליך על קבוצה גדולה.
ג. נושא אי החלפת חלקי נשק הזוי , אבל מוכיח את עניין הפגיעה בקניין שזה הדבר היחיד שכנראה יכול להחזיק מים בבית משפט - הרי נשק פגום הוא ממילא חסר ערך.
אפשר אגב לתקן כל כל דבר . כרסומת cnc , רתכת tig ומסגר אומן - מי שלא מאמין צריך לעקוב אחר sons of guns בערוץ דיסקאברי.
לעניין הבטיחות של התיקון .... אני חושב שפקידוני המשרד צריכים לחשוש מנסיונות כושלים לתיקון מאולתר שיגמרו באסון.
ב. אני לא חושב שהבט״פ חושש מהתארגנויות קבוצתיות כי הן פשוט לא קורות , לעומת זאת לא מתאים להם ריבוי תביעות ואפשרות לתקדים משפטי שישליך על קבוצה גדולה.
ג. נושא אי החלפת חלקי נשק הזוי , אבל מוכיח את עניין הפגיעה בקניין שזה הדבר היחיד שכנראה יכול להחזיק מים בבית משפט - הרי נשק פגום הוא ממילא חסר ערך.
אפשר אגב לתקן כל כל דבר . כרסומת cnc , רתכת tig ומסגר אומן - מי שלא מאמין צריך לעקוב אחר sons of guns בערוץ דיסקאברי.
לעניין הבטיחות של התיקון .... אני חושב שפקידוני המשרד צריכים לחשוש מנסיונות כושלים לתיקון מאולתר שיגמרו באסון.
- סליקאי טיטניום

ניר ל כתב:א. למיטב זכרוני - תבחין ״אחר״ כבר לא קיים ברשימת התבחינים .
ניר, תבחין אחר כן מופיע ברשימה, דווקא בעבר (תחת משרד הפנים) הוא לא היה ברשימת התבחינים ולכן שמו "אחר", משמע: תבחין שאינו נכלל בין התבחינים המוגדרים מראש.
משרד הפנים בלבל אותך ורבים אחרים בכך שהכניס את התבחין שמענייננו בהגדרה זו, ואז בא המשרד לבט"פ והפריד בין הניצים: תבחין אחר (מס' 9, מוגדר "בעלי ענין מיוחד מטעם גורמי הבטחון"), ותבחין משמר ׁ(מס' 15).
תבחין אחר ממשיך להיות קיים עבור כל אותן עילות, בוא נאמר "יוצאות דופן", שלא מתאימות לאף אחד מהתבחינים ושמסיבות כאלה או אחרות הרשויות מוצאות לנכון להעניק להם רשיון. שרים למשל. חברי כנסת שלא בדיוק בדרגת סרן במילואים. ואחרים. וכשאני אומר אחרים זה מכיוון שאני מכיר "אחר" שכזה (לא, זה לא אני).
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
~Hunter~ כתב:בשלב זה יבטלו רישיונות ש "היו יכולים לעבור למשמר" כי הינם בעלי וותק של מעל 10 שנים ועילה נוכחים שלהם פג תוקפה. הם כמובן מקווים שבעלי "משמר" קיים לא יגידו דבר, כי בהם "לא נגעו". א"כ הם משיכו לטפלו גם ב"משמר" קיים, הנה, החלפת אקדח כפר לא אפשרית וזה רק שאלה של זמן עד שיגיו גזרות הבאות שכל מטרתם היא צמצום ועוד צמצום.
מסכים, למרות שאני מאמין שהסיבה לכך שהם מסתובבים סביב לתבחין המשמר הקיים אבל לא נוגעים בו, אף כי הטבעת סביבו מתהדקת יותר ויותר, היא המלצת יועץ משפטי בנוגע לזכות הקנין. ישנם עוד שני מהלכים שמתוכננים בענין, אבל ע"מ לא לתת רעיונות למי שלא צריך במידה ומדובר בשמועות בלבד, עדיף לא להרחיב עליהם במעמד זה.
- סליקאי ארד

טעות שלי, תבחין אחר אכן קיים .
- סליקאי טיטניום

אבל זו בדיוק הבעיה, לי יש תבחין אחר אבל אני לא יודע מה הזכויות שלי.
האם אפשר להחליף אקדח, מה קורה הלאה אף אחד לא יודע מה להגיד.
עמית
עמית
יש ג'יפ, יש כלב, יש אקדח.
יש ילדים קטנים, אין חיים. אבל, יש הרבה אהבה ושימחה בלב.
- סליקאי ארד

joejoe כתב:אבל זו בדיוק הבעיה, לי יש תבחין אחר אבל אני לא יודע מה הזכויות שלי.
עמית
האם התבחין שלך הוא אחר ע"ב משמר (ז"א שעדין ברשותך הכרטיס הישן יותר), או אחר אחר? במקרה הראשון אתה יכול לחדש, במקרה השני אני מאמין שתלוי בתנאים שע"ב הוענק לך הרשיון.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
לא הבנתי לגמרי אבל חידשתי באוקטובר את הרשיון ועדיין הוא רשום כתבחין אחר.
לצורך העניין, יש לי רשיון מעל 20 שנים
עמית
לצורך העניין, יש לי רשיון מעל 20 שנים
עמית
- סליקאי ארד

joejoe, אין לך זכויות. זה כי בישראל אין לאף אחד זכות להחזיק נשק, אלא רישיון שניתן לך בכפוף לתקנה שיכולה להשתנות על פי גחמתו של פקיד בודד.
עצוב, אבל זאת האמת.
עצוב, אבל זאת האמת.
- סליקאי טיטניום

כן מוכר ועצוב. אבל האם אני יכול להחליף אקדח או לא, מישהו יודע?
- סליקאי ארד

אתה בפאזה אחת אחורה. אם אתה לא עומד באחד התבחינים התקפים, יש סיכוי לא רע שלא רק שלא תוכל להחליף, אלא גם שעתה עלול להישאר ללא רישיון כלל. למה? כי במשך שנים נתנו למדיניות להימשך באין מפריע.
- סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד