התייעצות בבחירת אקדח

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

התייעצות בבחירת אקדח

על ידי Everest » 04 דצמבר 2014, 16:10

מה חשוב לי:
קל משקל, DA חובה, 9 מ"מ(מחירי התחמושת פשוט הורגים), קיבולת כדורים 15+, יכולת הסלקה נוחה, אמינות גבוהה, בטיחותי! ו"כימיה טובה" עם האקדח(למרות שזה כבר סובייקטיבי).
בגדול, אני די נעול על סי זד דיוטי, אם כי אני לא פוסל על הסף לשמוע הצעות נוספות.
אין לי ידיים גדולות במיוחד כך שאקדחים בגודל דומה לקולט 1911 לא מתאימים.
ובבקשה בלי גלוק(אל תשאלו למה, אני פשוט לא אוהב את היצרן הזה).
ובבקשה אל תפנו אותי למאיר רוט לקניית אקדח.
אומנם השירות שקיבלתי היה אדיב ביותר ואני יכול רק לשבח על כך, אך המחיר לצערי קצת גדול עליי, ומצאתי דיוטים חדשים במחיר זול משמעותית ממנו.

תודה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: התייעצות בבחירת אקדח

על ידי itamar » 04 דצמבר 2014, 16:41

מציע לך לשקול גם סמיט ווסון M&P - יבואן להב.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי guyweisz » 04 דצמבר 2014, 19:35

אישית אני חולה XD. אבל בארץ אין לו גב. את המחסניות אם רוצים יותר צריך לייבא מחו"ל. חבל.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 04 דצמבר 2014, 21:49

אם המחיר חשוב, יש CZ פאנטום שירה כ-2000 כדורים במטווח העיר נתניה. יותר ארוך מהדיוטי, שוקל 30 גרם יותר, אותו רוחב, הדק טוב יותר (חידוש קשר באורך שפוי), מקבל מחסניות CZ75 רגילות (16-18 כדורים), שלא כמו הדיוטי. משמיט פטיש חד צדדי, כוונות מפרולייט.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... b966b58511

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glock34 » 05 דצמבר 2014, 05:21

טוב, אז גלוק 19 אני לא אציע לך, אבל איתמר נתן אופציה מעולה ואפילו תשקול שילד אם יש להשיג.
בנוגע ל 1911, הם מגיעים בגדלים שונים ואת הידיות ניתן להחליף לדקות יותר בפחות מ4 דקות, ככה שלא כדאי לך לפסול אותם, כי מדובר באקדחים מעולים (כשהם עובדים).
הזכרת שאתה מעוניין ב 9ממ ולכן האופציות שלך מצומצמת בכל הנוגע ל 1911 שלרוב מגיעים בקליבר 0.45.
אני חושב שגם וולטר P99 זו אופציה חביבה ביותר, במיוחד אם אתה שמאלי.
http://www.waltherarms.com/products/handguns/p99/

בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Tomas6774 » 19 דצמבר 2014, 21:14

ממליץ בחום על ה
m&p Shield 9mm
ניתן להסלקה,קליבר 9 מ״מ שזה סבבה ,הדק מדהים,מחיר סביר(2850₪),אמין.
נכון,זה לא 15 כדורים,״רק״ 8 כדורים, אבל זה אקדח שתישא כליום בלי להתלבט!!
אני רכשתי לפני שנים אקדח עצום מימדים (357 מגנום) מפאת חוסר תקציב והתלהבות של רגע והצטערתי על זה שנים.האקדח שכב בארון ולפני שנתיים וחצי קניתי אקדח שמחשבה אחת בראשי:זה חייב להיות אקדח קטן ומוסלק שאשא אותו עליי כל יום ביומו וקניתי את ה-p238 של זיג. אקדח מדהים,אני לא מרגיש אותו בנשיאה,מוסלק,אמין והדבר היחידי שמטריד אותי בו הוא הקליבר- 9 קצר או 380 acp, ולאחרונה התחלתי לחפש אקדח עבור אחי שהוא סא״ל בקבע ואחרי המון סינונים ולמידה הגעתי לשילד של סמית.
קח משהו שילך איתך!! לקרב אקדחים צריך קודם כל אקדח ולכן קח בחשבון: אמינות,קליבר,נוחות נשיאה ומשקל.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי shybs » 21 דצמבר 2014, 15:56

שלום,

מנצל את השרשור של כי אני מחפש אקדח עם תכונות שדומות לתכונות ש-Everest ציין.
הייתי באחד המטווחים במרכז ועל יבש בדקתי G26,G19, S&W99,Styer M1,HS-2000,S&W M&P 9c.

1. השטייר והSW99 נפסלו עקב תנוחה לא נוחה ביד.
2. S&W M&P C הרגיש מאוד טוב ביד אבל לא ניתן היה לירות בו, גם לא במטווח של היבואן (לא נהוג להקצות אקדח "לנסיעת מבחן" שהוא לא יד שנייה?)
3. G26 , G19,HS-2000 - יריתי 10-17 כדורים בכל אחד.
התחברתי יותר ל- HS-2000 ול- G19.

שאלותיי:

1. האם ללכת על ה- HS-2000 זה הימור בהיבט חלפים? הרגשתי חידוש קשר קצת ארוך ואם אפשר היה להחליף להדק אחר עם חידוש קשר יותר קצר זה היה הפייבוריט שלי.
2. האם יש סוחר שמייבא ספרינגפילד XD?
3. איפה כן ניתן לירות ב- M&P למטרות התנסות?
4. "לוותר" וללכת על G19 ?

תודה,
שי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי higt-power » 21 דצמבר 2014, 16:22

לגבי 1 ו2.
אין יבואן לכלי וכנראה שגם לא יהיה ,ועל כן לא התי נכנס להרפתקה הזאת .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי guyweisz » 21 דצמבר 2014, 20:17

shybs כתב:1. האם ללכת על ה- HS-2000 זה הימור בהיבט חלפים? הרגשתי חידוש קשר קצת ארוך ואם אפשר היה להחליף להדק אחר עם חידוש קשר יותר קצר זה היה הפייבוריט שלי.
2. האם יש סוחר שמייבא ספרינגפילד XD?
3

כפי שרשמתי למעלה - הבעיה היא עם היבוא, כי כיום אין לו יבואן קבוע.
מדובר באקדח מעולה (לדעתי הטוב בקטגוריה שלו - אבל זה עניין אישי).
מאוד רובוסטי ואישית אני אוהב את ההדק בהשוואה למתחרים (אבל שוב- עניין של טעם).
HS2000 או XD זה אותו הדבר (רק עם רישוי של ספרינגפילד). החל מהדגם של HS ב 2004, שהוסיף מסילה בהתאם לספציפיקציות של ספרינגפילד ודרישת רשויות החוק הקרואטיות, אין ממש הבדל.
אני כל פעם משתהה מחדש שאין לו יבואן בארץ, בעיקר מאז שהוא נכנס בקול שאון לאירופה. אני לא מדבר על קל-וי שמה שבאמת היה בינם לבין HS-פרודקט רק הם יודעים, אלא על ייבוא מספרינגפילד - חברה אמריקאית. מה שמעניין זה שאירופה, אליה שייכת קרואטיה, מייבאת את האקדח תחת המותג XD (גם אם בפועל עדיין מדובר במשלוחים מקרואטיה, שם הוא מיוצר), ולא תחת המותג הקרואטי.

(קיים גם ה XDM שאישית לא התחברתי אליו כ"כ (יצא לי לירות ב 3.8 אינץ', למרות שרציתי לנסות את ה 4.5)).

אבל שוב - זה לא ממש משנה, במקרה שלי הייתי צריך לייבא מחסניות מחו"ל ולהעבירן במכס. מדובר במחסניות XD - לי יש HS2000 - אבל אין בעיה כי זו אותה מחסנית. ההבדל היחיד הוא בחורים למעקב - ב XD הם 12 חורים מאחור, ב HS הם 3 חורים בצד. אבל המחסניות של HS ברשותי שנים רבות, אולי זה השתנה.

אז זה כל הענין - לייבא דברים מחו"ל, בעיקר במדינתנו הליברלית הדוגלת בזכויות אזרחיה, זה כמו שנכתב מעליי הרפתקה שלא כדאי להכנס אליה למי שכבר אינו בתוכה. עיקר המקח והממכר בארץ נעשה בין בעלי אקדח זה.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Everest » 25 דצמבר 2014, 12:16

אם יש כאן בעלי דיוטי אשמח לתשובה:
מדוע הדיוטים בארץ אינם משווקים עם משמיט פטיש בתוך הקייס של האקדח כשהוא נקנה חדש?
בניגוד מוחלט לכל unboxing שראיתי באינטרנט בהם האקדח משווק עם מנוף להחלפת הניצרה למשמיט באופן עצמאי.
והאם ישנם דיוטים בארץ מהדגם החדש, בו מקבלים את האקדח עם 3 אפשרויות להתאמת ידית האחיזה לגודל כף היד?
תודה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glockbuster » 25 דצמבר 2014, 13:16

הסיבה היא שהיבואן אינו רוצה להמשתמש יחליף חלקים באופן עצמאי, הרי החוק לא מאפשר לבעל הנשק לבצע בו שינויים מכאניים, (את זה אמרו לי באופן אישי על הדלפק, ואוסיף שנאמר שמי שירצה להחליף נצרה המשמיט מוזמן להגיע והיבואן יבצע את השינוי)
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Everest » 25 דצמבר 2014, 15:28

glockbuster כתב:הסיבה היא שהיבואן אינו רוצה להמשתמש יחליף חלקים באופן עצמאי, הרי החוק לא מאפשר לבעל הנשק לבצע בו שינויים מכאניים, (את זה אמרו לי באופן אישי על הדלפק, ואוסיף שנאמר שמי שירצה להחליף נצרה המשמיט מוזמן להגיע והיבואן יבצע את השינוי)

הנה חוק כלי היריה:
http://www.nevo.co.il/law_html/Law01/188_001.htm

לא מצאתי ולו איזכור אחד לכך שאסור לבעל כלי יריה לבצע שינויים בכלי, ורק לנשק מוסמך מותר.
יכול להיות שלא קראתי את הסעיפים הנכונים, יכול להיות שלא פירשתי נכון, אבל אני די סבור שאין איסור כזה.
אבל בוא נניח שיש איסור כזה ואני מקבל את הטענה.
עולות בי תהיות:
1) מדוע היבואן מוציא על דעת עצמו את משמיט הפטיש מהקייסים של האקדחים אותם הוא מייבא? אם אסור לי לבצע שינוי בכלי, אין שום בעיה, אני אגש לנשק מוסמך עם המשמיט שקיבלתי עם האקדח, והוא יבצע את השינוי.
מדוע אם כן, עליי לטרטר את עצמי עד ליבואן בשביל לבצע את השינוי הנ"ל?
2) מה קורה עם המשמיטים שהיבואן "משמיט" ממכירת האקדח? הוא שומר אותם אצלו, ואז מה?
כשארצה להחליף למשמיט פטיש, אגש עד ליבואן, והלה ירכיב לי משמיט פטיש(שאיני יודע את עברו, ויכול ומדובר אף במשמיט פטיש משומש מאוד), ואשאיר אצלו את הניצרה החדשה של האקדח החדש?
ואז כשארצה להחליף לניצרה, אחזור עד ליבואן כדי שהוא ישים לי ניצרה, ששוב, איני יודע את עברה?
3) בוא נניח שבאמת אסור לי לבצע שום שינוי בכלי, הרי מדובר באקדח שמגיע עם מסילת פיקטיני מובנית.
גם "להרכיב" פנס על המסילה הוא בהגדרת "שינוי".
את זה כן מותר לי לבצע לבד, אבל להחליף מניצרה למשמיט אסור לי?
כל העסק מריח לי קצת fishy.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 25 דצמבר 2014, 16:57

נערך
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 25 דצמבר 2014, 17:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 25 דצמבר 2014, 17:22

Everest,

קודם כל תירגע ותשתה משהו קר.

-זה שלא מצאת אזכור בחוק כלי ירייה - לא אומר שזה לא מוזכר בתקנות המשרד לבטחון פנים
-לא ניתן לתקן/לעשות שינויים בכלי ירייה אלא על ידי נשק מוסמך
-לא ניתן להחזיק חלקי נשק(לרבות נצרה/משמיט)אלא אם כן אתה סוחר מורשה. חלקי נשק ואביזרים, ע"פ החוק היבש...מדובר גם בנרתיקים/פנסים וכו'. ע"פ ההיגיון, וזה נאמר לא פעם בכנסים, מדובר על חלקי נשק פנימיים
-אין ישר יותר בסוחרי הנשק בישראל ממאיר רוט, "הייבואן" כפי שאתה קורא לו
-לא יצא לי לראות ולו פעם אחת, במשך שנים רבות, את מאיר רוט ואנשיו מחליפים חלק חדש בחלק ישן...
-כנראה עוד לא הבנת איפה אתה נמצא, ועל כן החלק ה-FISHY שאתה מדבר עליו.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי guyweisz » 25 דצמבר 2014, 18:28

Cybrosh אני חושב שכולנו הבנו איפה אנחנו נמצאים - במרכזו של גועל נפש אחד גדול.
לעצם העניין - אם זה קיים בתקנות, אחלה, אני רוצה לראות את זה בבקשה.
אם זה לא רשום ו"מועלה לציבור", זה לא חוקי. אין כזה דבר "אין רפרנסיה" לחוק או תקנה.
אם יש לך אותה, אודה לך אם תוכל לתת לנו רפרנסיה, זה חשוב לי במיוחד.
כי יצא לי לרכוש חלק מסוים לאקדח באינטרנט, ייבאתי אותו כחוק (עבר במכס ונרשם לצרכי זיהוי), היה ברשותי כחודש וחצי, הורכב ע"י נשק ללא בעיות וללא הערות מיוחדות. ע"מ לא להסתכן בעתיד, הייתי רוצה לדעת האם המכס והנשק לא מכירים את החוק או שמא התקנה הזו לא באמת קיימת גם אם זה נאמר בכנסים.

לגבי נרתיקים, אין לי בעיה לרכוש נרתיק עור באינטרנט (שזו חתיכת עור מסוגננת ותו לא) ולתלות אותו בבית על הקיר שישמש לעציץ. אני רוצה לראות את המשרד שיפליל אותי על זה ואת השופט שלא יגחך. ציין לייזר? אני מרכיב בעצמי על המסילה, והנה שוס: כשאני משמן את הנשק אני מוריד אותו מהמסילה לבדי, כי עברתי את גיל 3 (איזה אסון) ואחרי השימון אני חוזר להרכיב. הנה - רשמתי אתת הפשע שחור על גבי לבן. אגב, גם בקבוקי מים מינרלים אני פותח לבד. לא יודע, אולי יש איזו תקנה לא רשומה שאוסרת גם את זה.
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד