קניית אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קניית אקדח
חבר שלי קיבל את האישור הנידרש לקניית אקדח
אני "שיחקתי" הרבה עם נשקים וקניתי את האקדח שהכי אהבתי
חברי אינו כמוני ורק בגלל המצב הבטחוני החליט לרכוש אחד לעצמו
לאיפה כדאי לי לקחת אותו?
אני חשבתי על מאיר רוט האם יש המלצות למקומות אחרים???? רק שלא יהיה רחוק מידי אני כיום גר בכפר תפוח
אני "שיחקתי" הרבה עם נשקים וקניתי את האקדח שהכי אהבתי
חברי אינו כמוני ורק בגלל המצב הבטחוני החליט לרכוש אחד לעצמו
לאיפה כדאי לי לקחת אותו?
אני חשבתי על מאיר רוט האם יש המלצות למקומות אחרים???? רק שלא יהיה רחוק מידי אני כיום גר בכפר תפוח
- סליקאי ארד

Re: קניית אקדח
מקומות מומלצים במרכז מבחינת יחס ללקוח, שירות, מוצרים איכותיים: בול ת"א, מאיר רוט ראשל"צ, מטווח העיר נתניה. את מרבית האקדחים שלי קניתי ממאיר רוט וממטווח העיר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אקדח אמור לשמש ברגעים הכי קשים של החיים.
שווה להרחיק עוד טיפה ולקבל את ההתאמה היותר טובה.
שווה להרחיק עוד טיפה ולקבל את ההתאמה היותר טובה.
- סליקאי זהב

בגלל המרחקים אני ממעט לסוע עם הרכב הפרטי שלי וברכב של העבודה אני מוגבל חדרה - גדרה
אם יש מקום מומלץ בטווח הזה אשמח לשמוע
אם יש מקום מומלץ בטווח הזה אשמח לשמוע
- סליקאי ארד

כל המקומות שהוזכרו נופלים בין חדרה לגדרה
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
שלום לכולם!
אני וחבר היינו במטווחי נתניה לפני חודשיים אולי פחות. כמובן בהמלצת הסליקאים ואחרים בשוק החופשי.
לצערי נתקלנו באדם (מוכר או אולי בעל תפקיד אחר) ואחר כך בעוד אחד... שאיך אגדיר אותם... לא מרוצים מהחיים באופן כללי. זילזלו בנו ברמה שהם יודעים הכל ואנחנו שואלים שאלות של מפגרים. אינני מדריך קליעה ואין ברשותי מטווח אבל אני נגד שנים רבות וחבר שלי קצין בכלל. מבינים דבר או שניים.. לא שנעלבתי, מה שנקרא כל אחד ורמת המשכל שלו. אבל ההרגשה שקיבלתי לא משהו.
בקיצור לשם אני לא חוזר וגם לאחרים לא ממליץ.
מה שכן: מאיר רוט(כל הנציגים) או להב (בחור בשם לירן, שאר הנציגים לא משהו). פה מקבלים שרות בסבלנות ותשובה לכל שאלה.
בברכת יום טוב
אני וחבר היינו במטווחי נתניה לפני חודשיים אולי פחות. כמובן בהמלצת הסליקאים ואחרים בשוק החופשי.
לצערי נתקלנו באדם (מוכר או אולי בעל תפקיד אחר) ואחר כך בעוד אחד... שאיך אגדיר אותם... לא מרוצים מהחיים באופן כללי. זילזלו בנו ברמה שהם יודעים הכל ואנחנו שואלים שאלות של מפגרים. אינני מדריך קליעה ואין ברשותי מטווח אבל אני נגד שנים רבות וחבר שלי קצין בכלל. מבינים דבר או שניים.. לא שנעלבתי, מה שנקרא כל אחד ורמת המשכל שלו. אבל ההרגשה שקיבלתי לא משהו.
בקיצור לשם אני לא חוזר וגם לאחרים לא ממליץ.
מה שכן: מאיר רוט(כל הנציגים) או להב (בחור בשם לירן, שאר הנציגים לא משהו). פה מקבלים שרות בסבלנות ותשובה לכל שאלה.
בברכת יום טוב
- סליקאי ארד

יש מטווח באשל השומרון באריאל
אומנם מבחר הכלים לא גדול כמו זה של החנויות הגדולות אבל השרות חם ואדיב והבעלים איש מיקצוע אמיתי .
כדי לבקר .
בנוסף מצטרף להמלצות על בול ת"א ומאיר רוט במטווח העיר אומנם תמיד קיבלתי שרות מעל ומעבר בעבר אבל לצערי לא פקדתי את המקום כבר הרבה זמן .
לגבי לה"ב בכל פעם שנכנסתי דרך הדלת ב14 שנים האחרונות הצטערתי על כך .
בכל פעם הם הבהירו לי במעשים "שנודניקים" כמוני שבסך הכל רוצים כלי יד שניה זול לא מענינים אותם ,לרבות פעם שאחד העובדים פשוט הסתובב והלך ונתן לי להמשיך לדבר לעצמי .
מצעתי שם גם צדיק בסדום אבל הרוב העובדים פשוט מתעלמים מלקוח שעומד חצי שעה ליד הדלפק וממשיכים לעיסקום החשוב יותר, אין ספק.
כאשר כבר מישהוא עושה טובה וניגש עלך זה בגישת "יאלה, מה אתה רוצה?" .
אומנם מבחר הכלים לא גדול כמו זה של החנויות הגדולות אבל השרות חם ואדיב והבעלים איש מיקצוע אמיתי .
כדי לבקר .
בנוסף מצטרף להמלצות על בול ת"א ומאיר רוט במטווח העיר אומנם תמיד קיבלתי שרות מעל ומעבר בעבר אבל לצערי לא פקדתי את המקום כבר הרבה זמן .
לגבי לה"ב בכל פעם שנכנסתי דרך הדלת ב14 שנים האחרונות הצטערתי על כך .
בכל פעם הם הבהירו לי במעשים "שנודניקים" כמוני שבסך הכל רוצים כלי יד שניה זול לא מענינים אותם ,לרבות פעם שאחד העובדים פשוט הסתובב והלך ונתן לי להמשיך לדבר לעצמי .
מצעתי שם גם צדיק בסדום אבל הרוב העובדים פשוט מתעלמים מלקוח שעומד חצי שעה ליד הדלפק וממשיכים לעיסקום החשוב יותר, אין ספק.
כאשר כבר מישהוא עושה טובה וניגש עלך זה בגישת "יאלה, מה אתה רוצה?" .
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד