אין קבלת קהל, העובדת בחופשת לידה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אין קבלת קהל, העובדת בחופשת לידה
ליאור45 כתב:למעט דיונים אנו נוטים לתלות את יהבנו על זולתנו. כל הצלחה של העמותה בבלימת הגזירות החלות על האוכלוסייה שלנו תהיה מבורכת אך לא מובנת מאליה. מומלץ להצטרף לעמותה ולצרף. כי מלבדה רק מניין הרוגים שיעלה על שיעור קורבנות במלחמת השחרור יגרום לקריאה המונית לחמש את הציבור ולהרחיב את ענף הקליעה.
ליאור, אני מסכים איתך.
מצד שני כמו שאתה יודע, היכולת של העמותה למשוך אליה עוד חברים נמדדת בתועלת שהיא מביאה ובהרבה עשיה למען חבריה.
המקרה הזה היה יכול להיות מקרה קלאסי לטיפול על ידי העמותה, לצערי לא ראיתי אף אחד מסתער בחרוף נפש על היעד. יכול להיות שעשו ואני לא יודע, אבל מישהו אמר פעם שצדק צריך גם שיראה ולא רק שיעשה.
ובאמת שאין פה שום דבר הזוי או חריג. אני מסתכל ימינה ושמאלה על עמותות מסביב ורואה מה הן עושות למען האוכלוסיה שאותה הן מייצגות. אם זה בצלם שעושה את המוות לצה"ל והממשלה על כל שטות, אם זה עמותת בצדק, אור ירוק וכו וכו וכו..
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שימו לב מה קרה כאן:
פותח השרשור שמע משהו ברדיו. העלה את הבעיה לסליק, ומאז כל אחד מביע דעתו על רמת השירות של המשרד לבטחון פנים.
האם מישהו יודע מה המצב כרגע: האם הבעיה קיימת או נפתרה?
כיו"ר העמותה, אני מוכן ורוצה להתגייס ולעזור, אך אני חייב לדעת מה המצב כרגע לפני שאני תוקף את המשרד.
פותח השרשור שמע משהו ברדיו. העלה את הבעיה לסליק, ומאז כל אחד מביע דעתו על רמת השירות של המשרד לבטחון פנים.
כיו"ר העמותה, אני מוכן ורוצה להתגייס ולעזור, אך אני חייב לדעת מה המצב כרגע לפני שאני תוקף את המשרד.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
ramdishon כתב:שימו לב מה קרה כאן:
קל מאד לבדוק.
תנסה לקבוע תור למשרד בירושלים ותראה באיזו תגובה אתה נתקל.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

בס"ד
העיצומים ברחבי הארץ הופסקו.
הבעיה שעלתה פה היא שבזמן שהיו עיצומים לא שמענו את העמותה.
העיצומים ברחבי הארץ הופסקו.
הבעיה שעלתה פה היא שבזמן שהיו עיצומים לא שמענו את העמותה.
ירון
_ _ _
"עדיף עורך דין גרוע מקברן מצויין"
_ _ _
העמותה פועלת, אבל לא במוד של "לרוץ לספר לחבר'ה". לא כל דבר ניתן לפרסם.
מה אתה מצפה מהעמותה לעשות במקרה של עיצומי עובדים? זה אחד המקרים שכגוף חיצוני עדיף לו להמתין ולשתוק (לדעת הנהלת העמותה, לפחות).
מה אתה מצפה מהעמותה לעשות במקרה של עיצומי עובדים? זה אחד המקרים שכגוף חיצוני עדיף לו להמתין ולשתוק (לדעת הנהלת העמותה, לפחות).
רם
בס"ד
אם עשיתם דברים בקשר לעניינים המדוברים אז מעולה, אבל כמו שאמרו פה:
בכל מקרה, במצב כזה אני מצפה לשמוע על העמותה.
לדוגמא: ראיון באחד העיתונים היומיים / באחד מערוצי החדשות / ברדיו / באתר אינטרנט עם אחד מראשי העמותה שקורא לפתירת העניין במהירות ומציע למבט"פ כלים להתמודדות.
אני הצטרפתי לעמותה בשביל לייצר איזשהו כלי שיכול ליצור לחץ ציבורי במקרים הרלוונטים, כרגע, אני לא מרגיש שזה קורה.
ramdishon כתב:העמותה פועלת, אבל לא במוד של "לרוץ לספר לחבר'ה". לא כל דבר ניתן לפרסם.
אם עשיתם דברים בקשר לעניינים המדוברים אז מעולה, אבל כמו שאמרו פה:
itamar כתב:היכולת של העמותה למשוך אליה עוד חברים נמדדת בתועלת שהיא מביאה ובהרבה עשיה למען חבריה.
המקרה הזה היה יכול להיות מקרה קלאסי לטיפול על ידי העמותה, לצערי לא ראיתי אף אחד מסתער בחרוף נפש על היעד. יכול להיות שעשו ואני לא יודע, אבל מישהו אמר פעם שצדק צריך גם שיראה ולא רק שיעשה.
ובאמת שאין פה שום דבר הזוי או חריג. אני מסתכל ימינה ושמאלה על עמותות מסביב ורואה מה הן עושות למען האוכלוסיה שאותה הן מייצגות. אם זה בצלם שעושה את המוות לצה"ל והממשלה על כל שטות, אם זה עמותת בצדק, אור ירוק וכו וכו וכו..
א.
בכל מקרה, במצב כזה אני מצפה לשמוע על העמותה.
לדוגמא: ראיון באחד העיתונים היומיים / באחד מערוצי החדשות / ברדיו / באתר אינטרנט עם אחד מראשי העמותה שקורא לפתירת העניין במהירות ומציע למבט"פ כלים להתמודדות.
אני הצטרפתי לעמותה בשביל לייצר איזשהו כלי שיכול ליצור לחץ ציבורי במקרים הרלוונטים, כרגע, אני לא מרגיש שזה קורה.
ירון
_ _ _
_ _ _
אני מבקש להבהיר מספר נקודות:
1. ראו את מטרות העמותה באתר העמותה. אין במטרות רמז לפתרון סכסוכי עבודה במשרד ממשלתי.
2. והיה ונתערב, לאיזה שירות אתה מצפה לאחר מכן כחבר העמותה מפקידי הרישוי, לאחר שהתערבת בסכסוך לא שלך ולטובת הצד השני (זה מה שמשתמע מדבריך)?
3. לגבי ראיונות באמצעי התקשורת- הנושא בקושיי עלה לעיתונות. אתה מאמין שעיתונאי יקדיש זמן איכות או מקום איכותי בעיתונו לנושא זה? יש קושי רב לעניין עיתונאים אפילו בנושאים הרבה יותר מענינים.
4. לאיתמר: זה הנושא שבגינו היית מסתער בחירוף נפש? שביתה של מספר ימים? היית מסכן את הרשיון שלך על זה?
חברים, הכניסו דברים לפרופורציה. כאחד שעבר סכסוכי עבודה בקרירה המקצועית שלו, אני יכול לומר שבמקרה זה טוב עשתה הנהלת העמותה כשהחליטה לא להתערב.
1. ראו את מטרות העמותה באתר העמותה. אין במטרות רמז לפתרון סכסוכי עבודה במשרד ממשלתי.
2. והיה ונתערב, לאיזה שירות אתה מצפה לאחר מכן כחבר העמותה מפקידי הרישוי, לאחר שהתערבת בסכסוך לא שלך ולטובת הצד השני (זה מה שמשתמע מדבריך)?
3. לגבי ראיונות באמצעי התקשורת- הנושא בקושיי עלה לעיתונות. אתה מאמין שעיתונאי יקדיש זמן איכות או מקום איכותי בעיתונו לנושא זה? יש קושי רב לעניין עיתונאים אפילו בנושאים הרבה יותר מענינים.
4. לאיתמר: זה הנושא שבגינו היית מסתער בחירוף נפש? שביתה של מספר ימים? היית מסכן את הרשיון שלך על זה?
חברים, הכניסו דברים לפרופורציה. כאחד שעבר סכסוכי עבודה בקרירה המקצועית שלו, אני יכול לומר שבמקרה זה טוב עשתה הנהלת העמותה כשהחליטה לא להתערב.
רם
ramdishon כתב:4. לאיתמר: זה הנושא שבגינו היית מסתער בחירוף נפש? שביתה של מספר ימים? היית מסכן את הרשיון שלך על זה?חברים, הכניסו דברים לפרופורציה. כאחד שעבר סכסוכי עבודה בקרירה המקצועית שלו, אני יכול לומר שבמקרה זה טוב עשתה הנהלת העמותה כשהחליטה לא להתערב.
אם כך חשוב שבראש העמותה יכהנו אנשים שאין להם רשיון נשק כך שבעימותים עם הרשויות אי אפשר יהיה להפעיל עליהם לחץ כי לא יהיה להם מה להפסיד.
אם לא הבנת עד עכשיו, לעמוד בראש עמותה שמתעמתת עם רשויות השילטון זה לא בדיוק פיקניק, וזה לא משנה אם זו עמותה בנושא של טוהר השלטון, יוקר המחיה, זכויות מיעוטים וכו'.
תאמין לי שברגע שתופיע להם על הרדאר הם יחפשו אותך ויעשו הכל כדי למרר לך את החיים - עד שתצבור מספיק כח שהם לא ירצו להתעסק איתך.
אם אתה לא מוכן לזה, אז כנראה שמקומך לא שם וכנראה שגם כל העמותה הזו מיותרת.
נראה לך שאת "בצלם" אוהבים? נראה לך שהם הגיעו לאן שהגיעו על זרי שושנים? תאמין לי שהפעילים של העמותה הזו אכלו הרבה חרא עד שהם הגיעו למצב שהצבא והממשלה רועדים מהם.
ולשאלתך, כן אם אתה רוצה להראות ולהשמע אתה צריך להיות ולהגיב בכל אירוע שנוגע לכלל הציבור שהעמותה שלך מייצגת . על אחת כמה וכמה חשוב להגיב באירועים קטנים כאלה, בדיוק כדי להופיע לרשויות על מסך הרדאר, שכשהם יבואו לדון בגזירות הגדולות הם יקחו אותך בחשבון ותהיה גורם משמעותי שישפיע על ההחלטות שלהם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

עד לרגע זה, איש מאלו שכנויים בסליק הוא גם שמם, טרם הצטרף לעמותה.
מאד קל ונוח לשבת בחוץ ולמתוח ביקורת.
בואו תצטרפו, תתמודדו בבחירות עלתפקידים, ותראו את יכולתכם מבפנים!
מאד קל ונוח לשבת בחוץ ולמתוח ביקורת.
בואו תצטרפו, תתמודדו בבחירות עלתפקידים, ותראו את יכולתכם מבפנים!
רם
ירון כתב: "בכל מקרה, במצב כזה אני מצפה לשמוע על העמותה."
ובכן גם לי יש "ציפיות":
- ציפיתי שמתוך 120,000 בעלי רישיונות יצטרפו לעמותה לפחות 10%, אז ציפיתי.
- ציפיתי שכל הסוחרים, שטרחו לזמן אותי לישיבה מיוחדת בנושא, יצטרפו, אז ציפיתי.
- ציפיתי שכל בעלי המטווחים יצטרפו לעמותה, אז ציפיתי.
- ציפיתי שכל מדריכי הקליעה יצטרפו כגוף אחד לעמותה, אז ציפיתי.
כפי שאתה רואה, אני מלא בציפיות שלא מתממשות.
אבל בינתיים, עד ש(אולי) הן יתממשו, עשיתי (יחד עם עוד חברים בוועד העמותה) את הדברים הבאים:
- הלכתי לישיבת ועדת פנים של הכנסת והבעתי את דעתי בצורה חריפה.
- נפגשתי עם ראש חטיבת האבטחה במשטרה וסיכמתי איתו דברים מסוימים.
- נפגשתי עם ח"כ דוד צור וקיבלתי את תמיכתו בעמותה.
- נפגשתי עם ראש אגף הרישוי והגעתי עימו להסכמות מסויימות.
- בין לבין, התראיינתי לטלוויזיה ולעיתונות הכתובה.
ומה אתה עשית ירון כל הזמן הזה?
אני "מצפה" שתספר לי רק על דבר אחד....
ליאור נדיבי
מזכיר (זמני) של העמותה
ובכן גם לי יש "ציפיות":
- ציפיתי שמתוך 120,000 בעלי רישיונות יצטרפו לעמותה לפחות 10%, אז ציפיתי.
- ציפיתי שכל הסוחרים, שטרחו לזמן אותי לישיבה מיוחדת בנושא, יצטרפו, אז ציפיתי.
- ציפיתי שכל בעלי המטווחים יצטרפו לעמותה, אז ציפיתי.
- ציפיתי שכל מדריכי הקליעה יצטרפו כגוף אחד לעמותה, אז ציפיתי.
כפי שאתה רואה, אני מלא בציפיות שלא מתממשות.
אבל בינתיים, עד ש(אולי) הן יתממשו, עשיתי (יחד עם עוד חברים בוועד העמותה) את הדברים הבאים:
- הלכתי לישיבת ועדת פנים של הכנסת והבעתי את דעתי בצורה חריפה.
- נפגשתי עם ראש חטיבת האבטחה במשטרה וסיכמתי איתו דברים מסוימים.
- נפגשתי עם ח"כ דוד צור וקיבלתי את תמיכתו בעמותה.
- נפגשתי עם ראש אגף הרישוי והגעתי עימו להסכמות מסויימות.
- בין לבין, התראיינתי לטלוויזיה ולעיתונות הכתובה.
ומה אתה עשית ירון כל הזמן הזה?
אני "מצפה" שתספר לי רק על דבר אחד....
ליאור נדיבי
מזכיר (זמני) של העמותה
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
יאללה בואו נוציא את הכעס שלנו על ראשי העמותה.
הרי בשביל זה הם התנדבו - כמו טמפון לספוג !
מה לא ככה ?
הרי בשביל זה הם התנדבו - כמו טמפון לספוג !
מה לא ככה ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
בס"ד
1. אף אחד לא מוציא את הכעס שלו על אף אחד.
2. אין לי שום טענה כאילו העמותה לא פעילה, אני בטוח שראשי העמותה עושים את מה שהם מאמינים שנכון לעשות, וראוי לציין אותם לחיוב על הקמת העמותה.
3. אני עשיתי את המצופה ממני והצטרפתי לעמותה.
4. ליאור, בניגוד אליך שאין לך מה לצפות מאנשים אחרים, אני חבר בעמותה ומותר לי לצפות ממנה לפעול כך או אחרת.
5. מותר לי לחשוב אחרת מראשי העמותה ולטעון שהעמותה לא מספיק "אקטיבית" לטעמי, ואני אביע את דעתי כשיתקיים כנס וכשיתקיימו בחירות לעמותה.
בכל מקרה, אין פה שום כוונה לתקוף אישית מישהו מהפועלים והפעילים ואין סיבה לקחת את הדברים בצורה אישית.
2. אין לי שום טענה כאילו העמותה לא פעילה, אני בטוח שראשי העמותה עושים את מה שהם מאמינים שנכון לעשות, וראוי לציין אותם לחיוב על הקמת העמותה.
4. ליאור, בניגוד אליך שאין לך מה לצפות מאנשים אחרים, אני חבר בעמותה ומותר לי לצפות ממנה לפעול כך או אחרת.
5. מותר לי לחשוב אחרת מראשי העמותה ולטעון שהעמותה לא מספיק "אקטיבית" לטעמי, ואני אביע את דעתי כשיתקיים כנס וכשיתקיימו בחירות לעמותה.
בכל מקרה, אין פה שום כוונה לתקוף אישית מישהו מהפועלים והפעילים ואין סיבה לקחת את הדברים בצורה אישית.
ירון
_ _ _
_ _ _
yaron_gold כתב:בס"ד
אני אצטט שני משפטים של מנהל שעבדתי אצלו:
1. אני לא צריך יועצים, אני צריך אנשי מעשה
2. אם אתה לא עוזר, לפחות אל תפריע!
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
בס"ד
מה אתה צריך שאני אעשה?
afss כתב:
מה אתה צריך שאני אעשה?
ירון
_ _ _
_ _ _
yaron_gold כתב:בס"דafss כתב:
מה אתה צריך שאני אעשה?
כרגע אנחנו צריכים גיוס, גיוס, גיוס!
1. גיוס של חברים - ברמה אישית, ע"י הפצת המידע במטווחים, חנויות נשק, אירועי ירי וכד'.
2. גיוס של גופים עיסקיים - כרגע מדובר על סוחרי נשק ובעלי מטווחים. מהם אנחנו מבקשים שני
דברים:
א. הצטרפות ברמה האישית, שלהם ושל עובדיהם.
ב. ע"פ רצונם הטוב והחופשי בלבד, מתן הטבות לחברי העמותה הרשומים.
ג. תרומה, ככל אשר ידבנו ליבם.
אם תוכל לגשת לגופים כאלה, קרוב למקום מגוריך/עבודתך ולגייס אותם לטובת העמותה, תסייע לנו מאד.
מידע שיעזור לך:
1. כל המידע לגבי העמותה מופיע באתר הבית שלה. מי שנכנס לשם, שלא יעצור בדף הראשון אלא "ישוטט" בין כל הדפים (כולל הלינקים שמופיעים בצדדים)
2. טופס ופרטי הצטרפות מופיעים באתר בדף "להצטרפות".
3. מידע שוטף, ככל שניתן, מועבר באמצעות דף הפייסבוק שלנו.
4. כל גוף שייתן הטבה/תרומה, יזכה לפירסום בדף שלנו ויוכל לפרסם דרכו גם באופן אישי.
תרומות יש לשלוח לגזבר או ליו"ר העמותה
בהטבות יש לעדכן אותי, דרך הודעה פרטית, ואני אפרסם בדף הפייסבוק.
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד