כוונות ברזל לילה cz duty
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כוונות ברזל לילה cz duty
מחפש לקנות כוונות לילה מברזל ל- cz duty. מישהו שמע על משהו כזה?יודע איכות או מחיר? עד היום לא מצאתי משהו כזה, אשמח לחוות דעת אם מישהו מכיר.
תודה
תודה
- סליקאי ארד

Re: כוונות ברזל לילה cz duty
אחורית
http://czcustom.com/p07-p09h-tacreartritium.aspx
קידמית
http://czcustom.com/P07/P09TritiumFront ... x.125.aspx
http://czcustom.com/p07-p09h-tacreartritium.aspx
קידמית
http://czcustom.com/P07/P09TritiumFront ... x.125.aspx
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
קח בחשבון שני דברים:
1. החומר הזוהר הוא רדיואקטיבי- לא מומלץ לקרבו יותר מדי לגוף לזמנים ארוכים.
2. זמן מחצית החיים של טריטיום הוא 12 שנה, ז״א אחרי 12 שנה (מייצור החומר- לא מהקניה) הוא יזהר בחצי עוצמה.
1. החומר הזוהר הוא רדיואקטיבי- לא מומלץ לקרבו יותר מדי לגוף לזמנים ארוכים.
2. זמן מחצית החיים של טריטיום הוא 12 שנה, ז״א אחרי 12 שנה (מייצור החומר- לא מהקניה) הוא יזהר בחצי עוצמה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
יעני לא מומלץ לרכוש אם הוא על החגורה כמעט כל היום? החומר הזה דולף או עצם זה שהוא בתוך הכוונת וקרוב לגוף מזיקה? ידוע מה הנזק שהוא עושה לאדם?
- סליקאי ארד

החומר אינו דולף. הוא פולט קרינה רדיואקטיבית. אם בכוונתך לשאת אותו על החגורה כל היום- אני חושב שכדאי לוותר על הרעיון.
בזמנו מישהו ייצר מחזיקי מפתחות עם החומר הזה וחילק כפרסומת, ולאחר תקופה לא ארוכה הפסיקו עם זה- בדיוק מסיבה זו.
בזמנו מישהו ייצר מחזיקי מפתחות עם החומר הזה וחילק כפרסומת, ולאחר תקופה לא ארוכה הפסיקו עם זה- בדיוק מסיבה זו.
רם
הקרינה מסוג בטא שנוצרת מטריטיום נבלעת עוד בתוך הזכוכית של הבקבוקון המכיל את החומר, כך שאין סכנת קרינה מהמוצרים של מפרולייט (כמו בטא-לייטים בצבא).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
קחו בחשבון שכוונות שיש בהם טריטיום
אסורות לייצוא מארה"ב
באופן ישיר לפחות מוכר בחנות לא ישלח
כי הוא עובר על ITAR
אסורות לייצוא מארה"ב
באופן ישיר לפחות מוכר בחנות לא ישלח
כי הוא עובר על ITAR
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
ליאור45 כתב:הקרינה מסוג בטא שנוצרת מטריטיום נבלעת עוד בתוך הזכוכית של הבקבוקון המכיל את החומר, כך שאין סכנת קרינה מהמוצרים של מפרולייט (כמו בטא-לייטים בצבא).
באופן כללי - קרינה מייננת עוברת זכוכית רגילה כאילו לא הייתה שם, אלא אם מדובר בסוג מיוחד של זכוכית שמכיל המון עופרת. משתמשים בזה בתאי בקרה של צילומי רנטגן.
אני לא חושב שמפרו משקיעים בזה, כיוון שמדובר בכמות עד כדי כך מזערית של גז טריטיום, שגם אם השפופרת תישבר והגז ישתחרר לא יגרם שום נזק.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

שלום אלעד,
נשאתי CZ75 עם כוונות "מפרולייט" יותר מעשר שנים, עד שהאקדח הושבת (לא באשמת הכוונות, סדק בצינה).
לגלוק 17 שבא אחריו, התקין לי נעם שגיב (חבר ותיק, ממקימי "הסליק") כוונות "מפרולייט" ירוק-כתום-ירוק (כוונות אחוריות ירוקות, כוונת קדמית כתומה).
אין לי בינתיים תופעות לוואי, אפילו אשתי לא אמרה שאני זוהר בחושך...
וברצינות: יצרנית השפופרות של "מפרולייט" היא חברת Microtec-MB משוויץ, הם אומרים שהקרינה לא עוברת את השפופרת.
הם מוכרים שפופרות כאלה לייצרני שעונים (לומינוקס ועוד), מייצרים שעונים זוהרים-תמידית בעצמם בשם Traser, ומתחייבים שהקרינה לא מגיעה לעור.
תוכל לקרוא באתר שלהם www.microtec.com
ממליץ בחום על הכוונות. מן הסתם, אצל מאיר רוט ישמחו למכור ולהתקין לך.
אם תתקין, תבצע מייד מטווח, לוודא שאין סטיה בכוונות, בייחוד בקדמית.
בהצלחה,
חיים זאבי
נשאתי CZ75 עם כוונות "מפרולייט" יותר מעשר שנים, עד שהאקדח הושבת (לא באשמת הכוונות, סדק בצינה).
לגלוק 17 שבא אחריו, התקין לי נעם שגיב (חבר ותיק, ממקימי "הסליק") כוונות "מפרולייט" ירוק-כתום-ירוק (כוונות אחוריות ירוקות, כוונת קדמית כתומה).
אין לי בינתיים תופעות לוואי, אפילו אשתי לא אמרה שאני זוהר בחושך...
וברצינות: יצרנית השפופרות של "מפרולייט" היא חברת Microtec-MB משוויץ, הם אומרים שהקרינה לא עוברת את השפופרת.
הם מוכרים שפופרות כאלה לייצרני שעונים (לומינוקס ועוד), מייצרים שעונים זוהרים-תמידית בעצמם בשם Traser, ומתחייבים שהקרינה לא מגיעה לעור.
תוכל לקרוא באתר שלהם www.microtec.com
ממליץ בחום על הכוונות. מן הסתם, אצל מאיר רוט ישמחו למכור ולהתקין לך.
אם תתקין, תבצע מייד מטווח, לוודא שאין סטיה בכוונות, בייחוד בקדמית.
בהצלחה,
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

תודה רבה על התשובות!
מישהו מכיר מה המחיר שלהם בארץ? נגיד אצל מאיר רוט? לא מצאתי מחיר של כוונות ברזל בשום מקום ובזמן האחרון הם לא זמינים כל כך...
מישהו מכיר מה המחיר שלהם בארץ? נגיד אצל מאיר רוט? לא מצאתי מחיר של כוונות ברזל בשום מקום ובזמן האחרון הם לא זמינים כל כך...
- סליקאי ארד

קניתי ממאיר רוט כוונות מפרולייט לדיוטי שלי לפני 4 שנים. סכום תלת ספרתי נמוך. עושות את העבודה בלילה ודומות מבחינת חומר וצורה לכוונות המקוריות - כוונת אחורית מפלסטיק הבנויה בזווית שאינה מאפשרת דריכה על החגורה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מזכיר לי את כוונות הלילה של הגליל ...
תגידו , זה עוזר לירות בלילה ?
תגידו , זה עוזר לירות בלילה ?
- סליקאי טיטניום

יש לי מקוריות על הגלוק, הוא יוצר ב 2007 ככה שהן מן הסתם פחות זוהרות .
מה שכן שמתי לב הוא שלפעמים הן מפריעות לי לירות באור , כי יש השתקפות על הדבק השקוף שסוגר אותן.
מה שכן שמתי לב הוא שלפעמים הן מפריעות לי לירות באור , כי יש השתקפות על הדבק השקוף שסוגר אותן.
- סליקאי טיטניום

ניר,
מה שעוזר לירות בלילה זה פנס ולא כוונות מפרו או טריג'.
כוונות לילה טרידיום טובות בעיקר לירי באור חלש. כאשר עדיין רואים את המטרה באור חלש קל יותר לקבל תמונת כוונות בעזרת הנקודות או הנקודה בדיוק כמו כוונות סיב באור רגיל.
מפרות וטריג' הפכו למקובלות בעולם הטקטי לא רק בזכות אינסרט הטרידיום אלא בגלל צורתן הנוחה לדריכה עם יד אחת ובגלל עמידות במכות או נפילות.
למעט כוונות לילה אמיתיות עדיין לא מצאתי תחליף לכוונת סיב ופנס לירי בתנאי חושך.
מה שעוזר לירות בלילה זה פנס ולא כוונות מפרו או טריג'.
כוונות לילה טרידיום טובות בעיקר לירי באור חלש. כאשר עדיין רואים את המטרה באור חלש קל יותר לקבל תמונת כוונות בעזרת הנקודות או הנקודה בדיוק כמו כוונות סיב באור רגיל.
מפרות וטריג' הפכו למקובלות בעולם הטקטי לא רק בזכות אינסרט הטרידיום אלא בגלל צורתן הנוחה לדריכה עם יד אחת ובגלל עמידות במכות או נפילות.
למעט כוונות לילה אמיתיות עדיין לא מצאתי תחליף לכוונת סיב ופנס לירי בתנאי חושך.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

זה בדיוק העניין,
אם המטרה מוארת אז הכי טוב זה כוונות שחורות או מקסימום סיב מקדימה כדי להתביית על הכוונת מהר.
אם המטרה חשוכה אז לראות את הכוונות לא עוזר לי
ובתנאי תאורה חלקית אני עדיין מעדיף סיב אופטי , אם כי כמו שציינתי הכוונות שלי בנות 7 לפחות ומן הסתם דעכו .
אם המטרה מוארת אז הכי טוב זה כוונות שחורות או מקסימום סיב מקדימה כדי להתביית על הכוונת מהר.
אם המטרה חשוכה אז לראות את הכוונות לא עוזר לי
ובתנאי תאורה חלקית אני עדיין מעדיף סיב אופטי , אם כי כמו שציינתי הכוונות שלי בנות 7 לפחות ומן הסתם דעכו .
- סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד