האם מפצה הסטיה שווה את הכסף ?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מצורף קישור לאיור חתך של קולט 1911 . "בושינג" הוא חלק מספר 2 באיור.
תפקידו למרכז ולנעול את הקנה למחלק, מצידו הקדמי.
http://www.okiegunsmithshop.com/Colt1911Gov.jpg
(לאחר שהקישור נפתח, יש להגדיל את התמונה על מנת לראותה בבירור.)
תפקידו למרכז ולנעול את הקנה למחלק, מצידו הקדמי.
http://www.okiegunsmithshop.com/Colt1911Gov.jpg
(לאחר שהקישור נפתח, יש להגדיל את התמונה על מנת לראותה בבירור.)
חברים יקרים
ה"בושינג" בקנהו של 1911 הוא מושג הולך ונעלם. שיטת הנעילה הזאת אינה פופולרית יותר באקדחי 1911 יוקרתיים או תחרותיים. כולם עוברים ל קנה מעובה הננעל ישירות על הצינה בעזרת REVERSE PLUG. הסיבה היא השגת דיוק רב יותר ע"י השימוש בקנה האיכותי המעובה, והעלמת הבושינג שנוטה לעיתים להישבר במיוחד בדגמים מסוימים, ומשבית את האקדח.
ה"בושינג" בקנהו של 1911 הוא מושג הולך ונעלם. שיטת הנעילה הזאת אינה פופולרית יותר באקדחי 1911 יוקרתיים או תחרותיים. כולם עוברים ל קנה מעובה הננעל ישירות על הצינה בעזרת REVERSE PLUG. הסיבה היא השגת דיוק רב יותר ע"י השימוש בקנה האיכותי המעובה, והעלמת הבושינג שנוטה לעיתים להישבר במיוחד בדגמים מסוימים, ומשבית את האקדח.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כן, ניתן להפוך נעילה עם בושינג לנעילה בשיטת REVERSE PLUG .
יש לכך כמה אפשרויות תלוי במצאי החלקים ובתקציב.
לא צפוי שתרגיש הבדל בירי או באמינות האקדח.
במקרה הזה הייתי נוהג לפי הפתגם הידוע: If it ain't broken don't fix it
ז"א אם הכלי תקין אמין ויורה הייטב - אל "תתקן" אותו.
אם תחליט בכל זאת שאתה רוצה - אשמח לעזור.
יש לכך כמה אפשרויות תלוי במצאי החלקים ובתקציב.
לא צפוי שתרגיש הבדל בירי או באמינות האקדח.
במקרה הזה הייתי נוהג לפי הפתגם הידוע: If it ain't broken don't fix it
ז"א אם הכלי תקין אמין ויורה הייטב - אל "תתקן" אותו.
אם תחליט בכל זאת שאתה רוצה - אשמח לעזור.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אתמול אחרי המפגש הלכתי עם מיכאל מס ויואב לבול, שם הזדמן לי לירות במספר אקדחים שונים.
היות וקיבלנו מטווח פרטי ( היינו 6-7 אנשים) יכולתי לירות בכל אקדח על מטרה חדשה וכך לראות את התוצאות ( המקבץ) בכל נשק אחד ליד השני.
בירי עם האקדח שלי ( ברטה 84F ) שאני נושא קרוב לשנתיים המקבץ התפזר כמעט על כל המטרה
אח"כ יריתי באקדח של מיכאל ( גלוק 17C עם הדק מינוס), פעם ראשונה שאני מחזיק כזה ובירי ראשון בו יצא לי מקבץ של פחות מ- 10 ס"מ
ישר אחרי יריתי באקדח של יואב ( גלוק 17) גם כן פעם ראשונה, והמקבץ היה של 25 ס"מ בערך.
מסקנתי מהניסוי הינה:מפצה הסטייה והדק המינוס שווים כל אגורה שאני הולך להשקיע בהם !!!
שבת שלום,
ברק.
היות וקיבלנו מטווח פרטי ( היינו 6-7 אנשים) יכולתי לירות בכל אקדח על מטרה חדשה וכך לראות את התוצאות ( המקבץ) בכל נשק אחד ליד השני.
בירי עם האקדח שלי ( ברטה 84F ) שאני נושא קרוב לשנתיים המקבץ התפזר כמעט על כל המטרה

אח"כ יריתי באקדח של מיכאל ( גלוק 17C עם הדק מינוס), פעם ראשונה שאני מחזיק כזה ובירי ראשון בו יצא לי מקבץ של פחות מ- 10 ס"מ

ישר אחרי יריתי באקדח של יואב ( גלוק 17) גם כן פעם ראשונה, והמקבץ היה של 25 ס"מ בערך.
מסקנתי מהניסוי הינה:מפצה הסטייה והדק המינוס שווים כל אגורה שאני הולך להשקיע בהם !!!
שבת שלום,
ברק.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
ברק
שאלה קטנה אם אפשר.
מה היה קצב הירי שלך עם הגלוקים
ירי מהיר שכל כדור עוקב אחרי קודמו או ירי איטי ומדוייק
הבנתי שחוץ מהקומפנסטור ,באקדח שאיתו פגעת פחות טוב , ההדק היה הדק רגיל.
אם הירי שלך היה איטי ומכוון, למפצה הסטייה אין חשיבות בגלל שיש לך את כל הזמן שבעולם על מנת לייצב את היד ולפגוע שוב.
מצד שני להדק מינוס יש יתרון גדול על פני הדק רגיל (מבחינת היכולת לפגוע במטרה).

שאלה קטנה אם אפשר.
מה היה קצב הירי שלך עם הגלוקים

הבנתי שחוץ מהקומפנסטור ,באקדח שאיתו פגעת פחות טוב , ההדק היה הדק רגיל.
אם הירי שלך היה איטי ומכוון, למפצה הסטייה אין חשיבות בגלל שיש לך את כל הזמן שבעולם על מנת לייצב את היד ולפגוע שוב.
מצד שני להדק מינוס יש יתרון גדול על פני הדק רגיל (מבחינת היכולת לפגוע במטרה).

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
בפעם האחרונה שהיה לנו אשכול כזה בהייד פארק זה היה על X נגד Y. נראה לי שהיום ללא קשר רבים מתדיינים - ובצדק - על נושא המפצה, מה שמתחיל להראות כיתרון משמעותי שמובנה בדגמים מסויימים או ניתן לשיפור בדגמים אחרים.
ראיתי אתמול את הגלוק עם הצינה של כאספיאן _תיקון טעות) של TT - צינה הייבריד מ ד ה י מ ה !! קוטר 0.40. הצטערתי שראיתי - כל היום אחר כך מילמלתי - כאספיאן, הייבריד, דובלים מתמזגים (או לפחות משיקים)...
יריתי פעם ב 17 של יואב וזה שיכנע אותי ללכת על הדק מינוס, הגעתי לתוצאות טובות יותר עם שלו מאשר עם ה 19C שלי. כמובן שהמפצה עוזר לא בכדור הראשון אלא באלו שאחריו, בירי מהיר בלבד.
ראיתי אתמול את הגלוק עם הצינה של כאספיאן _תיקון טעות) של TT - צינה הייבריד מ ד ה י מ ה !! קוטר 0.40. הצטערתי שראיתי - כל היום אחר כך מילמלתי - כאספיאן, הייבריד, דובלים מתמזגים (או לפחות משיקים)...
יריתי פעם ב 17 של יואב וזה שיכנע אותי ללכת על הדק מינוס, הגעתי לתוצאות טובות יותר עם שלו מאשר עם ה 19C שלי. כמובן שהמפצה עוזר לא בכדור הראשון אלא באלו שאחריו, בירי מהיר בלבד.
נערך לאחרונה על ידי trail_g19c בתאריך 25 אפריל 2003, 12:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד