גלוק 42
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: גלוק 42
עם/בלי קשר לנושא, מעניין שהגלוק 28 אסור לייבוא ומכירה בשוק הפרטי בארה"ב משום שהוא לא עובר את רף 75 הנקודות הנדרשות לייבוא של נשק. ייבוא לגופים ממשלתיים מותר מן הסתם.
קישור
רק הדגמים שמיוצרים בארה"ב מותרים למכירה לשוק הפרטי.
עם העדרו של ה 28 מהליין האמריקאי, ייתכן שהגודל של ה-42 נועד למלא את החלל של שניהם.
קישור
רק הדגמים שמיוצרים בארה"ב מותרים למכירה לשוק הפרטי.
עם העדרו של ה 28 מהליין האמריקאי, ייתכן שהגודל של ה-42 נועד למלא את החלל של שניהם.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
שלום Glock34,
להצעתך: האם יש מטווח באיזור שלך, שניתן לשכור בו נשק אוטומטי ולירות אש אוטומטית?
באיזה איזור / עיר אתה חי בארה"ב?
כנראה, בסוף יוני נהיה אשתי ואני בארה"ב. מקום בטוח שנהיה הוא Palm Spring Fl
אופציה היא שיקאגו, אולי Cleveland OH וכמובן NYC.
המליצו לי על Dragonman's ב-Colorado Springs CO והם אינם משכירים נשק, אך אני יכול להביא את כלי הנשק שלי ולירות במטווח שלהם... (ציינתי שאני מגיע מישראל...)
בתודה,
חיים זאבי
להצעתך: האם יש מטווח באיזור שלך, שניתן לשכור בו נשק אוטומטי ולירות אש אוטומטית?
באיזה איזור / עיר אתה חי בארה"ב?
כנראה, בסוף יוני נהיה אשתי ואני בארה"ב. מקום בטוח שנהיה הוא Palm Spring Fl
אופציה היא שיקאגו, אולי Cleveland OH וכמובן NYC.
המליצו לי על Dragonman's ב-Colorado Springs CO והם אינם משכירים נשק, אך אני יכול להביא את כלי הנשק שלי ולירות במטווח שלהם... (ציינתי שאני מגיע מישראל...)
בתודה,
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

חיים,
שלחתי לך בפרטי, בכל מקרה, אתה מסודר. (סמן V על הכל)
שלחתי לך בפרטי, בכל מקרה, אתה מסודר. (סמן V על הכל)
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

אני אישית מצטרף להערכה שבסופו של דבר הכלי כן יגיע למחוזותנו ואלו הסיבות :
1)הנסיון מוכיח שעל אף כל הקשים שיש לנו פה כל דבר עם לוגו של גלוק לא רק שנמכר כאן, אלה
שתמיד נמכר במחיר מופקע וחסר פרופורציות למתחרים.
2)הנסיון הנוסף מראה שכל הכלים התת קומפקטים המתחרים שיובאו לפה בשנים האחרונות כמו
ה709 וה738 של טאורוס ה"באדיגארד" וה"שילד" של סמית ואחרים נחטפו מהמדפים תוך כמה
חודשים ספורים.
3)כבר יש יבוא פחות אוו יותר סדיר ולכן הסיבוך הביוקרטי בלהביא גם כמה כלים כאלו כדי "לבחון את
המים" (אם בכלל עוד צריך לבחון משהוא ) הוא מינמאלי .
לגבי הקליבר -נכון אנחנו מדינת ה9X19 וזה דוסקס רבות יחד עם זאת אני שם ראש שאם בבט"פ היו מוכנים לפרסם נתונים על התפלגות הכלים בארץ הינו רואים שלפחות 20% אחוז של הכלים שמסתובבים בשוק הפרטי הם בקטרים של 9X17 ו7.65X17 .
כך שהתחמושת (לרבות פה ושם HP ב9X17 ) זמינה למדי ,המחיר קצת יותר יקר אבל לבעל אקדח שיורה אחד ל.... לא בדיוק "שובר עיסקה".
לענין השוק הפרוטנצאלי -כן קטן, אבל עובדה שהמתחרים מוכרים ומהר.
לגבי הכלי עצמו -אכן כמו שנאמר פה, בגדול אין חדש תחת השמש .
בס"כ לקחו אקדח דור 4 וצימקו אותו .
וזה כרגיל בעשור פלוס האחרונים באיחור של 5 שנים אחרי כל השוק .
האם הוא ימצא קונים מעבר לאוקינוס?
כנראה שכן ,בכל זאת שוק שמגלגל 5 מליון כלים חדשים בכל שנה כלי אמין ומחברה בעלת מוניטין שלא לדבר על כמות לא מבוטלת של "גורפים" למה שלא ימכור .
1)הנסיון מוכיח שעל אף כל הקשים שיש לנו פה כל דבר עם לוגו של גלוק לא רק שנמכר כאן, אלה
שתמיד נמכר במחיר מופקע וחסר פרופורציות למתחרים.
2)הנסיון הנוסף מראה שכל הכלים התת קומפקטים המתחרים שיובאו לפה בשנים האחרונות כמו
ה709 וה738 של טאורוס ה"באדיגארד" וה"שילד" של סמית ואחרים נחטפו מהמדפים תוך כמה
חודשים ספורים.
3)כבר יש יבוא פחות אוו יותר סדיר ולכן הסיבוך הביוקרטי בלהביא גם כמה כלים כאלו כדי "לבחון את
המים" (אם בכלל עוד צריך לבחון משהוא ) הוא מינמאלי .
לגבי הקליבר -נכון אנחנו מדינת ה9X19 וזה דוסקס רבות יחד עם זאת אני שם ראש שאם בבט"פ היו מוכנים לפרסם נתונים על התפלגות הכלים בארץ הינו רואים שלפחות 20% אחוז של הכלים שמסתובבים בשוק הפרטי הם בקטרים של 9X17 ו7.65X17 .
כך שהתחמושת (לרבות פה ושם HP ב9X17 ) זמינה למדי ,המחיר קצת יותר יקר אבל לבעל אקדח שיורה אחד ל.... לא בדיוק "שובר עיסקה".
לענין השוק הפרוטנצאלי -כן קטן, אבל עובדה שהמתחרים מוכרים ומהר.
לגבי הכלי עצמו -אכן כמו שנאמר פה, בגדול אין חדש תחת השמש .
בס"כ לקחו אקדח דור 4 וצימקו אותו .
וזה כרגיל בעשור פלוס האחרונים באיחור של 5 שנים אחרי כל השוק .
האם הוא ימצא קונים מעבר לאוקינוס?
כנראה שכן ,בכל זאת שוק שמגלגל 5 מליון כלים חדשים בכל שנה כלי אמין ומחברה בעלת מוניטין שלא לדבר על כמות לא מבוטלת של "גורפים" למה שלא ימכור .
לא רק שהוא נמכר, הגיע משלוח של 600 יחידות במסגרת תוכנית מיוחדת ל-LE (לא לשוק הפרטי)
תוך כמה ימים הדיסטרביוטר נישאר במינוס 400 הזמנות וזה רק גודל מיום ליום.
ועדיין גלוק לא הפיצו כמות גדולה ומספקת לשוק הפרטי. פה 10 שם 10 והם כבר משולמים מראש מלפני חודש.
אז, או שתשלם מחיר של 600-800$ או שתחכה כמה חודשים טובים עד לקבלת מלאי מגלוק.
ובאמת, שווה שווה. הייפאוור הזכיר כמה מהמתחרים, ואני יכול להגיד שלמעט ספרינגפילד EMP שעולה בארה"ב לאחר מיסים 1300-1500$ איכות הירי היא שונה משמעותית לטובה. ובהשוואה ל-EMP, ה-EMP יקר יותר, כבד יותר, גדול יותר, ומפונק יותר (1911) ובכלל אני לא כל כך מחשיב אותו באותה קטגוריה של ה-42 למרות היותו אקדח מיקרו.
תוך כמה ימים הדיסטרביוטר נישאר במינוס 400 הזמנות וזה רק גודל מיום ליום.
ועדיין גלוק לא הפיצו כמות גדולה ומספקת לשוק הפרטי. פה 10 שם 10 והם כבר משולמים מראש מלפני חודש.
אז, או שתשלם מחיר של 600-800$ או שתחכה כמה חודשים טובים עד לקבלת מלאי מגלוק.
ובאמת, שווה שווה. הייפאוור הזכיר כמה מהמתחרים, ואני יכול להגיד שלמעט ספרינגפילד EMP שעולה בארה"ב לאחר מיסים 1300-1500$ איכות הירי היא שונה משמעותית לטובה. ובהשוואה ל-EMP, ה-EMP יקר יותר, כבד יותר, גדול יותר, ומפונק יותר (1911) ובכלל אני לא כל כך מחשיב אותו באותה קטגוריה של ה-42 למרות היותו אקדח מיקרו.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד