גלוק 19 חדש מספר שאלות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גלוק 19 חדש מספר שאלות
אישתי התחדשה בגלוק 19 חדש.
לאחר ירי ראשון במטווח הטענות שלה:
1. חרא של הדק בזיג היה הרבה יותר טוב, מה מומלץ? הדק מינוס? משהו אחר?
2. עצר מחלק קטן מידי, יוחלף למוגדל.
3. תפס שחרור מחסנית קטן מידי, הבנתי שיש גדול יותר, יש מספר גדלים או שרק אחד?
4. הדריכה קשה לעומת הזיג, לא משהו בלתי נסבל, האם יש מה לעשות בנידון?
תודה מראש,
שלומי
תודה מראש,
שלומי
- סליקאי ארד

Re: גלוק 19 חדש מספר שאלות
החלף לה חזרה לזיג, גלוק הוא אקדח מעולה עם כמה מגרעות שאפשר לחיות איתן אם אתה יורה באופן סדיר ופוגע באופן סביר, סביר אצלי זה חמישים מחמישים במרכז כמובן, שלל התוספות של גלוק כ"כ נפוצות שכולם רואים לנכון להחליף, אני עם 19 במצב מקורי בעל כף יד יחסית גדולה לא זיהיתי שום בעיה עם עצר המחלק או תפס המחסנית, כוונות זה כבר סיפור אחר שגם איתן פוגע על הכיפאק אבל הן פלסטיות וכדאי כוונות ברזל ההדק לי לא הייוה מכשול אף פעם וגם אליו מתרגלים לאחר 200/300 כדור ורצוי שיהיו ברצף תתחדשו.
- סליקאי זהב

תתחיל בהדק מינוס מפולש היטב
שחרור מחלק מוגדל
יש שחרור מחסנית באורכים שונים ארוך מאוד ושל חברת ויקרז שהוא קצר יותר ויקר יותר. הכי טוב לקנות את הארוך ולפצור אותו עד לקבלת הגודל הרצוי. באותה שיטה תוריד את הפינות החדות.
אל תשכח להחליף כוונות. אני ממליץ על כוונת אחורית חלקה עם פייבר אדום בקדמית. אם אתה רוצה יותר פרטים תפנה אלי בפרטי.
תתקין גם פלאג שיעזור בהחלפת מחסנית.
שחרור מחלק מוגדל
יש שחרור מחסנית באורכים שונים ארוך מאוד ושל חברת ויקרז שהוא קצר יותר ויקר יותר. הכי טוב לקנות את הארוך ולפצור אותו עד לקבלת הגודל הרצוי. באותה שיטה תוריד את הפינות החדות.
אל תשכח להחליף כוונות. אני ממליץ על כוונת אחורית חלקה עם פייבר אדום בקדמית. אם אתה רוצה יותר פרטים תפנה אלי בפרטי.
תתקין גם פלאג שיעזור בהחלפת מחסנית.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

shlomi71 כתב:אישתי התחדשה בגלוק 19 חדש.
תודה מראש,
שלומי
1. מסכים - חרא של הדק. את התוצאה הטובה ביותר אתה יכול להשיג ע"י החלפה לקונקטור מינוס, ומה שנקרא באינטרנט 0.25$ TRIGGER JOB. בתכלס זה הברקה של כל החלקים הנעים במערכת ההדק של הגלוק. אם יש לך טיפה חוש טכני ושתי ידיים ימניות אתה יכול לעשות את זה בעצמך. אם לא, תשאיר את זה לנשק מוסמך. אל תשכח לשמן באופן קבוע את נקודת המגע בין גשר ההדק לקונקטור.
2. לא בעיה להחליף עצר מחלק.. שניה עבודה. הבעיה המחירים המופקעים שדורשים פה עבור חלפים.
3. תפס שיחרור מחסנית, כן מסכים שהוא קטן מדי אבל זה דבר שהייתי מנסה להתרגל אליו במקום להחליף בתפס גדול שיכול להלחץ לך בנרתיק ולשחרר את המחסנית בדיוק מתי שאתה לא רוצה.
4. דריכה קשה, אחרי ירי של כמה מאוד כדורים הקפיץ מתרכך והדריכה תהיה יותר נסבלת.
5. תחליף את הכוונות, אני ממליץ על כוונות זוהרות של מפרולייט.
6. אף פעם לא תגיע עם גלוק לרמת הארגונומיה שיש בזיג. אלה שתי חיות שונות לגמרי שבנויות אחרת. ההדק בזיג הוא SA/DA בגלוק הוא משהו כמו DAO (בכל לחיצה על ההדק אתה דורך אותו באופן חלקי). מצד שני, בגלוק אתה נהנה מעמידות לא רעה בכלל נגד חלודה, מצאי חלפים, ציר קנה נמוך, משקל נמוך ופשטות מנגנון.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

תודה על התשובות.
אם האקדח היה שלי הייתי מסתדר עם תפס שחרור מחסנית המקורי, לאישה הוא לא מתאים.
האקדח מתאים ליד שלה כמו כפפה, ירינו בהרבה סוגי אקדחים לפני ההחלפה, פשוט בכל הגלוקים שירינו היו הדקים משופרים, אז פתאום לירות בהדק המקורי מרגיש אחרת...
אם האקדח היה שלי הייתי מסתדר עם תפס שחרור מחסנית המקורי, לאישה הוא לא מתאים.
האקדח מתאים ליד שלה כמו כפפה, ירינו בהרבה סוגי אקדחים לפני ההחלפה, פשוט בכל הגלוקים שירינו היו הדקים משופרים, אז פתאום לירות בהדק המקורי מרגיש אחרת...
- סליקאי ארד

גלוק הוא אקדח לחימה מעולה. כשמגיעים להתאמה אישית ונוחות ירי, צריך לתת עבודה ולהתאים אותו ליורה. שלחתי לך לינק למאריך תפס מחסנית מבית ויקרס שעונה בדיוק על הצרכים שלך. ארוך מספיק בכדי לעזור לאנשים עם יד קטנה מבלי לסכן שחרור מחסנית בלתי רצוי.
הברקה נכונה של חלקי ההדק תעזור בתחושה חלקה ושחרור קריספי של הסטרייקר. משקל ההדק עדיין יעמוד על 5.5 פאונד אבל ירגיש יותר חלק. (מומלץ בכל מצב לפלש את כל חלקי ההדק גם אם אתה מחליף קונקטור)
לגבי הדריכה, היא בהחלט תשתפר מירי לירי, וניתן להחליף לקפיץ קל יותר או למערכת גיידרוד מופחתת משקל. אני באופן אישי לא אוהב להתעסק עם החלק הספציפי הזה בגלוקים ועדיף לתת לזמן לעשות את שלו.
הברקה נכונה של חלקי ההדק תעזור בתחושה חלקה ושחרור קריספי של הסטרייקר. משקל ההדק עדיין יעמוד על 5.5 פאונד אבל ירגיש יותר חלק. (מומלץ בכל מצב לפלש את כל חלקי ההדק גם אם אתה מחליף קונקטור)
לגבי הדריכה, היא בהחלט תשתפר מירי לירי, וניתן להחליף לקפיץ קל יותר או למערכת גיידרוד מופחתת משקל. אני באופן אישי לא אוהב להתעסק עם החלק הספציפי הזה בגלוקים ועדיף לתת לזמן לעשות את שלו.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד