התייעצות בבחירת אקדח

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: התייעצות בבחירת אקדח

על ידי Cybrosh » 25 דצמבר 2014, 19:35

גיא,

הלוואי והיו לי התקנות הנ"ל להראות. הייתי מפרסם ברבים מזמן. מניסיון של שנים של ייבוא נשק וחלקים פרטני ועסקי, אני יכול לאשר שהן קיימות, גם אם שבע"פ.

שכחת על איזה משרד ממשלתי אתה מדבר? חוקי? מה עם רשימת היישובים הזכאים שבמשך שנים הוחבאה מן הציבור? אתה חושב שזה עזר שצעקו שזה לא חוקי? עד לא מזמן, היית צריך להתקשר ולהגיד לפקיד בטלפון איפה אתה גר והוא היה מאשר לך אם זה יישוב זכאי או לא.

את הנשק לא מעניין עם החלק שהבאת חוקי או לא. ביקשת להרכיב, הוא מרכיב, והוא לא מבקש רישיונות למיניהם. אני לא מאמין שהוא גם מכיר את החוק. ולגבי הדואר...שוב, עם ניסיון רב שנים : אין להם שום שמץ של מושג בכל מה שקשור לחוק/תקנות כלי ירייה. פעם ב- הם תופסים מישהו על ייבוא לא חוקי של חלקי נשק, מעמידים אותו במקום(חפש באתר, תמצא מה עשו למי שפעם ניסה להביא נוקר ל-1911 או מחסניות), הוא משלם קנס ומחרימים/שולחים בחזרה את הסחורה ובזה נגמר הסיפור(במזל). ברוב המקרים, לא תופסים אנשים מחוסר ידיעה בנושא.

אסור לך לייבא חלקי נשק. רק לסוחר מותר. והסוחר משלם על כך והרבה. איך הצלחת לגרום להם לרשום אותו חוקית, אני ממש לא יודע, וזאת פעם ראשונה שאני שומע על כך. כנראה נפלת במזל על מישהו שאינו מבין מה הוא עושה. אני נאלצתי לרשום נרתיקי ירי מעשי לא פעם ולא פעמיים עם תעודה מזהה לאחר ש"הוכחתי" שהם לא חלקי נשק. אסור גם להחזיק חלקי נשק - רק לסוחר מותר. אחרת יש לך "מעבדת נשק" בבית, כפי שזה עלול להופיע בעיתון.

בכנסים נושא חלקי הנשק והאביזרים עלו לא פעם ולא פעמיים. תשובה חד משמעית לא הייתה שם, אלא רק להשתמש בהיגיון. שמלכתחילה, כשמדובר במשרד הנ"ל, הוא אינו בריא במיוחד. החוק היבש לא מתיר לך הרבה ברירה, אבל כפי שאמרת שום שופט/משרד לא יקבלו את הפרשנות היבשה אל מול המודרנית.

ועדיין - לצערנו/למזלנו - מושג גדול אין לא למשרד לבטחון פנים ולא לדואר ישראל.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי מטווחי מאיר רוט » 25 דצמבר 2014, 21:52

Everest כתב:עולות בי תהיות:
1) מדוע היבואן מוציא על דעת עצמו את משמיט הפטיש מהקייסים של האקדחים אותם הוא מייבא?

קודם כל שלום לכולם, עבר יותר מידי זמן.. שמח לראות את התעוררות השוק, אבל צר לי על הסיבה לכך. הלוואי והסיבה הייתה הקלות ברישיונות לטובת ספורטאי הירי וכדומה, לא אירועים ביטחוניים.

מודה למספר החברים שתיקנו ועל הדרך פרגנו.

Everest, אתה תמיד מוזמן לשלוח אלינו דוא"ל או להרים טלפון, אשמח להשיב ולתת את כל המידע כפי שהוא, ללא סייג.

ציטטתי אותך מעלה על מנת להעמיד דברים על דיוקם- איני מקבל את האקדחים גם עם המשמיט. בעת ההזמנה עליי לבחור באם אני רוצה נצרה, משמיט או שניהם. לאור הרגולציה אנחנו בוחרים בפריט אחד. אגב, אם כבר נכנסנו לעניין זה, אוסיף ואפרט: כיוון שבאופן אישי אני חושב שעדיף משמיט, חילקתי את הכמויות בהזמנות הראשונות כך ש80% מהאקדחים יגיעו עם נצרה ו20% עם משמיט. לצערי נוכחתי לדעת שהשוק הישראלי מעדיף נצרה ולכן כל האקדחים היום מגיעים עם נצרה בלבד. וכן, יש לי מלאי משמיטים שרכשתי לטובת השירות של החלפת משמיט לנצרה, על פי בחירת היורה, ללא הגבלת זמן או מספר כלשהו של החלפות (מנצרה למשמיט ולהפך).

לשירותכם תמיד.

שיהיה לנו שקט וטוב,
בברכה חמה לכולכם,
אלעד
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Everest » 26 דצמבר 2014, 20:49

Cybrosh כתב:גיא,

הלוואי והיו לי התקנות הנ"ל להראות. הייתי מפרסם ברבים מזמן. מניסיון של שנים של ייבוא נשק וחלקים פרטני ועסקי, אני יכול לאשר שהן קיימות, גם אם שבע"פ.

שכחת על איזה משרד ממשלתי אתה מדבר? חוקי? מה עם רשימת היישובים הזכאים שבמשך שנים הוחבאה מן הציבור? אתה חושב שזה עזר שצעקו שזה לא חוקי? עד לא מזמן, היית צריך להתקשר ולהגיד לפקיד בטלפון איפה אתה גר והוא היה מאשר לך אם זה יישוב זכאי או לא.

את הנשק לא מעניין עם החלק שהבאת חוקי או לא. ביקשת להרכיב, הוא מרכיב, והוא לא מבקש רישיונות למיניהם. אני לא מאמין שהוא גם מכיר את החוק. ולגבי הדואר...שוב, עם ניסיון רב שנים : אין להם שום שמץ של מושג בכל מה שקשור לחוק/תקנות כלי ירייה. פעם ב- הם תופסים מישהו על ייבוא לא חוקי של חלקי נשק, מעמידים אותו במקום(חפש באתר, תמצא מה עשו למי שפעם ניסה להביא נוקר ל-1911 או מחסניות), הוא משלם קנס ומחרימים/שולחים בחזרה את הסחורה ובזה נגמר הסיפור(במזל). ברוב המקרים, לא תופסים אנשים מחוסר ידיעה בנושא.

אסור לך לייבא חלקי נשק. רק לסוחר מותר. והסוחר משלם על כך והרבה. איך הצלחת לגרום להם לרשום אותו חוקית, אני ממש לא יודע, וזאת פעם ראשונה שאני שומע על כך. כנראה נפלת במזל על מישהו שאינו מבין מה הוא עושה. אני נאלצתי לרשום נרתיקי ירי מעשי לא פעם ולא פעמיים עם תעודה מזהה לאחר ש"הוכחתי" שהם לא חלקי נשק. אסור גם להחזיק חלקי נשק - רק לסוחר מותר. אחרת יש לך "מעבדת נשק" בבית, כפי שזה עלול להופיע בעיתון.

בכנסים נושא חלקי הנשק והאביזרים עלו לא פעם ולא פעמיים. תשובה חד משמעית לא הייתה שם, אלא רק להשתמש בהיגיון. שמלכתחילה, כשמדובר במשרד הנ"ל, הוא אינו בריא במיוחד. החוק היבש לא מתיר לך הרבה ברירה, אבל כפי שאמרת שום שופט/משרד לא יקבלו את הפרשנות היבשה אל מול המודרנית.

"תקנות שבע"פ" לא תופסות.
בדיוק בשביל זה יש חוק ותקנות, כדי שאנשים לא יתחילו לפרש בעצמם מה שהם שמעו מההוא ששמע מההיא ששמעה מההוא ששמע מהמנקה במשרד של הפקידה של יעקב עמית, שזרק איזו שטות בהערת ביניים שהתפרשה לא נכון.
אם יש תקנה, אני רוצה לראות אותה, אם אין תקנה, שלא יספרו לי סיפורים.
לא ביקשתי להחזיק קנה 0.40 לאקדח שמטבע המדברים מצריך רישום, שאני יכול להבין את ההגיון ולו רק לצורכי מז"פ.
מנוף מצ'וקמק להשמטת פטיש אפשר להעביר אפילו במזוודה בעלייה למטוס ואף אחד לא יבין בכלל מה זה בשיקוף, ושמה יושבים אנשים שאמורים להיות "קצת" יותר מבינים ב"חלקי נשק".
ועוד מבלי להיכנס למה שיש לי לומר על השטות הזו שלפרק את הנשק ולנקות בבית מותר לי ואני מספיק "אחראי", אבל רחמנא ליצלן להחליף בין חלקים ייעודיים שמגיעים כברירית מחדל עם האקדח מהיצרן אסור לי מבלי לקחת את הנשק לנשק מוסמך שיעשה בדיוק את מה שאני הייתי עושה.
אין שום בעיה, אדרבה, אני אקח את האקדח לנשק מוסמך שיעשה את העבודה בשבילי, ואפילו אתמרמר כמו כל עם ישראל על כך שאני משלם על זה כסף.
אבל למה i'm being forced to להגיע עד ליבואן בארץ, בשביל לבצע את השינוי הנ"ל?
ואם אני לא גר ממש קרוב למערב ראשון לציון וזו טירחה גדולה מדי בשבילי להגיע עד ליבואן בשביל לבצע את השינוי הנ"ל? ואם בדיוק כשאני מגיע "הנשק לא נמצא" או שבדיוק "נגמרו המשמיטים"?
הנה "כללי זהירות", להלן: "תקנות המשרד לבט"פ" בנוגע לניקוי כלי יריה.
אז דבר ראשון, לפי התקנות, ברוך השם מותר לי לפרק את הנשק ולנקות לבד.
בדקתי את "המדריך" של המשרד לבט"פ להחזקה של כלי יריה: http://mops.gov.il/Documents/Publicatio ... al2012.pdf

גם כאן לא מצאתי שום איזכור לטענות שהועלו כאן.
"שאלות ותשובות" של המשרד לבט"פ: http://mops.gov.il/Fire_Arms/Pages/Faq.aspx
גם כאן לא מצאתי שום איזכור.

אני מחפש ומחפש ופשוט לא מוצא שום איזכור ל"תקנות" הנ"ל.
אבל יודע מה, בוא נפרש הגדרת "כלי יריה" בחוק.
"כלי יריה" – פירושו כלי בעל קנה העשוי לירות כדור, קלע, פגז, פצצה או כיוצא באלה, שבכוחם להמית אדם, וכולל חלק, אביזר ותחמושת של כלי כזה, וכן כלי נשק שסוגל לפלוט חומר הנועד להזיק לאדם, לרבות חלק, אביזר ותחמושת לכלי נשק כאמור ולרבות מכל המכיל או שמסוגל להכיל חומר כאמור, ולמעט מכל גז מדמיע;
אחלה, אז המשמיט והניצרה נחשבים ל"חלק של נשק" ע"פ חוק כלי היריה.
מצוין, אין לי שום בעיה עם זה.
מדוע אם כן, אני יכול לקבל רישיון לאקדח CZ Duty שמיוצר ומתוכנן ע"י היצרן להגיע גם עם ניצרה וגם עם משמיט פטיש, אבל אני לא יכול להחזיק את 2 חלקי הנשק הנ"ל במקביל, כחלק מהרישיון על הכלי?
הרי הרישיון הוא האישור מהמדינה להחזיק בכלי הנשק, לרבות התחמושת הנלווית ושאר הדברים הנלווים.
המדינה היא לא היצרן, והיא לא קובעת איך האקדח מגיע כברירת מחדל, היא רק יכולה לתת לי רישיון עליו ועל התצורה שהוא מגיע כברירת מחדל, לפי שאני מבקש אישורים להחזקה של חלקים נוספים.
לא מדובר בקנה 0.40 שגם אפשר להרכיב על האקדח הנ"ל שכבר מצריך שינוי הקליבר ברישיון, ולכך צריך כבר 2 רשיונות נפרדים.
כמו שגיא אמר, אם יש תקנה, אז בבקשה אני רוצה לראות אותה.
כפי שהיבואן אמר כאן בכבודו ובעצמו, יש לו אפשרות להזמין את האקדח באיזו תצורה שהוא רוצה, לרבות עם הניצרה ועם המשמיט יחדיו, והוא פשוט בוחר שלא, כהחלטה עיסקית ותו לא.
(במאמר מוסגר, אני בספק שאם האקדח היה מיובא ארצה עם המשמיט ועם הניצרה יחדיו, מישהו אי פעם היה מתלונן על כך או שהמשרד לבט"פ היה עושה משהו בנידון).
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי guyweisz » 28 דצמבר 2014, 14:14

Cybrosh כתב:גיא,

את הנשק לא מעניין עם החלק שהבאת חוקי או
לא. ביקשת להרכיב, הוא מרכיב, והוא לא מבקש רישיונות למיניהם. אני לא מאמין שהוא גם מכיר את החוק. ולגבי הדואר...שוב, עם ניסיון רב שנים : אין להם שום שמץ של מושג בכל מה שקשור לחוק/תקנות כלי ירייה. פעם ב- הם תופסים מישהו על ייבוא לא חוקי של חלקי נשק, מעמידים אותו במקום(חפש באתר, תמצא מה עשו למי שפעם ניסה להביא נוקר ל-1911 או מחסניות), הוא משלם קנס ומחרימים/שולחים בחזרה את הסחורה ובזה נגמר הסיפור(במזל). ברוב המקרים, לא תופסים אנשים מחוסר ידיעה בנושא.

בוקר טוב. ראשית רציתי לציין שאני מבין שכל מה שאה רושם זה מניסיון רב שנים, ועדיין...

1. לדבריך אתה מאשר שהתקנות קיימות בע"פ. מצוין. זה אומר שאינן קיימות במציאות והמחוקק מודע לכך ולכן אינו מנסה את מזלו יותר מדי פעמים אלא במקרים שנראה לו שהוא יכול להצליח. כל שופט שלום מדרג ג' ירצה לראות בעת משפט את התקנות. הלוואי ומדובר אכן בתקנות בע"פ בלבד. אם הן קיימות בכתב ולא מפורסמות, הווה אומר שלא הועלו לציבור (סליחה מראש על השפה המשפטית) דינן כתקנות שלא נכנסו לתוקף. אלא אם כן הן פורסמו באיזושהי נקודת זמן והרשויות עשו כל שביכולתן ע"מ שהאזרח לא ימצא אותן. במקרה זה האזרח ינסה לשכנע שמדובר בניסיון הכשלה והרשויות כמובן יענו שלא אשמתן שהאזרח לא מצא אותן. לכן אני מתעקש שאם למי ממשתתפי הפורום מידע רשמי כתוב בנושא זה, אנא שישתף אותו עם כולנו. כי אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש רק כשהחוק אכן קיים במציאות, לא בעל-פה, או במקרה זה הכלי הביצועי הנקרא תקנה שבישראל עושים בו יותר מדי שימוש ע"מ לעקוף את הכלי החוקתי הנקרא חקיקה.

2. אני דווקא לא טענתי שאי פרסום היישובים אינו חוקי. מסריח - כן, לא חוקי - לא. כל עוד קיום התבחין מפורסם שחור על גבי לבן, זה מה שבאמת נדרש. התוכן לצערי הם יכולים לשייכו לבטחון המדינה. אבל כאן מדובר בעצם העניין שלא מפורסם, מה גם שהרכבת או פרוק פין נוקר לא שייך לבטחון המדינה או סיכונו.

3. כמובן שמעניין את הנשק אם מדובר ברכיב חוקי או לא. אחרת הוא עובר על החוק. שאל כל נשק אם הוא ירכיב רכיב לא חוקי או שיובא באופן לא חוקי על נשק. אגב, הם לא חיים בלה לה לנד, הם מודעים לחוקים יותר מ 90 אחוז מבאי הפורום. זו עבודתם. הנשק אליו פניתי לא ראה בעיה בנושא, פשוט כי מבחינתו לא היתה בעיה בנושא.

4. מה עשו למי שניסה לייבא מחסניות? אני ייבאתי מחסניות, מילאתי את הטופס, הצהרתי (לא דואר!! אלא מכס - שם מודעים ועוד איך לחוקי כלי יריה, שאל כל פקיד מכס). עוד לפני כן טרחתי לקבל בזמנו משושנה קירש אישור שזה תקני באימייל, שלא הגעתי להשתמש בו.

5. לגבי נרתיקים, אתה מדבר על רכישת קבוצת פריטים, אולי במקרה זה זה נדרש מסיבות שרק להם מובנות (מה יעשה אדם עם נרתיק ללא נשק? ומה אכפת אם בעל נשק משתמש כל פעם בנרתיק אחר?) אבל רכישה פרטית מחו"ל של נרתיק או שניים? בבקשה - אני מצהיר קבל עם ועדה שאני מתכוון לרכוש נרתיק לקראת פורים. שאלה: האם תחפושות מותר לקנות בחו"ל? יפה, במקומות רבים נרתיקים איכותיים לאקדחי צעצוע מעוצבים אותו הדבר. או שבארץ עור מוגדר חומר בליסטי? אבל יודע מה? אני אשלח שוב מייל ללשכה ואשמח לפרסם את התגובה שלהם.

6. לא מעניין אותי איך העיתונות מכריזה על משהו. העיתונות גם מצהירה שמעלה אדומים הוא שטח פלסטיני, אז מה? אז העיתונות אמרה. מעבדת נשק זה כשמדובר ביותר מנשק אחד ו/או שהמעשה מהווה שינוי בסוג הנשק, קוטרו או ביצועיו. אם תתקין קנה 45 לאקדח 9, ברור שזה שינוי בקוטר. אם תכניס קפיץ שמגדיל את הג'אולים בנשק אויר, מדובר בשינוי עוצמת ירי. אבל אם תחליף פין שלא משנה את התנהגות הנשק - פשוט מעבדה לתפארת. אז העיתונות אמרה. יותר משנה לי מה החוק - האמיתי, לא תקנות בלתי רשומות - אומר (אבל גילוי נאות: יגיד מה שיגיד, אני בכל אופן מעדיף שנשק מנוסה יבצע זאת).
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי guyweisz » 28 דצמבר 2014, 14:25

[quote="Everest"][/quote]
מסכים עם כל מה שרשמת.
מלבד... ברור שהחלטות של בית עסק הן עיסקיות.
אתה מקרה מיוחד. משתמשי הסליק הם מקרים מיוחדים.
ל 99 אחוז מרוכשי דיוטי לא משנה משמיט או לא, הם גם לא יודעים מה זה, או מה ההבדל בין המנגנונים.
הם רכשו דיוטי וזה מה שהם קיבלו.
אני לא רואה פרקטי שהיבואן ייצא בהצהרות מה הערכה כוללת.
אולי דווקא אנשים שמבינים יבררו תחילה שהערכה מכילה את מה שהם מצפים לו.
כי זו לא פעם ראשונה שמוצרים המגיעים לארץ שונים "במעט" ממקביליהם בחו"ל.
ולא רק בנושא נשק (אפילו בנושאים בנאלים כמו עגלות תינוק).
כי אנחנו ארץ ליברלית וחופשית שזכויות האזרח לנגד עיניה.
(מקווה שאני לא צריך לציין שמדובר בציניות, אחרת אני אדגיש שמדובר במדינה מושחתת שעוברת על החוק מתי שנראה לנבחרי הציבור שיש לעבור על החוק).
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 28 דצמבר 2014, 15:52

כפי שהיבואן אמר כאן בכבודו ובעצמו, יש לו אפשרות להזמין את האקדח באיזו תצורה שהוא רוצה, לרבות עם הניצרה ועם המשמיט יחדיו, והוא פשוט בוחר שלא, כהחלטה עיסקית ותו לא.
(במאמר מוסגר, אני בספק שאם האקדח היה מיובא ארצה עם המשמיט ועם הניצרה יחדיו, מישהו אי פעם היה מתלונן על כך או שהמשרד לבט"פ היה עושה משהו בנידון).

יש מצב שאתה צודק - ולחדד את העניין, מדוע אקדחים כמו גלוק דור 4 או SW99 שמגיעים עם חלקים לשינוי גודל הקת זה בסדר ולבחור בין משמיט לבין נצרה זה לא?
גם במקרה הזה יש צורך בפירוק מעבר לפירוק ראשוני לצורך החלפת גב הקת.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 29 דצמבר 2014, 14:01

גיא,

1. למדתי משפטים, תבחר באיזו שפה שתרצה :) זה לא סוד שהמשרד לבטחון פנים סוגר פינות עם אנשים שמשתמשים בעורכי דין פרטנית. אך שוב, אתה ישר רץ לבית משפט. את פקיד המכס שחקר את תום(או glockbuster)עקב ייבוא מחסניות תחת אזהרה ואיים לנקוט הליכים,אף אחד לא הביא מול שופט. מאוד מוזר לי שהצלחת לייבא את המחסניות בצורה כל כך פשוטה, ע"י הסכמה של פקידים שונים וכו'. אנחנו(אנשי הסליק, ירי מעשי , אולימפי וכו') במשך שנים מנסים ותמיד נתקלים בחומות ובבקשה לרשיונות סוחרים. לצערי, שוב מחוסר ידיעה או פחד של הצד השני. אשמח לראות את התכתובת שלך ולהבין שהדברים השתנו לטובה.

2. לפני מספר שנים, יורה ירי מעשי ניסה לייבא נוקר. הגיע למכס, שם נדרש להביא אישור ייבוא מהמשרד לבטחון פנים(משרד הפנים). הלך למשרד הפנים, שם נאמר לו שרק סוחר יכול לייבא/לשחרר את החלק. (בלי קשר למה שאנחנו מדברים עליו היום). לסוחר שהלך לשחרר את החלק, נאמר שלאותו אדם, כל עוד אינו סוחר, לא יכול להחזיק בחלק הנ"ל כחלק חילוף. על הסוחר/נשק להתקין לו את החלק המדובר, ועל הסוחר/נשק גם לקחת את החלק הישן אליו.

למה סוחרים לא מוכרים חלקי חילוף לאנשים? מאותה סיבה. אולי אלעד רוט יכול להרחיב על הנושא יותר טוב ממני.

יש לי המון דוגמאות כאלה מה-15 שנה האחרונות.

3. לגבי הנרתיקים. זה מחוסר ידיעה, פשוט מאוד. לא ידעו איך להתמודד עם זה ולכן ביקשו כיסוי. ברור לכולנו שזה מגוחך.

4. אתה מבקש תשובות, שלא כל כך פשוט לתת וכנראה גם לא תקבל בערכאות רגילות. ברור לי שאתה לא תם, איך מההתכתבות שלנו נראה לי שאתה גם מצפה מאותן תקנות להופיע סתם כך, או לחלופין שהמשרד לבטחון פנים ייתן לך אותם. קח עו"ד, פנה אליהם בכל מה שנוגע לדיון הנ"ל ובקש את התקנות. מאחל לך ולכולנו שבאמת בסופו של דבר תוכיח כי טעיתי.

5. EVEREST, לעומת גיא, אני כן חושב שאתה תם. חלק מהשאלות שלך הן לגיטימיות, וכל בעל רישיון נשק נתקל באותן השאלות בשלב אחד או אחר במדינת ישראל. אתה פשוט נתקלת בזה עכשיו, ולכן אתה אינך מוכן לקבל את מה שאנחנו כבר השלמנו איתו לפני שנים. זה אותו הדיון על מחירי התחמושת, החוקים הדרקוניים והייבוא הדל. חוזר על עצמו כל פעם שמישהו "חדש" נתקל בנושאים הללו. תיכף תשאל למה אף אחד לא עושה כלום, איך אנחנו חיים ככה, למה אנחנו מוכנים לקבל זאת....ואולי אפילו תקים עמותה ותמשיך לכעוס/לשאול שאלות קיטבג.

אז אגיד לך את מה שאני תמיד אומר. לך תילחם את המלחמות של כולנו(תחנות רוח). נשמח לעזור לך. ספר לנו על חוויותך עוד 10 שנים, בתקווה שהמערכת עד אז תשתנה, הילדים שלנו לא יצטרכו ללכת לצבא ויהיה שלום איזורי.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Neon Golden » 29 דצמבר 2014, 20:27

trooperglock ו glockbuster הם שני אנשים שונים.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי מטווחי מאיר רוט » 30 דצמבר 2014, 12:43

עדכון חשוב, משמח ומפתיע!

שלשום קיבלנו משלוח של הדגם החדש P-07. בדגם זה יש מתאמים לשינוי גודל ידית האחיזה, שני עקבים פלוס 2 למחסניות, כוונות ברזל זוהרות ו.. נצרה חלופית (האקדח מגיע עם משמיט פטיש). אם חוקי הפורום היו מאפשרים, הייתי כותב ששוב, כסיסמת הDUTY כשהחלנו לשווק אותו בשנת 2009, שלמות מוגדרת מחדש.. :razz: אקדח מצויין בחבילה אטרקטיבית מאוד.

חשוב לי לציין שזו הפעם הראשונה שהדגם הזה מגיע לישראל (עד עכשיו היה DUTY P-07, הדגם הנוכחי אינו DUTY).

אתמול הייתה פגישת סוחרים עם מטה האגף לרישוי כלי ירייה במשרד לביטחון הפנים. הצגנו שם את השאילתה הנדונה כאן ולשמחתנו, התשובה מאפשרת לנו לשווק את האקדח כפי שהוא.

EVEREST:

ראשית, עליי להודות לך. באם לא התעקשת לא היינו בוחנים שוב את הנושא עם המשרד לביטחון הפנים. כתבת שההחלטה שלי לייבא את האקדח ארצה עם מנגנון בטיחות אחד בלבד היא החלטה עסקית. ממש לא! אחד מהבידולים המנצחים של הדגם הזה הוא האפשרות של היורה להחליף מנצרה למשמיט ולהיפך באותו אקדח. למיטב ידיעתי, מדובר בחדשנות שאין לאף מתחרה בשוק. אם אפשר היה לשווקו עם שני החלקים עת החלנו לשווק אותו בשנת 2009 וודאי שהייתי עושה זאת. בנוסף, העובדה שהצענו ללקוחות להגיע ולהחליף את המנגנון ללא הגבלה של מספר פעמים רק יוצרת עלינו עומס מיותר, אך עדיין מבחינתנו אנחנו פה בשביל לתת שירות.

שנית, כפי שכתבת, קיבלת אצלנו עד כה שירות אדיב: נשמח לבצע ההחלפה הזו בעצמנו כשירות ללא תשלום. החלק עצמו יהיה אצלך, נא השתמש בנו לצורך ההחלפה באם תרצה ביום מן הימים.

שלישית, חשוב לי לציין כי בספר הוראות האקדח כתוב:

האקדח מיוצר כך שניתן להחליף בקלות את מנגנון הנצרה במשמיט פטיש ולהיפך. פעולה זו ניתן לעשות ללא צורך בכלי עבודה מיוחדים.
מומלץ להתנסות בפעולת ההחלפה של מנגנוני בטיחות אלו תחת השגחת נשק מיומן או לפנות להכשרה המסופקת באתר האינטרנט שלנו.

לסיום, הימים הינם ימים אחרים. רוח אחרת נושבת. כפי שציינתי, הפתיחות של אגף רישוי נשק במשרד לביטחון הפנים, המשרד עצמו והעומדים בראשם כנראה נובעת מהמצב הבטחוני לכן מוטב יהיה והשמחה שלנו כחברים בענף הזה משינוי זה תהא פרופורציונאלית ובבקשה חברים, נכון שחשוב לזכור אשכול זה והלקח שהפקנו ממנו, אך יחד עם זאת, חשוב אף יותר לסיים את הדיון העקרוני כאן לטובת כל מי שהענף הזה חשוב לו.

בברכה חמה לכולם,
אלעד
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Everest » 30 דצמבר 2014, 21:37

מטווחי מאיר רוט כתב:עדכון חשוב, משמח ומפתיע!

שלשום קיבלנו משלוח של הדגם החדש P-07. בדגם זה יש מתאמים לשינוי גודל ידית האחיזה, שני עקבים פלוס 2 למחסניות, כוונות ברזל זוהרות ו.. נצרה חלופית (האקדח מגיע עם משמיט פטיש). אם חוקי הפורום היו מאפשרים, הייתי כותב ששוב, כסיסמת הDUTY כשהחלנו לשווק אותו בשנת 2009, שלמות מוגדרת מחדש.. :razz: אקדח מצויין בחבילה אטרקטיבית מאוד.

חשוב לי לציין שזו הפעם הראשונה שהדגם הזה מגיע לישראל (עד עכשיו היה DUTY P-07, הדגם הנוכחי אינו DUTY).

אתמול הייתה פגישת סוחרים עם מטה האגף לרישוי כלי ירייה במשרד לביטחון הפנים. הצגנו שם את השאילתה הנדונה כאן ולשמחתנו, התשובה מאפשרת לנו לשווק את האקדח כפי שהוא.

EVEREST:

ראשית, עליי להודות לך. באם לא התעקשת לא היינו בוחנים שוב את הנושא עם המשרד לביטחון הפנים. כתבת שההחלטה שלי לייבא את האקדח ארצה עם מנגנון בטיחות אחד בלבד היא החלטה עסקית. ממש לא! אחד מהבידולים המנצחים של הדגם הזה הוא האפשרות של היורה להחליף מנצרה למשמיט ולהיפך באותו אקדח. למיטב ידיעתי, מדובר בחדשנות שאין לאף מתחרה בשוק. אם אפשר היה לשווקו עם שני החלקים עת החלנו לשווק אותו בשנת 2009 וודאי שהייתי עושה זאת. בנוסף, העובדה שהצענו ללקוחות להגיע ולהחליף את המנגנון ללא הגבלה של מספר פעמים רק יוצרת עלינו עומס מיותר, אך עדיין מבחינתנו אנחנו פה בשביל לתת שירות.

שנית, כפי שכתבת, קיבלת אצלנו עד כה שירות אדיב: נשמח לבצע ההחלפה הזו בעצמנו כשירות ללא תשלום. החלק עצמו יהיה אצלך, נא השתמש בנו לצורך ההחלפה באם תרצה ביום מן הימים.

שלישית, חשוב לי לציין כי בספר הוראות האקדח כתוב:

האקדח מיוצר כך שניתן להחליף בקלות את מנגנון הנצרה במשמיט פטיש ולהיפך. פעולה זו ניתן לעשות ללא צורך בכלי עבודה מיוחדים.
מומלץ להתנסות בפעולת ההחלפה של מנגנוני בטיחות אלו תחת השגחת נשק מיומן או לפנות להכשרה המסופקת באתר האינטרנט שלנו.

לסיום, הימים הינם ימים אחרים. רוח אחרת נושבת. כפי שציינתי, הפתיחות של אגף רישוי נשק במשרד לביטחון הפנים, המשרד עצמו והעומדים בראשם כנראה נובעת מהמצב הבטחוני לכן מוטב יהיה והשמחה שלנו כחברים בענף הזה משינוי זה תהא פרופורציונאלית ובבקשה חברים, נכון שחשוב לזכור אשכול זה והלקח שהפקנו ממנו, אך יחד עם זאת, חשוב אף יותר לסיים את הדיון העקרוני כאן לטובת כל מי שהענף הזה חשוב לו.

בברכה חמה לכולם,
אלעד

דבר ראשון בבקשה.
דבר שני תודה.
דבר שלישי וכדי להעמיד דברים על דיוקם:
כתבתי שהחלטתך לייבא(לפי הודעתך, עד לעת הזו) את האקדח עם ניצרה בלבד כהחלטה עיסקית; לא כי "הסקתי זאת" לבדי מדבריך הקודמים, אלא מכיוון שזה מה שנאמר לי פנים מול פנים באופן אישי בחנותך/מטווחך בראשון לציון לפני פרק זמן של פחות משבוע, כשבאתי לראות אקדחים ע"י נציגך(שלא אנקוב בשמו מפאת כבודו וזכותו לפרטיות, אך אם זה מעניין אותך אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית בנושא).
יכול להיות שהוא חשב שמדובר ב"לקוח ממוצע" שמגיע ללא רקע וידע מוקדם על האקדח וגם לא בקיא בתקנות המשרד לבט"פ, וכמו רוב העסקים בישראל, העדיף לתת לי לשמוע משהו הגיוני/שעדיף לשמוע מאשר להתחיל להיכנס איתי לפרטים הקטנים שרוב הלקוחות לא היו מקבלים/מבינים, ולכן אמר את מה שאמר.
וחשוב לי לציין שאני לא אומר זאת כדי למתוח ביקורת על השירות שלך, אלא כנקודה למחשבתך העיסקית בלבד.
אני כלקוח שקצת יותר בקיא מה"ישראלי הממוצע שמגיע לרכוש אקדח", נעלבתי כשאמרו לי את זה.
אבל בגלל ההבנה שלי שכנראה בזה היה מדובר, ולא בהטעייה זדונית, אני לא מחשיב זאת לרעת המוניטין של "מאיר רוט", ואציין שלמעט זאת, כל שירות שאי פעם קיבלתי מ"מאיר רוט" היה מצוין!
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי guyweisz » 30 דצמבר 2014, 21:58

Cybrosh התכוונתי לתת לך את הדוגמא שנתן אלעד, אבל מכיוון שהוא ייחס אותה לאותן רוחות שמנשבות במשרד לבטחון פנים, אותו משרד שביטל ללא הנד עפעף את התבחין המשמר (כפי שהצהיר בנחרצות משרד עו"ד, עמיתיך שמתמחים ברישוי נשק), אני רק יכול להביא ממקורות החוק והנסיון. לא קיימת התקנה שאתה אומר, נקודה. פשוט לא קיימת. אם מישהו החליט לאכוף מה שלא קיים והתגובה החרדתית שקיבל גרם לו להמשיך בכך, תפדלו. אבל לא קיימת תקנה כזו כמו שלא קיימת תקנה של איסור על אכילת בשר חזיר, כל מה שיש זה מסע הפחדות (גילוי נאות: אני לא אוכל חזיר). ע"מ לא לרדת לפסים אישיים, כפי שאני רואה שמתחיל לקרות, וע"מ להענות לבקשתו של אלעד להביא את הדיון לקיצו, לא אמשיך להגיב בנושא לאחר התגובה הנוכחית, כי לך תסביר למי שמשוכנע במשהו שמה שהוא כ"כ משוכנע בו לא נכון. לך יש את הנסיון שלך, לי יש את שלי. ושלי כולל אישורים באימייל מפרח קוצ'רו, ייבוא בפועל כשהטופס הממולא והמאושר בידי, וכל השאר היסטוריה. עצרו לך משהו במכס (ולא כי ניסית להתחמק מהצהרה)? בקש לראות את ההאשמות, את החקיקה, ותבע בבית המשפט. את ההשקעה כבר תקבל חזרה מהצד המפסיד. איסור על החזקת חלפים לכלי נשק, שאינם גורמים שינוי בסיווגו, שימושו או תפקודו הבליסטי, כשהם כמובן מאובטחים ומתאימים לנשק שלך, לא קיים וגם לא הגיוני שיהיה קיים. במיוחד כשהיבואנים לא עוסקים בהבאה של רבים מחלקים אלה. עד כדי כך פשוט. את שלי אמרתי, אלא אם כן מישהו רוצה לדעת אם קיים איסור על ייבוא חלקי מטוסים קלים. ספוילר: לא קיים, למרות התנהגות משרד התחבורה בנושא.
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Cybrosh » 31 דצמבר 2014, 16:52

גיא,

באמת שלא מנסה לרדת לפרטים אישיים. אשמח לאכול את הכובע, להודות שטעיתי שאכן רוחות חדשות מנשבות לפי אלעד. בשביל כולנו. אבל, אני קצת סקפטי לגבי הרוחות החדשות...אולי בגלל שנים של התעמרות בציבור שלנו. אני מעדיף לחכות ולראות לאן באמת הרוחות מנשבות.

מה שקורה היום פוליטית, לא קורה מחר. בחירות מישהו אמר?

לעומתך, אני כן אוכל בשר אחר ואף נהנה :)

בברכת שנה (אזרחית) חדשה.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Everest » 29 ינואר 2015, 14:23

לבסוף רכשתי P07 חדש, לא דיוטי.
היום קיבלתי את הרישיון והלכתי לקחת את האקדח ואני יכול לאשר שהאקדח הגיע גם עם משמיט פטיש, וגם עם ניצרה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי jluzer1 » 29 ינואר 2015, 15:23

תתחדש אחלה אקדח
״לא למען הרוג נתון הנשק בידינו, אלא על מנת לשמור על החיים״.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד