החלפת SIG לGLOCK

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: החלפת SIG לGLOCK

על ידי spy » 08 יוני 2013, 20:56

מסכים לגמרי עם הכל (טוב, הדק חלק זה נחמד, אך אפשר להשאיר את הרגיל), למעט:
glock34 כתב:...
לא לשחרר מחלק עם האגודל הנגדית בגלוק (אם לא עם אגודל ימין אז עדיף משיכה לאחור של המחלק)...

אם הבנתי אותך נכון, אז אתה מתכוון שיורה ימני צריך לשחרר את עצר צינה עם אגודל ימין? זאת טעות בעיניי\ היות ושיטה זו מעלה את הסיכוי שבהחלפת מחסנית מהירה הצינה תשוחרר ע"י יד ימין לפני שיד שמאל השלימה את הכנסת המחסנית (יורה ימני, כן?). כך שיורה ימני צריך לשחרר את הצינה עם אדוגל שמאלי, יורה שמאלי - זה כבר מעט יותר מסובך, אולי עדיף "להשלים דריכה".
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי donduck » 08 יוני 2013, 21:14

זה בגלל שאתה מחליף מחסנית כשהאקדח רוצה - מחסנית ריקה, בית בליעה ריק, הפתעה גמורה.
הנכון הוא להחליף את המחסניות כשאתה רוצה/צריך ואז אין באמת שימוש לאותו מנוף מיותר.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 09 יוני 2013, 07:20

glock34 כתב:2. החלפת קונקטור ההדק ל 3.5 מקורי של גלוק עדיף פי 100 על כל חברה אחרת. אם אין ברירה גואוסט רוקט עובד בסדר.

מעניין אותי לשמוע מה הן החוויות שלך מהקונקטורים של GHOST.
לי יש GHOST ROCKET בגלוק בערך משנת 2005 ואני מאד מרוצה.
הייתה תקופה שנסיתי את בית ההדקים של LWD עם בורג אלן לכיוון ה-OVER TRAVEL. זה עבד מצויין אבל גיליתי שבמשך זמן לבורג יש נטיה "לזחול" אחורנית ולהשתחרר. בסופו של דבר החזרתי את בית ההדקים המקורי + הקונקטור של GHOST והם נמצאים בנשק עד היום.

לגבי ליטוש מערכת ההדק מה שנקרא 0.25$ TRIGGER JOB, מצאתי שהתועלת שולית ביותר. מצאתי שבסופו של דבר אחרי תקופת שימוש לא ארוכה החלקים מתאימים את עצמם אחד לשני ללא צורך בהתערבות. מה שאני עושה זה לשים טיפה גריז MOLY בין גשר ההדק לקונקטור ונותן לזמן לעשות את שלו.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 09 יוני 2013, 08:50

itamar כתב:הייתה תקופה שנסיתי את בית ההדקים של LWD עם בורג אלן לכיוון ה-OVER TRAVEL. זה עבד מצויין אבל גיליתי שבמשך זמן לבורג יש נטיה "לזחול" אחורנית ולהשתחרר. בסופו של דבר החזרתי את בית ההדקים המקורי + הקונקטור של GHOST והם נמצאים בנשק עד היום.

לוקטייט?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי GUSS » 09 יוני 2013, 10:54

ושהיה אדום.
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי itamar » 09 יוני 2013, 11:23

Webart כתב:
itamar כתב:הייתה תקופה שנסיתי את בית ההדקים של LWD עם בורג אלן לכיוון ה-OVER TRAVEL. זה עבד מצויין אבל גיליתי שבמשך זמן לבורג יש נטיה "לזחול" אחורנית ולהשתחרר. בסופו של דבר החזרתי את בית ההדקים המקורי + הקונקטור של GHOST והם נמצאים בנשק עד היום.

לוקטייט?

האמת שהמחשבה הזו עברה לי בראש, אבל לא ידעתי באיזה לוקטייט להשתמש ואם בכלל מתאים.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 10 יוני 2013, 09:38

לוקטייט תמיד מתאים, כמו Duct Tape, או לחילופין, כמו גריז (לדברי דורון30) לכל בעיה שיש.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי ליאור45 » 10 יוני 2013, 10:39

Webart כתב:לוקטייט תמיד מתאים, כמו Duct Tape, או לחילופין, כמו גריז (לדברי דורון30) לכל בעיה שיש.

תמונה

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glock34 » 10 יוני 2013, 16:19

ספיי,
כמו כל דבר בירי, אם תעשה אותו לא נכון ובצורה שאינה אחידה תעלה את הסיכויי לתקלות.
אכן לוקח זמן לביצוע אחיד אבל משתלם מבחינת תיזמון ההחלפה. שוב, אני מזכיר, זאת הדרך שלי ואני רק בגדר ממליץ. כל אחד הטוב בעינייו יעשה.
שיהיה בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 10 יוני 2013, 16:34

איתמר,
לגבי הקונקטור, אני לא אומר וכפי שראית כתבתי אם אין אפשרות למקורי אז גם רוקט עושה את העבודה.
אני יוצא מנקודת הנחה כזו שאם יורה מחליט לשפר את האקדח שלו, הוא כבר עבר לצד התחרותי שבעניין. (מדובר בשיפורי הדק ליטושים קומפנצטורים וכיו"ב)
לטעמי מניסיוני האישי עדיף קונקטור מקורי מלוטש ומגורז. לי זה מייצר אחידות לאורך כל סחיטת ההדק ונותן לי הרגשה קריספית בכל כדור יותר מהגואוסטרוקט. ליטוש, לא מחייב וכמו שאמרת במקרה שלך זה לא מועיל ולא מזיק. התחושה שלי בין הרוקט למקורי היא חוסר אחידות והרגשת גרירה בסחיטת ההדק.
ושוב, אין כל סייג משימוש בגואוסטרוקט, עושה את העבודה נאמנה. (גם לי יש אחד קשיש מאד) זה הכל עניין של העדפה והרגשה אישית.
לגבי הליטוש, אז כמו שכתבת .25 סנט ג'וב. בדיוק ככה! אם עושים את זה בעלות כזו כניראה שגם התוצאות יהיו בהתאם. קשה לי להאמין שבלעדי עזרה מכנית פד וחומרי פוליש אפשר יהיה להגיע לתוצאות של החלקת המתכת לרמות חיכוך נמוכות והרגשת אחידות לאורך כל סחיטת ההדק.
דרמל 70-80 דולר
פד 4-5 דולר
פליז פוליש 10-15 דולר
לא ממש .25 סנט, אבל נחוץ ביותר בכדיי לעשות את העבודה כמו שצריך. רצויי גם להקטין את העומס מקפיץ ההפלצג'ר להורדת חיכוך מקסימלית. קשה לי להאמין שיורה מנוסה לא יבחין באופן מיידי בשינויי די גדול בתחושת ההדק. (יכול מאד להיות שעדיין זה לא ממש ישנה לאותו יורה אבל בהחלט הוא ירגיש בהבדל)

שיהיה שבוע טוב.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד