אהרונוביץ': מי שירצה רישיון לנשק יחויב בבדיקת רופא ופסיכולוג
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: אהרונוביץ': מי שירצה רישיון לנשק יחויב בבדיקת רופא ופסיכ
Cybrosh כתב:גם אני מסכים עם כל מה שנכתב פה ע"י גיא, אבל כולנו שוכחים שפה זה לא אירופה/קנדה. המשרד לבטחון פנים כבר ניסה בעבר לחקות מודלים של מדינות אחרות - זה לא עובד.
אני לא מבין מה הקטע הזה של "פה זה לא אירופה או קנדה".
אתה טוען ששם האנשים פחות פסיכיים מאשר פה?
לדעתי הרבה פחות מאשר שם, והציבור הרבה יותר ממושמע וכנוע.
פשוט כל כך התרגלנו שדופקים אותנו מכל הכיוונים, שאנחנו כבר מחפשים סיבות להצדיק את הממשלה. הזוי...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אני אמנם לא רופא או פסיכולוג, אבל לדעתי בכדי לתקל בעיה מראש צריך לבחון את אחוזי הכישלון הגבוהים ביותר ביחס למקרי העבר.
הרי ידוע לכולם כי בצה"ל אחוז החיילים שברשותם כלי נשק גבוה ולא כל חייל (מבלי להיכנס לתפקידים) היה עומד בבדיקת כשירות (רפואית או פסיכולוגית) ולמרות זאת אחוז הכישלון זעום יחסית לחברות השמירה והנשק האירגוני.
לדעתי, על רוב החיילים בגיל 18 עד 21 לא יושבת אחריות כלכלית של ניהול תא משפחתי והלחצים מול הרשויות או הבנקים בארץ. על פי הנלמד מהמקרים שקרו לאחרונה בהם היו שותפים שומרים חמושים, אפשר לראות דפוס די קבוע של תסבוכות מהסוגים הנ"ל ולכן אולי כדאי להכניס כפקטור בדיקה מסוג כזה ובכך לצמצם את אחוז הכישלון.
אין בכוונתי לומר כאן כי הזכאים לכלי נשק יהיו בעלי הון (שהרי לא יעבדו כשומרים חמושים), אלא אנשים בעלי איזון כלכלי ודרך התנהלות נכונה. בדיוק כמו זו שצריך כל בעל כלי נשק.
בדרך כלל בכדי להגיע למצב סופני צריך לעשות כמה צעדים בלתי אחראיים או שגויים בדרך ההתנהלות היום יומית. וכמובן שאחריות הניתנת לנושא נשק אירגוני היא גדולה על אדם שלא יכול לנהל את חייו היום יומיים באיזון.
זו רק נקודת המבט האישית שלי, לא הייתי רוצה לקרוא שוב על איזה רצח שבוצע על רקע כלכלי ושוב יעלה לכותרות את הנושא בפן השלילי ובכך ייתן לגיטימציה לכל מיני גופים להכות בכל כוחם על שאר אוכלוסיית בעלי הנשקים.(מבלי לעשות את ההפרדה)
שיהיה שבוע טוב.
הרי ידוע לכולם כי בצה"ל אחוז החיילים שברשותם כלי נשק גבוה ולא כל חייל (מבלי להיכנס לתפקידים) היה עומד בבדיקת כשירות (רפואית או פסיכולוגית) ולמרות זאת אחוז הכישלון זעום יחסית לחברות השמירה והנשק האירגוני.
לדעתי, על רוב החיילים בגיל 18 עד 21 לא יושבת אחריות כלכלית של ניהול תא משפחתי והלחצים מול הרשויות או הבנקים בארץ. על פי הנלמד מהמקרים שקרו לאחרונה בהם היו שותפים שומרים חמושים, אפשר לראות דפוס די קבוע של תסבוכות מהסוגים הנ"ל ולכן אולי כדאי להכניס כפקטור בדיקה מסוג כזה ובכך לצמצם את אחוז הכישלון.
אין בכוונתי לומר כאן כי הזכאים לכלי נשק יהיו בעלי הון (שהרי לא יעבדו כשומרים חמושים), אלא אנשים בעלי איזון כלכלי ודרך התנהלות נכונה. בדיוק כמו זו שצריך כל בעל כלי נשק.
בדרך כלל בכדי להגיע למצב סופני צריך לעשות כמה צעדים בלתי אחראיים או שגויים בדרך ההתנהלות היום יומית. וכמובן שאחריות הניתנת לנושא נשק אירגוני היא גדולה על אדם שלא יכול לנהל את חייו היום יומיים באיזון.
זו רק נקודת המבט האישית שלי, לא הייתי רוצה לקרוא שוב על איזה רצח שבוצע על רקע כלכלי ושוב יעלה לכותרות את הנושא בפן השלילי ובכך ייתן לגיטימציה לכל מיני גופים להכות בכל כוחם על שאר אוכלוסיית בעלי הנשקים.(מבלי לעשות את ההפרדה)
שיהיה שבוע טוב.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

ולכל אלו הטוענים כי "פה זה לא אירופה או ארה"ב", ישנם הרבה קונספטים מיובאים מחו"ל שעובדים לא רע בארץ (והלוואי שהיה לי חלק בהם), אז לא הייתי ממהר לשלול יבוא רעיונות מחו"ל כל כך מהר.
שימו לב כמה מהר הם מאמצים רעיונות כחול לבן. החוכמה היא ללמוד ממי שטוב. לא בכדי נשלחים לישראל חיילי ארה"ב מהשורה הראשונה ללמוד ולקבל רעיונות חדשים ולהשרישם בתוך יחידות העילית שלהם.
אז כמו שהם יכולים ללמוד מאיתנו, ככה אנחנו יכולים ללמוד מהם. (למה לא?)
"מכל מלמדי השכלתי"
שימו לב כמה מהר הם מאמצים רעיונות כחול לבן. החוכמה היא ללמוד ממי שטוב. לא בכדי נשלחים לישראל חיילי ארה"ב מהשורה הראשונה ללמוד ולקבל רעיונות חדשים ולהשרישם בתוך יחידות העילית שלהם.
אז כמו שהם יכולים ללמוד מאיתנו, ככה אנחנו יכולים ללמוד מהם. (למה לא?)
"מכל מלמדי השכלתי"
- סליקאי זהב

לגבי הנשק משום מה המדינה שלנו יודעת לאמץ "דגם אירופה" בעיקר בהגבלות. רוצים אירופה? למה לא ללמוד מפינלנד או שוויץ, למה ללמוד דווקא מבריטניה? הא, כי שם הנשק אסור.
רוצים רעיון מאירופה\חו"ל?
אני מבקש רעיון לאפשר RELOADING בארץ. ובבקשה לא לכתוב לי שאני אזרח שומר חוק אמכור תחמושת שאני יכול ליצר לגורמים עברינים\טרוריסטים. לא מצחיק. וגם בבקשה לא לכתוב שגורמים פליליים יקנו מכונה כזאת- גם לא מצחיק... רוצים עוד רעיון- אני מבקש לאפשר נושא של "רובי בעלי קוטר צבאי" לרכישה ע"י אזרחי שומרי חוק. למה? בשביל ספורט, כי סתם בא לי בלי תחרויות לירות במטווח 150 כדור של 5.56 בסוף שבוע, כי אני נהנה לבצע פגיעות במטרה מבנצ"רסט, יש אנשים שעושים קיאקים- אני יורה במטרה מקרטון.
אני מבקש רעיון של יבוא חלקים ומכירה של חלקי חילוף בלי שטויות של רשיון יבוא- אני רוצה שיהיה לי קפיצים,פינים, שן חולצת, שן פולטת וכו- למה אני צריך את זה? זכויות קניין.
אני מבקש רעיון לאפשר RELOADING בארץ. ובבקשה לא לכתוב לי שאני אזרח שומר חוק אמכור תחמושת שאני יכול ליצר לגורמים עברינים\טרוריסטים. לא מצחיק. וגם בבקשה לא לכתוב שגורמים פליליים יקנו מכונה כזאת- גם לא מצחיק... רוצים עוד רעיון- אני מבקש לאפשר נושא של "רובי בעלי קוטר צבאי" לרכישה ע"י אזרחי שומרי חוק. למה? בשביל ספורט, כי סתם בא לי בלי תחרויות לירות במטווח 150 כדור של 5.56 בסוף שבוע, כי אני נהנה לבצע פגיעות במטרה מבנצ"רסט, יש אנשים שעושים קיאקים- אני יורה במטרה מקרטון.
אני מבקש רעיון של יבוא חלקים ומכירה של חלקי חילוף בלי שטויות של רשיון יבוא- אני רוצה שיהיה לי קפיצים,פינים, שן חולצת, שן פולטת וכו- למה אני צריך את זה? זכויות קניין.
- סליקאי זהב

אינכם חושבים שדי עם השרשור הזה?
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
למה? דווקא רעיונות של סימון מאד לרוחי
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

כל עבריין שאינו שומר חוק יכול להשיג את כל אלו בלי כל קשר לכמה זה חוקי או לא.
RELOADING אכן דבר נהדר העוזר ליורה התחרותי למקסם את יכולותיו בשילוב אופטימלי של אבקה ומשקל קליע ביחס לקפיצי האקדח של אותו מתחרה.
לגבי מכירה, גם במדינות המתירות הכל בתחום הנשק מחירת תחמושת תוצרת בית אסורה בהחלט ומיד עוברים שוב למעגל הלא חוקי.
למי ולמה שיהיה איכפת אם תביא קפיצים הדקים כוונות או כל אביזר שאין עליו מספר סידורי.(לא ברור לי למה יש בעיה עם זה וצריך רישיונות מיוחדים)
לגבי רוס"רים אני נוטה להסכים אבל למי יש זכות לדבר כאשר לכל ילד בן 18 (כמעט) בארץ יש אחד.
בארה"ב לא נותנים לילדים להסתובב עם נשק ברחובות (וגם לא לחיילים) חל איסור חמור ביותר על נשיאה גלויה או מוסתרת של כלי נשק הנחשב לרובה. לקבל רישיון כזה הוא בגדר זמני בלבד לעבודות ספציפיות ויש לדווח מחדש בכל פעם.
גם לי קשה להבין מדוע צריך אדם מן השורה M16 אבל...
ואתה יודע זה לא הכל או כלום, אפשר לקבל חלק מהרעיונות ולדחות את הלא רצויים.
יום טוב.
RELOADING אכן דבר נהדר העוזר ליורה התחרותי למקסם את יכולותיו בשילוב אופטימלי של אבקה ומשקל קליע ביחס לקפיצי האקדח של אותו מתחרה.
לגבי מכירה, גם במדינות המתירות הכל בתחום הנשק מחירת תחמושת תוצרת בית אסורה בהחלט ומיד עוברים שוב למעגל הלא חוקי.
למי ולמה שיהיה איכפת אם תביא קפיצים הדקים כוונות או כל אביזר שאין עליו מספר סידורי.(לא ברור לי למה יש בעיה עם זה וצריך רישיונות מיוחדים)
לגבי רוס"רים אני נוטה להסכים אבל למי יש זכות לדבר כאשר לכל ילד בן 18 (כמעט) בארץ יש אחד.
בארה"ב לא נותנים לילדים להסתובב עם נשק ברחובות (וגם לא לחיילים) חל איסור חמור ביותר על נשיאה גלויה או מוסתרת של כלי נשק הנחשב לרובה. לקבל רישיון כזה הוא בגדר זמני בלבד לעבודות ספציפיות ויש לדווח מחדש בכל פעם.
גם לי קשה להבין מדוע צריך אדם מן השורה M16 אבל...
ואתה יודע זה לא הכל או כלום, אפשר לקבל חלק מהרעיונות ולדחות את הלא רצויים.
יום טוב.
- סליקאי זהב

למה לא? כי אנחנו לא ערוכים לכך. בקושי יש פיקוח על מה שקורה היום, ואתם רוצים להכניס למעגל גם תחמושת ורובי סער? באירופה, לדוגמה, ספרד עליה דיברנו - יש כ-5 רשויות אכיפה משטרתיות שונות! בודקים פרטנית מספרי רשיונות אל מול נשקים ביום תחרות בינלאומיות, וכמויות תחמושת. פה, אפילו בשביל כספת צריך לרדוף אחרי משטרת ישראל שיבואו לראות. המנטליות שלנו אינה אותו הדבר ויש לנו עוד הרבה מה ללמוד מהם, לפחות בתחום עליו אנחנו מדברים(אדמיניסטרציה ואכיפה).
SPS - מתקרב לשלמות...
יש מה ללמוד - בטוח. הבעיה היא שאף אחד לא רוצה ללמוד והתירוץ שאנחנו שומעים הוא שאנחנו כ"כ שונים מארה"ב/אירופ"ה/אוסטרליה שמה שעובד שם לא יעבוד פה. אבל האמת היא הרבה יותר פשוטה. מדובר בעצלנות וחוסר ידע, אבל בעיקר בעצלנות.
למה למערכת שתפקידה לשמור על קיום הסדר הציבורי להיתאמץ, לתפוס ולהעניש עבריינים אם אפשר פשוט לאסור על כל כלי שיכול לשמש לדבר עבירה (זה לא, כמובן, אפקטיבי כי לעבריינים לא איכפת מאיסורים בהגדרה - אבל מה זה חשוב, העיקר "עסינו את המקסימום" לא?).
כמה פעמים כבר שמעתי שירי בחץ וקשת, או קשת-צלב, שמותר ומובן מאליו בכמעט כל מדינה מתוקנת אסור פה כי "אנשים ירו אחד בשני". אז המערכת, במקום להעניש עבריינים ספציפיים, בא ואומר "אסור לכולם". אנחנו הרי יותר טפשים מטריילר-טראש בארה"ב, יותר אלימים מבני הגטו בבלטימור. מה לגבי רובה אוויר? הא כן, "ילדים ירו בחתולים", נו טוב, הרי עכשיו אין ילדים שפוגעים בלתולים ואם תהיה, לאב כלשהו האפשרות לקנות רובה אוויר ולירות, להנאתו, עם בנו במטרות קרטון, הרי מייד הבן יהפוך לצייד חתולים. לי היה רובה אוויר מאז ילדות ובחחים לא פגעתי בייצור חי, אבל היי, זה היה במדינה אחרת, וע"פ ההיגיון של הרשויות שלנו האוכלוסייה שם כמובן יותר איכותית מאזרחי ישראל. הרובה, אגב נשאר באותה המדינה, כי לא ניתן היה להביאו לארץ הרי מדובר ב"נשק מסוכן".
אז אני מצטער, אבל אני לא קונה את התירוץ של כמה שאנחנו חסרי אחריות יחסית ולחברינו מפינלנד. במיוחד לאור העובדה, שאצלנו ולא אצלם כל ילד בגיל 18 מקבל לידיו נשק אוטומטי וחלקם מתפעלים דברים הרבה יותר כבדים מזה.
למה למערכת שתפקידה לשמור על קיום הסדר הציבורי להיתאמץ, לתפוס ולהעניש עבריינים אם אפשר פשוט לאסור על כל כלי שיכול לשמש לדבר עבירה (זה לא, כמובן, אפקטיבי כי לעבריינים לא איכפת מאיסורים בהגדרה - אבל מה זה חשוב, העיקר "עסינו את המקסימום" לא?).
כמה פעמים כבר שמעתי שירי בחץ וקשת, או קשת-צלב, שמותר ומובן מאליו בכמעט כל מדינה מתוקנת אסור פה כי "אנשים ירו אחד בשני". אז המערכת, במקום להעניש עבריינים ספציפיים, בא ואומר "אסור לכולם". אנחנו הרי יותר טפשים מטריילר-טראש בארה"ב, יותר אלימים מבני הגטו בבלטימור. מה לגבי רובה אוויר? הא כן, "ילדים ירו בחתולים", נו טוב, הרי עכשיו אין ילדים שפוגעים בלתולים ואם תהיה, לאב כלשהו האפשרות לקנות רובה אוויר ולירות, להנאתו, עם בנו במטרות קרטון, הרי מייד הבן יהפוך לצייד חתולים. לי היה רובה אוויר מאז ילדות ובחחים לא פגעתי בייצור חי, אבל היי, זה היה במדינה אחרת, וע"פ ההיגיון של הרשויות שלנו האוכלוסייה שם כמובן יותר איכותית מאזרחי ישראל. הרובה, אגב נשאר באותה המדינה, כי לא ניתן היה להביאו לארץ הרי מדובר ב"נשק מסוכן".
אז אני מצטער, אבל אני לא קונה את התירוץ של כמה שאנחנו חסרי אחריות יחסית ולחברינו מפינלנד. במיוחד לאור העובדה, שאצלנו ולא אצלם כל ילד בגיל 18 מקבל לידיו נשק אוטומטי וחלקם מתפעלים דברים הרבה יותר כבדים מזה.
~Hunter~ כתב:יש מה ללמוד - בטוח. הבעיה היא שאף אחד לא רוצה ללמוד והתירוץ שאנחנו שומעים הוא שאנחנו כ"כ שונים מארה"ב/אירופ"ה/אוסטרליה שמה שעובד שם לא יעבוד פה. אבל האמת היא הרבה יותר פשוטה. מדובר בעצלנות וחוסר ידע, אבל בעיקר בעצלנות.
תומך בכל מילה שאתה אומר. אנחנו לא שונים משום מדינה מערבית.
גם הממשלה שלנו אינה שונה מאף ממשלה מערבית.
מחפשים את המטבע מתחת לפנס, ודופקים את האזרחים כמה שאפשר.
אני לא מאשים את הממשלה, לא את המשטרה ולא המשרד לבטחון פנים על זה שאנחנו אפאטיים בכל הנוגע לזכויות שלנו ועל כך שנרדמנו בשמירה. זה 100% אשמה שלנו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Cybrosh כתב:למה לא? כי אנחנו לא ערוכים לכך. בקושי יש פיקוח על מה שקורה היום, ואתם רוצים להכניס למעגל גם תחמושת ורובי סער? באירופה, לדוגמה, ספרד עליה דיברנו - יש כ-5 רשויות אכיפה משטרתיות שונות! בודקים פרטנית מספרי רשיונות אל מול נשקים ביום תחרות בינלאומיות, וכמויות תחמושת. פה, אפילו בשביל כספת צריך לרדוף אחרי משטרת ישראל שיבואו לראות. המנטליות שלנו אינה אותו הדבר ויש לנו עוד הרבה מה ללמוד מהם, לפחות בתחום עליו אנחנו מדברים(אדמיניסטרציה ואכיפה).
שלום לך. האכיפה בספרד מאוד מורכבת, אבל לא בכל הקשור לרישוי נשק. רישוי הנשק מונח על כתפיה של רשות אחת בלבד, שבודקת את העבר הפלילי שלך מול בסיסי נתונים. לא בודקים מספר רשיונות מול נשקים, מכיוון שאינך נזקק אלא לרשיון אחד בלבד (על גבו מצויינים סוגי הנשקים ותאריכי התפוגה). לכל נשק יש להוציא תעודה שנקראת Guia de Pertenencia. ברשיון מסוג F, שהוא לתחרויות, מותר להיות בעל נשק אחד, שלושה או תריסר (תלוי ברמה). בהמשך ארחיב יותר לגבי השיטה הספרדית, ע"מ שיהיה ניתן לשהוות את היתרונות והחסרונות. רק אוכל לומר לך שבשלוש שנים האחרונות היו מלחמות של ממש בין איגוד הנשק לבין המשמר האזרחי, כשמשרד ההגנה (האחראי על המוזאונים ואוספי נשקים) דווקא תומך באיגוד. לגבי מנטליות, כדאי מאוד לשים לב למה שקורה באירופה בשנים האחרונות, האיגודים במלחמה מתמדת נגד האיחוד האירופאי, ראינו מה קרה בהולנד עם האיסור על ירי מעשי, ראינו מה קרה בסקר האחרון שנערך ושבדיעבד מסתבר היו בו שאלות "טריק" שהוצגו בצורה מעוותת, ראינו מה קורה בתחום האספנות עם ה Retro-marking, ראינו את עמדת האיחוד ב ATT ו PoA. ובנוגע לפינלנד - אני אתן לכם רמז: אל תסתמכו יותר מדי על מדיניות הנשק שלה, ובסקנדינביה בכלל. שיהיה רק טוב.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
Cybrosh כתב:ספרד עליה דיברנו - יש כ-5 רשויות אכיפה משטרתיות שונות!
רשויות יש הרבה, רמות אכיפה ארבע - מתוכן שתיים חצי חופפות.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
אינני מחסידיו של השר אהרונוביץ ההיפך הוא הנכון.
אבל מה זו ההתנפלות הזו?
עד עכשיו כולכם בלי יוצא מהכלל כתבתם למה לא בודקים את מקבלי הנשק הארגוני לעומק.כולל בדיקות של עבר פסיכולוגי כלשהוא.
עד עכשיו כל אירוע ירי שנכלל בו אקדח ברשיון ארגוני .כתבתם שהבדיקות שנערכות לאנשי אבטחה אינן מספיקות
אז לדעתי מה שאמר השר אהרונוביץ אם הוא בכלל יישם את זאת הרי הוא ידוע באי ישום.
אבל אם כן יבורך.........כולל אותנו מחזיקי הנשק הפרטי....
ואתם יכולים להזדעק ולכתוב ולכעוס עלי .ולהתהפך עלי
הלוואי וזה יהיה בר ביצוע וייושם!
האמת שהגיע הזמן.......להראות לכל עם ישראל.. שמי שמחזיק נשק ברשיון פרטי הוא אדם מהימן.ובריא ואפשר לסמוך עליו.בכל מקרה
אבל מה זו ההתנפלות הזו?
עד עכשיו כולכם בלי יוצא מהכלל כתבתם למה לא בודקים את מקבלי הנשק הארגוני לעומק.כולל בדיקות של עבר פסיכולוגי כלשהוא.
עד עכשיו כל אירוע ירי שנכלל בו אקדח ברשיון ארגוני .כתבתם שהבדיקות שנערכות לאנשי אבטחה אינן מספיקות
אז לדעתי מה שאמר השר אהרונוביץ אם הוא בכלל יישם את זאת הרי הוא ידוע באי ישום.
אבל אם כן יבורך.........כולל אותנו מחזיקי הנשק הפרטי....
ואתם יכולים להזדעק ולכתוב ולכעוס עלי .ולהתהפך עלי
הלוואי וזה יהיה בר ביצוע וייושם!
האמת שהגיע הזמן.......להראות לכל עם ישראל.. שמי שמחזיק נשק ברשיון פרטי הוא אדם מהימן.ובריא ואפשר לסמוך עליו.בכל מקרה
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

נכון יותם, ובדיקה פסיכולוגית תעלה בדיוק על כמה מהימן הוא האדם כן?
מתחילים לדבר פה הרבה על מדיניות אירופה מבלי ליחס חשיבות למדיניות בארה"ב וחבל.
במקומות עבודה שמכבדים את עצמם ונשק הוא שמיש ככלי עבודה דורשת החברה קרדיט ריפורט ובכך אפשר לראות (עד לרמה מסויימת) עד כמה מהימן ויציב אותו מבקש עבודה.
דרך ההתנהלות שלו והעמידה בתשלומי חובות באופן קבוע כאשר חובותיו המינימליים לא עולים על משכורתו, היא דרך טובה לדעת מה צופן העתיד הכלכלי ועד כמה אחריות יש לאותו אדם.
העיסוק של כולם הוא בנשק אירגוני כי המקרים שקרו בעבר בוצעו על ידי עובדים חמושים והנשק שברשותם היה נשק אירגוני.
בדיקות הן לא הפיתרון, אלא כלי עזר בכדי להמעיט את אחוז הכישלון.
הפיתרון טמון עמוק בכיסם של בעלי חברות השמירה. תחשוב מה היה קורה אילו עבודת אבטחה היתה עבודה מועדפת או עבודה שמכניסה סכום כסף מכובד לחשבון הבנק כל חודש. אוכלוסיית העובדים היתה משתנה, וללוחמים יוצאי צבא היתה יותר הזדמנות בשוק האזרחי המיידי לעומת איזה יוצא יחידת מחשבים שמפוצץ את חשבון הבנק שלו כל חודש כי הוא עובד באיזה הייטק, ועבודה מועדפת לא ממש תשנה את עתידו.
ישנם משאבים שהמדינה לא יודעת איך להשתמש בהם, אז הם הופכים למתדלקים מבין?
מתחילים לדבר פה הרבה על מדיניות אירופה מבלי ליחס חשיבות למדיניות בארה"ב וחבל.
במקומות עבודה שמכבדים את עצמם ונשק הוא שמיש ככלי עבודה דורשת החברה קרדיט ריפורט ובכך אפשר לראות (עד לרמה מסויימת) עד כמה מהימן ויציב אותו מבקש עבודה.
דרך ההתנהלות שלו והעמידה בתשלומי חובות באופן קבוע כאשר חובותיו המינימליים לא עולים על משכורתו, היא דרך טובה לדעת מה צופן העתיד הכלכלי ועד כמה אחריות יש לאותו אדם.
העיסוק של כולם הוא בנשק אירגוני כי המקרים שקרו בעבר בוצעו על ידי עובדים חמושים והנשק שברשותם היה נשק אירגוני.
בדיקות הן לא הפיתרון, אלא כלי עזר בכדי להמעיט את אחוז הכישלון.
הפיתרון טמון עמוק בכיסם של בעלי חברות השמירה. תחשוב מה היה קורה אילו עבודת אבטחה היתה עבודה מועדפת או עבודה שמכניסה סכום כסף מכובד לחשבון הבנק כל חודש. אוכלוסיית העובדים היתה משתנה, וללוחמים יוצאי צבא היתה יותר הזדמנות בשוק האזרחי המיידי לעומת איזה יוצא יחידת מחשבים שמפוצץ את חשבון הבנק שלו כל חודש כי הוא עובד באיזה הייטק, ועבודה מועדפת לא ממש תשנה את עתידו.
ישנם משאבים שהמדינה לא יודעת איך להשתמש בהם, אז הם הופכים למתדלקים מבין?
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד