לידיעתכם: שוויו של האקדח המוחלף בתבחין משמר הוא 0 (אפס) ש"ח.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: לידיעתכם: שוויו של האקדח המוחלף בתבחין משמר הוא 0 (אפס)

על ידי ramdishon » 31 דצמבר 2014, 14:50

שרקן כתב:
GUSS כתב:אירגון סוחרי הנשק נמצא היכן שהוא נמצא [ואנחנו גם]בגלל ,,אירגון סוחרי הנשק !
מעולם היורה הקטן לא היה בראש מעייניו,[פרט לשנותה70-80] והוא נסמך על חברות האבטחה למינהן.

לא ידוע לי על קיומו של "ארגון סוחרי הנשק". תוכל לספר לי עליו קצת ולומר לי מי הם חבריו, מי עומד בראשו ומי מהסוחרים חבר בו?

(במקרה אני בעלים של חנות נשק ומטווח רק 25 שנה וקיומו של הארגון בו "אני חבר" נעלם מעיניי...)

להלן ציטוט מהפרוטוקול של אחד הדיונים בכנסת:
״מאיר רוט – חבר ועד, ארגון סוחרים ובעלי מטווחים״.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי שרקן » 31 דצמבר 2014, 18:41

הייתה בעבר (ואולי יש גם היום) קבוצה שניסתה להתאגד תחת ארגון לשכות המסחר. זה לא צלח מהסיבות שמניתי לעיל.

הכוונה שלהם אגב (של מאיר רוט לפחות) הייתה טובה מאד אך למרבה הצער, לא ניתן היה לגייס את כל החנויות והמטווחים בגלל השוני המהותי ביניהם (סתם דוגמא: מנהל מטווח של רשות מקומית לא רשאי להתאגד, מנהל מטווח של מוסד ביטחוני - כנ"ל ועוד דוגמאות רבות).

הפתרון היחיד (ואל תשליכו מהשיטה בארה"ב ששם ה NRA חזק ובעל כח פוליטי): התאגדות של בעלי הנשק הפרטי! אני לא הייתי רוצה שסוחרי הנשק (שאני נמנה עליהם) יקבעו אג'נדות.

במדינה בה ארגון "האקדח על שולחן המטבח" מכתיב מדיניות, אין מקום לגוף שייתפס כבעל אינטרסים כלכליים על חשבון ביטחון הציבור ונזקו יהיה רב מתועלתו.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

על ידי glockbuster » 31 דצמבר 2014, 20:38

אז זהו שלא!!!
הNRA לא מייצג אף יצרן ו/או חברה מסחרית. על זה מופקד ארגון אחר ששמו הNSSF
the National Shooting Sports Foundation. ואני אישית לא רואה שום דבר פסול בהתאגדות
בענף הרכב -יש, בענף הבשר-יש, בענף החלב-יש. כל עוד שאף אחד מהחברים בארגון שכזה אינו עוסק בפלילים, מה בדיוק הבעיה?
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 04 ינואר 2015, 13:08

שרקן כתב:במדינה בה ארגון "האקדח על שולחן המטבח" מכתיב מדיניות, אין מקום לגוף שייתפס כבעל אינטרסים כלכליים על חשבון ביטחון הציבור ונזקו יהיה רב מתועלתו.

אתה יודע בדיוק כמוני שבארה"ב יש הרבה מאד אירגונים כמו "האקדח על שולחן המטבח" שגם נחלו הצלחות לא מבוטלות לאורך השנים - ושהמילה האחרונה בנושא של הגבלת זכות הנשיאה עדיין לא נאמרה.

בין המפורסמים:
1. שרה בריידי
2. הסנטורית מקליפורניה דיאן פיינשטיין
3. Violence policy center
ועוד...

אם יש לזה מקום בארה"ב אז יש לזה מקום גם בארצינו. ולהבדיל, אין מה להשוות בין כמות ורמת האיומים שאזרחי ישראל חשופים לה לבין אלה שבארה"ב, כך שכל גוף שיש ביכולתו לצאת נגד האג'נדה ההזויה של "אקדח על השולחן" הוא מבחינת תרומה מבורכת.

ואם כבר מתחילים לפשפש במקורות המימון של כל מיני עמותות כאלה, תאמין לי שבינהם יש כאלה שהאג'נדה שלהם הרבה יותר גרועה והרסנית מאשר "כספי הדמים" שאתה מייחס לסוחרי הנשק.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד