עוד גזירה חדשה מבית אהרונוביץ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: עוד גזירה חדשה מבית אהרונוביץ
ניר ל כתב:נ.ב .
אינני בא בשום טענה לעמותה . הפעילים בה לפחות מנסים לעשות משהו למרות שספק אם הם זוכים לתמיכה של אחוז בודד מהספורטאים או מחזיקי הנשק .
למרות שאני נמנע מלהצטרף אל העמותה , אשמח לתרום כסף לכל מהלך משפטי שהיא תיזום .
רשמנו לפנינו...
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
itamar כתב:ניר ל כתב: אם זה המצב , אגיד יפה שלום אחרי הקורס ואשאר עד הגזירה הבאה עם הרשיון המשמר , אשא נשק שאמנע מלהתאמן איתו ואקווה לטוב.
ד״א אם ההתאחדות לא יוצאת נגד הגזירה - אותה צריך לתבוע לפני המשהב״ט על כך שאיננה מייצגת את מרבית חבריה נאמנה.
אחד לא קשור בשני.
אתה יכול להשאר עם הרשיון המשמר שלך ולהתאמן בנתיים עם נשק שכור של המטווח.
אני במקומך לא הייתי שש בנתיים להמיר את הרשיון המשמר שיש לך במשהו אחר, כי בסופו של דבר לא יהיה לך לא זה ולא זה.
אם כבר הייתי עושה משהו, זה ללחוץ לקבלת רשיון על נשק נוסף בתבחין של מתאמן פעיל.
א.
איתמר , זה ברור , על הנשק ברשיון משמר אני לא אוותר , שם עדיין עומדת לי זכות הקניין .
אבל מה יעזור רשיון מתאמן פעיל לנשק נוסף אם אתה לא יכול לקבל לרשותך את הנשק ... כבר היום אני יכול לרכוש אקדח ולשדרג אותו ושיהיה ע״ש בית מסחר שברשותו מטווח , אבל לא יכול להתאמן איתו בשום מקום אחר , לא יכול לתרגל ביבש וכו׳ , צריך לדאוג לשינוע שלו לתחרויות . רשיון לא יתן כלום מלבד היכולת להוביל את הנשק בעצמי . העלויות שידרשו כדי להפוך מועדון למפעל ראוי לפחות יכפילו את העלות השנתית לחברים , רבים ינשרו ומי שישאר יאלץ לספוג עלות גבוהה עוד יותר.
- סליקאי טיטניום

היום השתתפו רם דישון וליאור נדיבי בישיבת ועדת הפנים של הכנסת, שדנה ב"הצעת חוק כשירות מאבטח (תיקוני חקיקה), התשע"ג - 2013.
דברי ההסבר להצעת החוק מתחילים בפסקה הבאה:
קידום תרבות הנשק בישראל
"בימים אלה, בהם האלימות על כל רבדיה גואה, והשימוש בנשק לצרכים פליליים, הן על ידי מאבטחים והן על ידי אזרחים בעלי רישיון נשק, נעשה עניין שבשגרה, הסתבר שהמחוקק לא נתן דיו את דעתו על מניעה וצמצום נשיאת נשק."
אתם מבינים, מי שאחראי לגל הפשע... והאלימות הגואה הם מאבטחים ואזרחים ולאו דווקא עבריינים....
נקודות שעלו בישיבה:
משרד המשפטים - קורא להרחיב את החוק לא רק למאבטחים אלא לכלל נושאי הנשק האזרחי. ההצעה התקבלה!
משרד הבריאות - עלות הבדיקה תנוע בין 400 ל-500 ש"ח.
"הערת אזהרה" שלנו - שיהיו מי שינצלו את ההליך בכדי לקבל פטור משרות מילואים או נשיאת נשק במילואים, זכתה להתעלמות.
הצעת החוק עברה להמשך הליכי חקיקה עם הנקודות הבאות:
כל מי שיבקש נשק, יצטרך לעבור את הבדיקה.
כל מי שיש לו נשק, יצטרך לעבור אותה בזמן חידוש הרישיון, פעם ב-3 שנים.
דברי ההסבר להצעת החוק מתחילים בפסקה הבאה:
קידום תרבות הנשק בישראל
"בימים אלה, בהם האלימות על כל רבדיה גואה, והשימוש בנשק לצרכים פליליים, הן על ידי מאבטחים והן על ידי אזרחים בעלי רישיון נשק, נעשה עניין שבשגרה, הסתבר שהמחוקק לא נתן דיו את דעתו על מניעה וצמצום נשיאת נשק."
אתם מבינים, מי שאחראי לגל הפשע... והאלימות הגואה הם מאבטחים ואזרחים ולאו דווקא עבריינים....
נקודות שעלו בישיבה:
משרד המשפטים - קורא להרחיב את החוק לא רק למאבטחים אלא לכלל נושאי הנשק האזרחי. ההצעה התקבלה!
משרד הבריאות - עלות הבדיקה תנוע בין 400 ל-500 ש"ח.
"הערת אזהרה" שלנו - שיהיו מי שינצלו את ההליך בכדי לקבל פטור משרות מילואים או נשיאת נשק במילואים, זכתה להתעלמות.
הצעת החוק עברה להמשך הליכי חקיקה עם הנקודות הבאות:
כל מי שיבקש נשק, יצטרך לעבור את הבדיקה.
כל מי שיש לו נשק, יצטרך לעבור אותה בזמן חידוש הרישיון, פעם ב-3 שנים.
- סליקאי זהב

ברור כשמש שמטרת ההצעה היא לא למנוע עוד רצח אלא להפיל על נושאי הנשק עוד עלויות בתקווה שגם האחרונים בינהם שגם אחרי הציד מכשפות החדש ישארו עם נשק יבחרו לוותר עליו.
simon כתב:"בימים אלה, בהם האלימות על כל רבדיה גואה, והשימוש בנשק לצרכים פליליים, הן על ידי מאבטחים והן על ידי אזרחים בעלי רישיון נשק, נעשה עניין שבשגרה, הסתבר שהמחוקק לא נתן דיו את דעתו על מניעה וצמצום נשיאת נשק."
ולפני שלוש שנים:
על-פי ההנחייה החדשה, יינתנו רישיונות גם ללא אישור המשטרה ובהסתמך על חוות דעת מקצועית של אנשי האגף לרישוי כלי ירי בלבד.
לקוח מכאן
גל בא וגל הולך ... פעם בשלוש שנים - כמעט בתדר של חידושי רשיון...
מעניין מה יגרום למטוטלת לשנות כיוון הפעם...
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
מעניין מה יגרום למטוטלת לשנות כיוון הפעם...
הפעם הגל הזה עכור מאד, עוצמתי וגבוה.
הדבר היחידי שיגרום למטוטלת לשנות כיוון זו אינתיפדה שלישית או הרעה משמעותית במצב הבטחוני.
על הרעה במצב הביטחון האישי אין בכלל מה לדבר, כי מבחינת הציבור/רשויות האכיפה/והתקשורת שימוש בנשק נחשב עדיין למוקצה בכל הקשור לפלילים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר גם כאן אני חולק איתך. בצבא לאחרונה מס' פעמים נאמר על "אוירת פיגועים" וזה לא הפריע לאף אחד. לדעתי מה שיעצור (אולי) את המגמה זה תביעות ממשפחות הקורבנות. ולא סתם תביעות אלא ניצחון בבית משפט
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

לצערי כאדם שעוסק בתחום מזה 23 שנים, נראה לי שהפעם איחרנו ואם להיות ריאליים כבר לא תהיה דרך חזרה.
נס הספורט המוטורי כבר לא יקרה כאן.
להבנתי ואלוואי ואתבדה נראה לי שלא נזכה להחזיק נשק פרטי תוך 3-4 שנים.
לא ידענו להתאחד בזמן והשקרים שמפיץ משרד הבט"פ והעומדים בראשו נופלים על אוזן קשבת.
היו שנים יפות
בכל מקרה אהיה מוכן לתרום ביד רחבה למי שיצליח לאחד את כל החובבים ולצאת לקרב משפטי אמיתי וללא מורא מול הבט"פ ושלוחיו.
מזל שיש לי אזרחות זרה
ועוד דבר קטן
למי שבונה על הפגישה של ראשי מועדוני הירי המעשי שכנראה מתרחשת עכשיו, לצערי אני משוכנע שגם היא תיגמר בהרבה בילבולי מוח התפארויות ואני ואני ואני, אבל שום החלטה רצינית אופרטיבית לא תצא משם, וחבל באמת שנוצרה מסורת מפוארת של ירי מעשי בארץ עם יורים מהשורה הראשונה בעולם וכל זאת על אפו ועל חמתו של יעקוב עמית ושליחיו
לא ידענו להתאחד בזמן והשקרים שמפיץ משרד הבט"פ והעומדים בראשו נופלים על אוזן קשבת.
היו שנים יפות
בכל מקרה אהיה מוכן לתרום ביד רחבה למי שיצליח לאחד את כל החובבים ולצאת לקרב משפטי אמיתי וללא מורא מול הבט"פ ושלוחיו.
מזל שיש לי אזרחות זרה
ועוד דבר קטן
למי שבונה על הפגישה של ראשי מועדוני הירי המעשי שכנראה מתרחשת עכשיו, לצערי אני משוכנע שגם היא תיגמר בהרבה בילבולי מוח התפארויות ואני ואני ואני, אבל שום החלטה רצינית אופרטיבית לא תצא משם, וחבל באמת שנוצרה מסורת מפוארת של ירי מעשי בארץ עם יורים מהשורה הראשונה בעולם וכל זאת על אפו ועל חמתו של יעקוב עמית ושליחיו
נערך לאחרונה על ידי יריב11 בתאריך 09 דצמבר 2013, 20:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף

יריב11 כתב:לצערי כאדם שעוסק בתחום מזה 23 שנים, נראה לי שהפעם איחרנו ואם להיות ריאליים כבר לא תהיה דרך חזרה.
היו שנים יפות
מזל שיש לי אזרחות זרה
+1
חוץ מזה שאין לי אזרחות זרה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אלדר כתב:איתמר גם כאן אני חולק איתך. בצבא לאחרונה מס' פעמים נאמר על "אוירת פיגועים" וזה לא הפריע לאף אחד. לדעתי מה שיעצור (אולי) את המגמה זה תביעות ממשפחות הקורבנות. ולא סתם תביעות אלא ניצחון בבית משפט
אווירה של פיגועים זה עדיין לא פיגועים.
כן מדי פעם יש פיגוע, יש זריקות אבנים, אבל בטח שלא באותו היקף של האינתיפדה הראשונה והשניה.
בנתיים מבטלים את האבטחה החמושה על קניונים ועוד כל מיני מקומות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

צר לי לקלקל לכמה מכם את התיאוריה.
בפגישת ראשי המועדונים שנערכה הערב, גוייסו 100,000 (מאה אלף) ש"ח למאבק בגזירות החדשות של האגף לרישוי כלי יריה, ועוד היד נטויה. נייר עמדה משפטי הוכן מבעוד מועד והיווה את הבסיס לכל ההתארגנות.
הכסף יועבר תוך מס' ימים ע"י המועדונים ויתחיל לעבוד כפי שיקבע ע"י ועדת היגוי שנבחרה.
המאבק כעת התרחב וכולל לא רק את הירי המעשי אלא את כולם, כאשר המטרה היא תקיפה של מדיניות הצמצום עליה הכריז האגף.
בפגישה השתתפו גם נציגים של העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל, ושל עמותת הרובאים.
כל אחד ואחת מכם שרוצה להירתם למאבק מוזמן לעשות זאת.
בפגישת ראשי המועדונים שנערכה הערב, גוייסו 100,000 (מאה אלף) ש"ח למאבק בגזירות החדשות של האגף לרישוי כלי יריה, ועוד היד נטויה. נייר עמדה משפטי הוכן מבעוד מועד והיווה את הבסיס לכל ההתארגנות.
הכסף יועבר תוך מס' ימים ע"י המועדונים ויתחיל לעבוד כפי שיקבע ע"י ועדת היגוי שנבחרה.
המאבק כעת התרחב וכולל לא רק את הירי המעשי אלא את כולם, כאשר המטרה היא תקיפה של מדיניות הצמצום עליה הכריז האגף.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מעולה ! זה מה שרציתי לשמוע ,
צריך להילחם בשביל כולם ולא לאפשר להם "הפרד ומשול" , הכוח שלנו במספרים .
אנחנו לא אמורים לסייע בשום אופן לרשויות ההזויות לפגוע במחזיקי נשק חוקי ובאזרחים שומרי חוק המבקשים נשק מסיבות שונות - בטחון,ספורט או אפילו אספנות. בהגבלות צריך להילחם ללא יוצא מן הכלל, פשוט כי התוצאה שלהן תעלה לנו הרבה יותר מאשר המלחמה בהן.
ישנם עשרות או אולי מאות אלפי אנשים שייאלצו כעת לשלם מאות ש"ח בכל חידוש עבור פיקציה של "בדיקה פסיכיאטרית" , בשעה שלא יימצא פסיכיאטר בודד שיסכים שבדיקה כזו יכולה למנוע את הפשע הבא. כנ"ל העלויות הנלוות להפיכת מועדוני ירי למפעלים ראויים ושאר הגזירות ההזויות שמטרתן פופוליסטית בלבד ואני מקווה שלא מתוך שחיתות.
את הכסף הזה אני לא מוצא סיבה לא לתרום למאבק - זה רק ישתלם לכולם.
אני מציע להקדיש סכום כסף ראשוני לפרסום, אם באמצעות נציג מהתחום ואם באמצעות משרד יח"צ - לקרוא בראש חוצות למחזיקי נשק ברשיון ולכאלה שמעוניינים בכך - לתרום למטרה הזו.
לפרסם את מה שצפוי כדי שאנשים ידעו, אני מאמין שבכך יצטרפו עוד אלפים למטרה. אין לנו כבר מה להפסיד .
צריך להילחם בשביל כולם ולא לאפשר להם "הפרד ומשול" , הכוח שלנו במספרים .
אנחנו לא אמורים לסייע בשום אופן לרשויות ההזויות לפגוע במחזיקי נשק חוקי ובאזרחים שומרי חוק המבקשים נשק מסיבות שונות - בטחון,ספורט או אפילו אספנות. בהגבלות צריך להילחם ללא יוצא מן הכלל, פשוט כי התוצאה שלהן תעלה לנו הרבה יותר מאשר המלחמה בהן.
ישנם עשרות או אולי מאות אלפי אנשים שייאלצו כעת לשלם מאות ש"ח בכל חידוש עבור פיקציה של "בדיקה פסיכיאטרית" , בשעה שלא יימצא פסיכיאטר בודד שיסכים שבדיקה כזו יכולה למנוע את הפשע הבא. כנ"ל העלויות הנלוות להפיכת מועדוני ירי למפעלים ראויים ושאר הגזירות ההזויות שמטרתן פופוליסטית בלבד ואני מקווה שלא מתוך שחיתות.
את הכסף הזה אני לא מוצא סיבה לא לתרום למאבק - זה רק ישתלם לכולם.
אני מציע להקדיש סכום כסף ראשוני לפרסום, אם באמצעות נציג מהתחום ואם באמצעות משרד יח"צ - לקרוא בראש חוצות למחזיקי נשק ברשיון ולכאלה שמעוניינים בכך - לתרום למטרה הזו.
לפרסם את מה שצפוי כדי שאנשים ידעו, אני מאמין שבכך יצטרפו עוד אלפים למטרה. אין לנו כבר מה להפסיד .
- סליקאי טיטניום

donduck כתב:צר לי לקלקל לכמה מכם את התיאוריה.
ראוי לתת את הקרדיט על הכנת ניר העמדה המשפטי לעו"ד סעיד חדאד, חבר וועד העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל. זאת בתשובה לכל אלה ששואלים: מה העמותה עושה עבור היורים המעשיים בפרט ומחזיקי הנשק בכלל.
אנחנו עובדים, יום, יום, אם כי לפעמים בשקט, מאחורי הקלעים ומתחת ל"רדאר". רק שתדעו
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
איך מגיעם לאותם אלפי אנשים המחזיקים בנשק,שאינם פוקדים את האתר הזה, ואינם בולשים בפייסבוק ,ואינם מודעים כלל לעמותה, וכנראה לא מודעים כלל למה שמתרחש ?
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:איך מגיעם לאותם אלפי אנשים המחזיקים בנשק,שאינם פוקדים את האתר הזה, ואינם בולשים בפייסבוק ,ואינם מודעים כלל לעמותה, וכנראה לא מודעים כלל למה שמתרחש ?
כל אחד ייתן את דף הרישום של העמותה לשלושה נושאי נשק שהוא מכיר (לא מסובך, נכון) ויבקש מהם לעשות את אותו הדבר.
ייצור מסודר של פליירים/כרטיסי ביקור יכול לסייע למאמץ.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד