Airsoft RONI עם גלוק אמיתי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Airsoft RONI עם גלוק אמיתי

על ידי goral » 20 אוגוסט 2014, 10:33

שלום לכולם
אני מניח שכולם מכירים את המוצר שנקרא RONI, מוצר מעולה של CAA לכל הדעות,

לאחרונה ראיתי הרבה פוסטים באינטרנט של מוצר סיני שהוא חיכוי מושלם של ה-RONI, ומיועד לשימוש עם AIRSOFT,

להלן קישור למוצר :
http://www.ebay.com/itm/TOYS-Conversion-of-CAA-RONI-for-Airsoft-GBB-G17-G18-Series-Black-CAD-SK-01-BK-/171413607726?pt=UK_SportingGoods_OtherSports&hash=item27e90c152e

כמובן שהדבר מאוד מעניין, כיוון שהרבה אביזרים של איירסופט יכולים להיות מורכבים על נשק אמיתי, אז חישפתי הרבה באינטרנט ויש המון אזכורים של אנשים שמתמשים במוצר הזה עם גלוקים רגילים,
כמובן שהסינים ידועים באיכות ירודה, אולם פה מדובר בגוף פלסטיק קשיח ולא רכיב אלקטרוני או מכאני מתקדם מידי.

יש גם סרטון של בחור שיורה במטווח עם המוצר, ולמען האמת זה נראה דיי מוצק ו"חזק"
http://www.youtube.com/watch?v=w7NQV1pXPtA
השאלה האם יש למישהו ניסיון או שראה פעם מוצר כזה בעיניים ?

המשך יום נעים
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: Airsoft RONI עם גלוק אמיתי

על ידי שיי » 20 אוגוסט 2014, 14:45

רק שהבעיה זה שלא ניתן להזמין מוצרים מחול ללא אישור או רשיון :roll: :roll:

ותכלס למה זה טוב המוצר הזה!!!
חוץ מסיבה אחת שלפי דעתי גם לא מצדיקה את המחיר זה תושב שטחים
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי glockbuster » 20 אוגוסט 2014, 16:57

אני לא הייתי מערב אירסופט עם נשק אמיתי,
הגוף הסיני הזה הוא באיכות ירודה מזה שמייצרים בCAA והוא יתחיל להראות עיוותי חום הרבה יותר מוקדם מהרוני האמיתי,

אני מכיר רבים שקנו מוצרי אירסופט כמו כוונות השלכהוכדומה וגילו במהרה שיש סיבה למה הן זולות ולא מתאימות לנשק אמיתי
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 21 אוגוסט 2014, 08:06

1. זה לא כ״כ זול ותוסיף גם את המע״מ שתצטרך לשלם אם יתאפשר לך לייבא את זה.
2. המידות של האיירסופט אינן זהות למידות האמיתי , צינת גלוק we 19 לדוגמה , רחבה משמעותית מצינת גלוק 19/ 17אמיתי .
3. באופן אישי אני עושה שימוש בציוד איירסופט כגון פאוצ׳ים ,פונדות , חגורה, נרתיק שליפה מהירה , אביזרי גומי , בעיקר לצרכי ספורט - לעיתים אין שום הבדל לעומת מוצר ממותג ולעיתים זה הרבה פחות איכותי ככל שמדובר במוצר מורכב , בכל מקרה זה לא עלול לסכן או לגרום לתקלה מבצעית במקרה של כשל.
4. כוונות השלכה ולייזר שקניתי לילדים למשל - יתפרקו די מהר אם יותקנו על אקדח אמיתי ובוודאי שיאבדו איפוס אחרי כל יריה.
אקדח איירסופט יפני TM שיש לו רתע חזק יחסית לאיירסופט והוא נחשב אייכותי , מתפרק כתוצאה מהרתע שלו עצמו ... חלקים כמו כוונת אחורית , מוביל קפיץ מחזיר, חלקים פנימיים אחרים העשויים סגסוגת קלה או לחילופין - הצינה עצמה (עשוייה פלסטיק) פשוט התפוצצה אחרי מספר מחסניות . כך שלא הייתי משתמש באביזר שעלול להשבית את הנשק במקרה של כשל.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי goral » 21 אוגוסט 2014, 08:58

אני לא מוצא למה שתהיה בעיה ביבוא, זה לא חלקי נשק זה אפילו לא מיועד לנשק, זה מיועד לאיירסופט.

שאתה אומר לא זול מה הכוונה ?
זה 650 שקל + מע"מ
רוני עולה בארץ קרוב ל-2000 שקל + מע"מ

אני לא מתכוון ללכת עם זה בכלל, חשבתי להביא סתם למטווחים וכאלו.
כוונות השלכה \ לייזר, בחיים לא הייתי משתמש במוצר סיני שמיועד לאיירסופט
אני עם Lasermax בתחום הזה.
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי simon » 21 אוגוסט 2014, 09:09

קראתם תגובות?
To absolutely clarify this question.. Here is the answer from one of the retailers I spoke to @shot show. The Roni G1 which is a basically a discontinued and first Gen roni is exactly the same.. Exactly the same! (if and only if it is a CAA Brand and not WE Tactical) whether designated as airsoft or firearm...The Israeli company that makes these had to get rid of the many Roni G1`S they had left over after introducing the G2. So they rebranded the G1 molds as "airsoft only" for legal purposes to get rid of them more easily in the large airsoft community. The reason for this strategy was also do to the major improvements the G2 has over G1. It was evident that once a consumer actually had there hands on both... The G2 would be the clear choice and word would spread leaving the company stuck with defunct G1`s. I can absolutely say that as an owner of both gens..The G1 is a great platform and if u can get your hands on the cheaper "airsoft" designation.. Go for it! You will love it and the money you have saved will pay for the tax stamp. However if you have the cash for G2 & a stamp... You will be extremely happy I guarantee. That's it..Clarified!!
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי goral » 21 אוגוסט 2014, 10:25

אז למעשה אחרי ששיפרו את הדור הראשון והוציאו דור שני
כל ה"גירסה לאיירסופט" זה שיטה שיווקית להעיף את הסטוק של הדור הראשון

אם כך מדובר במוצר מצויין ב-650 שקל, לא נראה לי שיש מצב להביא רוני ביותר זול
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 21 אוגוסט 2014, 11:04

simon כתב:קראתם תגובות?
To absolutely clarify this question.. Here is the answer from one of the retailers I spoke to @shot show. The Roni G1 which is a basically a discontinued and first Gen roni is exactly the same.. Exactly the same! (if and only if it is a CAA Brand and not WE Tactical) whether designated as airsoft or firearm...The Israeli company that makes these had to get rid of the many Roni G1`S they had left over after introducing the G2. So they rebranded the G1 molds as "airsoft only" for legal purposes to get rid of them more easily in the large airsoft community. The reason for this strategy was also do to the major improvements the G2 has over G1. It was evident that once a consumer actually had there hands on both... The G2 would be the clear choice and word would spread leaving the company stuck with defunct G1`s. I can absolutely say that as an owner of both gens..The G1 is a great platform and if u can get your hands on the cheaper "airsoft" designation.. Go for it! You will love it and the money you have saved will pay for the tax stamp. However if you have the cash for G2 & a stamp... You will be extremely happy I guarantee. That's it..Clarified!!

הקטע הזה טוען שהם היו צריכים להפטר ממלאי ישן של רוני דור א'. אם היה להם מלאי מת, אז בשביל מה הם היו צריכים לשנות את תבניות היציקה ל"AIRSOFT ONLY"?
מדובר במוצר שמיוצר ע"י הזרקת פלסטיק. ברגע שזה יוצר - כבר אי אפשר יותר לשנות.

בקיצור, לא מדובר במלאי מת שהיה צורך להפטר ממנו אלא במוצר חדש שמוטבע עליו "AIRSOFT ONLY".
עכשיו יש פה שתי אפשרויות:
1. שהמוצר מיוצר ב-CAA שמנסה לחדור לשוק האירסופט על ידי שינוי המיתוג של הרוני, ולמעשה זה אותו המוצר רק עם תווית אחרת.
2. שמדובר בחיקוי זול של הדבר האמיתי שלא מיוצר על ידי CAA.

את זה אפשר לבדוק רק על ידי בדיקה מקרוב..

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי goral » 21 אוגוסט 2014, 14:17

תראה למען האמת ולדעתי האישית, CAA לא המציאו את תחום יציקות הפלסטיק,
ה-RONI זה קונספט זה פיתוח זה עיצוב...זה לא יצור
אין שום בעיה לכל ייצרן סיני לעשות רוורס אנג'נירינג למוצר, ולייצר אותו בעצמו
זה סך הכל - יציקת פלסטיק.

בסרטון שהבחור יורה עם המוצר, המוצר נראה יציב מאוד ולא "מתפרק"
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 21 אוגוסט 2014, 15:02

goral כתב:תראה למען האמת ולדעתי האישית, CAA לא המציאו את תחום יציקות הפלסטיק,
ה-RONI זה קונספט זה פיתוח זה עיצוב...זה לא יצור
אין שום בעיה לכל ייצרן סיני לעשות רוורס אנג'נירינג למוצר, ולייצר אותו בעצמו
זה סך הכל - יציקת פלסטיק.

בסרטון שהבחור יורה עם המוצר, המוצר נראה יציב מאוד ולא "מתפרק"

CAA לא המציאו את תחום יציקות הפלסטיק.
אבל יש יציקות פלסטיק ויש יציקות פלסטיק..
ההבדלים בעלויות חומרי הגלם, באיכות המוצר, עמידות בחום, כימיקלים, מאמצים ועומסים שונים יכול להיות שמים וארץ - למרות שהמוצר נראה חיצונית אותו הדבר.

אין שום בעיה לעשות ריוורס אינג'ינירינג, זו לא תורה מסיני.
השאלה היא רק אם הסינים מעוניינים במוצר זהה אחד לאחד מכל הבחינות, או לייצר חתיכת זבל שנראית חיצונית אותו הדבר.

אני ממש לא מומחה בתחום וגם לא מתיימר להיות.
מי שבתחום יוכל לקחת את שני המוצרים צד בצד ולהגיד לך אם שניהם באותה איכות ול-CAA יש שולי רווח גבוהים, או שזה שני מוצרים שונים באיכות שונה.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 21 אוגוסט 2014, 17:58

goral כתב:אני לא מוצא למה שתהיה בעיה ביבוא, זה לא חלקי נשק זה אפילו לא מיועד לנשק, זה מיועד לאיירסופט.

אני לא יודע, אבל ההגיון לא תמיד עובד כאן ולך תדע איך עלולים להתייחס לזה דווקא אולי בגלל שזה איירסופט
שאתה אומר לא זול מה הכוונה ?
זה 650 שקל + מע"מ
רוני עולה בארץ קרוב ל-2000 שקל + מע"מ
הכוונה היא שאם יש איזושהי בעיית התאמה , ייבוא או איכות קריטית אז בכל זאת לא מדובר בסכום זניח
אני לא מתכוון ללכת עם זה בכלל, חשבתי להביא סתם למטווחים וכאלו.
אז להזיק זה לא...
כוונות השלכה \ לייזר, בחיים לא הייתי משתמש במוצר סיני שמיועד לאיירסופט
אני עם Lasermax בתחום הזה.

דבר אחד שכדאי לוודא - הסתכלתי בסרטונים והתותב של ידית הדריכה הוא שונה משל רוני מקורי , היות ומדובר בהתאמה שצריכה להיות הדוקה וכפי שציינתי - צינת האירסופט רחבה יותר , עלולה להיות כאן בעיית התאמה
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי glock34 » 22 אוגוסט 2014, 05:17

חוזק חומרים ועמידות ברעידות אינם זהים בין אירסופט לכלי נשק אמיתיים ולכן גם אם המוצר מתפקד כרגע זה לא אומר שהוא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן. לא רק סוג הפלסטיקה משנה יש גם פינים וקפיצים שצריכים לעמוד בלחץ.
אז ברור שהשחיקה מוגברת וזה עניין של זמן עד שיופיעו עיוותים שברים או סדקים.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי goral » 24 אוגוסט 2014, 08:44

צודק מאה אחוז רק שים לב לדבר אחד,
שיש טענות שלא מדובר בחיכוי אלא במוצר זהה שמיוצר ע"י CAA עצמם
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 24 אוגוסט 2014, 12:43

goral כתב:צודק מאה אחוז רק שים לב לדבר אחד,
שיש טענות שלא מדובר בחיכוי אלא במוצר זהה שמיוצר ע"י CAA עצמם

זו בדיוק הטענה שצריך לאשש.
וגם אם היא נכונה, עדיין צריך לוודא שזה אכן אותו מוצר רק עם תווית שונה, או מוצר שמיועד לאיירסופטץ

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי spy » 29 אוגוסט 2014, 08:39

לא כל דבר שרשום באינטרנט בפורומים הוא נכון.
במקרה של CAA ניתן לבדוק את זה בקלות - להתקשר למפעל ולשאול אותם. אני לא הייתי סומך יותר עם פורום כלשהו בחו"ל (מי יודע מי כותב שם ומה המניעים שלו?) מאשר על התיחסות היצרן.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד