אקדחי טאורוס

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: אקדחי טאורוס

על ידי itamar » 07 יולי 2013, 11:05

spy כתב:
glock34 כתב:...
1911 ממוצע נע בין 800 ל 1000 דולר לפני מס ומשלוח טאורוס אפשר גם ב 500 ל 600 ולכך יש סיבה. (ולא אין להם כנפיים או בייגל'ה מעל הראש)
...

האמת, שהסיבה המרכזית למחירים הגבוהים של 1911 בארה"ב היא אחת יחיחדה - מדובר בכלי שהוא ICON. נכון, כלי איכותי מאוד, אבל יש כלים איכותיים לא פחות במחירים יותר נמוכים.
וכמובן שעלות העבודה בברזיל מנוכה משמעותית מזאת שבארה"ב

בארה"ב המחירים לא גבוהים, בארה"ב המחירים נכונים ומתאימים לסוג המוצר. גלוק עולה בארה"ב 400-500$, 1911 איכותי עולה $1000 וצפונה.
השוק הוא שוק אמיתי ופתוח, יש הצע אמיתי, יש ביקוש אמיתי ונישה לכל מוצר. החל מרובי מוסקט על אבק שריפה שחור, עבור דרך כלי נשק מודרנים וכלה במקלעים וארטילריה.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי gidimetz » 12 יולי 2013, 15:49

יגאל שלום!
לא אלאה אותך בסיפורי חלקים.ומתכת.והדקים וכ'ד.כי אינני מבין בזה וממרומי גילי כנראה גם לא אספיק ללמוד .ואינני רוצה ללמוד!
אומר לך בפשטות ולעניין. היו לי שני אקדחי טאורוס הראשון היה ה-24/27
השני היה הסלים.
שניהם אקדחים מעולים.ואני מוכר כאחד ששופך תחמושת במטווחים. והרבה!!!!!!.לא היה לאף אחד מהם אפילו בעייה אחת של מעצור.גם לא בירי חימוש מוגבר!!
אבל וזה אבל אחד גדול!!
אתה חייב כמו בכל אקדח שאתה קונה,לקחת אותו לחוש ולנסות אותו במטווח.אני ממליץ על הגברים של רתע.המקצוענות שלהם.והיחס שלהם. הוא שם דבר!(!אני אגב תושב הגליל הצפוני מערבי ואני אובייקטיבי לחלוטין!!)
אני לא אהבתי דבר אחד באקדחים.. זה מרחק "ההליכה "של ההדק.כלומר הלחיצה היא מאוד ארוכה.עד לירי עצמו.אבל גם זה תוך כדי אימון הפך למשהו לא רלוונטי בכלל!אם כי לא אהבתי.
שוב..אינני מומחה לכל מה שנכתב כאן עד עכשיו ואינני שוחה בכל הנושא הטכני והחלקים וה....מחיר מול מחיר.האקדח מעולה!!!!אגב אני מתעניין כעת בטאורוס תופי"הג'אדג'.באורך קנה של שישה אינץ'.ואם לא תהיה בעייה של חימוש "גרגירים" כלומר תחמיש צייד להגנה עצמית.אני רוכש אותו.למרות מימדי ידי הקטנות.וזה מנסיון שהיה לי עם קולט פייטון קנה שישה אינטש.בקוטר 357! שהיה "האקדח" הנפלא ביותר שהיה לי......ואילולא הייתה לי בעייה לשאת אותו תוך כדי תפקיד במשטרה.הייתי עושה בו שימוש עד היום. למרות מימדיו . ומימדי הזעירים. :מטר על מטר(ברוחב זה בגלל הכרס)
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי glock34 » 12 יולי 2013, 17:32

פעם גם חשבו שבראטה זה נשק טוב אז מה?
איכות הטאורוס ירודה משמעותית לאומת המתחרים בשוק ולכן גם המחיר.
קח את הג'אג' כיוצא דופן ובכלל אקדחי ריוולוור שלהם, המנגנון פשוט יותר באקדחים אלו ולכן הסיכויי לתקלות קטן יותר (זה לא שלא ראיתי ג'אג' מתפרק במטווח אבל...) לאומת 1911 או פולימרים למינייהם.
אם זו היתה רק דעתי הייתי כותב לדעתי, זו עובדה קיימת. אני לא אמליץ לבחור שצריך לקנות נשק אחד להגנה עצמית או עבודה לרכוש אקדח שנויי במחלוקת על טיבו אלא אפנה אותו למשהו יותר בטוח.
בארה"ב אין בעיה, קנית, לא אהבת, תמכור ותקנה חדש תוך יום אם אתה רוצה או שתשאיר לך למזכרת או משקולת לניירת במשרד. (כי על טאורוס משומש לא תקבל יותר מ 150$)
בארץ הסיפור שונה, ומותנה בפרוצדורה והתעללות שהופכת את המצב למסובך יותר. (לצערי ממה שאני מבין פה)
שיהיה בהצלחה, ושלא נזדקק לשימוש בהם. (רק ספורטיבי אם אפשר)
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי יריב11 » 13 יולי 2013, 09:07

gidimetz כתב: וה....מחיר מול מחיר.האקדח מעולה!!!!אגב אני מתעניין כעת בטאורוס תופי"הג'אדג'.באורך קנה של שישה אינץ'.ואם לא תהיה בעייה של חימוש "גרגירים" כלומר תחמיש צייד להגנה עצמית.אני רוכש אותו.למרות מימדי ידי הקטנות.וזה מנסיון שהיה לי עם קולט פייטון קנה שישה אינטש.בקוטר 357! שהיה "האקדח" הנפלא ביותר שהיה לי......ואילולא הייתה לי בעייה לשאת אותו תוך כדי תפקיד במשטרה.הייתי עושה בו שימוש עד היום. למרות מימדיו . ומימדי הזעירים. :מטר על מטר(ברוחב זה בגלל הכרס)

אהבתי את האופטימיות, איזו תחמושת אתה תירה בג'אדג' החדש שלך?
45Colt או 0.410? אלא אם אתה מתכוון לבקש שיביאו לך עם האקדח כמות מספקת של תחמושת, לא נראה לי שתמצא בארץ הרבה תחמושת מסוג 0.410 (אולי נשאר קצת מהתקופה שהיה צייד אבל בטח לא יותר מדי) לגבי ה0.45 colt כנראה שבארץ לא תמצא.
בכל מקרה בהצלחה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי yotamravid » 13 יולי 2013, 15:04

יריב כותב
45Colt או 0.410? אלא אם אתה מתכוון לבקש שיביאו לך עם האקדח כמות מספקת של תחמושת, לא נראה לי שתמצא בארץ הרבה תחמושת מסוג 0.410 (אולי נשאר קצת מהתקופה שהיה צייד אבל בטח לא יותר מדי) לגבי ה0.45 colt כנראה שבארץ לא תמצא.
בכל מקרה בהצלחה

יריב כיוון שגידי ידידי /שכני וחברי למקלדת הוותיק בעניינים הנ'ל. ידע שתהיה תגובה כנ'ל. הוא כתב מראש.....אם תהיה תחמושת להשגה. מהסוג הנ'ל.
פרט לזה תמיד אפשר להשיג או להזמין דרך סוחר מורשה.ומנסיון שלנו זה בר ביצוע.נכון זה מייקר את העניין מאוד מאוד. אבל "משוגעים לעניין" כמונו לא מוותרים בגלל זה
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 13 יולי 2013, 19:42

yotamravid כתב:יריב כותב
בכל מקרה בהצלחה

יריב כיוון שגידי ידידי /שכני וחברי למקלדת הוותיק בעניינים הנ'ל. ידע שתהיה תגובה כנ'ל. הוא כתב מראש.....אם תהיה תחמושת להשגה. מהסוג הנ'ל.
פרט לזה תמיד אפשר להשיג או להזמין דרך סוחר מורשה.ומנסיון שלנו זה בר ביצוע.נכון זה מייקר את העניין מאוד מאוד. אבל "משוגעים לעניין" כמונו לא מוותרים בגלל זה

הכל בר ביצוע.
אני מכיר כמה משוגעים לדבר שמחזיקים נשר המדבר ב-0.5 ועושים שמיניות באויר כדי להשיג כמה כדורים במחיר מופקע כדי שיוכלו לחדש איתו רשיון.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד