מה נסגר עם המשטרה?
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מה נסגר עם המשטרה?
עם עלייתו של הפייסבוק נוצר מצב שבו הרבה יותר קל, גם לאזרח הקטן, לפרסם את סיפורו האישי.
ובעוד שסיפורים מסויימים לא יגיעו אל התקשורת הכללית, הרי שרשתות החברתיות מאפשרות לתת להם פומבי.
לא פעם יצא לי לקרוא על השימוש המשטרתי בטיזר, ואני תוהה מה נסגר עם המשטרה?
אני כבר לא מדבר על היחס המגעיל/המזלזל באזרחים הבאים להתלונן, נתקלתי גם במקרים הפוכים, אבל נראה כאילו היד כאן קלה מדי על הטיזר, ודוגמה בכתבה המצורפת:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/260900
ובעוד שסיפורים מסויימים לא יגיעו אל התקשורת הכללית, הרי שרשתות החברתיות מאפשרות לתת להם פומבי.
לא פעם יצא לי לקרוא על השימוש המשטרתי בטיזר, ואני תוהה מה נסגר עם המשטרה?
אני כבר לא מדבר על היחס המגעיל/המזלזל באזרחים הבאים להתלונן, נתקלתי גם במקרים הפוכים, אבל נראה כאילו היד כאן קלה מדי על הטיזר, ודוגמה בכתבה המצורפת:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/260900
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
Re: מה נסגר עם המשטרה?
בגדול מה שאתה צריך לזכור בכל המיקראים הללו הוא ש"הנייר" והקיר הורטואלי סופגים הכל .
קח בחשבון גם שהרבה מהסיפורים הללו הם מסוג "הכל התחיל כשהוא החזיר לי " .
המשטרה משיקוליה שלה בוחרת שלא להגיב על הסיפורים הללו (תמוהה מאד בעיני כאשר המפכ"ל הגדיר את עיקר מטרת מהשטרה כתחושת ביטחון בציבור השבת אמון הציבור במשטרה ),ולכן לך תדע מה קרא שם באמת .
לא שהמשטרה טלית שכולה תכלת (בעיקר לאור החלפת המדים ) אבל חשוב לקחת את הדברים בפרופורציה ובערבון מוגבל.
במקרא הספציפי שלפנונו ברור שעצם המצאות המצלמה במקום לא מיקראית ואפילו בור ועם הארץ בצילום שכמותי מצליח לראות את חוסר העקביות בסרטון ואת ה"הדבקות".
בקיצור הסרט נערך .
מה היה שם באמת ?
לך תדע....
המשטרה משיקוליה שלה בוחרת שלא להגיב על הסיפורים הללו (תמוהה מאד בעיני כאשר המפכ"ל הגדיר את עיקר מטרת מהשטרה כתחושת ביטחון בציבור השבת אמון הציבור במשטרה ),ולכן לך תדע מה קרא שם באמת .
לא שהמשטרה טלית שכולה תכלת (בעיקר לאור החלפת המדים ) אבל חשוב לקחת את הדברים בפרופורציה ובערבון מוגבל.
במקרא הספציפי שלפנונו ברור שעצם המצאות המצלמה במקום לא מיקראית ואפילו בור ועם הארץ בצילום שכמותי מצליח לראות את חוסר העקביות בסרטון ואת ה"הדבקות".
בקיצור הסרט נערך .
מה היה שם באמת ?
לך תדע....
בס"ד
האמת שבמקרה הספציפי הזה, בית המשפט מתח ביקורת קשה על המשטרה בעקבות האלימות שהופעלה נגדו והחליט לשחרר אותו למעצר בית.
האמת שבמקרה הספציפי הזה, בית המשפט מתח ביקורת קשה על המשטרה בעקבות האלימות שהופעלה נגדו והחליט לשחרר אותו למעצר בית.
ירון
_ _ _
"עדיף עורך דין גרוע מקברן מצויין"
_ _ _
"עדיף עורך דין גרוע מקברן מצויין"
למען האמת, באחת הכתבות, היה כתוב כי באותו ערב ביקר אותו איזה יו"ר של ועד מתיישיבים אז אני מניח שהמצלמה הייתה לכבוד הביקור, במקרה הזה אני מתייחס לכך שמזל שהייתה מצלמה.
נכון שהסרטון ארוך, אבל את זה שמחשמלים אותו כאשר הוא על הרצפה ולא מתנגד, את זה לא ניתן להכחיש, כנ"ל לגבי החישמולים בדרך לרכב כששמעו את הטיזר ואת הצעקות בעוד שיש עליו שישה יס"מניקים.
נכון שהסרטון ארוך, אבל את זה שמחשמלים אותו כאשר הוא על הרצפה ולא מתנגד, את זה לא ניתן להכחיש, כנ"ל לגבי החישמולים בדרך לרכב כששמעו את הטיזר ואת הצעקות בעוד שיש עליו שישה יס"מניקים.
higt-power כתב:בגדול מה שאתה צריך לזכור בכל המיקראים הללו הוא ש"הנייר" והקיר הורטואלי סופגים הכל .
בקיצור הסרט נערך .
מה היה שם באמת ?
לך תדע....
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
- סליקאי כסף
אם שוטר מגיע למצב שהוא צריך להפעיל כוח כנגד אדם נורמטיבי, זה סימן שהוא נכשל בתפקידו!
על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בצוות של יס"ם, ש"על הנייר" נועדו במיוחד לטפל באירועים כאלה, עם צפי להפרות סדר, התנגדות למעצר וכד'.
מניסיון אני יכול לומר לכם שאם המפקד של המבצע, או המפקד בשטח, נותן הנחיות ברורות למקרים של שימוש בכוח, הם כמעט ולא קורים.
אם אדם אחד מתנגד למעצר, לא צריכה להיות בעיה לצוות של 6 שוטרי יס"ם להשתלט עליו, לאזוק אותו (הפעלת כוח מינימלית) ולקחת, או לסחוב, אותו לניידת.
הפעלת גז מדמיע/פלפל ו/או שוקר חשמלי במצב כזה, מראים על אובדן עשתונות ואיבוד שליטה עצמית.
היות שלא מדובר במקרה בודד אלא בתופעה, אני יכול לייחס אותה לתיסכול עמוק של שוטרים שנתקלים ביחס מבזה מאזרחים, מחד ובחוסר גיבוי והנחיות מתאימות ממפקדיהם, מאידך.
לי יותר מהכול זה גורם צער רב, כי בשורה התחתונה אמור להיות למשטרה תפקיד חשוב בשמירה על הדמוקרטיה וערכיה, דבר שלא קורה.
על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בצוות של יס"ם, ש"על הנייר" נועדו במיוחד לטפל באירועים כאלה, עם צפי להפרות סדר, התנגדות למעצר וכד'.
מניסיון אני יכול לומר לכם שאם המפקד של המבצע, או המפקד בשטח, נותן הנחיות ברורות למקרים של שימוש בכוח, הם כמעט ולא קורים.
אם אדם אחד מתנגד למעצר, לא צריכה להיות בעיה לצוות של 6 שוטרי יס"ם להשתלט עליו, לאזוק אותו (הפעלת כוח מינימלית) ולקחת, או לסחוב, אותו לניידת.
הפעלת גז מדמיע/פלפל ו/או שוקר חשמלי במצב כזה, מראים על אובדן עשתונות ואיבוד שליטה עצמית.
היות שלא מדובר במקרה בודד אלא בתופעה, אני יכול לייחס אותה לתיסכול עמוק של שוטרים שנתקלים ביחס מבזה מאזרחים, מחד ובחוסר גיבוי והנחיות מתאימות ממפקדיהם, מאידך.
לי יותר מהכול זה גורם צער רב, כי בשורה התחתונה אמור להיות למשטרה תפקיד חשוב בשמירה על הדמוקרטיה וערכיה, דבר שלא קורה.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
לדעתי הבעיה אחרת.
מראש מגייסים ליס"מ אנשים עם פתיל קצר, והפיקוד עוד מעודד אותם לפתור בעיות עם הידיים במקום עם הראש.
ברגע שהיס"מ בסביבה אתה יודע אתה הולך לחטוף מכות ויהי מה.
אחר כך החברה מתכנסים בחדר אחד כדי לכתוב ביחד את דוחות הפעולה ולתאם גירסאות מול מח"ש. ככה לצערי דברים עובדים.
א.
מראש מגייסים ליס"מ אנשים עם פתיל קצר, והפיקוד עוד מעודד אותם לפתור בעיות עם הידיים במקום עם הראש.
ברגע שהיס"מ בסביבה אתה יודע אתה הולך לחטוף מכות ויהי מה.
אחר כך החברה מתכנסים בחדר אחד כדי לכתוב ביחד את דוחות הפעולה ולתאם גירסאות מול מח"ש. ככה לצערי דברים עובדים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
בהנחה שלא ניתן להגיע לאיזון מושלם, אני מעדיף משטרה ושוטרים שלא מתעסקים אתם על פני מצב הפוך.
נראה לי שמי שבאמת נזהר מלהסתבך לא יחטוף מכות, אני טועה? אולי.
אריה
נראה לי שמי שבאמת נזהר מלהסתבך לא יחטוף מכות, אני טועה? אולי.
אריה
- תרמתי למען הסליק
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד