מחפש המלצה למכונת גילוח
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש המלצה למכונת גילוח
מחפש המלצה למכונת גילוח לזקן להסרה טובה של זיפים במחיר סביר.
תודה.
תודה.
Re: מחפש המלצה למכונת גילוח
המכונות הטובות ביותר הן מתוצרת פיליפס/נורלקו ובראון.
ההבדלים בין הדגמים השונים הם בחלקם קוסמטיים, חלקם מהותיים. המחירים עשויים להגיע עד לסביבות 1000 ₪ למכונה נטענת שניתן לשטוף אותה. סה"כ זה עניין מאד אישי.
תחליט קודם אם הסגנון שמתאים לך הוא של סכין רוטטת עם רשת רוחבית או סכין רוטורית עם שלוש רשתות. אל תתפתה למכונה מתוצרת לא ברורה במחיר נמוך, מהסוג שמופיע בחוברות הקנייה המאולצת.
ההבדלים בין הדגמים השונים הם בחלקם קוסמטיים, חלקם מהותיים. המחירים עשויים להגיע עד לסביבות 1000 ₪ למכונה נטענת שניתן לשטוף אותה. סה"כ זה עניין מאד אישי.
תחליט קודם אם הסגנון שמתאים לך הוא של סכין רוטטת עם רשת רוחבית או סכין רוטורית עם שלוש רשתות. אל תתפתה למכונה מתוצרת לא ברורה במחיר נמוך, מהסוג שמופיע בחוברות הקנייה המאולצת.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
גם רמינגטון עושה מכונות טובות מאוד.
הרבה שנים אני מחזיק מכונה קטנה על סוללות מתוצרתם כמכונת גיבוי (לאחרונה - נפלה בפעם ה-1000, רק שהפעם אף מבפנים קפיץ הצמדת סכין ולא מצאתי אותו...), לאחרונה קניתי גם מכונה עיקרית. אני מרוצה מאוד.
הרבה שנים אני מחזיק מכונה קטנה על סוללות מתוצרתם כמכונת גיבוי (לאחרונה - נפלה בפעם ה-1000, רק שהפעם אף מבפנים קפיץ הצמדת סכין ולא מצאתי אותו...), לאחרונה קניתי גם מכונה עיקרית. אני מרוצה מאוד.
- סליקאי טיטניום
spy כתב:גם רמינגטון עושה מכונות טובות מאוד.
+1
אני משתמש בנורלקו\פיליפס שנים רבות.
ישנם דגמים שונים במחיר ובאיכות.
(אורך וחיווי סוללה, עם\בלי קוצץ פאות, עמיד\לא עמיד במים, איכות סכינים ועוד)
תגדיר טווח מחיר, שימוש רצוי וכדומה.
בהצלחה!
אורי
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד