קבלת רישיון קבוע (כרטיס) בדואר - תוך כמה זמן?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

קבלת רישיון קבוע (כרטיס) בדואר - תוך כמה זמן?

על ידי AviGibly » 28 מאי 2013, 10:04

שלום לכולם - שתי שאלות קטנות:

1. הייתי בלשכת הרישוי לפני כחודש וקיבלתי רישיון נשיאה מודפס שתוקפו עד סוף יולי 2014. הבנתי מפקיד הרישוי שם שהרישיון הקבוע (כרטיס מגנטי) אמור להישלח לביתי תוך זמן מה. מנסיונכם, כמה זמן זה "זמן מה"? האם יש לו"ז קבוע בו נשלחים הרשיונות?

2. האם הרישיון הקבוע יהיה בתוקף לשלוש שנים, כפי שחשבתי שנהוג, או שמא גם תוקפו יהיה לשנה וחודשיים, כמו זה המודפס?

המון תודה,

אבי
"The strong take from the weak, but the smart take from the strong"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: קבלת רישיון קבוע (כרטיס) בדואר - תוך כמה זמן?

על ידי trooperglock » 28 מאי 2013, 11:26

AviGibly כתב:שלום לכולם - שתי שאלות קטנות:

1. הייתי בלשכת הרישוי לפני כחודש וקיבלתי רישיון נשיאה מודפס שתוקפו עד סוף יולי 2014. הבנתי מפקיד הרישוי שם שהרישיון הקבוע (כרטיס מגנטי) אמור להישלח לביתי תוך זמן מה. מנסיונכם, כמה זמן זה "זמן מה"? האם יש לו"ז קבוע בו נשלחים הרשיונות?

2. האם הרישיון הקבוע יהיה בתוקף לשלוש שנים, כפי שחשבתי שנהוג, או שמא גם תוקפו יהיה לשנה וחודשיים, כמו זה המודפס?

המון תודה,

אבי

בין 45-60 יום.

3 שנים
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי yuval » 28 מאי 2013, 16:34

הרשיון הראשון יכול להיות גם לפחות משלוש שנים לפי מספר הזהות (יותר נכון 2 מהספרות שלו)
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי aviqq » 28 מאי 2013, 17:01

היי , אני מנצל את השירשור הזה כדי לשאול תוך כמה זמן לפני פקיעת הרשיון הנוכחי מגיעה הודעת החידוש?
תודה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי agabay » 28 מאי 2013, 18:07

כדאי לך להתקשר ולהציק
סיפור שהיה לי השנה - חידשתי לאקדח ולרובה אויר, עשיתי את כל התהליך לפי הספר
את הכרטיס של הרובה אויר לא קיבלתי משום מה (וגם לא הייתי מאוד מוטרד כי אני לא נושא אותו לשום מקום)
אחרי חודשיים וחצי קיבלתי מכתב שהאגרה ששילמתי בבנק הדואר לא הייתה נכונה, ויש לי 30 יום לשלם קנס של 210 ש"ח אחרת רשיוני יבוטל!
לטענטם הם ניסו ליצור איתי קשר פעם אחת, ממספר חסוי, במהלך שעות העבודה, ולא השאירו הודעה כי "זה לא תפקידם"
כמובן שדין ודברים עם הפקידים הוא חסר משמעות, והעובדה שזו אשמתם לא מעניינת אותם (הרי שילמתי את האגרה בבנק הדואר לפי מה שהיה מודפס על הבקשה), אז שילמתי והתלוננתי אצל נציבות תלונות הציבור
בקיצור - תבדוק אותם כי הם בלגניסטים, חובבנים ויש להם גיבוי להתעלל בציבור הלקוחות שלהם
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד