הסבת איירסופט לנשק חם
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הסבת איירסופט לנשק חם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4569948,00.html
הסבה של איירסופט באמצעות קנים שנגנבו מתע״ש ?!
משום מה נראה לי בולשיט ...
הסבה של איירסופט באמצעות קנים שנגנבו מתע״ש ?!
משום מה נראה לי בולשיט ...
- סליקאי טיטניום

Re: הסבת איירסופט לנשק חם
לא סתם בולשי, סופר בולשיט
א. בלתי אפשרי טכנית
ב. ממתי תע"ש מייצרת קנים לM16/AR15?
ג. לא שווה את המאמץ פשוט משיגים כלים גנובים וכאלו אמתיים שבאמת עובדים
א. בלתי אפשרי טכנית
ב. ממתי תע"ש מייצרת קנים לM16/AR15?
ג. לא שווה את המאמץ פשוט משיגים כלים גנובים וכאלו אמתיים שבאמת עובדים
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
מי כתב?
עיתונאי?
מסקנה
עוד פעם ייצור חדשות !
טוב ל 1 באפריל
עיתונאי?
מסקנה
עוד פעם ייצור חדשות !
טוב ל 1 באפריל
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
... כמו כן נלכדו חמישה אנשים שהדפיסו פצצות אטום במדפסת תלת מימד.
- סליקאי זהב

המעשיות האלו מובילות לאיסור גורף על ייבוא ומשחק באיירסופט .
בכל העולם זה לא יותר מצעצוע וכאן זה הופך לנשק קטלני ...
אני רוצה לראות הסבה כזאת בעיניים , אולי גם נגלה שכמו עם עניין ה״רוני״ שנטען שהוא זהה לאירסופט ולאמיתי - גם כאן בעצם מדובר באותו פס ייצור אבל במיתוג שונה
בכל העולם זה לא יותר מצעצוע וכאן זה הופך לנשק קטלני ...
אני רוצה לראות הסבה כזאת בעיניים , אולי גם נגלה שכמו עם עניין ה״רוני״ שנטען שהוא זהה לאירסופט ולאמיתי - גם כאן בעצם מדובר באותו פס ייצור אבל במיתוג שונה
- סליקאי טיטניום

זה שימ"ר מסוים פירסם ידיעה על "נשק", לא הופך אותו לכזה!
כל עוד כלי כזה לא נבדק במעבדת הנשק של מז"פ ושם מומחה קבע שהוא עונה להגדרת החוק ל"נשק", זה עוד צעצוע מסוכן.....
כל עוד כלי כזה לא נבדק במעבדת הנשק של מז"פ ושם מומחה קבע שהוא עונה להגדרת החוק ל"נשק", זה עוד צעצוע מסוכן.....
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
בעיקרון אפשר להפוך דלורייאן למכונת זמן (המכונית מחזרה לעתיד)
אז גם בעיקרון אפשר להפוך איירסופט לכלי נשק.
הרי ברור שהתוצאה תהיה נשק מתפרק לא אמין שבמקרה הטוב יצליח לירות כדור לא מדוייק לפני שיהיה בו מעצור סדק או שבר. ואז התיאוריה של הסבת צעצועים לנשקים תהיה נכונה לגבי 80% מארגז הצעצועים של הבן שלי.
לא הייתי רוצה להיות זה שלוחץ על ההדק באקדח שעשוי בחלקו התחתון מפלסטיק ABS ושהאינסרטים שאמורים להיות מסילות עשויים אלומיניום והקנה שברוב המקרים הוא גם הצ'יימבר עשוי גם הוא מאיזה אלומיניום אנודייז שלא יעמוד בלחץ והבלוק שאמור לעצור את המחלק מלעוף ליורה לפנים עשוי מאיזה עוד חומר שלא עמיד, שלא לדבר על התושבת שלו שעשויה גם היא מפלסטיק רגיל שלא לדבר על המחלק אלומיניום שיסדק או ישבר. בטח שכחתי עוד הרבה אבל כבר בנקודה הזאת הקייס די סגור.
לא יודע מה איתכם, אני בעד הדלורייאן.
אז גם בעיקרון אפשר להפוך איירסופט לכלי נשק.
הרי ברור שהתוצאה תהיה נשק מתפרק לא אמין שבמקרה הטוב יצליח לירות כדור לא מדוייק לפני שיהיה בו מעצור סדק או שבר. ואז התיאוריה של הסבת צעצועים לנשקים תהיה נכונה לגבי 80% מארגז הצעצועים של הבן שלי.
לא הייתי רוצה להיות זה שלוחץ על ההדק באקדח שעשוי בחלקו התחתון מפלסטיק ABS ושהאינסרטים שאמורים להיות מסילות עשויים אלומיניום והקנה שברוב המקרים הוא גם הצ'יימבר עשוי גם הוא מאיזה אלומיניום אנודייז שלא יעמוד בלחץ והבלוק שאמור לעצור את המחלק מלעוף ליורה לפנים עשוי מאיזה עוד חומר שלא עמיד, שלא לדבר על התושבת שלו שעשויה גם היא מפלסטיק רגיל שלא לדבר על המחלק אלומיניום שיסדק או ישבר. בטח שכחתי עוד הרבה אבל כבר בנקודה הזאת הקייס די סגור.
לא יודע מה איתכם, אני בעד הדלורייאן.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

אז כל רובה איירסופט במיוחד הטובים והיקרים נבנים שהממימדים החיצוניים זהים לנשק אמיתי ולא הפנימיים, מכלולו אמיתי של AR15/M16 לא נכנס לגוף עליון של אירסופט מבוסס גז דיהיינו GBB ואת זה אני אומר מנסיון אישי,הקנה החיצוני של האייר סופט קטן יותר מקנה אמיתי והגוף עשוי אלומיניום על לא באותו איזור חיוג של 7075T6 והוא חלש בטירוף ובחיים לא יעמוד בלחצים והעיוותים של ירי אמיתי, הידע, הכלים ובילבול המוח שצריך אם בכלל כדי לנסות להשתיל חלקים אמיתיים הוא עצום וגורמים פלליים יעדיפו לקנות כלים אמיתיים שצה"ל, משטרת ישראל, ואחינו מסביבינו בכיף ממשיכים לספק להם.
"Si Vis Pacem Para bellum"
גנבו קנים והרכיבו אותם על כלים כדי שיראו "מגניבים"
מפה לנשק אמיתי הדרך ארוכה.......
כמו להדפיס אקדח במדפסת שיחזיק אולי כדור אחד
בכל מקרה היום יש תכניות מפורטות ומדויקות של חלקי נשק לכל מבקש באינטרנט,
מי שיש לו כרסמת CNC וקצת זמן יכול לייצר דברים הרבה יותר קרובים לדבר האמיתי מאשר לקחת כלי איירסופט (מהטובים שיש) ולנסות להפוך אותו לכלי אמיתי.
חוץ ממראה אמיתי זו ערימה של פלסטיק סיני ואבקת ברזל דחוסה שלא מחזיקה נפילה מגובה של חצי מטר...
בקיצור מחפשים סיבה למסיבה
מפה לנשק אמיתי הדרך ארוכה.......
כמו להדפיס אקדח במדפסת שיחזיק אולי כדור אחד
בכל מקרה היום יש תכניות מפורטות ומדויקות של חלקי נשק לכל מבקש באינטרנט,
מי שיש לו כרסמת CNC וקצת זמן יכול לייצר דברים הרבה יותר קרובים לדבר האמיתי מאשר לקחת כלי איירסופט (מהטובים שיש) ולנסות להפוך אותו לכלי אמיתי.
חוץ ממראה אמיתי זו ערימה של פלסטיק סיני ואבקת ברזל דחוסה שלא מחזיקה נפילה מגובה של חצי מטר...
בקיצור מחפשים סיבה למסיבה
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד