רוצה לשתף אתכם בחוויה שעברתי או אימונים, אימונים, אימונים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: רוצה לשתף אתכם בחוויה שעברתי או אימונים, אימונים, אימוני

על ידי higt-power » 02 יוני 2013, 20:00

itamar כתב:תשמע עדי,

אתה צודק בכל מה שאתה אומר.

אבל בשורה התחתונה:
- כל אזרח בעל ר"פ נקי יכול לקנות בארה"ב כמה נשקים ארוכים שהוא רק רוצה.
- כל אזרח בעל ר"פ נקי יכול לקנות בארה"ב כמה אקדחים שהוא רק רוצה. לא משנה אם זו מדינה שמאפשרת CCW או לא.
- על כמויות תחמושת אין מה לדבר. אתה הולך ל-WALMART או ל-ACADEMY ומוריד קרטונים של כדורים לעגלת הקניות.

מהנקודה שלאזרח יש ברשותו נשק הדרך מתפצלת ל-2:
- אותו אזרח בוחר להיות שומר חוק ועושה שימוש ראוי בנשקים שלו.
- אותו אזרח בוחר להיות עבריין.

לשמחתי הרבה הרוב המכריע בוחר לשמור על החוק, ואלה שבוחרים להיום פושעים לא סופרים את החוק ממילא.

א.

השאלה היא מה אתה מחפש אגירת נשקים לצורך אחזקת נשקים אוו לצורך הגנה עצמית ?!
וכן בגלל שהזכות מעוגנת בחוקה יש גבול לכמה שאפשר להגביל אותה ,למזלם.
ועדין בסיכום כל התגובה הארוכה הקודמת שאפילו בארה"ב שתמיד היתה המובילה בחופש החימוש במקום שבו ניתן להגביל מגבילים איפה שאפשר לדרוש הכשרה ותנאים מגבילים דורשים , דווקא בגלל שלא סומכים על כושר מולד ושיקול הדעת .
לא שתמיד הם מוצאים פיתרונות הגיונים שיאזנו באמת בין סיכוי לסיכון .....
ואנחנו מעולם לא הינו וגם לא נהיה ארה"ב ,אז על אחת כמה וכמה אם היתי יכול להחליף את התבחינים השרירותים המטופשים שיש היום במחן אובקטיבי שגם יהפוך את ענין הנשק לבטוח יותר לא היתי מהסס פעמים .
אבל כמו שאמרתי באשכול אחר :אותנו לא שואלים ......

אגב גם בארץ אם תחליט להיות עברין תוכל להחזיק נשק מכל הסוגים והמינים כאהבת נפשך ועומק כיסך .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אלדר » 02 יוני 2013, 20:41

higt power:
אתה מפספס את הנקודה .
באמת איכפת לך אם תהרג מרכב נהוג ע"י "עיוור" אוו מכדור שנורה ע"י "עיוור"?
אני מנייח שלא !
אז אם אתה לא מוכן לתת לאותה גברת לסכן את חיי הסובבים עם רכב למה עם נשק כן ?
אז נכון נשק הוא כלי הגנה וכ"ו ,אתה יכול להבטיח לי שהיא לא לוקחת מחר את הנשק לשוק ומתחילה לירות שם בתגובה לארוע כזה אוו אחר ?
אז בכמה מקרים והיכן התמוכין שזקנות חיסלו את השכנים? כמה מהן יצאו לשוק עם הנשק?
וכן גם לנשק יש תחליפים יש תרססי פילפל ויש שוקר ועוד .
כאן ממש מצחיק. שוטרים לא תמיד יודעים להשתמש בתרסיסים (למרות שהם מאומנים) ראה סרטון הבא איך השוטר נפגע בעצמו מתרסיס ועד כמה זה עוצר בכלל החל מ0:12 ועד 0:20 http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zWCZFAnK5A ואתה מצפה מזקנה להשתמש בו???
וכן במקרא של פורץ אוו שודד הם יכולים להיות לא פחות יעילים ואולי יותר (בעיקר למי שמילא לא מצליח לפגוע ממטר במטרה ).
ממטר במטרה יש סיכוי טוב לפגוע גם לזה\זו שפעם אחרונה ירו לפני עשור
עכשו בוודאי תשאל את השאלה הם אני היתי מוכן להסתפק בתרסיס פילפל ?
התשובה היא שאם כל מה שאני חושש מימנו הוא פורץ אוו שודד ואני במצב שאני לא מצליח לפגוע מ6 מטר בדף A3 אז התשובה היא כן בהחלט .
למעשה אפילו היום אני נושא תרסיס כזה ועוד כמה הפתעות בנוסף לאקדח מתוך ידיעה שבהחלט יכולים להיות מצבים שבהם אמצעים אלו יעשו שרות טוב יותר מהאקדח .
אמת, לא התכוונתי לשאול, אך אם העלת את הנושא אז אשאל - מדוע אתה לא מוותר על אקדח אם תרסיס פלפל מספיק לדעתך? ואם תרסיס לבדו אינו מספיק מדוע אתה חושב שחייבים לקחת סיכוי אחרון להגנה מאותם זקנים?
חוץ מזה כמה מקרים אתה יכול למנות שהיו נפגעים מפליטות כדורים של סבא או סבתא?
כן והרבה .
האיזור שאני גר די רווי בנשק ולמרות שאני רק מתנדב משא"ז שמתנדב פעם אוו פעמים בשבוע אין כמעט שבוע שאנחנו לא נקראים לארוע שמסתבר כפליטת כדור .
בין לבין יש כל מיני ארועים של "יריות" שלא ניתן לאתר את מקורן ,סביר להניח שגם פה לפחות 70% הם פלטות של כדור .
וכן גם היו לנו "התאבדיות" שהסתברו בדיאבד כתאונת נשק ......
ורובן ככולן בידי זקנים?? יש לך סטטיסטיקה להציג?
אולי לא כדאי לנו לגזור את דינם של אנשים מבוגרים ונניח להם יחד עם אקדחים שלהם שמדינה טרם החרימה? אני לא חושב שזה אטי להחליט החלטות שכאלה. במקום גזירות הייתי מעודד אותם זקנים להגיע למטווח ולהתאמן. כפי יכולתם, במחיר שפוי. כמו שאיתמר הציע. אולי הייתי מארגן להם יעוץ על כלים שיותר מתאימים להם. אולי קוטר אחר. אבל להחרים?? מי אנו שנשפוט??
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 02 יוני 2013, 21:49

אלדר כתב:higt power:
אתה מפספס את הנקודה .
באמת איכפת לך אם תהרג מרכב נהוג ע"י "עיוור" אוו מכדור שנורה ע"י "עיוור"?
אני מנייח שלא !
אז אם אתה לא מוכן לתת לאותה גברת לסכן את חיי הסובבים עם רכב למה עם נשק כן ?
אז נכון נשק הוא כלי הגנה וכ"ו ,אתה יכול להבטיח לי שהיא לא לוקחת מחר את הנשק לשוק ומתחילה לירות שם בתגובה לארוע כזה אוו אחר ?
אז בכמה מקרים והיכן התמוכין שזקנות חיסלו את השכנים? כמה מהן יצאו לשוק עם הנשק?
2537 לא מאמין ? תתחיל לספור :roll: :roll:
וכן גם לנשק יש תחליפים יש תרססי פילפל ויש שוקר ועוד .
כאן ממש מצחיק. שוטרים לא תמיד יודעים להשתמש בתרסיסים (למרות שהם מאומנים) ראה סרטון הבא איך השוטר נפגע בעצמו מתרסיס ועד כמה זה עוצר בכלל החל מ0:12 ועד 0:20 http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zWCZFAnK5A ואתה מצפה מזקנה להשתמש בו???
ואתה יודע כמה שוטרים ירו לעצמם עם אקדח ברגל אוו ביד ?,לכמה מהם פושעים חטפו את הנשק מהנרתיק ?,יש לך סטיסטיקה בנושא ?
אז זהוא שלי יש , יותר מחצי מהשוטרים שנפגעים מירי בארה"ב נפגעים מהנשק של עצמם אז אתה רוצה לתת נשק חם לזקנות :roll: :roll:

וכן במקרא של פורץ אוו שודד הם יכולים להיות לא פחות יעילים ואולי יותר (בעיקר למי שמילא לא מצליח לפגוע ממטר במטרה ).
ממטר במטרה יש סיכוי טוב לפגוע גם לזה\זו שפעם אחרונה ירו לפני עשור
תתפלא כמה אנשים שמחטאים מ3 מטר דף A3 ראיתי במהלך השנים :!:
עכשו בוודאי תשאל את השאלה הם אני היתי מוכן להסתפק בתרסיס פילפל ?
התשובה היא שאם כל מה שאני חושש מימנו הוא פורץ אוו שודד ואני במצב שאני לא מצליח לפגוע מ6 מטר בדף A3 אז התשובה היא כן בהחלט .
למעשה אפילו היום אני נושא תרסיס כזה ועוד כמה הפתעות בנוסף לאקדח מתוך ידיעה שבהחלט יכולים להיות מצבים שבהם אמצעים אלו יעשו שרות טוב יותר מהאקדח .
אמת, לא התכוונתי לשאול, אך אם העלת את הנושא אז אשאל - מדוע אתה לא מוותר על אקדח אם תרסיס פלפל מספיק לדעתך? ואם תרסיס לבדו אינו מספיק מדוע אתה חושב שחייבים לקחת סיכוי אחרון להגנה מאותם זקנים?
פשוט מאד :
אני בניגוד לאותם אלו שאני טוען שלא צריכים להחזיק נשק מצליח לפגוע באופן עקבי בפחית משקה מ15 מטר כולל שמישהוא זורק אותה באוויר ,ביום שאני יחטיא דף A3 באופן עקבי אני ישם לבד את האקדח אצל הסוחר ואת הרשיון באגף :!:
בנוסף אצלי שודדים אוו פורצים זה החשש הקטן ביותר ,אצלי האיום מתחיל מסכינים גרזנים דרך מחסומי מערב ובקט"בים ועד נשק חם ברמה צבאית .

חוץ מזה כמה מקרים אתה יכול למנות שהיו נפגעים מפליטות כדורים של סבא או סבתא?
כן והרבה .
האיזור שאני גר די רווי בנשק ולמרות שאני רק מתנדב משא"ז שמתנדב פעם אוו פעמים בשבוע אין כמעט שבוע שאנחנו לא נקראים לארוע שמסתבר כפליטת כדור .
בין לבין יש כל מיני ארועים של "יריות" שלא ניתן לאתר את מקורן ,סביר להניח שגם פה לפחות 70% הם פלטות של כדור .
וכן גם היו לנו "התאבדיות" שהסתברו בדיאבד כתאונת נשק ......
ורובן ככולן בידי זקנים?? יש לך סטטיסטיקה להציג?
אולי לא כדאי לנו לגזור את דינם של אנשים מבוגרים ונניח להם יחד עם אקדחים שלהם שמדינה טרם החרימה? אני לא חושב שזה אטי להחליט החלטות שכאלה. במקום גזירות הייתי מעודד אותם זקנים להגיע למטווח ולהתאמן. כפי יכולתם, במחיר שפוי. כמו שאיתמר הציע. אולי הייתי מארגן להם יעוץ על כלים שיותר מתאימים להם. אולי קוטר אחר. אבל להחרים?? מי אנו שנשפוט??
[color=#FF4040]
אולי נתעסק בעיקר במקום לתפוס זבוב ולהתעסק בו בקטנוניות ילדותית וננפח אותו לפיל :?: :!:

אני חוזר ואומר אם זה לא היה ברור :
לדעתי האישית : מי שלא עומד בקרטריון מינימום של בטיחות תפעול נשק ולא שולט בתפקודים הבסיסים שלו אוו לא מסוגל אפילו לצלוח את מסוכת ההסמכה הנמוכה מים המלח שיש היום אוו שיתאמן וילמד עד שיגיע לרמה הדרושה ואם הוא לא יכול אוו לא רוצה שיעשה טובה לכולנו ולא ישא נשק ,בין אם הוא בן 21 אוו 121 אם הוא גבוהה אוו נמוך שמן אוו רזה
זה הכל :!:
לא צריך לחפור כל פסיק עד שיוצא נפט :!: :!: :!:
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 03 יוני 2013, 07:55

עדי,
בארה"ב כמו בארץ אין שום קשר בין ההגבלות למציאות בשטח.
מטילים הגבלות על נשק רק בגלל סיבות פוליטיות וחשיפה תקשורתית.
יש אירגוני נשים, יש אירגונים שהם נגד נשק, יש תקשורת אוהדת שנותנת להם חשיפה ויש פוליטיקאים שרוצים לשמור על הכיסא שלהם/להבחר לעוד קדנציה.
זה הכל במשפט אחד.

בארה"ב לדוגמא אף אחד לא חושב להעלות את גיל רשיון הנהיגה מ-16 ל-18 אף על פי שאני מאמין שההפרש היה חוסך כמה אלפי חיי אדם.
למה? כי זה לא בראש של אף אחד. לנשק קל יותר להתפס.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 03 יוני 2013, 08:43

h.p כתב,,
לדעתי האישית : מי שלא עומד בקרטריון מינימום של בטיחות תפעול נשק ולא שולט בתפקודים הבסיסים שלו אוו לא מסוגל אפילו לצלוח את מסוכת ההסמכה הנמוכה מים המלח שיש היום אוו שיתאמן וילמד עד שיגיע לרמה הדרושה ואם הוא לא יכול אוו לא רוצה שיעשה טובה לכולנו ולא ישא נשק ,בין אם הוא בן 21 אוו 121 אם הוא גבוהה אוו נמוך שמן אוו רזה
זה הכל :!:

הרי זה לכאורה המצב היום..
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי glock34 » 22 יוני 2013, 08:35

לידיעת כולם,
בארה"ב במדינות בהם יש חופש נשק, הקריטריון היחיד הוא עבר נקי. וגם פה זה מחולק ל מיסטמינר ופאלוני. ככה שגם עיוור בן 150 יכול לרכוש נשק דרך האינטרנט ולאסוף אותו בכל מקום שיש לו FFL מפחיד לא? (ותאמינו לי ראיתי דברים מפחידים יותר מזה בנושא) לפחות לסבא העיוור אין קעקועים של צלבי קרס והמכנסיים שלו לא יורדות לברכיים אם הוא לא מחזיק אותם.
מה שכן יש, זה חוק נגד מכירת כמויות נשק על ידי אנשים פרטיים. שאין לי מושג איך אפשר לאכוף אותו אם אפשר למכור נשק בחניה של סטארבקס על פי חוק.
בכדי לעבוד עם נשק צריך לעבור מבחן עיוני ומעשי. פה השמיים הם הגבול בכדי לתאר עד כמה המבחן המעשי אפקטיבי. :lol:
לא תאמינו, לפני יומיים היתה עצרת של שונאי נשק שהגיעו באוטובוסים עם שמות אנשים שנהרגו מכלי נשק. מה שהפתיע האחד השמות לדוגמא היה של אחד הטרוריסטים מהפיגוע בבוסון.
כמה נמוך אפשר להגיע?
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yaron_gold » 19 יולי 2013, 18:13

בס"ד
skydiver כתב:בשבוע שעבר הלכתי למטווח לצורך חידוש רשיון.
איני יודע מדוע אבל יחסית ליום ולשעה המטווח היה די מלא והיינו 10 יורים על הקו (ירינו ב2 מקצים עוקבים).
המדריך עבר יורה יורה, בשלב ההסברים והוראות הבטיחות, ושאל אותו מתי היתה הפעם האחרונה שהוא ירה באקדח.
התשובה של כולם היתה "בחידוש האחרון" משמע לפני 3 שנים.
אני לא טלית שכולה תכלת בנושא זה והייתי רוצה להקדיש לו יותר זמן אבל לפחות פעם בשנה אני הולך לירות.

בכל מקרה, ניגשנו לקו היורים, תוך כדי שהמדריך מסביר שצריך לפגוע 50\30 כדורים במרכז מטרה על מנת שהוא יחתום על האימון, סה"כ, כמו שאתם ודאי מכירים, מדובר במלבן לא קטן בכלל ואם לוקחים בחשבון את כל אזור הצבע אז בכלל מדובר על גליון נייר גדול למדי.
אנחנו מתחילים לירות והאנשים פשוט לא פוגעים. חוץ מאיש משטרה בדימוס ומעבדכם (שמודה שהוא לא וסילי זייצב ולא מתקרב לכך) שהכניסו את רובם המוחלט של הקליעים למלבן האמור, שאר היורים הכניסו א-ו-ל-י 40% מהקליעים אל אזור הצבע, אני כבר לא מדבר על המלבן הפנימי בכלל.

לא הייתי רוצה להיות בסביבתם של היורים הללו אם וכאשר יחליטו לשלוף את הנשק שלהם. אולי כבר עדיף להיות המטרה שלהם, יש 60% שאני לא אפגע...

אם בעבר התלבטתי לגבי החמרת תנאי האימון כתנאי להמשך נשיאת הנשק הרי שאחרי החוויה שעברתי אני אומר בפה מלא: צריך להוסיף חובת אימון (נניח אחת לחצי שנה), גם בין חידושי רשיון, שידווחו ע"י המטווחים למדינה. על הפרטים ניתן, כמובן, לדון ויש טובים וחכמים ממני שיוכלו לקבוע את תנאי הסף וכד', אולם נראה לי שהמשך המגמה הנוכחית לא תועיל לאג'נדה שלנו כאשר מתישהו בעל אקדח אכן ישלוף את אקדחו בתרחיש סביר ומוצדק אך יגרום יותר נזק מאשר תועלת.

הייתי היום במטווח לשם ירי חופשי והצטרפתי לשלב הירי של מחדשי רישיון.
היה שם אחד שפגע 0 מתוך עשרת הכדורים הראשונים.
ועוד 5-6 בעשרים הבאים.

מזעזע.
לא נשארתי עד סוף האימון שלהם, אבל אני מקווה שלא חתמו לו על החידוש.
ירון
_ _ _

"עדיף עורך דין גרוע מקברן מצויין"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ramdishon » 19 יולי 2013, 18:41

yaron_gold כתב:בס"ד
איני יודע מדוע אבל יחסית ליום ולשעה המטווח היה די מלא והיינו 10 יורים על הקו (ירינו ב2 מקצים עוקבים).
המדריך עבר יורה יורה, בשלב ההסברים והוראות הבטיחות, ושאל אותו מתי היתה הפעם האחרונה שהוא ירה באקדח.
אני לא טלית שכולה תכלת בנושא זה והייתי רוצה להקדיש לו יותר זמן אבל לפחות פעם בשנה אני הולך לירות.

בכל מקרה, ניגשנו לקו היורים, תוך כדי שהמדריך מסביר שצריך לפגוע 50\30 כדורים במרכז מטרה על מנת שהוא יחתום על האימון, סה"כ, כמו שאתם ודאי מכירים, מדובר במלבן לא קטן בכלל ואם לוקחים בחשבון את כל אזור הצבע אז בכלל מדובר על גליון נייר גדול למדי.
אנחנו מתחילים לירות והאנשים פשוט לא פוגעים. חוץ מאיש משטרה בדימוס ומעבדכם (שמודה שהוא לא וסילי זייצב ולא מתקרב לכך) שהכניסו את רובם המוחלט של הקליעים למלבן האמור, שאר היורים הכניסו א-ו-ל-י 40% מהקליעים אל אזור הצבע, אני כבר לא מדבר על המלבן הפנימי בכלל.

לא הייתי רוצה להיות בסביבתם של היורים הללו אם וכאשר יחליטו לשלוף את הנשק שלהם. אולי כבר עדיף להיות המטרה שלהם, יש 60% שאני לא אפגע...

אם בעבר התלבטתי לגבי החמרת תנאי האימון כתנאי להמשך נשיאת הנשק הרי שאחרי החוויה שעברתי אני אומר בפה מלא: צריך להוסיף חובת אימון (נניח אחת לחצי שנה), גם בין חידושי רשיון, שידווחו ע"י המטווחים למדינה. על הפרטים ניתן, כמובן, לדון ויש טובים וחכמים ממני שיוכלו לקבוע את תנאי הסף וכד', אולם נראה לי שהמשך המגמה הנוכחית לא תועיל לאג'נדה שלנו כאשר מתישהו בעל אקדח אכן ישלוף את אקדחו בתרחיש סביר ומוצדק אך יגרום יותר נזק מאשר תועלת.

ועוד 5-6 בעשרים הבאים.

מזעזע.

זהו בדיוק קו המחשבה של העמותה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי יריב11 » 19 יולי 2013, 18:54

ramdishon כתב:
yaron_gold כתב:בס"ד

ועוד 5-6 בעשרים הבאים.

מזעזע.

זהו בדיוק קו המחשבה של העמותה.

אני רואה שהעמותה מתעסקת בינתיים בעיקר בצימצום אוכלוסיית בעלי הרישיון, אשמח לדעת היכן העמותה פועלת למען הרחבת התבחינים.
תודה רבה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glock34 » 19 יולי 2013, 19:39

יריב,
צריך קודם להוריד הרבה מאוד פחם לפני שמתגלה יהלום נוצץ.
אני מקווה כי רצון העמותה לוודא כי נושאי נשק במדינת ישראל יהיו בעלי יכולת תפעול נשק מבלי לפגוע בחפים מפשע אלא רק לעצור את המטרה אליה כיוונו נשקם ובכך להגן על עצמם ועל הסובבים אותם. (מבלי להפוך את הסובבים אותם לאחת המטרות)
אני לא ממש יורד לסוף דעתך, מה רע בלקדם רמת ירי גבוה בקרב אוכלוסית נושאי הנשקים?
מי בכלל אמר שכולם מתאימים לשאת נשק? למה שעמותה תילחם לתת אור ירוק לחלוקת רישיונות שתוך זמן לא ארוך יגרמו לסגירתה?
אתה לא מאומן? לך תתאמן במטווח עם או בלי (עדיף עם) מדריך ירי. (אני מוכן לתת לך שלל אימונים יבשים ורטובים לבית ולמטווח)
וכולי אמונה שהמבחן המחודש (אם יהיה) לא יצריך רמת ירי של מאסטר. אבל גם לא של הלן קלר.
תחשוב על זה, הכל נעשה לטובה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 19 יולי 2013, 19:58

יריב11, הכי קל לעמוד בצד ולבקר. הרבה יותר קשה להניע תהליכים בכיוונים חיוביים.

בנימה מקצועית יותר: האם רמת המיומנות של שוטר סיור מצוי תהווה רמה מספקת לבעלי רשיונות פרטיים בעילת הכשירות המבצעית המוצעת?

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ramdishon » 19 יולי 2013, 20:49

יריב, קרא את ההודעות האחרונות של ירון ושל Skydiver: האם אתה רוצה להיות בתרחיש שבו אלו עליהם הם מדברים, ישלפו? אני לא. אלו לא גולשים בסליק, יורים אחת לשלש שנים,לא פוגעים ומצידי שיחזירו את הנשק שלהם. אני רוצה שמי שנושא נשק ידע מתי לשלוף, מתי לא לשלוף, וכשהוא יחליט לירות- יפגע במי שהתכוון ולא בבלתי מעורבים.
נושא הרמה הרצויה נמצא כרגע בליבון. בכל מקרה תדירות הביקורים במטווח והרמה הנדרשת תהינה יותר גבוהות מאשר כיום.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 19 יולי 2013, 21:04

יו"ר העמותה (הזמני) אמר את שלו.
אני רגוע.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי argra11 » 20 יולי 2013, 08:07

אני רגוע.

ואני לא (רגוע)

כרגע נראה לי שאני מעדיף את המדיניות של המשרד כמו שהיא...
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי pichinan » 20 יולי 2013, 14:12

argra11 כתב:
אני רגוע.

ואני לא (רגוע)

כרגע נראה לי שאני מעדיף את המדיניות של המשרד כמו שהיא...

+1
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד